Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ.......

Recommended Posts

Ασφαλως και ρωτησα να με δει κι αλλος γυναικολογος ............ωστε να εχω και δευτερη γνωμη . Συνολικα στο νησι υπαρχουν 3.

Οι 2 ειναι Αντρες και μια γυναικα που ηρθε πριν λιγους μηνες η οποια και δεχτηκε ευχαριστως να με αναλαβει .Αλλα οταν ακουσαν οι αλλοι 2 γιατροι οτι γεννησα το πρωτο στην Αθηνα με Αθηναιο γυναικολογο μου απαντησαν ειρωνικα πως Δεν μπορει κανεις τους να με αναλαβει κι αυτο διοτι ''λεει'' ειχα γιατρο απο Αθηνα και να παω στον Αθηναιο!!!!! Ποση μαλ@κια χωραει σε αυτο το γαμονοσοκομειο. Τελος παντων .Η επανεξεταση θα γινει σε ιδιωτη ακτινολογο που διαθετει καινουργιο υπερηχο γιατι αυτος του νοσοκομειου ειναι αρκετα παλιος.. . Θα παμε μαζι με τη γυναικολογο. Προσφερθηκε να με συνοδευσει ωστε να δει επιτοπου μηπως και δεν ειναι τελικα τοσο ασχημα και δεχτηκε να μιλησει με τον γυναικολογο μου στο τηλ.. ομως κατι μου λεει πως ολα τελειωσαν.Και το ριμαδι το προαισθημα μου παντα επιβεβαιωνεται. Ευχομαι , ελπιζω , παρακαλω................................ Δεν περναει αποψε η ωρα ....................................................

ωραίο γιατροί είναι, πάντως ψάξε το όσο μπορείς, ότι και να λέμε όταν έρθει μια ψυχούλα, παρά τις δυσκολίες, δεν μπορείς παρά να την αγαπήσεις, καλή τύχη σου εύχομαι, και προσπάθησε να μην ενοχοποιήσεις τον εαυτό σου, κανείς δεν φταίει, μόνο η ....εποχή που ζούμε που πρέπει να τα μετράμε όλα

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ είμαι μέλλον ομοιοπαθούσα.

Το Σάββατο ήταν να αδιαθετήσω, όμως είδα λίγο ροζ λίγο καφέ και μετά τίποτα. Επικοινώνησα με το γιατρό. Με είδε την Τρίτη, δεν είδε τίποτα άλλο από μια παχιά μήτρα μου είπε ότι μπορεί να είμαι έγκυος και με έβαλε να κάνω χωριακή. Βγήκε θετική και πολύ υψηλή τιμή. Τρελάθηκα, δεν ήθελα να είμαι έγκυος, έχω δύο παιδιά ήδη και όλα τα προβλήματα που ανέφερες (οικονομικά, άνθρωπο να με βοηθάει) και επιπλέον εργάζομαι, που σημαίνει ότι ο εργοδότης θα πάθει σοκ.

Πάντα όμως λέγαμε με τον άντρα μου ότι αν τύχει τρίτο μωρό, εφόσον δεν χρησιμοποιούμε προφυλακτικό και είναι πιθανά τα ατυχήματα, θα το κρατήσουμε.

Δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πέρα, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε. Απλά είμαι λίγο χαζομαμά και θα ήθελα στα παιδιά μου να μην λείψει τίποτα! Απ την άλλη έχω 7 αδέρφια και ποτέ δεν μας έλλειψε τίποτα, ζήσαμε καλύτερα και από μοναχοπαίδια.

Το μόνο που εύχομαι το απογεύμα που θα πάω ξανά στο γιατρό, ο οποίος ανησύχησε χωρίς να ξερώ ακριβώς το γιατί, να πάνε όλα καλά.

