Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αιμορραγία στην 6η-7η εβδομάδα

MayMeye

Recommended Posts

Καλημέρα! Ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς και σύντομα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου, γιατί εγώ δεν! Το ότι γέννησα την 37η εβδομάδα, ναι οφειλόταν στο ότι γέρασε ο πλακούντας, ο οποίος δεν μπορούσε να θρέψει άλλο το μωρό, με αποτέλεσμα να μην παίρνει βάρος και να μην κάνει ζωηρές κινήσεις. Αφού την τελευταία εβδομάδα πριν γεννήσω, την περισσότερη ώρα κοιμόταν και οι κινήσεις του δεν ήταν τόσο ζωηρές.

Αίμα δεν είχα όλο το διάστημα, είχα από την 5η εβδομάδα μέχρι την 12η, όπου και πήρα κουτιά utrogestan. Άσε που στο στρώμα του κρεββατιού είχε μείνει το αποτύπωμα του κορμιού μου!

Αλλά μόλις σταμάτησε το αίμα, άρχισαν άλλα προβλήματα. Αφού μία φορά δεν θυμάμαι να βγήκα από το ιατρείο καθησυχασμένη. Γενικά όλη η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα άγχος, αλλά δεν το έδειχνα, το έπαιζα τρελίτσα.

Και να χω και τον γιατρό στο μαιευτήριο, μετά την γέννα να μου λέει όλη την ώρα, από θαύμα γεννήθηκε αυτό το παιδί, από θαύμα γεννήθηκε αυτό το παιδί.

Γι' αυτό εσύ μην ακούς κανέναν, εάν πιστέψεις εσύ στο μωρό σου σίγουρα θα γεννηθεί σώο και αβλαβή!

Καλή σου μέρα Tulipa μου!:-D

Δεν ξέρω αν μπορώ να αυθυποβάλω τόσο πολύ τον εαυτό μου και να πιστέψω στο μωρό μου.... Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν αισθάνομαι ακόμα αυτή τη "μαγική" σύνδεση, αυτό το προαίσθημα, δεν βιώνω ακόμα το ένστικτο της μάνας... Να φανταστείς, ο σύζυγός μου είναι μου φαίνεται πιο "καλωδιωμένος", αφού να φανταστείς αυτός επέμενε ότι "αισθάνθηκε" τη δική μου σύλληψη, πολλές μέρες πριν μάθουμε για την εγκυμοσύνη!!!! :roll: Μου το 'λεγε και το ξανάλεγε "Αυτό ήταν! Δεν θα αδιαθετήσεις, το ξέρω, είσαι έγκυος"!! :shock: Οπότε, πολύ θα το ήθελα αλλά μου φαίνεται πως θα ήταν ψέμα να πω σε όλες σας πως ναι, "επικοινωνώ" με το μωρό μου, το φαντάζομαι, το "νιώθω", του "μιλάω"... Είναι ίσως πολύ νωρίς ακόμα...ή....είμαι μου φαίνεται πολύ αναίσθητη....:?:-( Δεν ξέρω...τι να πω....

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς :wink:

Διαφημίσεις

Καλή σου μέρα Tulipa μου!:-D

Δεν ξέρω αν μπορώ να αυθυποβάλω τόσο πολύ τον εαυτό μου και να πιστέψω στο μωρό μου.... Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν αισθάνομαι ακόμα αυτή τη "μαγική" σύνδεση, αυτό το προαίσθημα, δεν βιώνω ακόμα το ένστικτο της μάνας... Να φανταστείς, ο σύζυγός μου είναι μου φαίνεται πιο "καλωδιωμένος", αφού να φανταστείς αυτός επέμενε ότι "αισθάνθηκε" τη δική μου σύλληψη, πολλές μέρες πριν μάθουμε για την εγκυμοσύνη!!!! :roll: Μου το 'λεγε και το ξανάλεγε "Αυτό ήταν! Δεν θα αδιαθετήσεις, το ξέρω, είσαι έγκυος"!! :shock: Οπότε, πολύ θα το ήθελα αλλά μου φαίνεται πως θα ήταν ψέμα να πω σε όλες σας πως ναι, "επικοινωνώ" με το μωρό μου, το φαντάζομαι, το "νιώθω", του "μιλάω"... Είναι ίσως πολύ νωρίς ακόμα...ή....είμαι μου φαίνεται πολύ αναίσθητη....:?:-( Δεν ξέρω...τι να πω....

