Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ

Recommended Posts

Μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Έχω πάθει πανικό. Η τελευταία μου περίοδος ξεκίνησε 12 Μαϊου. Υπολογίζω αν τα ξέρω καλά πως είμαι 4 εβδομάδων. Όμως το Σάββατο στις 5 Ιουνίου πήγαμε σε μια γιορτή και πραγματικά ήπιαμε πάνω από 6 σκληρά ποτά ο καθένας μας. Μαζί και εγώ. Τώρα που το ανακάλυψα λέτε να είναι αργά για το έμβρυο. Σας είχε συμβεί κάτι ανάλογο;;; Και αν ναι ποια ήταν τα αποτελέσματα;; Λέτε να γεννηθεί με ανωμαλία στον εγκέφαλο ή με παραμόρφωση. Αυτά τα διάβασα σε ιατρικές σελίδες. Μου έχουν κοπεί τα πόδια και αντί να χαρώ κοντεύω να τρελαθώ εντελώς. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει εγκυμοσύνη. Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι απαντήστε μου.

Διαφημίσεις

Μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Έχω πάθει πανικό. Η τελευταία μου περίοδος ξεκίνησε 12 Μαϊου. Υπολογίζω αν τα ξέρω καλά πως είμαι 4 εβδομάδων. Όμως το Σάββατο στις 5 Ιουνίου πήγαμε σε μια γιορτή και πραγματικά ήπιαμε πάνω από 6 σκληρά ποτά ο καθένας μας. Μαζί και εγώ. Τώρα που το ανακάλυψα λέτε να είναι αργά για το έμβρυο. Σας είχε συμβεί κάτι ανάλογο;;; Και αν ναι ποια ήταν τα αποτελέσματα;; Λέτε να γεννηθεί με ανωμαλία στον εγκέφαλο ή με παραμόρφωση. Αυτά τα διάβασα σε ιατρικές σελίδες. Μου έχουν κοπεί τα πόδια και αντί να χαρώ κοντεύω να τρελαθώ εντελώς. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει εγκυμοσύνη. Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι απαντήστε μου.

Καταρχήν δεν χρειάζεται να πανικοβάλεσαι γιατί δεν αλλάζεις κάτι.Δεν είμαι αρμόδια για να σου πω αν κάτι θα πάει στραβά με το μωράκι σου. Αυτό που σου προτείνω είναι να συμβουλευτείς το συντομότερο το γιατρό σου ο οποίος και είναι ο πιο κατάλληλος για να συμβουλευτείς και να σου πει και τι θα κάνεις. Χαλάρωσε λιγάκι και προσπάθησε να μη βάζεις αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σου.

26hcp3?r=1280350748

Βρε κοπελια ηρεμησε!!! Εχεις παθει μεγαλο πανικο. Παρε το γιατρο σου και κλεισε ενα ραντεβου για να σε δει και να το συζητησετε! Αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο σοβαρα οπως τα περιγραφεις! Και η ασπιρινη εαν διαβασεις τις παρενεργειες λεει οτι μπορει να επιφερει μεχρι και θανατο.

Κοιτα να ηρεμησεις και μιλα με το γιατρο σου!!!

κοπελια, εγω εμεινα εγκυος λίγες μέρες πριν παντρευτώ. Εκείνο το μήνα έκανα 2 πακέτα τη μέρα και να μη σου πω τι κατεβασα την εβδομαδα του γαμου (μπατσελορ, κρεβατι, προετοιμασια, βραδια γαμου, επομενη γαμου κλπ).

Είχα τρομερες ενοχές όταν το έμαθα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δε σημαίνει τίποτα αυτό και ότι τα προβλήματα δε δημιουργούνται από μεμονωμένα περιστατικά. Στην αυχενική ήταν όλα τέλεια. Και τώρα περιμένω και τη β επιπέδου.

Θα έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! Δε στο εύχομαι είμαι σίγουρη! Θα στο πει και ο γιατρός πως δε χρειάζεται να ανησυχείς.

Συγχαρητήρια για το μωράκι σου, λοιπόν!

τα έμβρυα στην αρχή της ζωής τους προφυλάσσονται από τη φύση τους... μην αγχώνεσαι τόσο...(εεεεεχεις πολλά για να αγχωθείς στο μέλλον!!!)

απλά τώρα που ξέρεις για την εγκυμοσύνη σου φρόντισε να είσαι όσο πιο ήρεμη μπορείς κ να διατηρήσεις όλους τους κανόνες υγιεινής κ διατροφής που θα σου πει ο γιατρός σου..

εγώ όταν ήμουν 2 μηνών κ δεν το ήξερα κρεμούσα κουρτίνες κ έκανα μετακόμιση, βγήκαμε 3-4 φορές κ ήπιαμε αρκετά..αλλά η μπέμπα μια χαρά!!

με το καλό το μωράκι σου!!

