Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ !

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Ο μικρός μου είναι ειναι 13μηνων. Χθες το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Σπάραζε στο κλάμα. Φοβηθήκαμε μήπως είναι κοιλίτσα του πάλι γιατί πριν κανένα 2μηνο είχαμε ένα μικρό θέμα. Οι λεμφαδένες στην κοιλίτσα του ήταν λίγο ερεθισμένοι και για αυτό πόναγε. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό τελικά γιατί το παιδί βήχει λιγάκι και φτερνίζεται. Μάλλον ειναι το καθιερωμένο κρύωμα. Ο προβληματισμός μου όμως και ο εκνευρισμός μου είναι αλλος. Κάθισε ο άντρας μου σημερα να τον παει στον παιδίατρο. Πριν φύγει του είπα προσεξε μην σου πει καμια αντιβιωση και τέτοια (αν και μέσα μου δεν το πίστευα οτι θα του το έλεγε γιατι υπέθετα οτι ήταν σοβαρός γιατρός). Μολις γύρισε και με πηρε τηλέφωνο και μου είπε οτι το παιδί ειναι καλά ειναι κρυωματάκι δεν έχει ακροαστικά, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ να του δώσουμε μια αντιβίωση που του έγραψε και otrivin. Ο άντρας μου θέλει να του τα δώσουμε εγώ είμαι ανένδοτη. Μα είναι δυνατόν με το πρώτο κρυωματάκι κατευθείαν αντιβίωση και otrivin που έχει μέσα και κορτιζόνη? Του είπα να του δώσουμε το aerolin που του δίναμε και φυσιολογικό ορο. Καλά δεν λέω ρε κοτίτσια?

Διαφημίσεις

συμφωνώ μαζί σου σε όλα!μια χαρά τα σκέφτεσαι!

ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΟΑΣΤΙΚΑ!!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!

Συμφωνώ και εγώ με την Agape, να βρεις έναν γιατρό που να σου ταιριάζει το στυλ του για να μην έχεις τέτοια θέματα.

There is no patch for human stupidity.

ΣΩΤΗΡΙΑ μου για την αντιβίωση έχεις απόλυτο δίκιο. Και η η δική μας παιδίατρος έως τώρα δεν μας έχει δώσει αντιβίωση για κρύωμα ή βήχα.Δυστυχώς χρειάστηκε να πάρει λόγω ουρολοίμωξης για πρώτη φορά και μας την έδωσε για 1 εβδομάδα μόνο. Μας δίνει xozal και υποχωρούν τα συμπτώματα. Για το otrivin όμως θα διαφωνήσω γιατί το έχω ψάξει λίγο και έχω ρωτήσει πολλούς γιατρούς και μεταξύ αυτών και καθηγήτρια Λοιμοξιολόγο του ΠΑΙΔΩΝ.

Το otrivin δεν περιέχει κορτιζόνη (και εγώ παλιά αυτό νόμιζα) και αποσυμφορίζει την μυτούλα σε περίπτωση έντονου μπουκώματος. Μπορείς να το χρησιμοποιείς μέχρι 7 μέρες τον μήνα. Φυσικά εαν δεν είναι απαραίτητο και ο φυσιολογικός ορός αρκεί μην το χρησιμοποιείς. Ωστόσο το βράδυ δεν είναι κακό να του βάζεις για λίγες μέρες ώστε το παιδάκι να μπορεί να αναπνεύσει. Ο ορός ναι μεν μαλακώνει τις βλένες αλλά δεν αποσυμφορίζει την μύτη.

