Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ !

Recommended Posts

Ευχαριστω!!!! και εμας τοσο μας ειχε πει.....αλλα τωρα διαβασα για 3 με 5 μερες το πολυ...και8 λεω τι στο καλο!!!

Λουσυ......οταν υπαρχει βηχας ....και εχουν αποκλειστει ολα....πχ. αμυγδαλιτιδα, ωτιτιδα, ακροαστικα...να μην κανει χουρ χουρ στα πνευμονακια αν το λεω καλα ....

Κοιτα να δεις ποτε δεν το ειχα ψαξει τοσο πολυ.......εχω και εγω κολλημα με την κορτιζονη.....Η πρωτη ερωτηση παντως απο ολους ειναι αν πηρε ποτε κορτιζονη!!

Διαφημίσεις

το αερολιν κοριτσια δεν εχει κορτιζονη

το επιτρεπουν και οι ομοιοπαθητικη

κορτιζονη εχει το πουλμικορτ και το φλιξοταιντ

:mrgreen::mrgreen:α μπράβο βρε κοπελιά!!! και τόση ώρα προσπαθώ να θυμηθώ ποιό από τα δύο έχει κορτιζόνη φιξοντάιτ ή αερολίν και τελικά μου ήρθε η φλασιά μετά το πόστ σου.......:mrgreen::mrgreen:

Το aerolin που του έδινα παλια ειναι σε σιροπακι. Ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει κορτιζονη. Κατι αλλο που θελω να σας ρωτησω. Eπειδη τελικα αυτο θα του δώσω το έχω πάνω απο 3 μηνες λέτε να έχει πάθει τίποτα και να αγοράσω καινούργιο? Τελικά με το otrivin με βάλατε σε σκέψεις........ θα παω σπιτι να τον δω.. και θα παω να αγορασω το otrivin και θα του το δίνω το βράδυ οπως λέτε... αν εχω απορια με το otrivin μπορώ να σας γράψω πάλι?

ΥΓ: Κορίτσια ευχαριστώ πολυ!

ΣΩΤΗΡΙΑ μου καλό είναι να αγοράσεις ένα καινούριο σιροπάκι. Το xozal που έτυχε να κοιτάξω πριν 3-4 μέρες έγραφε μεχρι 3μήνες διατηρειται ανοιχτό, οπότε φαντάζομαι ότι περίπου όλα τα ίδια θα είναι. Καλύτερα καινούριο για να είσαι ήσυχη.

Τώρα όσον αφορα το otrivin o πιο σωστός σύμβουλος είναι ο γιατρός ωστόσο και βέβαια αν χρειαστείς κάτι να σου απαντήσουμε με βάση την εμπειρία μας.

Περαστικά σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...