Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξυλοδαρμος απο τον πατερα

Σωσωκα

Recommended Posts

Κοπελίτσα μου είναι πολύ άγρια αυτά που περνάς. Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να προσπαθήσεις να απεξαρτηθείς ψυχολογικά από τον "πατέρα" σου. Όσο γι΄αυτόν μάλλον πρέπει να μπει σε ψυχιατρική κλινική. Καλό θα είναι να πάτε σε δικηγόρο και να ζητήσετε ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην μπορεί να σας πλησιάσει. :-(

Ευακι μου, να προσθεσω οτι στο παρελθον εχει ηδη μια αναστολη και ελπιζω αυτη τη φορα να τον βαλουν μεσα!

Οσο για τα μετρα δεν νομιζω να χρειαζονται, μιας και στο παρελθον του ειχαμε κανει και δεν χρησιμευσαν πουθενα αφου και παλι ειχαμε επεισοδια!

Ευχομαι η γιαγια μαζι με την αδερφη του να υπογραψουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για να τον βαλουν στο ψυχιατρειο!

Και επειτα να ξεχασω οτι ζει και υπαρχει. Να ζησω την ζωη μου σαν να μην εγιναν ολα αυτα και να κανω την οικογενεια μου ηρεμη και μακρια απο τετοιες καταστασεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκι μου,

δεν έχω λόγια να σου πω....σε καταλαβαίνω και εν μέρει σε νιώθω. δυστυχώς αυτά θα μείνουν σημάδια και θα σε ακολουθούν σε όλη σου τη ζωή.....σε ό,τι κάνεις, σε ό,τι γίνεις.....δεν το λέω να σε τρομάξω...στο λέω για να προστατευθείς...ό,τι έγινε, έγινε. μην αφήσεις να συμβαίνει άλλο. πραγματικά, άκουσε τις συμβουλές των κοριτσιών και επικοινώνησε με όσους συλλόγους μπορείς. κάποιος, δε μπορεί, θα σου δώσει λύση. και είναι μεγάλο το βάρος που φέρεις...αλλά πρέπει να σώσεις και τον αδερφό σου...μίλα στη μητέρα σου να κάνει και αυτή αυτά που πρέπει. ας μπει εδώ να μιλήσει με γυναίκες, να της δώσουν συμβουλές και δύναμη να κάνει αυτά που πρέπει. γιατί έπρεπε να τα κάνει αυτά που κάνεις εσύ τώρα πολύ πριν για να σας σώσει...λυπάμαι που στο λέω αλλά αν με το καλό απαλλαγείτε από αυτόν (πατέρα δεν τον λέω) δε θα νιώσετε σα να μην έγινε τίποτα ποτέ....πάντα όλα αυτά θα τα κουβαλάς.

να έχεις δύναμη και να προσπαθήσεις να συγχωρέσεις για να απαλλαγεί η καρδούλα σου από τον πόνο.....

4opXp3.png 1cSqp3.png

κοριτσάκι μου,

δεν έχω λόγια να σου πω....σε καταλαβαίνω και εν μέρει σε νιώθω. δυστυχώς αυτά θα μείνουν σημάδια και θα σε ακολουθούν σε όλη σου τη ζωή.....σε ό,τι κάνεις, σε ό,τι γίνεις.....δεν το λέω να σε τρομάξω...στο λέω για να προστατευθείς...ό,τι έγινε, έγινε. μην αφήσεις να συμβαίνει άλλο. πραγματικά, άκουσε τις συμβουλές των κοριτσιών και επικοινώνησε με όσους συλλόγους μπορείς. κάποιος, δε μπορεί, θα σου δώσει λύση. και είναι μεγάλο το βάρος που φέρεις...αλλά πρέπει να σώσεις και τον αδερφό σου...μίλα στη μητέρα σου να κάνει και αυτή αυτά που πρέπει. ας μπει εδώ να μιλήσει με γυναίκες, να της δώσουν συμβουλές και δύναμη να κάνει αυτά που πρέπει. γιατί έπρεπε να τα κάνει αυτά που κάνεις εσύ τώρα πολύ πριν για να σας σώσει...λυπάμαι που στο λέω αλλά αν με το καλό απαλλαγείτε από αυτόν (πατέρα δεν τον λέω) δε θα νιώσετε σα να μην έγινε τίποτα ποτέ....πάντα όλα αυτά θα τα κουβαλάς.