Καλή μου MayMeye, ακόμα είναι πολύ νωρίς να " νιώθεις " και να " μιλάς " στο μωρό σου! Ούτε και εγώ " μίλησα " στο μωρό μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη, ο άντρας μου όμως του μιλούσε συνέχεια κι εκείνο ένα πράγμα λες και καταλάβαινε κλωτσούσε σαν απάντηση!

Όταν νιώσεις όμως την πρώτη κλωτσιά σίγουρα όλα θα αρχίζουν να αλλάζουν! Κι εγώ στην αρχή το είχα ξεγραμμένο και στο δρόμο του γυρισμού από τον πρώτο υπέρυχο όπου όλα ήταν αμφίβολα και συζητούσαμε με τον άνδρα μου, μου λέει : " Μα πώς μιλάς έτσι για το παιδί μας απ' την στιγμή που ακόμα είναι ζωντανό; " και αυτό με ταρακούνησε.

Και έτσι υποσχέθηκα πως εάν με βοηθούσε κάποιος Άγιος, τότε θα έδινα του έδινα και δεύτερο όνομα του Αγίου ( που για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν πίστευα ότι θα με άκουγε κανείς Άγιος ).

Κι όμως λίγες μέρες μετά είδα ένα όνειρο με την εκκλησία της Παναγίας Ελεούσας ( που ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια Αγία ) και είναι κοντά στην πόλη που γεννήθηκα ( τι σύμπτωση! ) και αργότερα την είδα σε όραμα να με αγγίζει και αμέσως το έπιασα το νόημα!

Ε, από κει και πέρα δεν πα σε κάθε ραντεβού να ήταν προβληματισμένος ο γιατρός, να με έστειλε και αλλού για μία δεύτερη γνώμη, εγώ ήμουν σίγουρη πως θα το γεννούσα το μωρό μου!!!!

RLOvp2.png

Καλή μου MayMeye, ακόμα είναι πολύ νωρίς να " νιώθεις " και να " μιλάς " στο μωρό σου! Ούτε και εγώ " μίλησα " στο μωρό μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη, ο άντρας μου όμως του μιλούσε συνέχεια κι εκείνο ένα πράγμα λες και καταλάβαινε κλωτσούσε σαν απάντηση!

Όταν νιώσεις όμως την πρώτη κλωτσιά σίγουρα όλα θα αρχίζουν να αλλάζουν! Κι εγώ στην αρχή το είχα ξεγραμμένο και στο δρόμο του γυρισμού από τον πρώτο υπέρυχο όπου όλα ήταν αμφίβολα και συζητούσαμε με τον άνδρα μου, μου λέει : " Μα πώς μιλάς έτσι για το παιδί μας απ' την στιγμή που ακόμα είναι ζωντανό; " και αυτό με ταρακούνησε.

Και έτσι υποσχέθηκα πως εάν με βοηθούσε κάποιος Άγιος, τότε θα έδινα του έδινα και δεύτερο όνομα του Αγίου ( που για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν πίστευα ότι θα με άκουγε κανείς Άγιος ).

Κι όμως λίγες μέρες μετά είδα ένα όνειρο με την εκκλησία της Παναγίας Ελεούσας ( που ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια Αγία ) και είναι κοντά στην πόλη που γεννήθηκα ( τι σύμπτωση! ) και αργότερα την είδα σε όραμα να με αγγίζει και αμέσως το έπιασα το νόημα!

