Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΚΑΝΑ ΠΑΤΑΓΟ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ!

Lioula

Recommended Posts

Καλημέρα!

νομίζω πως βρήκα τρόπο...

http://s811.photobucket.com/albums/zz32/pitsiriki/?action=view&current=vasilikoi.jpg

εξαιρετικη δουλειά.....

μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα να σε ρωτήσω, το χαρτί που τα τυλιξες τα γλαστράκια πως το λενε;;; που το πηρες;;;; ειναι πολυ πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εξαιρετικη δουλειά.....

αλλα να σε ρωτήσω, το χαρτί που τα τυλιξες τα γλαστράκια πως το λενε;;; που το πηρες;;;; ειναι πολυ πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ !!! Χίλια μπράβο!! Να σε ρωτήσω όμως πόσο καιρό πριν τους έφτιαξες? Εννοώ πρέπει να φτιαχτούν την τελευταία στιγμή γιατί αλλιώς πως θα τους ποτίζεις χωρίς να λερώνονται τα χαρτιά και οι κορδέλες?

salomi πολύ όμορφες!! να ζήσετε και εσείς και το μωράκι σας!! να σε ρωτήσω τους βασιλικούς τους τύλιξες όπως ήταν με το πλαστικούλι τους ή έκανες κάποια άλλη διαδικασία??

αχ είναι τέλειοι!! γιατί να μην υπάρχουν βασιλικοί τέλη Αυγουστού???:-(

ευχαριστω!! με το πλαστικο εννοειται! και μετα αν θελουν το μεταφυτευουν. μπορεις να πας σε ενα φυτωριο και να δεις καποιο αλλο λουλουδακι. εγω τους πήρα χονδρικη 40λεπτα. λιανικη ηταν 50λεπτα.

M6bap3.png

cik1p3.png

εξαιρετικη δουλειά.....

ευχαριστω ευχαριστω!

ενα χρυσολαδι ρυζοχαρτο απο κατω και ενα αλλο υλικο που απο κει που το πηρα το λεγαν τα κοριτσια τζιβα. επειδη δεν θυμαμαι που ακριβως ειναι το μαγαζι αλλα θυμαται η κουμπαρα μου σιγουρα στειλε μου ενα πμ να μου το θυμισεις και θα σ ενημερωσω.παντως ειναι πισω απο την βαλαωριτου και ειναι ανοιχτο μεχρι τις 4 και σαββατο πρωι!:)

M6bap3.png

cik1p3.png

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ !!! Χίλια μπράβο!! Να σε ρωτήσω όμως πόσο καιρό πριν τους έφτιαξες? Εννοώ πρέπει να φτιαχτούν την τελευταία στιγμή γιατί αλλιώς πως θα τους ποτίζεις χωρίς να λερώνονται τα χαρτιά και οι κορδέλες?

αυτο ειναι το κακο οτι επρεπε να τα κανω 3 μερες πριν τον γαμο. τα ειχα παραγγειλει 20 μερες πριν και τα παρελαβα ποτισμενα και λιγο μεγαλωμενα.δεν τα ποτισα καθολου εγω.

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας και παλι!Ειχα αποκλειστει γιατι εγραφα συνεχως με κεφαλαια επειδη μου ειναι πιο ευκολο!:roll:

βαζω φωτο τον βασιλικο, ομως απο διπλα εχει και τα γλυκα του κουταλιου. ειναι μια προχειρη φωτο μιας και οι κανονικες δεν εχουν βγει ακομα!

eikona025.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Πολύ ωραίοι οι βασιλικοί σου!

Πήγα σε μια βάφτιση πριν κανα μηνα και μας είχαν γλαστράκια με βασιλικό σε φούξια όμως κουβαδάκι γιατί ήταν κορίτσι.

Να σου ζήσει το παιδάκι!

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας και παλι!Ειχα αποκλειστει γιατι εγραφα συνεχως με κεφαλαια επειδη μου ειναι πιο ευκολο!:roll:

βαζω φωτο τον βασιλικο, ομως απο διπλα εχει και τα γλυκα του κουταλιου. ειναι μια προχειρη φωτο μιας και οι κανονικες δεν εχουν βγει ακομα!

eikona025.jpg

Uploaded with ImageShack.us

!!!!!!!!!!!!!!!Πολύ καλές:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.pngy3DLp3.png

Είναι όντος φανταστική και φυσικά θα έκαναν πάταγο !!!!!!!!!!!!! :wink:

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Λέω να πάω σήμερα σε κανένα φυτώριο να ρωτήσω αν θα μπορώ να βρω τέλος Αυτούστου μικρά ή αν μπορεί εκεί να μου φυτέψουν κάποια. Βαπτίζουμε το δεύτερο κοριτσάκι μας και μιας και θα ονομαστεί Βασιλική νομίζω ότι ταιριάζουν αλλά κάποια κοπέλα είπε ότι δεν υπάρχουν αυτήν την εποχή μικροί σε μέγεθος βασιλικοί.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Κορίτσια είναι απλά υπέροχες, καραχρήσιμες και πολύ πρωτότυπες!!!!

Αφού όταν θα έρθει ο καιρός να γεννήσω και να έρθει ο καιρός να το βαφτίσω κάτι τέτοιο θα κάνω και εγώ!!!

Διαφημίσεις

τους αγορασα απο ενα φυτωριο λιγο εξω απο την θεσσαλονικη 0,30 λεπτα!βρηκα και 0,5 μεσα στην πολη.να τους πειτε οτι θελετε πολλα κομματια για να σας κανουν καλη τιμη!τα σχολια παντως ηταν πολυ θετικα!

