Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απογευματινη δουλεια.. τη συμβουλη σας!

Recommended Posts

ποσο παιρνουν συνηθως, οι κοπελες που κρατανε παιδια?? χωρις να κανουν δουλειες, δεν θελω να κανει τιποτα.. μονο το παιδι να κραταει..

πολλα τα 7 που δινω την ωρα? δεν ειναι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Φυστικι αλλη ιδεα (ολο ιδεες ειμαι σημερα (γιατι στο γραφειο τα εχω παρει λιγο και περιμενω ποτε θα ερθει η ωρα να την κοπανησω)

Θα βαλεις αγγελια παιδαγωγικο παιχνιδι αγγλικων θα κανεις γκρουπακια σε παιδακια θα παιζεται και θα τους μαθαινεις και αγγλικα εε θα παιρνεις μαζι σου και την μικρη ως βοηθο χιχι

Πως σου φαινεται?????

ποσο παιρνουν συνηθως, οι κοπελες που κρατανε παιδια?? χωρις να κανουν δουλειες, δεν θελω να κανει τιποτα.. μονο το παιδι να κραταει..

πολλα τα 7 που δινω την ωρα? δεν ειναι?

κι εγω 7 της εδινα από σεπτεμβρη μέχρι και φλεβαρη. μετα πήγαμε παιδικό γιατι δεν μπορούσε εκείνη ΄(αλλαξε το πρόγραμμα στη σχολή της και δεν ειχε ελέυθερα πρωινά)

age.png

Βρε φυστικάκι με 7 ευρώ την ώρα μήπως να γίνεις baby - sitter?? :) Κοίτα...

7 χ 8 = 56 ευρω τη μέρα...σύνολο 1120 ? το μήνα (με 20 μέρες)...δουλεύεις πρωινά στέλνεις και τη μικρή σε παιδικό με 300 ευρώ και σου μένουν και 800...άσχημα?

Μπερδεύτηκες? Για ψάξτο καλύτερα!! :) Ελπίζω να μη σου χαλάω το topic! Αλλά αυτό μου ήρθε!

Διαφημίσεις

αν δουλεψω μονο φροντ.. θα μου μενουν περιπου 200, αντε 250 ευρω το μηνα, αν αφαιρεσω τα λεφτα της κοπελας που θα κραταει το παιδι... δε λεει ν αφηνω το παιδι μου για 200 ευρω!!!

Για μενα απαντησες μονη σου φιστικακι μου. Και εγω ετσι το σκεφτηκα. Μισθος δικος μου μειον μισθος κοπελας για 10 ωρες το λιγοτερο (8 ωρες + 2 ωρες πηγαινε-ελα).....εμεναν γυρω στα 400 ευρω. Για 400 ευρωπουλα παραπανω δεν αφησα το παιδι μου. Ηταν χαζο (για μενα).......κατσε σπιτι σου......

Ειπες οτι ειναι δεκτη και αυτη η αποψη.......:roll:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Βρε φυστικάκι με 7 ευρώ την ώρα μήπως να γίνεις baby - sitter?? :)

Αστεια αστεια το σκεφτομαι εγω για το μελλον......περισσοτερα απο πριν θα βγαζω.....βεβαια απο την αλλη ειναι πολυ πιο σκληρη δουλεια *αν την κανεις συνειδητα και οχι στο ποδι*

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

γράφεις το παιδί σου στο σταθμό που σχολάει 6 και μιλάς με το φροντηστήριο για να αναλάβεις τις τάξεις που σχολάνε μέχρι τις 5.30 .

επισεις αν δεν εχεις ετσι πολλές ώρες μπορείς να ψάξεις και σε άλλο φροντηστήριο πάλι μεχρι τις 5.30.

αν και για μένα το καλύτερο είναι να βρεις μια πρωινή δουλειά , γραμματέα ή οτιδήποτε να σχολάς το μεσημέρι και το παιδάκι σου να πάει σε δημόσιο σταθμό και να σου μένουν τα λεφτάκια σου !!!!

κορες,

1ον.. μ αρεσουν οι ιδεες σας!!! αληθεια...

2ον.. ειναι ακυρες!

