Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΚΑΝΑ ΠΑΤΑΓΟ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ!

Lioula

Recommended Posts

Δηλαδή; Από που τα παρήγγειλες; Από φυτώρια; Και πόσο κόστισαν;

Απο φυτώριο τα παράγγειλα κ μου τα χρέωσε 1 ευρω! το μικρό μέγεθος! Μου είπε ότι θα μου φυτέψει και κάτι άλλο (που δεν ξέρω πως λέγεται) γύρω γύρω που θα κάνει ένα μικρό ανθάκι για να μην είναι σκέτη πρασινάδα!! Φαντάζομαι ότι θα είναι καλό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυ ομορφες οι μπομπονιερες!!!! και εγω βασιλικους ειχα κανει περισυ και ειχα ξετρελαθει ολοι!!

μην αγχωνεστε για τον αν θα υπαρχουνε την εποχη που θελετε.

εγω ειχα παραγγειλει σε φυτωριο του ειπα για ποτε και τι μεγεθος και μου τους εδωσε οταν συμφωνησαμε. δηλ. τους δυτεψε οταν επρεπε αποκλειστικα για εμας.οποτε δεν ητανε μεγαλοι.

μας ειχανε κοστισει 30λ ο ενας με το πλαστικο τους γλαστρακι και πηρα με 65λ+φπα λευκα γλαστρακια και τα βαλαμε μεσα..κορδελιτσα+κουφετακια και τελειες!!!

να δειτε και εδω..005copy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

salomi, χρειαζομαι παλι τη βοηθεια σου!

το πουγκακι με τα κουφετα που το εδεσες? πανω στην κορδελα το στερεωσες?

κ κατι τελευταιο το ματακι κ τη πιπιλιτσα απο που τα αγορασες?

eNortjK1UjK1NDM1VrIGXDAS3QKo03.png

salomi, χρειαζομαι παλι τη βοηθεια σου!

το πουγκακι με τα κουφετα που το εδεσες? πανω στην κορδελα το στερεωσες?

κ κατι τελευταιο το ματακι κ τη πιπιλιτσα απο που τα αγορασες?

καλησπέρα!!

ειχα 2 κερωμενα σκοινια. εκανα μια γυρα τον βασιλικο και τα δεσα (κομπο) στο δευτερο δεσιμο (πριν τον φιογκο δηλαδη) εβαλα το πουγκακι και εκανα φιογκο. το κανα ετσι ουτος ωστε να παρουν ευκολα το πουγκι και να μην φυγουν και τα κορδονακια απο τον βασσιλικο. μην προσπαθησεις να το κανεις στο συγκεκριμενο υλικο με κορδελες. δεν στεκονται καλα. θελει η σπαγκο η κερωμενο. πιπιλιτσα και ματακι τα πηρα απο ενα μαγαζι κατω απο τη φραγκων (οπως κατεβαινεις για λαδαδικα) και λεγεται βερα. περιπου στο υψος του ωδειου. εχει ειδη συσκευασιας. ειναι ανοιχτα μεχρι τις 4! οτι αλλη βοηθεια θελεις πες μου!

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια απλά τοποθετήσατε τον βασιλικό μαζί με το γλαστράκι του μέσα στο κουβαδάκι/άσπρο γλαστράκι, ή κάνατε κανονική μεταφύτευση?????????

it's never too late to start all over again

Κορίτσια απλά τοποθετήσατε τον βασιλικό μαζί με το γλαστράκι του μέσα στο κουβαδάκι/άσπρο γλαστράκι, ή κάνατε κανονική μεταφύτευση?????????

εγω τοποθετησα το γλαστρακι με το βασιλικο μεσα στο κουβαδακι οπως ήταν....

ειναι λιγο μπελας να κανεις μεταφυτευση και δεν υπαρχει κι ιδιαιτερος λογος.....

θα παρουν τη μπομπο, θα βγαλουν το γλαστρακι και θα τους μεινει το κουβαδακι-πλαστικο γλαστρακι καθαρο.........

Τέλεια ιδέα οι βασιλικοί.Πρώτη φορά το βλέπω!

Εγώ που περιμένω δίδυμα θα πρέπει να δώσω διπλή μπομπονιέρα στη βάφτιση;

γιατι διπλη;;;;;;; μια νομιζω ειναι αρκετη....

τη μπομπο τη δινουμε συμβολικα, για ενθυμιο....

φτιαξε μια και καλη!!!!!!!

