Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κετερινγκ στο προαυλιο χωρο

demmie

Recommended Posts

καλημερα, σκεφτομαστε να κανουμε κετερινγκ στο προαυλιο χωρο της εκκλησιας, οχι ομως με φαγητο κανονικα, finger food, εχετε παει σε κατι αντιστοιχο, πως σασ φανηκε;

επισησ τι να προσφερω για να ειναι χαμηλο το κοστος;

ιδεες ιδεες θελω, γνωμεσ, αποψεισ

Διαφημίσεις

demmie σαν ιδέα μ'αρέσει...τώρα όσον αφορά το τι θα προσφέρεις θα βρεθεί σίγουρα κάποια κοπέλα που ήδη θα έχει κάνει κάτι ανάλογο και θα σου προτείνει....είχα πάει παλιότερα σε βάφτιση και ήταν πολύ όμορφα πάντως.

gNrhp2.png

Είχα πάει σε έναν γάμο στον Αγιο Γεώργιο στην Άνοιξη ( ή μήπως ήταν Δροσιά) και σε μια βάφτιση στο Καβούρι. Στον γάμο είχαν σαμπάνια και καναπέ που τα τριγύριζαν οι σερβιτόροι στο χερι και κατι στρογγυλά τραπεζάκια που είχε δίσκους. Δεν είχε φαγητό ζεστό μόνο αυτά τα ορεκτικά. Μετά κόψαν και την τούρτα. Στην βάφτιση είχαν μερικά τραπέζια με ζεστά και κρύα φαγητά, κάτι κεφτεδάκια, κάτι σπρινγκ ρολς κτλ και 1-2 τραπέζια με γλυκάκια. Γενικά στον γάμο δεν το ευχαριστηθήκαμε πολύ γιατί είχε χώμα κάτω και είχαμε κατασκονιστεί. Στην βάφτιση ήταν πιο καλά.

There is no patch for human stupidity.

εμεις καναμε ετσι..

όμολογω οτι οι μεγαλυτεροι σε ηλικια δεν το ευχαριστηθηκαν . Αυτοι που ειχαν παιδια το ευχαριστηθηκαν πολυ γιατι δεν χρειαστηκε να ξαναμετακινηθουν με τα παιδια και φυσικα οι οδηγοι ηταν πολυ χαρουμενοι που παρκαραν μια φορα!!!

Διαφημίσεις

Αν θελεις μια γνώμη από την πλευρά των καλεσμένων θα σου πω ότι όσες φορές έχω παει σε βάπτιση ή γάμο με catering στην εκκλησία δεν το είχα ευχαριστηθεί. Αρχικά γιατί δεν μου αρέσει η ορθοστασία και συνήθως σε αυτά τα μέρη ή δεν έχει καθόλου να καθήσεις ή είναι ελάχιστοι οι χώροι για να καθίσει κάποιος. Κατά δεύτερον το φαγητό (ορεκτικα συνήθως) δεν μου πολυάρεσαν. Μπορεί βέβαια αυτό να έτυχε ή και εγώ να είμαι περίεργη :) Λυπήθηκα όμως ειλικρινά τα χρήματα που έδωσε το ζευγάρι ή οι γονείς και δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν ευχαριστήθηκε. Επειδή καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για τραπέζι με πολλούς καλεσμένους μπορείς είτε να καλέσεις λίγους ή και να μην κάνεις τίποτα. Δε νομίζω ότι θα σε παρεξηγήσει κανείς :) Αυτά στα λέω πολύ φιλικά. Μπορεί κάποιες άλλες κοπέλες να έχουν εντελώς αντίθετη άποψη.

καλημερα, σκεφτομαστε να κανουμε κετερινγκ στο προαυλιο χωρο της εκκλησιας, οχι ομως με φαγητο κανονικα, finger food, εχετε παει σε κατι αντιστοιχο, πως σασ φανηκε;

Πριν 6 χρονια περιπου βαφτισαμε τον μικρο μας.

Οικονομικα δεν μας επαιρνε να παμε με ολο το σοι και τους φιλους σε κεντρο, αλλα δεν ηθελα ουτε να μην πιουμε ενα κρασι στην υγεια του μικρου.

Ετσι πηραμε ενα σωρο πραγματακια απο ενα μεγαλο ζαχαροπλαστειο που εχει και ετοιμα σφολιατοειδη, πηραμε κρασι, μπυρε αναψυκτικα κτλ κτλ.

Ειχα παρει μεγαλες ομπρελες, στησαμε και τα τραπεζια και πολυ δικοι μου ανθρωποι (ο αδελφος μου και καποια ξαδελφια μου) προσφερθηκαν να βοηθησουν στο σερβιρισμα.

Ηταν κατι το μοναδικο, οχι γιατι ηταν δικη μου η βαφτιση αλλα πραγματικα το ευχαριστηθηκαν ολοι και δεν ακουσα το παραμικρο παραπονο. Μεχρι και ο παπας τραγουδησε προς τιμην του γιοκα μας.

Εαν εκανα και αλλο παιδακι, θα το βαφτιζα παλι εκει και θα εκανα ακριβως το ιδιο.

Αλλωστε δεν θα μου αρεσε να καλεσω κοσμο και να παρω ελαχιστους για να παμε σε ενα κεντρο που τιποτα δεν θα τους αρεσε και θα το ακριβοπληρωνα!!!

Καλησπέρα, εγω εκανα με 9 euro το ατομο και ηταν πολυ καλα. Πρεπει ομωσ να το πειτρεπει η εκκλησια,

Διαφημίσεις

τι προσφερες;

ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ. ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...