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχα

το σπιτι μου ειναι μικρο... δεν υπαρχει η δυνατοτητα να κρατησω παιδακια εδω, πρεπει να βρεθει αλλος χωρος.. πιο οργανωμενος, αλλιως θα σκυλοβαρεθουν και θα το γκρεμισουν..

οποτε, θελουμε χωρο..

αλλα ο χωρος θελει αδεια..

και γω εχω αδεια διδασκαλειας! οχι νηπιαγωγου!! μη βρουμε και κανα μπελα!

γράφεις το παιδί σου στο σταθμό που σχολάει 6 και μιλάς με το φροντηστήριο για να αναλάβεις τις τάξεις που σχολάνε μέχρι τις 5.30 .

επισεις αν δεν εχεις ετσι πολλές ώρες μπορείς να ψάξεις και σε άλλο φροντηστήριο πάλι μεχρι τις 5.30.

αν και για μένα το καλύτερο είναι να βρεις μια πρωινή δουλειά , γραμματέα ή οτιδήποτε να σχολάς το μεσημέρι και το παιδάκι σου να πάει σε δημόσιο σταθμό και να σου μένουν τα λεφτάκια σου !!!!

τα φοντιστηρια συνηθως ξεκινανε στις 4..

αρα... θα στελνω το παιδι παιδικο για μια ωρα? δεν αξιζει..

πρωινη δουλεια...

καλη ιδεα... αλλα που?

μαζι με μενα ψαχνουν αλλες 750.000 γυναικες... χτες το ακουσα στις ειδησεις..

μα ειναι δυνατον??? :shock:

750 χιλιαδες ΓΥΝΑΙΚΕΣ????

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ????????

Διαφημίσεις

Αστεια αστεια το σκεφτομαι εγω για το μελλον......περισσοτερα απο πριν θα βγαζω.....βεβαια απο την αλλη ειναι πολυ πιο σκληρη δουλεια *αν την κανεις συνειδητα και οχι στο ποδι*

Βρε φυστικάκι με 7 ευρώ την ώρα μήπως να γίνεις baby - sitter?? :) Κοίτα...

7 χ 8 = 56 ευρω τη μέρα...σύνολο 1120 ? το μήνα (με 20 μέρες)...δουλεύεις πρωινά στέλνεις και τη μικρή σε παιδικό με 300 ευρώ και σου μένουν και 800...άσχημα?

Μπερδεύτηκες? Για ψάξτο καλύτερα!! :) Ελπίζω να μη σου χαλάω το topic! Αλλά αυτό μου ήρθε!

λες?

ξερω γω...

λες?

Πριν απορριψεις την αρχικη σου σκεψη ευκολα εγω θα ελεγα να το παλεψεις...βγε στην γειτονια...στον φουρνο...στο φαρμακειο κτλ...δεν κανω πλακα...μενεις σε σχετικα κλειστο κυκλο...πες οτι θες κοπελα γιαυτο και γιαυτο ..απογευματα κτλ...ακομα και γειτονισα με αναγκη να ειναι δεν θα εχεις προβλημα...υπαρχει αναγκη αυτη την εποχη αρα θα υπαρξει και ζητηση..πες οτι προσφερεις 5 ευρω...ακομα και στις κουνιες σε αλλη μανα...σε αντισοιχη θεση...γιατι ασχημα θα σου ερχοταν εσενα το χειμωνα εκει που φυλας το φιστικακι να ειχε και ενα ακομα μωρουδακι για 15 ευρω το τριωρο;;;;; ψαξτο λιγο εκει κοντα...στους παιδοτοπους που πας...εχεις ρωτησει καμια απο τις κοπελες αν ενδιαφερεται για εξτρα;;;;φυσικα ολα αυτα με την λογικη οτι αφου βρεις τις περνας απο εξονοχυστικο ελεγχο ολες....

ακριβως το ιδιο εχω κι εγω. δουλεύω απόγευμα, 4 με 10 και...

ξεκίνησα με πεθερά, γιαγιά και κοπέλα. λύσεις ανάγκης. το παιδί θελει τη μαμά μου. καθε μερα το μετανιώνω. δε γινεται ομως διαφορετικά... πρεπει να δουλέψουμε κι εμείς.