Ε, από κει και πέρα δεν πα σε κάθε ραντεβού να ήταν προβληματισμένος ο γιατρός, να με έστειλε και αλλού για μία δεύτερη γνώμη, εγώ ήμουν σίγουρη πως θα το γεννούσα το μωρό μου!!!!

Καλή σου μέρα Tulipa μου!

Χαίρομαι που το βίωσες με έναν τρόπο τόσο μοναδικό και τόσο ενθαρρυντικό. Πρέπει να ήταν πολύ σημαδιακό για σένα... Θα περιμένω και είμαι σίγουρη ότι θα αισθανθώ παρόμοια πράγματα με αυτά που ένιωσες κι εσύ, εν καιρώ!!

Σε φιλώ!

Καλημέρα TulipA! Αύριο πρωί (ή μάλλον πιο σωστά, σήμερα το πρωί θα κάνω το 2ο υπερηχο. Εύχομαι να είναι ολα καλά... Το αίμα έχει μειωθεί, έχει σχεδόν σταματήσει. Συνεχίζω όμως τα utrogestan. Το βαρυστομαχιασμα συνεχίζει να με ταλαιπωρεί (προχθές αναγκάστηκα και πάλι να προκαλεσω εμετο για να ανακουφιστω και σήμερα με το ζόρι κρατιεμαι). Κατα τα άλλα...κακά! Περισσότερα νέα θα έχω το μεσημερακι ! Σήμερα κλεινω τους 2 μήνες!!!! Σε ευχαριστώ Tulipa μου για το ενδιαφέρον σου!!! :)

Διαφημίσεις

«Κατα τα αλλά καλά» ήθελα να γράψω!!! Συγγνώμη αν σας αναστάτωσα, αλλά γράφω από το κινητό και αυτό το χαζό Συστημα του autocorrection μου την έκανε πάλι... Ελπίζω μόνο να μην ήταν σημαδιακό... Καλό σας βράδυ ή μάλλον καλή σας μέρα!!

Καλημέρα κορίτσια! Συγγνώμη που δεν σας ενημέρωσα χθες αλλά δεν πρόλαβα με τη δουλειά. Όλα καλά!! Ακούσαμε πάλι την καρδούλα του, πω πω, πόσο γρήγορα χτυπά!!! Το αλλο εμβρυο, αυτό που παλλινδρομησε, δεν φάνηκε στον υπερηχο, μαλλον απορροφήθηκε ή αποβλήθηκε, δεν έχω καταλάβει. Όλα καλά πάντως! Τώρα είμαι στο τούτου και επιστρέφω από το κέντρο μάνας και παιδιού στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας όπου μετά από μεγάλη ταλαιπωρία τελικά μου γράψανε τις πρώτες αιματολογικες εξετάσεις προγεννητικου ελέγχου. Τελικά, η αγωνία δεν τελειώνει ποτέ!! :P

Μπράβο κοριτσάκι,

Έτσι να συνεχίσεις μέχρι τέλους... και έχε υπόψη σου ότι δυστυχώς το άγχος δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ... γιατί πολύ απλά είσαι μανούλα!

Καλημέρα κορίτσια! Συγγνώμη που δεν σας ενημέρωσα χθες αλλά δεν πρόλαβα με τη δουλειά. Όλα καλά!! Ακούσαμε πάλι την καρδούλα του, πω πω, πόσο γρήγορα χτυπά!!! Το αλλο εμβρυο, αυτό που παλλινδρομησε, δεν φάνηκε στον υπερηχο, μαλλον απορροφήθηκε ή αποβλήθηκε, δεν έχω καταλάβει. Όλα καλά πάντως! Τώρα είμαι στο τούτου και επιστρέφω από το κέντρο μάνας και παιδιού στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας όπου μετά από μεγάλη ταλαιπωρία τελικά μου γράψανε τις πρώτες αιματολογικες εξετάσεις προγεννητικου ελέγχου. Τελικά, η αγωνία δεν τελειώνει ποτέ!! :P

Οντως η αγωνια δεν τελειωνει ποτε αλλα ειναι τοσο γλυκια αυτη η αγωνια!