να έχεις δύναμη και να προσπαθήσεις να συγχωρέσεις για να απαλλαγεί η καρδούλα σου από τον πόνο.....

Το μονο που θελω και ελπιζω να με βοηθησει ο θεος ειναι να μην βγουν αυτα τα βιωματα ποτε παρα εξω και με κανεναν τροπο και ειδικα στη σχεση μου και στα παιδια μου.

Προς το παρον θαβω τον πονο και την ταλαιπωρια και ειμαι δυνατη και χαμογελαστη για εμενα, για τον αδερφο μου, για τον Γιωργο μου, για τη μανα μου, για ολους!

Π.χ. τωρα εχω βαλει και ακουω Γονιδη τερμα και τραγουδαω! :D Τυχαιο? Δε νομιζω!:P Ειναι ο τροπος που εχω βρει να ξεσπαω!

Απο νεοτερα που εμαθα ακομα δεν τον εχουν παει στην Ευελπιδων!

irida-makis σε ευχαριστω κι εσενα παρα πολυ για την συμπαρασταση!!! Δεν ξερετε ποσο σημαντικη ειναι η στηριξη σας αυτες τις στιγμες!

Νιωθω σαν να μιλαω σε ψυχολογο (θα ηθελα πολυ να παω για να μπορεσω να καθαρισω το μυαλο μου αλλα σε "ξεβρακωνουν" για μια ωρα συνεδρεια! Κι εγω χρειαζομαι πολλες ωρες=πολλα ευρω!)

Και παλι σας ευχαριστω ολες σας!!!

με τη μητέρα σου έχεις μιλήσει για να ψάξετε σε κανένα σύλλογο να σας βοηθήσει; της λες ότι κάτι πρέπει να κάνει και εκείνη γιατί καταστρέφει τις ψυχές σας; έχει και εκείνη μεγάλο μερίδιο ευθύνης ξέρεις.....ή απλά κάθεται και τα δέχεται;

4opXp3.png 1cSqp3.png

Διαφημίσεις

Πηγαμε κι εμεις εκει (εγω, η μανα μου, η κοπελα του, και η μανα του).

Ειμαστε λοιπον στο τμημα, εκεινος μεσα απο τα καγκελα και ζηταει να μου μιλησει!

Αν ημουν στη θεση σου ή της μητερας σου δεν θα πηγαινα.

Θα προσπαθουσα να προστατευσω τον εαυτο μου απο τετοιες καταστασεις, θα αδιαφορουσα.

h6xzxrqbxxgyb0zv.png

με τη μητέρα σου έχεις μιλήσει για να ψάξετε σε κανένα σύλλογο να σας βοηθήσει; της λες ότι κάτι πρέπει να κάνει και εκείνη γιατί καταστρέφει τις ψυχές σας; έχει και εκείνη μεγάλο μερίδιο ευθύνης ξέρεις.....ή απλά κάθεται και τα δέχεται;

μωρε η καημενη εχει περασει παρα πολλα 12 χρονια τωρα! Νομιζε οτι θα μπορουσε να τον συνετισει, νομιζε πως εαν εφερνε εμας, τα παιδια του, κοντα του, θα τον εκανε να σταματησει να κανει μ@λ@κιες επιτελους.

Του μιλουσε συνεχως, του ελεγε να φτιαξει τη ζωη του με την Α. που ειναι μια χαρα κοπελα ή εαν ηθελε να πηγαινει με την μια και με την αλλαη να την αφηνε την κοπελα ησυχη!

Ουτε κι εκεινη αφηνε ησυχη, της εκανε τη ζωη μαυρη οπως και σε ολους μας!

Πλεον η μανα μου το πηρε αποφαση και δεν κανει τιποτα για αυτον, "ας τον κλεισουν μεσα" ειπε. Τα παιδια μου να μην πειραξει μονο!

Δεν της λεω τα λαθη της γιατι ξερει οτι εχω δικιο και κλαιει και στενοχωριεμαι!

Ηταν 27 χρονων τοτε! Μικρη!

Ουφ...τελος παντων! Ας μας λυπηθει ο θεος!

Αν ημουν στη θεση σου ή της μητερας σου δεν θα πηγαινα.

Θα προσπαθουσα να προστατευσω τον εαυτο μου απο τετοιες καταστασεις, θα αδιαφορουσα.

Δεν γινεται να αδιαφορησεις για εναν ανθρωπο που τον ξερεις απο τα 13 σου χρονια και πλεον εισαι 38! Που τον εχεις γνωρισει νορμαλ και μια χαρα οικογενειαρχη, του εχεις δοθει ψυχειται και σωματι και να τον βλεπεις να κατανταει ετσι!