φετος αλλαξα το πρόγραμμά μου. δουλέυω μονο 2 φορές την εβδομάδα και τις αλλες μέρες εχω την επιλογή, να μείνω με το παιδί μου ή να μεινει με τη γιαγιά (η πεθερα μας τελειωσε οπως και η κοπέλα). που δεν περνάει καλά...το ξερω

age.png

Διαφημίσεις

fistikaki, καλησπέρα!!!

Μόλις έθιξες τις ευαίσθητες χορδές μου.

Άφησα το κοριτσάκι μου μόλις 4 μηνών για να επιστρέψω σε μία δουλειά, η οποία ούτε με εκφράζει ούτε μου ταιριάζει ούτε τίποτα. Οι άνθρωποι, δεν ξέρω εάν είναι κακοί ή καλοί, αλλά είναι ξινοί και μίζεροι, δηλαδή για μένα κακοί. Δουλεύω από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 6.30 το απόγευμα και δεν κάθομαι λεπτό παραπάνω, το έχω τονίσει. Δεν το έχουν αποδεκτεί. Δεν με νοιάζει. Το ζουζουνάκι μου από την ηλικία των 4 μηνών γυρνάει από τη γιαγιά, στην κοπέλα κι από την ηλικία των 2 ετών στον παιδικό σταθμό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5.30 το απόγευμα που την παίρνει ο μπαμπάς της.

Εδώ και 2 χρόνια περίπου ψάχνω εντατικά για δουλειά. Δεν με νοιάζει τι δουλειά, αρκεί να τελειώνω το αργότερο στις 4 για να είμαι περισσότερες ώρες με το παιδάκι μου. Όλες οι πόρτες κλειστές. Οι μαμάδες ήταν και θα είναι "εκτός νυμφώνος".

Σε λίγο που θα πάει σχολείο, ποιος θα το διαβάζει, ποιος θα είναι δίπλα στις αγωνίες του. Θέλω και δεύτερο παιδάκι, τι θα γίνει δεν ξέρω.

Οπότε, είμαι λίγο πριν "τα βροντήξω" και τα χρήματα, ξέρεις τι τα κάνω.......

Από τη στιγμή που είσαι καθηγήτρια και καλή ψάξε το διαφορετικά, π.χ. μην ψάχνεις για μεταφράσεις μόνο σε εκδοτικούς οίκους, δεν θα κάνεις κάτι. Κοίτα και σε εφημερίδες, περιοδικά, στο υπουργείο εξωτερικών, σε κέντρα μετάφρασης. Η ιδέα για το γκρουπάκι είναι εξαιρετική κι εάν έχεις κάποιο χώρο στο σπίτι που μπορείς να το κάνεις τάξη (μικρή κι άνετη), κάντο. Απευθύνσου στο Βρετανικό Συμβούλιο και δες τι μπορείς να κάνεις εκεί. Τα μαθήματά τους είναι πρωινά κι απογευματινά. Όσο για ένσημα, κοίτα το θέμα της αυτασφάλισης. Λεφτά θέλουν και θα τους δώσεις.

Τέλος, εάν θέλεις νταντά είμαι στη διάθεσή σου (θα φέρνω όμως και το κοριτσάκι μου) :lol: και με δουλειές του σπιτιού.:wink:

με 5 ευρω την ωρα, βγαινει πανω απο 20 την μερα... δηλαδη πανω απο 400 το μηνα.... ακομα και ετσι, με 5 την ωρα, μου βγαινει παρα πολυ βρε ναν...

(νανσυ.... :mrgreen: )

αχ βρε κοριτσια τι θα κανουμε??? :(

σας διαβαζω και ματωνει η καρδια μου...

γμτ......

και το προβλημα με μας που δουλευουμε απογευμα ειναι οτι προκειται για μονιμη κατασταση..... ακομα και αργοτερα που θα μεγαλωσει το παιδι και θα παει σχολειο... ουσιαστικα, δεν θα το βλεπουμε... :(

μαλλον τοτε θα σταματησω.... τουλαχιστον προς το παρον, αν καταφερω και δουλεψω απογευμα, θα εχω το παιδι μου ολο το πρωι...