Να ' ξερες ποσο θα ηθελα να το ξαναζησω κι ας περασα τοσα ... Το λαχταραω!

Πως εισαι ολα καλα;

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κοριτσάκια! Καλά είμαι Frinda μου, είχα βέβαια πάλι αίμα χθες και πάλι το μυαλό μου κάνει διάφορες σκέψεις...Προσπαθώ να το τιθασαψω βέβαια γιατί δεν θέλω να γίνομαι υποχονδρια αλλά και γιατί δεν θέλω να γεμιζω με σκοτούρες και αρνητικη διάθεση το μυαλό και την ψυχή μου. Ουφ!.... Εσείς, τι κάνετε;!

Ευχομαι ο Θεος να σου δςσει πολλα πολλα πολλα πολλα χρονια να αγχωνεσαι για το μωρακι σου (με την καλη ενοια το λεω)...ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!!!

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

Ευχομαι ο Θεος να σου δςσει πολλα πολλα πολλα πολλα χρονια να αγχωνεσαι για το μωρακι σου (με την καλη ενοια το λεω)...ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!!!

:wink: Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! :-P

:wink: Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! :-P

Ειλικρινα μην το ξαναπεις...η μια δινει δυναμη στην αλλη...οταν ακουω ευχαριστα ευχομαι κ εγω να σας λεω κ εγω συντομα ευχαριστα....χαιρομαι παρα πολυ ειλικρινα κ μπορω να πω οτι ζηλευω κιολας (με την καλη ενοια παντα ενοειται)...Και πιστευω οτι σε λιγους μηνες ο Θεος θα σου δωσει απλοχερα κ γεματο υγεια αυτο που σου στερησε...φιλακια πολλα:wink:

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟ ΜΕΝΑ! ΗΜΟΥΝ 6-7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (1ο ΜΩΡΑΚΙ)ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΙΜΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΙ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ! ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ! :(

ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ 1 ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΞΗΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ :(:(:(

ΝΙΩΘΩ ΑΠΑΙΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ 1 ΜΩΡΑΚΙ :(:(

Διαφημίσεις

kalimera athina mou.lipame poli gia oti sou sinevise.to perasa k egw auto ton dekemvrio k se niwthw.omws eisai mikri kai pisteuw aksizei na to psakseis ligo giati sinevike.o giatros sou ti sou eipe?o giatros mou ithele na to psaksoume kai egw imoun ligo arnitiki giati skeftomouna (ithela na pistepsw dil) oti apla etixe.

omws anakalipsame oti exw elafria thromvofilia kai auto isws stamatise tin kardoula tou mwrou mou.to thetiko einai oti exei tropo antimetwpiseis.

twra stin deuteri egkimosini exw poli xamiles xoriakes. 23 kai meta apo 3 meres 70 kai perimenw apotelesmata simera.

simera to prwi ksekinise aima k agxothika pali.vgainei sto eswrouxo k sto xarti.k einai ligo skouro.apovallete arage?

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟ ΜΕΝΑ! ΗΜΟΥΝ 6-7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (1ο ΜΩΡΑΚΙ)ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΙΜΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΙ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ! ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ! :(

ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ 1 ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΞΗΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ :(:(:(