Εξαλλου η μαμα μου εχει πολυ καλες σχεσεις με την μανα του και ηθελε να ειναι κοντα της!

Σου ευχομαι συντομα να ηρεμησετε απο αυτες τις καταστασεις και να φτιαξεις τη ζωη σου οπως θες...

Αυτο που προσπαθουν να σου πουν και οι υπολοιπες κοπελες και θελω να σου τονισω κι εγω ειναι οτι πρεπει και εσυ και η μαμα σου να καταλαβετε οτι ο πατερας σου δεν ηταν ενας καλος οικογενειαρχης που για καποιο λογο δυστυχως καταντησε ετσι (ο καημενος..). Ησουν 7 χρονων οταν εφυγε και εχεις φτασει 18, 11 χρονια εχεις δει διαφορα? Παντα αυτος ηταν, απλα δεν το βλεπατε σε ολο του το μεγαλειο.Η βια ξεκιναει σιγα σιγα αλλα αυξανεται και παει οπως βλεπεις.

Ο ανθρωπος εχει προβλημα και δεν μπορειτε να τον βοηθησετε με κανενα τροπο..

Αφου σκοπευετε (ελπιζω!) να αλλαξετε πολη, κοψτε καθε επαφη μαζι του, καθε ενδιαφερον,καθε ελπιδα οτι αυτος ο ανθρωπος θα φτιαξει.

Στη γιαγια σου να συμπαραστεκεστε τηλεφωνικα... Αν μπορειτε μην της πειτε οτι πατε Κερκυρα, σιγουρα αν το μαθει θα ερθει να διεκδικισει τη μαμα σου.Αφου την θεωρει κτημα του...Δεν ξερω τι αλλο να πω... Κουραγιο και συντομα να φτιαξουν ολα!

Α και κατι ακομα! Μπορει να σου ακουστει αυτονοητο τωρα αλλα πολλες γυναικες θυματα βιας την πατανε.. Ποτε να μην δεχτεις να σε ξαναχτυπησει καποιος, ουτε για πλακα, ουτε πανω στο χειροτερο καβγα..ουτε ο Γιωργος ουτε κανενας! Δεν σου αξιζει και δεν υπαρχει δικαιολογια (με αγαπαει, το μετανιωσε,ειχε νευρα, εχουμε 3 παιδια κτλ). Ειδες που σας οδηγησε η ανοχη στη βια..

Διαφημίσεις

Α και κατι ακομα! Μπορει να σου ακουστει αυτονοητο τωρα αλλα πολλες γυναικες θυματα βιας την πατανε.. Ποτε να μην δεχτεις να σε ξαναχτυπησει καποιος, ουτε για πλακα, ουτε πανω στο χειροτερο καβγα..ουτε ο Γιωργος ουτε κανενας! Δεν σου αξιζει και δεν υπαρχει δικαιολογια (με αγαπαει, το μετανιωσε,ειχε νευρα, εχουμε 3 παιδια κτλ). Ειδες που σας οδηγησε η ανοχη στη βια..

Oxι ποτε! Ο Γιωργος εξαλλου δεν ειναι τετοιος ανθρωπος! Ειναι πραος και ποτε δεν μου εχει δωσει ουτε για πλακα ενα χαστουκι!

Ευτυχως Παναγια μου!

Εχουμε νεοτερα!

Αυριο το πρωι παει και παλι Ευελπιδων για δικασιμο και αποφαση. Σημερα περασε ακροαση, του απαγγελθηκαν κατηγοριες για οπλοχρησια, οπλοκατοχη, ξυλοδαρμο, εξυβρισης και απειλης.

Περιμενουμε τηλ απο τη δικηγορο να μας πει νεοτερα και τι θα κανουμε.

Προς το παρον κρατειται στο τοπικο τμημα.

Τελικα χθες η Τ. του εκανε μηνυση διοτι δεν την αφηναν να φυγει. Την πηγαν στο νοσοκομειο συνοδεια και παλι στο τμημα συνοδεια και τελικα του εκανε!

Αυτα προς το παρον κοριτσια!

Ερωτηση κρισεως: Πειραζει που σημερα δεν ημουν καθολου αναστατωμενη? Νιωθω μια χαρα. Ειναι παραλογο?