βρε καλή μου κοπέλα, μπορεί να ακουστώ λίγο σκληρή, αλλά μας διαβάζουν και μικρότερα κορίτσια, αφου δε θέλετε άλλο μωράκι, πιθανά ακόμη, γιατί δε χρησιμοποιείτε μία ασφαλή μέθοδο αντισύλληψης, υπάρχουν κι άλλες, και βέβαια το προφυλακτικό είναι άμεση και φτηνή, όλα στην τύχη, ένα παιδί για μένα πρέπει να είναι αποτέλεσμα επιλογής συνειδητής του ζευγαριού, αυτό στην τύχη στην εποχή μας το θεωρώ απαράδεκτο, από την άλλη ΄λέγατε αν έρθει καλοδεχούμενο, οπότε στην άκρη του μυαλού σας μπορεί και να το θέλατε

καλά αποτελέσματα, και προσοχή σε ανεπιθύμητες καταστάσεις προς όλους

1FdQp2.png

900 μοναδες χοριακη ειναι εξωμητριο? και πες οτι ειναι θα κανεις για εξωμητριο αποξεση? τι να πω ισως δεν σου τα λενε σωστα τα πραγματα.ισως σε καθε γυναικα να ειναι διαφορετικο το εξωμητριο,τι να σου πω.

παλλινδρομη κυηση φεβρουαριο 2010

εξωμητρια κυηση αφαιρεση αρ.σαλπιγγας απριλιο 2010

Διαφημίσεις

Ναι, με 1000 ευρώ το μήνα ζει οικογένεια με παιδί.... Καλά κρασιά! Γι΄ αυτό τα κάνετε έτσι και μετά ζητάτε βοήθεια από τον κόσμο... Εσείς τα κάνετε τα παιδιά, οι άλλοι τί φταίνε?

σου ζητησαμε βοηθεια κ δεν το ξεραμε????

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σου ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ εμεις εχουμε μια κορουλα τεσσαρων μηνων και στα μεσα αυτου του μηνα , δεν προσεξαμε και δεν ξερω τι εχει γινει , θα το μαθουμε τον επομενο μηνα. Οταν μου ειπε ο αντρας μου οτι μπορει να ειχαμε ατυχημα, ξερεις τι απαντησα? Αν ειναι κατι να μας στειλει ο θεος αυτος ξερει το ποτε. Για αυτο το λογο δεν πηρα και το χαπι της επομενης ημερας. Γιατι το βρισκω αντιδεοντολογικο. Να σας πω και την αληθεια , το θελω πολυ να ειμαι εγκυος.

Κοριτσια μου , τα ξημερωματα της 11ης Ιουνιου αποφασησα να μην παω για την αποξεση που μου ειπαν οτι επρεπε να κανω . Πηρα το πρωτο πλοιο για Πειραια κι εφυγα για τον γιατρο μου στην Αθηνα.Οταν με ειδε ο χριστιανος παγωσε!! Δεν με περιμενε !!!

Κατι μεσα μου μου ελεγε πως δεν τελειωσε ακομα!Κανουμε αρχικα υπερηχο και το μωρακι ειχε παλμους!!!! Κανουμε και κολπικο κι ολα ειναι καλα . Κανω χωριακη και το αποτελεσμα 1500 μοναδες!!!Το αρνητικο ειναι οτι οντως ειναι πολυ χαμηλα πιασμενο το 7 εβδομαδων σημερα μωρακι μας.Η αιμοραγεια σταματησε μετα απο 2 μερες και ο πονος εξαφανηστηκε ..... ολα ειναι καλα!Σκευτεστε τι θα ειχα κανει εν αγνοια μου???? Το μονο κακο ειναι πως ειμαι ξαπλα μεχρι να περασουν μερικες εβδομαδες!!Αλλα δεν εχω κανενα προβλημα. Ευκαιρια να ξεκουραστω οσο μπορω με το μεγαλο μας μωρακι!!!!!!!! Πες μου εσυ καλη μου κοπελια μπορεις να εμπιστευτεις τους εδω γιατρους ????Μετα απο οσα περασα ουτε δοντι δεν βγαζω στο νησι μου!!Και πες οτι δεν υπολογιζω του νοσοκομειου τον υπερηχο . Αντε να πω οτι ειναι πολυ παλιος και οτι η γυναικολγος δεν ξερει που πανε τα 4....!!!! Ο ακτινολογος τι ειδε????? Μαλλον εγω ξερω περισσοτερα κι απο τους 2 που προανεφερα!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ροζ συννεφακι,πολυ συγκινηθηκα με την ιστορια σου!!!οπως επισης συγκινηθηκα κ με τον χαρακτηρα που εδειξες σ'αυτη την δυσκολη στιγμη!!

