Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΚΑΝΑ ΠΑΤΑΓΟ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ!

Lioula

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΦΤΙΣΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ!ΕΙΧΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ!ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ!ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 95 ΛΕΠΤΑ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΕΙΧΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ!ΒΥΣΣΙΝΟ!ΜΟΥ ΒΓΕΙΚΕ 1 ΕΥΡΩ!:wink:

Διαφημίσεις

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:Dγεια σου λιου

αν κ αργα μεν για μενα η ιδεα σου, ειμαι ετοιμη ηδη για τη βαφτιση,

βάλε αν μπορεις καμια φοτο να δουμε, κ γω πρωτη φορα το ακουω κ οντως ακουγεται που ομορφο κ σιγουρα δε το πετας:cool:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΦΤΙΣΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ!ΕΙΧΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ!ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ!ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 95 ΛΕΠΤΑ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΕΙΧΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ!ΒΥΣΣΙΝΟ!ΜΟΥ ΒΓΕΙΚΕ 1 ΕΥΡΩ!:wink:

Καλή ιδέα! Έχεις φωτογραφίες;

.pngy3DLp3.png

Τέλειο μου ακούγετε !!!!!!! θα γίνω νονά σε λίγους μήνες και θα ήθελα κάτι τέτοιο για μπομπονιέρα περιμένουμε Φώτο !!!!!!!!!!!!!

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Διαφημίσεις

παιδια κι εγω το ιδιο ειχα κανει....

ομορφο, χρησιμο, μυρωδατο, φτηνο και ζωντανο!!!!!!!!!!!

και στη δικη μας βαφτιση αρεσαν πολυ!!!!!!!!

αφου λεω και στο επομενο παιδι μου (ειμαι εγκυος παλι) να εχω παλι κατι σε φυτο!!!!!!!!

εγω ειχα τα φυτα μεσα σε κουβαδακια τσιγγινα, γαλαζια και πορτοκαλι απο το jumbo...

αξιζε το κοπο!!!!!!

Να τον χαίρεσαι τον Γιαννακη σου!Οντως η ιδέα με τους βασιλικους εκτός απο φτηνή δεν είναι και πολυ φορεμένη.Το είχα κάνει και εγώ στην βαφτιση του γιού μου και αρεσε σε όλους ! Εμενα όμως μου είχε στοιχησει λίγο πιο ακριβά 4 ευρω

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωρό σου!Πολύ καλό μου ακούγεται!! Βάλε καμια φωτό να δούμε! Να σου πω την αλήθεια εγώ για κάτι τέτοιο θα φοβόμουν μην τα ξεράνω πριν τα μοιράσω στην εκκλησία. Αλήθεια τα κουφέτα πότε τα έβαλες? Την τελευταία μέρα?

πως βαζω πηοτο ρε κοριτσια??εκανα κ γω βασσιλικους κ θα θελα να τα δειτε!κουραστηκα λογο γαμου-βαφτισης αλλα αξιζε τον κοπο!! σε μαγαζι το κοστος ηταν 2μιση με 3 ευρω και μενα μου βγηκε 1 και κατι ψιλα μαζι με κουφετα και κατι χαντρακια

M6bap3.png

cik1p3.png

Κορίτσια πολύ ωραία ιδέα με το βασιλικό!!! Βάλτε φώτο όποτε μπορείτε!!! Αλήθεια, τέλη Αυγούστου θα βρω λέτε βασιλικό ή θα πρέπει να ψάξω για κάτι άλλο;;

Κορίτσια,

κι εγώ έψαξα για βασιλικό, που το θεωρώ εξαιρετική ιδέα. Οικονομική και πρωτότυπη!

Όμως οι βασιλικοί σε μικρό μέγεθος μπουμπουνιέρας, βγαίνουν μέχρι τέλος Ιουνίου.

Τέλος Αυγούστου που θα βαφτίσουμε εμείς, ο βασιλικός είναι πλέον σε μεγάλο μέγεθος και δεν κάνει για μπομπονιέρα. Ψάξαμε για ελίτσα, αλλά ανεβαίνει πολύ το budget!

Καμιά άλλη ιδέα για φυτό;;;;

Σε φυτώριο βρήκα φυτό καλαχόη για στολισμό με 3?

Είχαν καιμικρο μέγεθος αντίστοιχο του βασιλικού μέσα σε κεραμικό γλαστράκι με τούλι πάρα πολύ ωραιο με 2,5?.

Αν πας σε ένα μεγάλο φυτώριο θα μπορούν να σου προτείνουν.

Ωραία ιδέα είναι και η απλή μπομπο με πουγκι και ένα κλαδί ελιάσ.

Διαφημίσεις

Τελεια επιλογη κ δε σκεφτεσαι αν θα το πεταξει ο αλλος οπως γινεται με τις κλασικες μπομπονιερες, περιμενω να δω φωτο να παρω καμια ιδεα..

καλημέρα Ελεάνα!

αρεσαν πολυ στον κόσμο. και τα συνδίαζε και τα 2 (γαμο-βαφτιση) γιατι ειχα κρεμασει στα κορδονακια μια πιπιλα και ενα ματοχαντρο. την ωρα που της ετοιμαζαμε ημουν μες στα νευρα με την παρτη μου αλλα μετα οταν ειδα αντιδρασεις ειπα χαλαλι

M6bap3.png

cik1p3.png

salomi πολύ όμορφες!! να ζήσετε και εσείς και το μωράκι σας!! να σε ρωτήσω τους βασιλικούς τους τύλιξες όπως ήταν με το πλαστικούλι τους ή έκανες κάποια άλλη διαδικασία??

αχ είναι τέλειοι!! γιατί να μην υπάρχουν βασιλικοί τέλη Αυγουστού???:-(