Εγώ για να είμαι ειλικρινής του βάζω κυρίως το βράδυ για 2-3 μέρες όταν βλέπω ότι πετάγεται από το πολύ έντονο μπούκωμα. Δεν θέλω να το βλέπω να δυσφορεί και να μένει άυπνο για να μην χρησιμοποιήσω otrivin. Εσύ μπορείς να κοιμηθείς με μπουκωμένη μυτη;

Διαφημίσεις

Κορίτσια πολλές φορές έχω διαβάσει στο Forum συμβουλές για το ποια φάρμακα δίνουμε σε διάφορες περιπτώσεις. Καταλαβαίνω ότι όλες είστε μανούλες με ενδιαφέρον για τα παιδιά και ότι το έχετε ψάξει πολύ, αλλά θεωρώ παρακινδυνευμένο να δίνουμε συμβουλές έτσι χωρίς να ξέρουμε ότι είναι πανομοιότυπη περίπτωση με τη δική μας. Νομίζω ότι αν θεωρούμε ότι ο παιδίατρος καταφεύφει με ευκολία στα φάρμακα δοκιμάζουμε σε κάποιον άλλο. Δεν κάνουμε από μόνοι μας θεραπεία. Μπορεί ο παιδίατρος να είδε κάτι που δεν το ξέρουμε ή να συνεκτιμά τη γενική εικόνα του συγκεκριμένου παιδιού. Κι εμένα ο άντρας είναι υπερβολικά κατά των φαρμάκων αλλά δεν έχουμε παραβεί ποτέ εντολή γιατρού, απλώς έχει συμβεί να διατσευρώουμε με άλλο γιατρό.

Κορίτσια πολλές φορές έχω διαβάσει στο Forum συμβουλές για το ποια φάρμακα δίνουμε σε διάφορες περιπτώσεις. Καταλαβαίνω ότι όλες είστε μανούλες με ενδιαφέρον για τα παιδιά και ότι το έχετε ψάξει πολύ, αλλά θεωρώ παρακινδυνευμένο να δίνουμε συμβουλές έτσι χωρίς να ξέρουμε ότι είναι πανομοιότυπη περίπτωση με τη δική μας. Νομίζω ότι αν θεωρούμε ότι ο παιδίατρος καταφεύφει με ευκολία στα φάρμακα δοκιμάζουμε σε κάποιον άλλο. Δεν κάνουμε από μόνοι μας θεραπεία. Μπορεί ο παιδίατρος να είδε κάτι που δεν το ξέρουμε ή να συνεκτιμά τη γενική εικόνα του συγκεκριμένου παιδιού. Κι εμένα ο άντρας είναι υπερβολικά κατά των φαρμάκων αλλά δεν έχουμε παραβεί ποτέ εντολή γιατρού, απλώς έχει συμβεί να διατσευρώουμε με άλλο γιατρό.

μια δεύτερη γνώμη θα ήταν το καλύτερο!

ΣΩΤΗΡΙΑ μου για την αντιβίωση έχεις απόλυτο δίκιο. Και η η δική μας παιδίατρος έως τώρα δεν μας έχει δώσει αντιβίωση για κρύωμα ή βήχα.Δυστυχώς χρειάστηκε να πάρει λόγω ουρολοίμωξης για πρώτη φορά και μας την έδωσε για 1 εβδομάδα μόνο. Μας δίνει xozal και υποχωρούν τα συμπτώματα. Για το otrivin όμως θα διαφωνήσω γιατί το έχω ψάξει λίγο και έχω ρωτήσει πολλούς γιατρούς και μεταξύ αυτών και καθηγήτρια Λοιμοξιολόγο του ΠΑΙΔΩΝ.

Το otrivin δεν περιέχει κορτιζόνη (και εγώ παλιά αυτό νόμιζα) και αποσυμφορίζει την μυτούλα σε περίπτωση έντονου μπουκώματος. Μπορείς να το χρησιμοποιείς μέχρι 7 μέρες τον μήνα. Φυσικά εαν δεν είναι απαραίτητο και ο φυσιολογικός ορός αρκεί μην το χρησιμοποιείς. Ωστόσο το βράδυ δεν είναι κακό να του βάζεις για λίγες μέρες ώστε το παιδάκι να μπορεί να αναπνεύσει. Ο ορός ναι μεν μαλακώνει τις βλένες αλλά δεν αποσυμφορίζει την μύτη.