και αντι για βασιλικο μπορεις να βαλεις οτι αλλο φυτο θες αναλογα την εποχη........

ειναι μια πολυ καλη και ομορφη ιδεα να μοιρασεις κατι ζωντανο οπως ενα φυτο.....

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σας,μηπως καποια μανουλα θα μπορουσε να μου στειλει σε πμ την διευθυνση απο το φυτωριο για βασιλικους !

Ετοιμάζομαι κ γω για βαφτιση το ποτε δεν γνωριζω ακομα (κυριως λογω οικονομικου το αναβαλω!) κ σκεφτομουν κ γω για φυτο λουλουδι η βασιλικο για να μεινει κιολας!

Επισης κ απο που προμηθευτηκατε γλαστρακια! Εγω ειδα στα τζαμπο το κουβαδακι αλλα μου φαινεται μικρο σχετικα κ το αμεσως μεγαλυτερο λιγο ακριβο!

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Φιλικα Ιωαννα

γιατι διπλη;;;;;;; μια νομιζω ειναι αρκετη....

τη μπομπο τη δινουμε συμβολικα, για ενθυμιο....

φτιαξε μια και καλη!!!!!!!

και αντι για βασιλικο μπορεις να βαλεις οτι αλλο φυτο θες αναλογα την εποχη........

ειναι μια πολυ καλη και ομορφη ιδεα να μοιρασεις κατι ζωντανο οπως ενα φυτο.....

Με μια γρήγορη ματιά σε μπομπονιέρες,οι τιμές είναι υπερβολικά υψηλές.Μια και καλή :rolleyes:Με λουλουδάκι στα χρώματα της βάφτισης θα ήταν επίσης ωραίο.

Pcump3.png

Kαλημέρα σας,μηπως καποια μανουλα θα μπορουσε να μου στειλει σε πμ την διευθυνση απο το φυτωριο για βασιλικους !

Ετοιμάζομαι κ γω για βαφτιση το ποτε δεν γνωριζω ακομα (κυριως λογω οικονομικου το αναβαλω!) κ σκεφτομουν κ γω για φυτο λουλουδι η βασιλικο για να μεινει κιολας!

Επισης κ απο που προμηθευτηκατε γλαστρακια! Εγω ειδα στα τζαμπο το κουβαδακι αλλα μου φαινεται μικρο σχετικα κ το αμεσως μεγαλυτερο λιγο ακριβο!

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Φιλικα Ιωαννα

στη θεσσ δεν ξερω,κοιτα στο ιντερνετ.εγω ειχα το μικρο του τζαμπο,ηταν μια χαρα δεν ηταν μικρο,ν ατο βαλεις.

στη θεσσ δεν ξερω,κοιτα στο ιντερνετ.εγω ειχα το μικρο του τζαμπο,ηταν μια χαρα δεν ηταν μικρο,ν ατο βαλεις.

κι εγώ του τζάμπο το μικρό είχα και μια χαρά πλούσιο φαινότανε κι ωραιότατο....

ε η μπομπό δεν είναι και για χόρρταση....

κατι απλό όμορφο και χρωματιστό είναι ότι πρέπει....

Διαφημίσεις

κ στο συνολο τους δειχνουν πολυ ομορφαοι!εγω ειχα τους μισους στο τραπεζι κ τους αλλους στην εκκλησια.στο τραπεζι μαζι με το στολισμο ηταν 11 βασιλικοι σε φουξια κ λαχανι.δειχνανε πολυ

• 5 months later...
τους αγορασα απο ενα φυτωριο λιγο εξω απο την θεσσαλονικη 0,30 λεπτα!βρηκα και 0,5 μεσα στην πολη.να τους πειτε οτι θελετε πολλα κομματια για να σας κανουν καλη τιμη!τα σχολια παντως ηταν πολυ θετικα!

βαπτιζουμε τη μπεμπα 3 απριλιου,σε ποιο φυτωριο πηγεσ?θα προλαβω να τα κανω?χρειζομαι 200 φυτα?εχει κι αλλα φυτα ανθισμενα?ευχαραστω για τη βοηθεια

Κορίτσια καλημέρα.

Είναι μια πραγματικά υπέροχη ιδέα. Εγώ το είδα σε βάπτιση και πραγματικά ζήλεψα πολύ και να φανταστήτε ότι οι φωτο που είδα εδώ ήταν πολύ καλύτερες.