Διαφημίσεις

elena 79 στην πρωτη εγκυμοσυνη μου συνεβει κατι παρομοιο. Ειχα κανει τεστ εγκυμοσυνης(εκεινα που τα κανεις καποιες μερες μετα την πιθανη συλληψη) το οποιο βγηκε αρνητικο. Ειχα τελευταια περιοδο 12 μαρτιου και στις 2 απριλιου καταναλωσα μετρια ποσοτητα κρασιου κατι που επανελαβα 10 μερες αργοτερα. Περιττο να σου πω πως σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου, ηταν το μονιμο αγχος μου. Διαβαζα συνεχως ποιες θα μπορουσε να ειναι οι πιθανες παρενεργειες στο εμβρυο. Ευτυχως ολα πηγαν καλα και η κορη μου γεννηθηκε υγιεστατη.
sYSBp3.pngR9zap3.png

Που να δεις εγω τι κρεπαλες εκανα οταν ημουν εγκυος χωρις να το ξερω και φαντασου οτι εμαθα πως ειμαι εγκυος οταν ημουν ηδη...8 εβδομαδων!!!!!!! Το τι μπυρες τι σφινακια τι τσιγαρα τι ρακετες στη θαλασσα και βουτιες τι να κουβαλαω και να ανεβαινω σκαλες ...... Τωρα εχω μια μπουμπου υπεροχη δοξα το θεο υγιεστατη και πολυ πολυ ζωηρη!

Με το καλο και φροντισε να εισαι πιο ηρεμη γιατι θα αρχισει τις κλωτσιες απο τωρα!

Eμαι σιγουρη πως προβλημα δεν υπαρχει. Με βαση τις ημερομηνιες, πρέπει η σύλληψη να εγινε γυρω στις 27 αρα στις 5 του Ιούνη ηταν 9 μέρες μετα δηλαδη σχεδον κατα την εμφύτευση. Τοσο νωρις το εμβρυο είναι απλά μια μαζα κυτταρων που δεν εχει ενπτύξει πλακούντα και τρέφεται απο μόνο του κατα κάποιο τρόπο.

Σου μιλάω εκ πείρας.Εμένα ενας κομπογιαννίτης αντι της εγκυμοσύνης μου διέγνωσε σοβαρό προβλημα και πήρα φάρμακα... Οι εμβρυολογοι που απευθύνθηκα και η γιατρός μου που πήγα εκ των υστέρων με διαβεβαιωσαν για το καλό αποτέλεσμα. Σήμερα η κόρη μου κοντεύει τα 7 και είναι μια κούκλα...

Μην φοβασαι, το αγχος δεν κάνει καλό (βεβαια ειχα και απο αυτό μπόλικο και γω οπως καταλαβαίνεις, καλό είναι ομως να μην πανικοβάλλεσαι).

Να εχεις μια πανεμορφη εγκυμοσύνη

να προσθέσω οτι τα φαρμακα τα πήρα στην ίδια φαση με σένα. Προβλημα παρπυσιάζεται οταν μια τοξικη ουσια την παιρνεις κατα τη φάση της οργανογένεσης δηλαδή απο εδω και περα

Eμαι σιγουρη πως προβλημα δεν υπαρχει. Με βαση τις ημερομηνιες, πρέπει η σύλληψη να εγινε γυρω στις 27 αρα στις 5 του Ιούνη ηταν 9 μέρες μετα δηλαδη σχεδον κατα την εμφύτευση. Τοσο νωρις το εμβρυο είναι απλά μια μαζα κυτταρων που δεν εχει ενπτύξει πλακούντα και τρέφεται απο μόνο του κατα κάποιο τρόπο.

Σου μιλάω εκ πείρας.Εμένα ενας κομπογιαννίτης αντι της εγκυμοσύνης μου διέγνωσε σοβαρό προβλημα και πήρα φάρμακα... Οι εμβρυολογοι που απευθύνθηκα και η γιατρός μου που πήγα εκ των υστέρων με διαβεβαιωσαν για το καλό αποτέλεσμα. Σήμερα η κόρη μου κοντεύει τα 7 και είναι μια κούκλα...

Μην φοβασαι, το αγχος δεν κάνει καλό (βεβαια ειχα και απο αυτό μπόλικο και γω οπως καταλαβαίνεις, καλό είναι ομως να μην πανικοβάλλεσαι).

Να εχεις μια πανεμορφη εγκυμοσύνη

Εχω 24 ημερών κύκλο, οπότε η σύλληψη έγινε γύρω στις 23 με 24. Πάντως ανησυχώ, γι' αυτό και ήθελα απαντήσεις από άτομα που να έχουν κάνει το ίδιο λάθος. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλες για την άμεση ανταπόκρισή σας. Μακάρι να μην του έχει συμβεί κάτι, γιατί δεν θα συγχωρήσω τον εαυτό μου ποτέ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...