μενω κ γω σε νησι,εδω στις κυκλαδες,συγκεκριμενα στη μυκονο!πολυ δυσκολα τα πραγματα στα θεματα υγειας.παντα αυτο ηταν το αγχος μου,οτι αν παθουν κατι σοβαρο τα παιδια μου,δεν θα προλαβουν οι αχρηστοι εδω να τα σωσουν.:(το σκεφτομαι κ εκνευριζομαι!!:mad:

περσι ειχα παει στο νοσοκομειο της συρου να με δει μια γιατρος,(ημουν εγκυος στο 3ο μου παιδακι)γιατι δεν ηθελα να τρεχω παλι για εξετασεις καθε μηνα στην πατρα!τι το θελα!απ'την πρωτη στιγμη που τη συναντησα,το ενστικτο μου ελεγε οτι κατι δεν παει καλα μ'αυτην!δεν το προχωρησα αλλο,μια φορα με ειδε κ την επομενη ημουν παλι πατρα!εμπιστοσυνη καμια δεν ενιωθα σ'αυτην!κ σε κανεναν γιατρο στα νησια βασικα!

πριν 6 μηνες η κορη μου ειχε πεσει κ ποναγε πολυ το χερακι της,ποτε δεν την ειχαμε ξαναδει ετσι.:-(πηγαμε σε γιατρο εδω στη μυκονο κ μας ειπε πως κανετε ετσι,δεν εχει τιποτα.κ της λεει ο αντρας μου:''εσεις πως το καταλαβατε οτι δεν εχει τιποτα,χωρις καν να το περιεργαστειτε??μαλλον θα ειστε μεντιουμ''!:mrgreen:

την επομενη μερα πηγαμε συρο,σ'εναν ιδιωτικο γιατρο που μας συστησαν κ μας ειπε οτι η μικρη εχει ενα καταγματακι στον καρπο.κ της εβαλε ναρθηκα για 2 βδομαδες.:-(με πιασαν κατι νευρα με τους γιατρους εδω...δεν φανταζεστε!:evil:

θελω λοιπον να καταληξω στο οτι για να ειμαστε σιγουροι κ να νιωθουμε ασφαλεια για την υγεια μας,ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα,πρεπει να πληρωνουμε!οχι παντα,αλλα ειδικα εδω στα νησια οι επιλογες ειναι σχεδον ανυπαρκτες!σε καταλαβαινω απολυτα ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ!κ χαιρομαι παρα μα πααρα πολυ που το εψαξες κ ακολουθησες το ενστικτο σου!!το αλανθαστο ενστικτο της μανουλας!!χαιρομαι πολυ για σενα!!:)

να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου!!νιωθω πολυ περηφανη κ τυχερη που διαβασα την ιστορια σου!!να προσεχεις κ να εισαι παντα καλα!!φιλια!:-)

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Πλακα μας κανεις!!!!!

Τι να πω???

Χιλια μπραβο πρωτον για την εγκυμοσυνη να πανε ολα καλα κ δευτερον που δεν πηγες να κανεις την αποξεση κ λειτουργησε το ενστικτο της μανας κ πηγες για δευτερη γνωμη αυτο δειχνει οτι τελικα το ηθελες πολυ αυτο το μωρακι κ οσα ελεγες στις αρχες ηταν μονο λογια πανικου.

Τωρα οσον αφορα τους γιατρους του νησιου δε θελω με τιποτα να σκεφτω ποσες αλλες γυναικες ηταν στη θεση σου κ τα μωρακια τους χαθηκαν αδικα...

Τωρα θα πηγαινοερχεσαι Αθηνα καθε μηνα να υποθεσω?

Οταν με το καλο γεννησεις πρεπει να παρεις το μωρακι σου κ να πας στο νοσοκομειο του νησιου θα ηθελα να δω τα μουτρα τους....