Πω πω πω δεν εχω λογια. Μου φαινεται εξωπραγματικο ολο αυτο. Κοπελα μου ευχομαι να τελειωσουν γρηγορα ολα αυτα και κυριως να μην τον ξαναδειτε ποτε. Να μεινει οσο το δυνατον πιο μακρια σας. Ετσι πρεπει. Ο ανθρωπος πρεπει να παει καπου να τον προσεχουν. Για ψυχιατρικη κλινικη εχετε σκεφτει?

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

βρε Σωσώκα εφόσον ξέρεις τι εστί ο πατέρας σου, και όπως λες δεν ειναι η πρώτη σου φορά που ερχεσαι αντιμέτωπη με τέτοιες καταστάσεις , το δικό μου ερώτημα ειναι :

- Γιατί συνεχίζεις να είσαι στον περίγυρό του ??

- Γιατί αφήνεις τον ανθρωπό σου όπως λες να βγαίνει μαζί του ??

-Γιατί ενω εισαι ανεπιθύμητη πήγες και εσύ εκει??

- Γιατί του την "ελεγες" στο τραπέζι??

δεν ειναι αναγκη να απαντήσεις σε εμένα.

εγώ ξέρω τις απαντήσεις .... το θέμα είναι να καταλάβεις και να κατανοήσεις ότι

ο άνθρωπος αυτός είναι άρρωστος .

δεν στέκει καλά ....και εσύ δεν πρέπει να παροξύνεις μην άσκημη κατάσταση διότι η κατάληξη θα είναι πάντα τέτοια .

Μείνε μακριά .. εντάξει είναι πατέρας σου αλλα δεν ειναι και πρότυπο πατερα, εσύ εχεις ενα ανθρωπο δίπλα σου που σε νοιάζεται και σε αγαπά, μεινε μαζί του και σταμάτα τις επαφές με τον πατέρα σου .

φτιάξε την δική σου ζωή, γέμισε την με αγάπη και χρώματα ωραία και μην σκέφτεσαι το γιατί ??

- σταμάτα να αναζητάς την "πατρική αναγνώριση ", είσαι υπέροχη για όλους.

πίστεψε στον εαυτό σου και ελευθερώσου από το παρελθόν.

- ο πατέρας σου είναι άρρωστος δεν μπορείς να του καταλογίζεις ευθύνη γιατί φέρεται έτσι. δεν μπορεί να φερθεί διαφορετικά δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά .

μην του κρατάς κακίες . Συγχώρεσε τον !!! Μην κρατάς κακίες μέσα σου .

ελευθέρωσε τον εαυτό σου από όλα τα πράγματα που σε στεναχωρούν .

πλέον εχεις ξεκινήσει και κάνεις την δική σου ζωή , χρωμάτισε την με τα δικά σου χρώματα , το παρελθόν ξέχασε το.

δεν σου λεω να μην πας με τον νομο να διεκδικήσεις ότι νομιζεις πιο σωστο για εσας.

αλλά σου λεω μην αφήνεις την αρρώστια του πατέρα σου να σε καταστρέφει την ζωή και τα όνειρά σου .

κοίτα μπροστά πίστεψε στον ευατό σου .

και κυρίως αγάπησε τον ευατό σου. μην αφήνεις κάποιον που δεν στέκει καλά στα μυαλά του να σε στεναχωρεί.

εαν ο πατερας σου ήταν "χαζουλης" σίγουρα δεν θα έπερνες στα σοβαρά τα λεγόμενά του.

ετσι ακριβώς συμβαίνει κάθεσε και ασχολείσαι με κάποιον ο οποιος δεν μπορεί να σκεφτει καθαρά και θολώνει και μετά δεν ξέρει τι κάνει !!!!

που μπορεί να ειναι πατέρας σου άλλα δεν φταιει στην πραγματικότητα αυτός απλά δεν μπορει να κάνει κάτι άλλο, χρειάζεται ιατρικη βοήθεια το άτομο αυτό.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά εισαι τυχερή που ο η ζωή σου έστειλε κοντα σου άτομα που σε αγαπάνε και που ειναι δίπλα σου για εσενα , την μανα σου και τον αδερφο σου και τον συντροφό σου , άντλησε δύναμη απο αυτους και προχώρα με αισιοδοξία στην ζωή σου .

Συμφωνώ και εγώ. Απομακρύνσου από αυτόν και την επιρροή του και θα γίνεις πιο ευτυχισμένη.

