Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πού αποθηκευετε τα παιχνιδια?

Recommended Posts

Το σπιτι μας ειναι μονιμως σαν βομβαρδισμενο με τα δεκαδες παιχνιδια απο δω κι απο κει... Εχετε καμια ιδεα για καποιο αποθηκευτικο αντικειμενο που να κυκλοφορει στην αγορα και να χωραει πολλααααααααααα παιχνιδια ομως?

Διαφημίσεις

Εγώ έχω δύο πολύ μεγάλα ψάθινα καλάθια από αυτό που αποθηκεύουν οι φουρνάρηδες τα ψωμιά :lol: ... τα έβαψε ο αντρούλης μου άσπρα με οικολογική λαδομπογιά νερού και έραψα και υφάσματα για να τα κάνω λίγο πιο όμορφα ...

2.jpg

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εγω εχω ενα παιχνιδοκουτο πλαστικο απο το jumbo αλλα χωραει πολυ λιγα.Τα υπολοιπα τα βαζω μεσα στο παρκο του (μονο οταν θελω να συμμαζεψω το σπιτι εντελως γιατι στην καθημερινοτητα μας το σπιτι μου ειναι ενας παιδοτοπος!! :lol::lol:

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

εγώ πήρα δύο βιβλιοθήκες -στήλες από το ΙΚΕΑ, για να βάζω τα κουκλάκια της και τα βιβλιαράκια της με παραμύθια, αργότερα. Σκέφτομαι επίσης να πάρω 2-3 πλαστικά κουτιά αποθήκευσης, πάλι από το ΙΚΕΑ, για να βάζω τα μικρότερα παιχνίδια. Αυτά τα κουτιά θα τα βάλω στα κάτω ράφια στις βιβλιοθήκες.

Το καλό με τις στήλες είναι ότι μπαίνουν όπου θες και πιάνουν λίγο χώρο στο δωμάτιο.

Έχω πάρει πλαστικά χρωματιστά κουτιά με καπάκι από το ΙΚΕΑ -αυτά που έχει στα παιδικά. Έχουν ροδάκια και στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο. Προς το παρόν μας έχουν βολέψει πολύ.

Είναι και σε ωραίο μέγεθος για να ψαχουλεύει μέσα ο Κωστής, αλλά και να τα σπρώχνει σαν αυτοκίνητα. Προς το παρόν έχουμε γεμίσει τρία και όλο και κάτι περισσεύει :lol:

Σκέφτομαι όμως ότι όσο πληθαίνουν κι άλλο τα παιχνίδια θα πρέπει να εξαφανίζω μερικά γιατί ο πιτσιρίκος πελαγώνει και δεν ξέρει με τι να πρωτοπαίξει... :?:roll:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Νταλικα ισως!!! Δεν μπορεις να φανταστεις τι γινετε και σε μας! Εγω τα εχω σε διχτακια απο το ΙΚΕΑ, καλαθια αλλα παιχνιδια υπαρχουν παντου..... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κι εμεις το ιδιο...ολα τα διχτακια απο τι ικεα...αλλα και παλι...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

πάρτε ένα μεγάλο παρκοκρέβατο και κάντε το καλαθούνα παιχνιδιών :D

μην το γελάς καθόλου, αυτό έχω κάνει εγώ.....

δεν το είπα για αστείο, το εννοούσα κι εγώ :D

πάρτε ένα μεγάλο παρκοκρέβατο και κάντε το καλαθούνα παιχνιδιών :D

Αυτο ειχα κανει και εγω μεχρι πριν μια εβδομαδα που η μικρη ανακαλυψε τη συγγενεια της με τον Σούπερμαν και αρχισε να πηδαει μεσα στο παρκο απο τον καναπε ή πατώντας σε διαφορα αντικειμενα και κοντεψε να της φυγει ο αυχενας... οπότε το παρκο μαζευτηκε σε χρονο dt και πηγε αδιαβαστο... :lol: Ασε που στο παρκο γινονται ολα ενα βουνο και χανονται,ειναι σαν να μην υπαρχουν.

Αυτα τα διχτακια τα κρεματε απο καπου και πώς?

Μεγάλο πρόβλημα ! Εγώ έχω και βιβλιοθήκη και κουτάκια και διχτάκια απο Ικέα και πάλι επικρατεί χάος ! Δυστυχώς δεν έχω χώρους αποθήκευσης για να εξαφανίσω μερικά ! :?

Μεγάλο πρόβλημα ! Εγώ έχω και βιβλιοθήκη και κουτάκια και διχτάκια απο Ικέα και πάλι επικρατεί χάος ! Δυστυχώς δεν έχω χώρους αποθήκευσης για να εξαφανίσω μερικά ! :?