Θα βαφτίσω την μικρή μου τον Μαϊο νόμιζα όμως ότι θα βγούν αρκετά ακριβά (3 -4? η μπομπονιέρα) και πάλι είχα αποφασίσει να το κάνω. Τώρα που μαθαίνω ότι μπορούν να γίνουν και με πολύ λιγότερα χρήματα δεν το συζητώ καθόλου.

Προφανώς βέβαια θα πρέπει να τα διακοσμήσω μόνη μου αλλά αξίζει τον κόπο.

Ευχαριστώ

βαπτιζουμε τη μπεμπα 3 απριλιου,σε ποιο φυτωριο πηγεσ?θα προλαβω να τα κανω?χρειζομαι 200 φυτα?εχει κι αλλα φυτα ανθισμενα?ευχαραστω για τη βοηθεια

paul-beba στειλε της καλυτερα πμ γιατι ισως να μην παρακολουθει πλεον το θεμα.Αν δεν ξερεις πως, μπορω να σου πω.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Προφανώς μιλάτε για το φυτώριο στην περιοχή του cosmos σωστά;

Έχω δει και ένα άλλο φυτώριο,στην Εγνατία,στο δεξί μας χέρι,πηγαίνοντας προς Πυλαία,για να καταλάβετε.Ρωτήστε και εκεί,ποτέ δεν ξέρει κανείς πού θα βρει την καλύτερη τιμή.Τηλέφωνο ή άλλα στοιχεία δυστυχώς δεν ξέρω, αλλά το έχω δει πολλές φορές και έχει και κάτι ωραία μεγάλα διακοσμητικά έξω,σαν αυτά που χρησιμοποιούν στους στολισμούς των βαφτίσεων.

κοριτσια οντωσ δεν ηξερα πωσ να στειλω πμ αλλα τελικα τα καταφερα!εντελωσ στην τυχη!πηγα κ ρωτησα σε ανθοπωλειο τησ γειτονιασ μου για στολισμο κολυμβηθρασ κ του ειπα την σκεψη μου για το γλαστρακι!τελικα με 1.2 θα μου τα κανει ο ανθωπολησ!θα διαλεξω το χρωμα για το γλαστρακι,εχει φουξ,ροζ,λιλα,μωβ,ασπρο,λαχανι,σιελ,ασημι...........θα μεινω στα κοριτσιστικα χρωματα κ θα εχει καρφωμενο ξυλακι οπου θα ειναι δεμενο το τουλι μ κουφετα!πριν τη βαπτιση θα μου δειγματισει γλαστρακια να διαλεξω φυτο!εννοειται πωσ θα τα παει κ θα τα στεισει σε κατι σαν σκαλα 3οροφη.μακαρι να μπορουσα να σασ γραψω το σαιτ του να δειτε!ειμαι ενθουσιασμενη κ το κυριοτερο δεν θα γεμισει το σπιτι χωμα,φασαρια,γκρινια κλπ.φανταζομαι πςσ θα γινοταν το ελα να δεισ!

κοριτσια οντωσ δεν ηξερα πωσ να στειλω πμ αλλα τελικα τα καταφερα!εντελωσ στην τυχη!πηγα κ ρωτησα σε ανθοπωλειο τησ γειτονιασ μου για στολισμο κολυμβηθρασ κ του ειπα την σκεψη μου για το γλαστρακι!τελικα με 1.2 θα μου τα κανει ο ανθωπολησ!θα διαλεξω το χρωμα για το γλαστρακι,εχει φουξ,ροζ,λιλα,μωβ,ασπρο,λαχανι,σιελ,ασημι...........θα μεινω στα κοριτσιστικα χρωματα κ θα εχει καρφωμενο ξυλακι οπου θα ειναι δεμενο το τουλι μ κουφετα!πριν τη βαπτιση θα μου δειγματισει γλαστρακια να διαλεξω φυτο!εννοειται πωσ θα τα παει κ θα τα στεισει σε κατι σαν σκαλα 3οροφη.μακαρι να μπορουσα να σασ γραψω το σαιτ του να δειτε!ειμαι ενθουσιασμενη κ το κυριοτερο δεν θα γεμισει το σπιτι χωμα,φασαρια,γκρινια κλπ.φανταζομαι πςσ θα γινοταν το ελα να δεισ!

Αφού θα έχεις θέμα την Tinkerbell,θα μπορούσες να εκτυπώσεις διάφορες εικόνες της και να τις κρεμάσεις από τα γλαστράκια,δίπλα στα ξυλάκια με τα κουφέτα.Το είχα δει σε μια βάφτιση...αλλά δεν θυμάμαι τί θέμα είχε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...