Απλά όταν βλέπω κάτι τέτοια πόσο εύχομαι να μπορούσα να εξαφανίσω κάποιους ανθρώπους....

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Πω πω πω δεν εχω λογια. Μου φαινεται εξωπραγματικο ολο αυτο. Κοπελα μου ευχομαι να τελειωσουν γρηγορα ολα αυτα και κυριως να μην τον ξαναδειτε ποτε. Να μεινει οσο το δυνατον πιο μακρια σας. Ετσι πρεπει. Ο ανθρωπος πρεπει να παει καπου να τον προσεχουν. Για ψυχιατρικη κλινικη εχετε σκεφτει?

Ναι αυτο θελει και η γιαγια μου! να υπογραψει για να μπει σε ψυχιατρικη κλινικη!

Διαφημίσεις

Αγαπητη φιλη!διαβασα το ποστ σου,και πρεπει να ομολογισω,πως περνας δυσκολα!και εγω οταν ημουν 17 χρονων οι γονεις μου χωρισαν με ασχημο τρπο,βεβαια δεν περασα τετοιες επικυνδινες καταστασεις,να κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα,αλλα ενα πραγμα ειναι το ιδιο-μεγαλωνεις πριν την ωρα σου και καλεισε να αντλεις δυναμη και να παιρνεις αποφασεις κρισιμες,ενω ξερεις,οτι ειναι αδικο,οτι αλλοι στην ηλικια σου περνουν χαρμα και φινα.εχει ομως και καλο,ειναι τρομερο σχολειο!μαθαινεις τον εαυτο σο και την δυναμη που κρυβεις μεσα σου!εγω λοιπον θα σου πω το εξης,πραγμα που βοηθησε και εμενα!θα φροντιζεις ΕΣΥ για τον εαυτο σου,και να κανεις οτι ειναι δυνατον να αλλαξεις την δυναμικη στη ζωη σου!!η μητερα σου,ναι εκανε λαθη,αλλα πιστευω,πως δεν τα εκανε θελημενα,το καλο και σωστο ηθελε,απλα εμπλεξε!αυτο που χρειαζεται η κατασταση σου ειναι ο δυναμισμος!εναν ανθρωπο που θα μπει επικεφαλης της καταστασης και θα παρει τις αποφασεις που πρεπει!τι ενοω?αν μια φαση δεν σας αρεσει,την ΑΛΛΑΖΕΤΕ!Δηλαδη,αλλαζετε κλειδαριες,μαζευετε τα πραγματα σας,μετακομιζετε,δεν το λετε σε κανεναν!ο αδερφος σου,θα χασει φιλους,ναι,αλλα θα βρει καινουριους.βγειτε απο τον ρολο του θυματος!γινετε αυτονομες,δυναμικες γυναικες,που παιρνουν τα πραγματα στα χερια τους!

και οσο και χαζο και αν ακουγεται,να κανεις μαθηματα αυτοαμυνας,το οποιο θα σου δωσει αυτοπεποιθεση οτι σε μια δυσκολη στιγμη θα μπορεις να υπερασπισεις τον εαυτο σου απο τον οποιοδηποτε!

Ψυχολογικα μπορει να σου αφησει,μπορει και οχι.ο θεος δινει τα δυσκολα μονο σε παλικαρια να τα περασουν!και καλη μαμα θα γινεις,γιατι ξερεις τι θα πει να στερησε την οικογενεια!τον πατερα σου δεν θα τον χαρακτιρισω,αν οντως ειναι αρρωστος,τοτε ειναι μια απολυτη τραγικη φιγουρα,παγιδευμενη στο μυαλο του!οθτε κρυο ουτε ζεστη!

Μην περιμενεις απο αλλους!ελλαδα ζουμε!Γινε εσυ ο καθοδηγητης,απο οτι ακουγεται,εχεις τα προσοντα!θα τα καταφερεις!

Και η "καλη" δικαιοσυνη τον αφησε ελευθερο μεχρι την εκδικαση της υποθεσης!!!!!

Ελληνικη ΑΘΑΝΑΤΗ "Δικαιοσυνη".......