Καλημέρα!

http://s811.photobucket.com/albums/zz32/pitsiriki/?action=view&current=vasilikoi.jpg[/QU

απλα τελειοι! συγχαρητηρια! να σου ζησει το παιδακι σου!να φανταστω οτι εδωσες ενα βασιλικο σε καθε οικογενεια. σκεφτομαι να το κανω κ εγω αλλα θα εχω γυρω στους 200 καλεσμενους και θα υπαρχει προβλημα χωρου στην εκκλησια!

eNortjK1UjK1NDM1VrIGXDAS3QKo03.png

Αχχχ!!!!! Εχω και εγώ τη βάφτιση τον Ιούλιο. Ηθελα και εγώ να κάνω βασιλικούς σε κασπώ σε μεγαλύτερο μέγεθος αλλά για τη διακόσμηση στα τραπέζια! Επειδή λοιπόν μου είπαν 2-3 άτομα ότι τους θύμιζε νεκροταφείο...άκουσον άκουσον....δεν το έκανα!! Τα βλέπω τωρα κ τα ζηλευω!!!! Τελικά παράγγειλα αρωματικά γλαστρακια όπως θυμάρι, λεβάντα κλπ!

Πως σας φαίνεται? Θα αρέσουν άραγε ή θα με κράξουν...????

konkas πολυ ωραια ιδεα και αυτη...αν τα στολισεις κ με κορδελες θα ειναι super!!!

Μακάρι....!!! Θα σας πώ εντυπώσεις σε ένα μήνα περίπου που είναι και η βάφτιση μας!

.

Καλημέρα!

http://s811.photobucket.com/albums/zz32/pitsiriki/?action=view&current=vasilikoi.jpg[/QU

απλα τελειοι! συγχαρητηρια! να σου ζησει το παιδακι σου!να φανταστω οτι εδωσες ενα βασιλικο σε καθε οικογενεια. σκεφτομαι να το κανω κ εγω αλλα θα εχω γυρω στους 200 καλεσμενους και θα υπαρχει προβλημα χωρου στην εκκλησια![/QUOT

καλημέρα!

και γω πίστευα πως θα υπάρχει πρόβλημα χώρου στην εκκλησία αλλα μας εδωσαν τελικα 2 τραπέζια για να τα αραδιάσουμε. οσα δεν χωρεσαν τα ειχαμε κάτω σε κουτια (τα απλα μεταφορας) και τα κορίτσια γέμιζαν οτι αδειαζε.

Lioula και τα δικα σου ειναι πανέμορφα. και η τιμη των βασσιλικών σούπερ! στην αρχή ειχα παει jumbo kai πήρα και γω κουβαδάκια πρασινα και θα εδενα με τουλι τα κουφέτα στην λαβή. εβγεναν οντος πολυ ομορφα και πιο γρήγορα στην προετοιμασία μετα ομως μου καρφώθηκε αυτο και τα κανα πιο περίπλοκα.για γλυκο ειχα σκεφτει και γω κουταλιού αλλα τελικα εδωσα brounie και εκμεκ σε γαλαζια κουπακια (90λεπτα). μου τα φερε το ζαχαροπλαστείο λίγο πριν τελειωσει το μυστήριο. α!και δεν πηρε 1 βασσιλικο η κάθε οικογενεια. ολοι απο 1! ηταν 170 ατομα και 200 βασσιλικοι καναν φτερα!πήραν και οι παπαδες και ο νεοκορος τα οποία μου ειπαν θα τα φύτευαν στο παρτερι εξω απο την εκκλησία και οπως και καναν! και στο μαγαζι μου ζήτησαν η υπευθυνη και ο μετρ. για οσους δεν ηρθαν και ηθελα να δωσω μπουμπουνιερες πηρα τουλια και κορδελες και ετοιμασα καμια 20αρια απλές μπουμπουνιέρες να μοιράσω

M6bap3.png

cik1p3.png

Λέω να πάω σήμερα σε κανένα φυτώριο να ρωτήσω αν θα μπορώ να βρω τέλος Αυτούστου μικρά ή αν μπορεί εκεί να μου φυτέψουν κάποια. Βαπτίζουμε το δεύτερο κοριτσάκι μας και μιας και θα ονομαστεί Βασιλική νομίζω ότι ταιριάζουν αλλά κάποια κοπέλα είπε ότι δεν υπάρχουν αυτήν την εποχή μικροί σε μέγεθος βασιλικοί.

jtse πες μου και εμένα τι θα σου απαντήσουν πλιιζ! Και εμείς τέλος Αυγούστου βαφτίζουμε και έχω καταστεναχωρηθεί που δεν μπορώ να το κάνω...

Έτσι μου'ρχεται να τους φυτέψω μόνη μου:P

Αχχχ!!!!! Εχω και εγώ τη βάφτιση τον Ιούλιο. Ηθελα και εγώ να κάνω βασιλικούς σε κασπώ σε μεγαλύτερο μέγεθος αλλά για τη διακόσμηση στα τραπέζια! Επειδή λοιπόν μου είπαν 2-3 άτομα ότι τους θύμιζε νεκροταφείο...άκουσον άκουσον....δεν το έκανα!! Τα βλέπω τωρα κ τα ζηλευω!!!! Τελικά παράγγειλα αρωματικά γλαστρακια όπως θυμάρι, λεβάντα κλπ!

Πως σας φαίνεται? Θα αρέσουν άραγε ή θα με κράξουν...????

Δηλαδή; Από που τα παρήγγειλες; Από φυτώρια; Και πόσο κόστισαν;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...