Εγώ για να είμαι ειλικρινής του βάζω κυρίως το βράδυ για 2-3 μέρες όταν βλέπω ότι πετάγεται από το πολύ έντονο μπούκωμα. Δεν θέλω να το βλέπω να δυσφορεί και να μένει άυπνο για να μην χρησιμοποιήσω otrivin. Εσύ μπορείς να κοιμηθείς με μπουκωμένη μυτη;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα απο την καρδιά μου όλες για την άμεση απάντησή σας. Ωστόσο το μήνυμα αυτό με προβλημάτισε. Τα υπόλοιπα κορίτσια τι λέτε? Πρέπει να με συμβουλευσετε για να ξέρω τι να κάνω σήμερα.

Τερίνα από ότι κατάλαβα αναφέρεσαι σε εμένα. Δεν έδωσα καμία συμβουλή! αν δεν κάνω λάθος η κοπέλα ζήτησε την γνώμη μας. Σωστά; της είπα λοιπόν τι μου έχουν πεί και άλλοι παιδιάτροι εκτός από την δική μου. Δεν είμαι γιατρός για να κρίνω εγώ! το τι θα κάνει η κάθε μαμά είναι δικό της θέμα φυσικά σε συννενόηση με τον γιατρό. Δεν νομίζω ότι κάποιος γονιός θέλει να μπουκώνει στα φάρμακα χωρίς λόγο το παιδί του. Όλοι είμαστε κατά της άσκοπης χρήσης αλλά σόρρυ δεν θα το αφήσω να υποφέρει κιόλας ή να πνιγεί από το μπούκωμα! Της είπα ότι ακριβώς μου είπαν οι παιδίατροι. τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ίσως ο παιδίατρος για να της πεί για το otrivin να είπε ο μπαμπάς του ότι είναι πολύ μπουκωμένο το παιδάκι.

G.Stone μόλις πριν απο λιγο διάβασα ένα θέμα σου παλιο που είχες ανοίξει για το otrivin. Mε κάλυψες μπορώ να πω. Αλλά γιατί ωστόσο προβληματίζομαι ακόμα? υπάρχουν άλλα κορίτσια που να συμφωνούν η να πουν την γνώμη τους?

Διαφημίσεις

προσωπικά συμφωνώ με την g.stone ούτε εγώ θέλω να φορτώνω το παιδί μου φάρμακα που δεν υπάρχει λόγος να τα πάρει (αυτό όμως το κρίνει ο παιδίατρος μαζί με την μητέρα)

Για το otrivin πάντως που ρώτησα και εγώ (2 παιδιάτρους) μου είπαν και οι 2 ότι το βράδυ τουλάχιστον καλό είναι να βάζουμε στα μεγάλα μπουκώματα αφενός για να κοιμούνται καλύτερα αφετέρου έτσι ίσως να γλυτώσεις τις ωτίτιδες που μπορεί να δημιουργήσει το μπούκωμα (αφού το βράδυ που κοιμάται δεν βάζουμε ορούς)

Η μαμα μου εχει να το λεει οτι μας γλυτωσε σαν παιδια απο πολλα μπουκαλια αντιβιωση που ελαφρα τη καρδια δινανε οι γιατροι!!!Στο δικο του το παιδι θα εδινε "ετσι ευκολα" αντιβιωση??Δε νομιζω!!!!!!

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Για αντιβιωση θα διαφωνησω και εγω καθετα. Αν δεν υπαρχουν ακροαστικα να δημιουργησουν στο παιδοι προβλημα δεν δινουμε ποτε αντιβιωση.

Αλλα για το αερολιν δεν καταλαβαινω γιατι το θεωρεις πιο ηπιο απο το οτριβιν??

Και τα δυο την περιεχουν την κορτιζονη τους. Για να μην σου πω οτι το αερολιν εχει και περισσοτερη. Ειναι και εισπνεομενο σωστα??

Εμεις παντως βαζουμε παντα ορο και φυσικα ρουφαμε μυτουλα...και στα μεγαλα μπουκωματα οταν δεν περναει με φυσιολογικο ορο...μονο τοτε δινουμε οτριβιν με μισο γκαραματ μεσα. Και σε 2-3 μερες τελεωνει το μπουκωματακι....αλλα το εχω παλεψει μονο με ορο μεχρι και μηνα. Κια μονο οταν περασε ο μηνας του εδωσα το οτριβιν.