Μπραβο ωραια, φανταστικα. Το σκεφτηκαν πολυ να το κανουν? Καλα σκεφτονται?......πας να σκοτωσεις ανθρωπο και σε αφηνουν ελευθερο? Με πια λογικη ρε παιδια, θα τρελλαθουμε? ......τι να πω κοπελα μου ολοι οι Αγιοι μαζι σας να μην εχετε τπτ ενδιαμεσα σου ευχομαι......πωπω.....:-(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Αγαπητη φιλη!διαβασα το ποστ σου,και πρεπει να ομολογισω,πως περνας δυσκολα!και εγω οταν ημουν 17 χρονων οι γονεις μου χωρισαν με ασχημο τρπο,βεβαια δεν περασα τετοιες επικυνδινες καταστασεις,να κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα,αλλα ενα πραγμα ειναι το ιδιο-μεγαλωνεις πριν την ωρα σου και καλεισε να αντλεις δυναμη και να παιρνεις αποφασεις κρισιμες,ενω ξερεις,οτι ειναι αδικο,οτι αλλοι στην ηλικια σου περνουν χαρμα και φινα.εχει ομως και καλο,ειναι τρομερο σχολειο!μαθαινεις τον εαυτο σο και την δυναμη που κρυβεις μεσα σου!εγω λοιπον θα σου πω το εξης,πραγμα που βοηθησε και εμενα!θα φροντιζεις ΕΣΥ για τον εαυτο σου,και να κανεις οτι ειναι δυνατον να αλλαξεις την δυναμικη στη ζωη σου!!η μητερα σου,ναι εκανε λαθη,αλλα πιστευω,πως δεν τα εκανε θελημενα,το καλο και σωστο ηθελε,απλα εμπλεξε!αυτο που χρειαζεται η κατασταση σου ειναι ο δυναμισμος!εναν ανθρωπο που θα μπει επικεφαλης της καταστασης και θα παρει τις αποφασεις που πρεπει!τι ενοω?αν μια φαση δεν σας αρεσει,την ΑΛΛΑΖΕΤΕ!Δηλαδη,αλλαζετε κλειδαριες,μαζευετε τα πραγματα σας,μετακομιζετε,δεν το λετε σε κανεναν!ο αδερφος σου,θα χασει φιλους,ναι,αλλα θα βρει καινουριους.βγειτε απο τον ρολο του θυματος!γινετε αυτονομες,δυναμικες γυναικες,που παιρνουν τα πραγματα στα χερια τους!

και οσο και χαζο και αν ακουγεται,να κανεις μαθηματα αυτοαμυνας,το οποιο θα σου δωσει αυτοπεποιθεση οτι σε μια δυσκολη στιγμη θα μπορεις να υπερασπισεις τον εαυτο σου απο τον οποιοδηποτε!

Ψυχολογικα μπορει να σου αφησει,μπορει και οχι.ο θεος δινει τα δυσκολα μονο σε παλικαρια να τα περασουν!και καλη μαμα θα γινεις,γιατι ξερεις τι θα πει να στερησε την οικογενεια!τον πατερα σου δεν θα τον χαρακτιρισω,αν οντως ειναι αρρωστος,τοτε ειναι μια απολυτη τραγικη φιγουρα,παγιδευμενη στο μυαλο του!οθτε κρυο ουτε ζεστη!

Μην περιμενεις απο αλλους!ελλαδα ζουμε!Γινε εσυ ο καθοδηγητης,απο οτι ακουγεται,εχεις τα προσοντα!θα τα καταφερεις!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ποστ σου και για την αισιοδοξια που αναβλιζει απο αυτο! Θα το κανω απλα και μονο για να ειμαι ακομα πιο σιγουρη για μενα!

Και επεισης εχεις πολυ δικιο σε κατι που ειπες, ο Θεος δινει στον ανθρωπο ο,τι μπορει να αντεξει!

Να σαι καλα και σε ευχαριστω και παλι!

Μπραβο ωραια, φανταστικα. Το σκεφτηκαν πολυ να το κανουν? Καλα σκεφτονται?......πας να σκοτωσεις ανθρωπο και σε αφηνουν ελευθερο? Με πια λογικη ρε παιδια, θα τρελλαθουμε? ......τι να πω κοπελα μου ολοι οι Αγιοι μαζι σας να μην εχετε τπτ ενδιαμεσα σου ευχομαι......πωπω.....:-(

Να σαι καλά κοπελα μου!

Εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι το εξης: Ειναι καποιος ενοχος μεχρι αποδειξεως του εναντιου ή αθωος μεχρι αποδειξεως του εναντιου??????

Η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα? ΟΕΟ?

καλη δύναμη και από μενα κοριτσάκι μου, μακάρι να βρέιτε την δύναμη να απομακρυνθείτε απο αυτό τον παράλογο κύκλο βίας...

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...