Αληθεια ειπες στο γιατρο σου ολα οσα εγιναν στο νησι με τους γιατρους, φανταζομαι δε θα πιστευε στα αυτια του...

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!!!Ειμαι ταβλα στο κρεββατακι μου αγκαλια με την κορουλα μου και το lap-top για να περναει η ωρα μου. Η κατασταση μου ακομα δεν ειναι στα καλα της αλλα το παλευω οσο μπορω.Ο κινδυνος δεν περασε 100% γιατι το μωρακι ειναι σε πολυ δυσκολη θεση πιασμενο και τιποτα δεν αποκλυεται ακομα. Ηθελα ομως να πω πως ενδεχομενως ολες οι αλλες μανουλες που δεν ειναι κατοικοι της περιφερειας και συγκεκριμενα των νησιων δεν μπορουν να αντιληφθουν πως εμεις εδω αντιμετωπιζουμε δυσκολιες σε εκτακτες περιπτωσεις.Αν τυχει κατι ασχημο και δεν μπορει να αντιμετωπιστει απο το τοπικο νοσοκομειο αναγκαζομαστε να παμε Αθηνα με ελικοπτερο και σκαφη προκειμενου να σωθουμε.

Διαφημίσεις

ροζ συννεφακι μην αγχωνεσαι!!ολα καλα θα πανε,πρωτα ο θεος!

εγω καταλαβαινω πολυ καλα τι περνατε με τα συστηματα υγειας...ειναι ψυχοφθορο να φοβασαι μην παθεις τιποτα κ αν καταφερουν τελικα να σε βοηθησουν!:mad:

τωρα συννεφακι να μην κουραζεσαι,αφου το μωρακι σου ειναι σε περιεργη θεσουλα!να μην ταλαιπωρεισαι με περιττες δουλειες,να ξεκουραζεσαι οσο πιο πολυ μπορεις κ ν'απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου,η οποια ευχομαι να ειναι υπεροχη κ ολα να πανε καλα!!

με το καλο!!!:-D

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Γεια σας κοριτσια.Σημερα σας γραφω απο Αθηνα. Ειμαστε εκτος εδρας.Μ Το απογευμα ειχα ραντεβου στον γυναικολογο μου για τον τακτικο ελεγχο . Το μωρακι μου σχεδον 9 εβδομαδων παλληνδρομησε!!!!!!!Αυριο το πρωι κανω εισαγωγη για καθαρισμα.Ειμαι πολυ στεναχωρημενη κι εγω κι ο αντρουλης μου αλλα ηταν υποψη μας οτι ειναι πυθανο να συμβει. Και συνεβη.ΟΚ ξερω οτι οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη μου ειχα παθει σοκ τρελο.Αλλα το αποδεχτηκα . Συνηλθα και οταν καθαρισε το μυαλο μου σκευτικα οτι ειναι μεγαλη χαρα τα παιδια. Με βοηθησατε κι εσεις βεβαια. Οι γνωστες -αγνωστες φιλες μου!Ομως τελικα οπως εχω ξαναπει η Παναγιτσα καταλαβε οτι δεν ηταν η καταλληλη στιγμη για μας ο ερχομος ενος δευτερου μωρου και αποφασησε αυτο το αγγελακι να το κρατησει στην αγκαλια της και να μας το δωσει οταν θα ειμαστε πραγματικα ετοιμοι................... Ευχαριστω πολυ ολες σας εκ βαθος καρδιας. Ευχομαι σε σας και στις οικογενειες σας ο,τι καλυτερο. Κι οσες ειστε ειδη εγκυουλες καλη συνεχεια και με το καλο.Οσες παλι θελετε να κανετε μωρακι ευχομαι συντομα να το αποκτησετε.Συγνωμη αν ενοχλησα καποιες σας , συγνωμη ανα σας εκανα εξαλλες με τη συμπεριφορα μου. Παραδεχομαι πως ημουν λαθος !!!