προσωπικά συμφωνώ με την g.stone ούτε εγώ θέλω να φορτώνω το παιδί μου φάρμακα που δεν υπάρχει λόγος να τα πάρει (αυτό όμως το κρίνει ο παιδίατρος μαζί με την μητέρα)

Για το otrivin πάντως που ρώτησα και εγώ (2 παιδιάτρους) μου είπαν και οι 2 ότι το βράδυ τουλάχιστον καλό είναι να βάζουμε στα μεγάλα μπουκώματα αφενός για να κοιμούνται καλύτερα αφετέρου έτσι ίσως να γλυτώσεις τις ωτίτιδες που μπορεί να δημιουργήσει το μπούκωμα (αφού το βράδυ που κοιμάται δεν βάζουμε ορούς)

Αυτό ακριβώς!

Για αντιβιωση θα διαφωνησω και εγω καθετα. Αν δεν υπαρχουν ακροαστικα να δημιουργησουν στο παιδοι προβλημα δεν δινουμε ποτε αντιβιωση.

Αλλα για το αερολιν δεν καταλαβαινω γιατι το θεωρεις πιο ηπιο απο το οτριβιν??

Και τα δυο την περιεχουν την κορτιζονη τους. Για να μην σου πω οτι το αερολιν εχει και περισσοτερη. Ειναι και εισπνεομενο σωστα??

Εμεις παντως βαζουμε παντα ορο και φυσικα ρουφαμε μυτουλα...και στα μεγαλα μπουκωματα οταν δεν περναει με φυσιολογικο ορο...μονο τοτε δινουμε οτριβιν με μισο γκαραματ μεσα. Και σε 2-3 μερες τελεωνει το μπουκωματακι....αλλα το εχω παλεψει μονο με ορο μεχρι και μηνα. Κια μονο οταν περασε ο μηνας του εδωσα το οτριβιν.

Το otrivin εν περιέχει κορτιζόνη! μην πανικοβάλλουμε τζάμπα τις μανούλες.

Για το αερολίν δεν ξέρω.

Διαφημίσεις

εγω θα σε συμβουλευα να παρεις μια δευτερη γνωμη απο παιδιατρο.η καθε μια μας λεει την προσωπικη της γνωμη αλλα ενας ειδικος ξερει καλυτερα.και εμενα η κορη μου η μικρη με μονο βουλωμενη μυτη και λιγο βηχα,της εχει γυρισει μεσα σε 24ωρες σε δυσπνοια και μεσα σε ενα χρονο εχουμε παει 2 φορες στο νοσοκομειο .οταν την βλεπαμε στην αρχη λεγαμε κατι απλο ειναι θα περασει αλλα η παιδιατρος ηξερε καλυτερα οταν μου εδινε τα συγκεκριμενα φαρμακα.καλο ειναι να προσεχουμε λιγο τις συμβουλες μας,γιατι μιλαμε για την υγεια ενος παιδιου και δεν εχουμε τις απαραιτητες γνωσεις απλος μιλαμε μεσα απο την πειρα μας

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου. Αντιβιωση ΜΟΝΟ οταν ειναι σοβαρα τα πραγματα. Αλλα (για να το παιξω συνηγορος) μηπως ο αντρας σου ξεχασε και τπτ αλλο που μπορει να του ειπε ο γιατρος που μπορει να δικαιολογει αντιβιωση? Εγω λεω παρε τον γιατρο και ρωτα τον ευθεως. Γιατι αντιβιωση ποιος ο λογος?.....αν δεν σε ικανοποιει η απαντηση του ψαξτε για αλλον. Και ΜΗΝ του δωσετε αντιβιωση........Τωρα για το otrivin εισαι σιγουρη οτι εχει κορτιζονη? Νομιζω πως δεν εχει. Νομιζω πως το aerolin εχει και το ortivin οχι. Για δειτε το......