ΝΙΩΘΩ ΑΠΑΙΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ 1 ΜΩΡΑΚΙ :(:(

Οταν λες το χασατε εννοεις απεβαλες η απλα σταματησε η καρδουλα του???Πιστεψε με εχει διαφορα...Σε καταλαβαινω απολυτα....Κ εγω πριν 25 μέρες αναγκαστηκα να κανω αποξεση λογω υπερτροφιας πλακουντα...Κ εμενα το 1ο κ εμεις το θελαμε παρα πολυ...Δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας...θελει το χρονο του...Ευχομαι σε λιγο καιρο κ οι δυο μας να συζηταμε για τα μωρακια που θα περιμενουμε...;)

kalimera athina mou.lipame poli gia oti sou sinevise.to perasa k egw auto ton dekemvrio k se niwthw.omws eisai mikri kai pisteuw aksizei na to psakseis ligo giati sinevike.o giatros sou ti sou eipe?o giatros mou ithele na to psaksoume kai egw imoun ligo arnitiki giati skeftomouna (ithela na pistepsw dil) oti apla etixe.

omws anakalipsame oti exw elafria thromvofilia kai auto isws stamatise tin kardoula tou mwrou mou.to thetiko einai oti exei tropo antimetwpiseis.

twra stin deuteri egkimosini exw poli xamiles xoriakes. 23 kai meta apo 3 meres 70 kai perimenw apotelesmata simera.

simera to prwi ksekinise aima k agxothika pali.vgainei sto eswrouxo k sto xarti.k einai ligo skouro.apovallete arage?

Αχ καλη μου ...ειμαι σιγουρη οτι εισαι πολυ αγχωμενη...Λοιπον ευχομαι να σου πανε οοοοοολλλλαααααα καλααααα και σε μερικους μηνες να εχεις στη αγκαλια σου το μωρακι σου....Περιμενω να διαβασω νεα σου!!!!:wink:

Αθήνα μου, πολύ λυπάμαι για αυτό που σου συνέβη... Ταραζομαι και μόνο στην ιδέα... Το να σου πω κοριτσάκι μου, δεν είμαι και η πιο κατάλληλη για συμβουλές γιατί κι εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει στο σώμα μας και στη ζωουλα αυτή. Εύχομαι να σου πανε όλα καλά, να συλλαβεις γρήγορα πάλι και να μην έχεις την ίδια με τώρα τύχη. Αληθινά, σου εύχομαι να πανε όλα καλά.

Οταν λες το χασατε εννοεις απεβαλες η απλα σταματησε η καρδουλα του???Πιστεψε με εχει διαφορα...Σε καταλαβαινω απολυτα....Κ εγω πριν 25 μέρες αναγκαστηκα να κανω αποξεση λογω υπερτροφιας πλακουντα...Κ εμενα το 1ο κ εμεις το θελαμε παρα πολυ...Δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας...θελει το χρονο του...Ευχομαι σε λιγο καιρο κ οι δυο μας να συζηταμε για τα μωρακια που θα περιμενουμε...;)

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΕΚΡΟ ΧΩΡΙΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ!

ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΗΣΗ ΣΕ 1 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΒΙΟΨΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ 1 ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΡΟΙΔΗ ΜΟΥ! ΜΟΥ ΕΛΕΝΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ!:(

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

:(:(:(

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΕΚΡΟ ΧΩΡΙΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ!

ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΗΣΗ ΣΕ 1 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΒΙΟΨΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ 1 ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΡΟΙΔΗ ΜΟΥ! ΜΟΥ ΕΛΕΝΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ!:(

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

:(:(:(

Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι 1 στις 4 γυναικες εχουν στο ιστορικο τους το χασιμο ενως μωρου...Μεγαλο ποσοστο αν το σκεφτεις...Σκεφτομαι αυτο, σκεφτομαι τις μανουλες που εχουν ζησει πολυ πολυ χειροτερες καταστασεις και παιρνω κουραγιο...Εμενα ο αντρας μου ειναι πιο δυνατος, συνεχεια με μαλώνει κ μου λεει οτι καλυτερα ετσι, εφοσων ο θεος το αποφασισε ειναι καλυτερα, καλυτερα απο το να εχουμε ενα αρρωστο παιδι...Κανε λιγο υπομονη κ σε 4 μηνες, με τη δυναμη του θεου, θα μιλαμε για τα μωρακια στις κοιλιτσες μας...;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...