Εμείς πάντως μετά απο αυτά ανακαλύψαμε το ιδανικό!!!!! Είναι ένα τεράστιο κουτί με δωμάτια και έχει παντού παιχνίδια εκτός ελλαχίστων περιπτώσεων που κάνουνε διακοπές στα προαναφερθέντα μέρη (κουτιά ,καλάθια ,δυχτάκια).... Σπίτι το λένε ,όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολο το σπίτι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Κλασσικα ειναι πεταμενα παντου... εχουμε 2-3 παιχνιδοπκουτα, θηκες για τα βιβλία θηκη για τα μουσικα οργανα αλλα στη θεση τους πανε 1 φορα το μηνα που τα μαζευει η μαμα.. τον υπολοιπο χρονο ειναι απλα πεταμενα παντου.. μεχρι και στη μπανιερα, μεσα στο πλυντηριο πιατων,και γενικα οπουδηποτε μπορειτε να φανταστειτε..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Βρε παιδιά συγγνώμη πόσα παιχνίδια έχετε δηλαδή;;; Και έλεγα ότι εμείς έχουμε πολλά ... πάντως αυτά τα παιχνιδόκουτα μας καλύπτουν και μας περισσεύουν θα έλεγα ... αφήστε που δεν παίζει τόσο με τα παιχνίδια της αλλά με οτιδήποτε άλλο :lol: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Βρε παιδιά συγγνώμη πόσα παιχνίδια έχετε δηλαδή;;; Και έλεγα ότι εμείς έχουμε πολλά ... πάντως αυτά τα παιχνιδόκουτα μας καλύπτουν και μας περισσεύουν θα έλεγα ... αφήστε που δεν παίζει τόσο με τα παιχνίδια της αλλά με οτιδήποτε άλλο :lol: ...

:lol::lol::lol: Εκτός του ότι έισαστε ακόμη μωράκια,υπολόγισε πόσα θα έχετε του χρόνου κι εσείς (όσα και να χαρίσεις /πετάξεις πάντα μένουνε) και πολλάπλασίασε επι 2 στη δική μας περίπτωση αφού είναι κορίτσι - αγόρι και σε διαφορετικές ηλικίες :D:D:D:D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

και εγώ ακριβώς ίδια περίπτωση με την dora!!! άχνω να βρω ένα παιχνιδόκουτο να τα χωράει μέσα αλλά όλα είναι πολύ μικρά και πιστεύω ότι στο τέλος θα γεμίσω παιχνιδόκουτα και τα παιχνίδια θα είναι πεταμένα στο σπίτι πέρα δώθε...είχα δει στο cosycorner ενα τέλειο ξύλινο κουτί που είχε πάνω τον winnie και σκέφτομαι να το πάρω αλλά πρώτον κάνει 70 ευρώ και δεύτερον νομίζω ότι δεν θα χωράει πολλά παιχνίδια...ακόμα το σκέφτομαι...

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1027

αυτό λέω.ακόμα το σκέφτομαι..το θετικό είναι ότι είναι ξύλινο και μπορώ να το βάφω και να το προσαρμόζω ανάλογα με την διακόσμηση του δωματίου και το αρνητικό είναι η τιμή...θα δω σπίτι και τις διαστάσεις και θα αποφασίσω

Κι εγώ ψάχνω μια καλή ιδέα για αποθήκευση, αλλά για να πω την αλήθεια δεν έχουμε πια τόσο πολλά παιχνίδια όσα λέτε.. Πλέον εδώ και αρκετό καιρό δεν της έχω αγοράσει παιχνίδι (μόνο κάτι τα Χριστούγεννα συν αυτά που της εφεραν δώρο) αφού δε δειχνει κανένα ενδιαφέρον... Πιο ωράια πάιζει με τα κατσαρολικά μου στην κουζίνα και πρόσφατα άρχισε να μουτζουρώνει με τις μπογιές της και τα μολύβια της στα χαρτιά και της αρέσει περισσότερο... Ή να χαζευει παραμυθάκια... Πάντως θα πάω σύντομα στο ΙΚΕΑ μιας που ανοιγει και στον Κηφισο και είναι κοντά να ριξω καμια ματιά...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Εγώ τα έχω μέσα στη ντουλάπα και βγάζουμε 3-4 κάθε εβδομάδα. Κάθε κυριακή τα αλλάζουμε. Τώρα όμως έμαθα πού τα έχουμε και προσπαθεί να ανοίξει τη ντουλάπα. όταν θα τα καταφέρει, θα δώ τί θα κάνω.

• 1 χρόνο μετά...

sto jumbo exei terastio kala8i me 19,90.einai plake h suskeuasia kai den to pianei to matii alla an synamorlogh8ei xwraei apketa........gia rixte mia matia,einai ekei pou exei ta paixnidokouta kai h suskeuasia einai mikrh paralhllogrammh.

sorry gia ta greeklish alla to pc auto den uposthrizei ellhnikous xarakthres

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Και εμείς σε όλο το σπίτι τα έχουμε τα παιχνίδια μας ......... και σε όποιον αρέσει. Έχουμε στο πατάρι, σε κουτιά, ΠΑΝΤΟΥ. Όσο και να τα τακτοποιείς, μόλις πλησιάσουν γιορτές ή γενέθλια, πολλαπλασιάζονται....

Κάποιες φορές με πιάνουν τα νεύρα μου και τα τακτοποιώ στα ράφια και τα κουτιά, αλλά την επόμενη στιγμή είναι στο πάτωμα.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...