Εκει που είπα να χαρώ Συνεφάκι μου που επιτέλους κρατήθηκε το μωράκι στην κοιλίτσα τελικά διαβάζω αυτο!!!!

Περαστικά σου και καλή ξεκούραση καλό μου.....Το αγγελάκι θα βρεί τον δρόμο του και συ τον δικό σου σύντομα!!!!

Καλημερα μανουλεες . Ειμαι πολυ απελπισμενη. Κατα 98% ειμαι παλι εγκυος. Εχω μια κορουλα 10 μηνων και εχω πολλες ενδειξεις οτι ειμαι παλι εγκυος. Τι θα κανω??? Δεν τολμω να παω σε μικροβιολογικο εργαστηριο για χωριακη ή να αγορασω καποιο τεστ απο φαρμακειο!!!!!!!!!!!!!!!!Ζω μονιμα στις Κυκλαδες και το νοσοκομειο μας εδω δεν ειναι καθολου καλο ( τουλαχιστον το μαιευτικο τμημα )Το πρωτο μας μωρακι για να μπορεσω να γεννησω στο ΜΗΤΕΡΑ καναμε οικονομιες.Τωρα ομως αυτο δεν ειναι δυνατο διοτι εργαζεται μονο ο συζυγος μου και εγω μενω σπιτι με το μωρακι μου.Δεν εχω καποιον να κραταει το παιδι μου ωστε να βρω δουλεια!!! Αν εβρισκα !! Ειναι πολυ περιορισμενα τωρα με την κριση!!! Και παλι αν τελικα το κρατησω και κανω διακανονησμο με το μαιευτηριο ποιος θα κρατησει το μεγαλυτερο μωρο????Και πως θα τα κανω με 2 μωρα και το διακανονησμο????Πως θα εξασφαλισω τη δοση του μαιευτηριου αφου παλι δεν θα εργαζομαι???!Πολυ φοβαμαι πως δεν θα αποφυγω την εκτρωση κατι που δεν θελω να κανω . Οσο σκευτομαι οτι χτυπαει μια μικρουτσικη καρδουλα μεσα μου τρελενομαι.Ομως ειναι πολυ δυσκολες οι συνθηκες. Οικονομικα τουλαχιστον δεν ειμαστε σε καλη κατασταση. Ο αντρας μου το θελει πολυ. Κι εγω αλλα οχι τωρα κι οχι ετσι! Τι θα κανω θεε μου!!! Εχω φτασει σε σημειο να παρακαλω να αποβαλω . Συμβουλεψτε με σας ικετευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

λυπάμαι πολύ......

Λυπάμαι πολύ για την άσχημη τροπή των πραγμάτων :-( Σας εύχομαι να επουλωθούν γρήγορα οι πληγές της απώλειας και η επόμενη εγκυμοσύνη να σας βρει έτοιμους !

Κάθε μέρα μαζί σου είναι γιορτή κι ομορφότερη απο ότι η χτεσινή...Κάθε μέρα μαζί σου νιώθω πως δώρο είσαι που μου στειλε ο θεός

KUeyp3.png

Λυπάμαι τόσο πολύ... Εύχομαι να μην σου αφήσει πληγές...Και να χαρείς την οικογένεια σου και το παιδάκι σου! Μόλις είσαι έτοιμη το επόμενο παιδάκι δεν θα αργήσει να έρθει και τότε δεν θα έχεις καμία αμφιβολία, γιατί θα ξέρεις πόσο πολύ το θές!

Παραδεχομαι πως ημουν λαθος !!!

φυσικα και δεν εισουν λαθος κοριτσακι,

και ουτε φταις εσυ που στην αρχη αντεδρασες αρνητικα σε αυτην την εγκυμοσυνη..

μην στεχαρωριεσαι και μην γεμιζεις με τυψεις το μυαλουδακι σου!

κοιτα την υγεια σου και το παιδακι σου και ολα θα πανε καλα!

ολα θα γινουν... οταν ερθει η ωρα...

υπομονη και πιστη... αυτα τα δυο τα υπενθυμιζω και εγω συνεχεια στον εαυτο μου..

πολλα φιλια...

668bab1939.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...