Τέλος, εάν θέλεις νταντά είμαι στη διάθεσή σου (θα φέρνω όμως και το κοριτσάκι μου) :lol: και με δουλειές του σπιτιού.:wink:

μακαρι να γινοταν, αλλα μενεις πολυ μακρυα απο μενα, κουκλα μου!! 1μιση ωρα μακρυα απο την αθηνα

αχ βρε κοριτσια τι θα κανουμε??? :(

σας διαβαζω και ματωνει η καρδια μου...

γμτ......

και το προβλημα με μας που δουλευουμε απογευμα ειναι οτι προκειται για μονιμη κατασταση..... ακομα και αργοτερα που θα μεγαλωσει το παιδι και θα παει σχολειο... ουσιαστικα, δεν θα το βλεπουμε... :(

μαλλον τοτε θα σταματησω.... τουλαχιστον προς το παρον, αν καταφερω και δουλεψω απογευμα, θα εχω το παιδι μου ολο το πρωι...

Αχχχχχχχχχχχχχχ!

age.png

Τώρα χωρίς πλάκα...απογευματινό παιδικό σταθμό έψαξες? Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχουν και με αφορμή το θέμα σου σε μια πρόχειρη αναζήτηση στο google είδα ότι στη Θεσσαλονίκη πχ λειτουργεί Δημοτικός στην Καλαμαριά από τις 15:30 έως τις 21:30. Για δες για την περιοχή σου αν υπάρχει κάτι...

το 5 το ειπα επειδη ειπες οτι το 7 ηταν (και ηταν αληθεια...) ακριβο...την συμφωνια την βρισκεις...εγω επιμενω στην λυση της γειτονισας-μανουλας...ιδιες αναγκες εχετε..μπορει να βρεις αλλο σχημα..."στο κραταω και το δικο σου για 3 ωρες το πρωι να πας σμ και εσυ 3 ωρες το δικο μου να παω μαθημα". Φιλη μου ειχε βρει για τα 3 της παιδια (3 οχι ενα) κοπελα στην ηλικια μας που εκανε νυχια και επειδη ειχε ελευθερα τα πρωινα πηγαινε στο σπιτι της φιλης μου και επαιζε με τα παιδια κτλ...για 4 ευρω την ωρα τα 3....εξτρα εισοδημα θα ειναι για οπια βρεις , οχι κυριο...οποτε πρεπει να βρεις καποια που εχει χρονο αλλα και αναγκη....ακομα και φοιτητρια στην περιοχη σου κανει ....(παντα με την λογικη οτι θα ειναι εμπιστοσυνης ετσι;;;;)..και να πω και κατι και ας ακουστει ρατσιτσικο...οι μεγαλυτερες ψυχουλες αλλα ταυτοχρονα γυναικες που εχουν αναγκη ειναι οι αλλοαδαπες μωρομανες...ξερουν τον πονο να αφησεις το παιδι σου και απο την αλλη ειναι μανες και εχουν αναγκη χρηματων....

την ωρα που ταιζα το χαρχουδα μου εφαγα ενα "σκαμπιλι"!!!!!!!

"μαρη τι πρωινα λες της κοπελας???????το πρωι τα μικρα πανε σχολειο!!!!":rolleyes:

ακυρηηηηηη!!!!!!!!!!!!

κατσε με τη μπουμπου,κανε ιδιαιτερα σπιτι.

εγω επιμενω οτι η μικρη θα το δει σαν μερος της καθημερινοτητας σας!:)

uDuOp2.png

εψαξα και για παιδικο... ιδιωτικος τουλαχιστον, που να κραταει παιδια μεχρι αργα δεν υπαρχει... τωρα, να πω την αληθεια μου, στον δημοτικο της περιοχης δεν πηγα να δω...

οσο για το ποια θα μου κρατησει το παιδι, δεν εχω προβλημα αν ειναι ελληνιδα ή ξενη, η κοπελα... ουτως ή αλλως αυτη που εχω και τωρα, και εμπιστευομαι δεν ειναι ελληνιδα....

Εδω στο Κερατσίνι υπάρχει ενας δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός που λειτουργει απογευματινές βαρδιες...Απο 3.οο μεχρι 8.30 αν δεν κάνω λάθος...Γιατι να μην υπάρχει και εκει κάτι αντιστοιχο.Κάνε μια ερωτηση...δεν χανεις τιποτα...ακομη και σε κοντινή σου περιοχή ρωτα...μπορει να σε καλύπτει...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...