ΥΓ: Να μην ξεχασω και για το aerolin (δεν το εχουμε χρησιμοποιησει ακομα) και για το otrivin (ελαχιστες φορες) η γιατρος η δικηγ μας ειναι ΠΟΛΥ μετρημενη. Μου ειχε πει χαρακτηριστηκα οτι προτειμα να την βαζω σε ατμους και να μην χρησιμοποιω ΟΥΤΕ otrivin και αν ειναι απαραιτητο ΟΧΙ πανω απο 5 μερες συνεχομενα γιατι καταστρεφει το PH της μυτης, οπως το ιδιο κανει και ο ορος οταν τον χρησιμοποιεις συνεχομενα αλλα για πολυ περισσοτερο καιρο......και αυτο μπορει να κανει χρονιες ρινιτιδες..

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Το otrivin εν περιέχει κορτιζόνη! μην πανικοβάλλουμε τζάμπα τις μανούλες.

Για το αερολίν δεν ξέρω.

G. Stone η Σωτηρια ανεφερε οτι εχει κορτιζονη.....

Το αερολιν σιγουρα εχει αν και για το οτριβιν κρατα μια επιφυλαξη.....

Θα ρωτησω και θα σας πω!!!

Πάρε και μια δεύτερη γνώμη, είναι μολις 13 μηνών, γιατί να επιβαρυνθεί με αντιβίωση. Εγώ στη μυτούλα βάζω SINOMARIN (με θαλασσινό νερό), αν θες ψάξτο.

Το βρηκα ..

Εχει α-αδρενεργικους...κατι

Παντως λεει να μην τα χρησιμοποιουμε πανω απο 3 ημερες...

Γεια σου ρε Σωτηρια......αν δεν ρωτουσες δεν θα το εψαχνα ποτε τοσο πολυ.

G stone......εσας ο παιδιατρος ποσες ημερες σας λεει να το χρησιμοποιειται??

Για το οτριβιν μιλαω....

Εμας μας είπαν όλοι και η Λοιμοξιολόγος που ανέφερα μέχρι 7 μέρες το μήνα. Μερικές φορές για 2-3 μέρες αρκεί. Αλλά εγώ το χρησιμποιώ κυρίως το βράδυ που δεν μπορώ να βάλω ορό όπως ανέφερε και η AGE. Δεν πρέπει να μένουν βλέννες στην μυτούλα γιατί έτσι παθαίνουν ωτίτιδα. Είχα φάει και εγώ κολλημα με το otrivin και την κορτιζόνη.

Κορίτσια καλημέρα. Ο μικρός μου είναι ειναι 13μηνων. Χθες το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Σπάραζε στο κλάμα. Φοβηθήκαμε μήπως είναι κοιλίτσα του πάλι γιατί πριν κανένα 2μηνο είχαμε ένα μικρό θέμα. Οι λεμφαδένες στην κοιλίτσα του ήταν λίγο ερεθισμένοι και για αυτό πόναγε. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό τελικά γιατί το παιδί βήχει λιγάκι και φτερνίζεται. Μάλλον ειναι το καθιερωμένο κρύωμα. Ο προβληματισμός μου όμως και ο εκνευρισμός μου είναι αλλος. Κάθισε ο άντρας μου σημερα να τον παει στον παιδίατρο. Πριν φύγει του είπα προσεξε μην σου πει καμια αντιβιωση και τέτοια (αν και μέσα μου δεν το πίστευα οτι θα του το έλεγε γιατι υπέθετα οτι ήταν σοβαρός γιατρός). Μολις γύρισε και με πηρε τηλέφωνο και μου είπε οτι το παιδί ειναι καλά ειναι κρυωματάκι δεν έχει ακροαστικά, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ να του δώσουμε μια αντιβίωση που του έγραψε και otrivin. Ο άντρας μου θέλει να του τα δώσουμε εγώ είμαι ανένδοτη. Μα είναι δυνατόν με το πρώτο κρυωματάκι κατευθείαν αντιβίωση και otrivin που έχει μέσα και κορτιζόνη? Του είπα να του δώσουμε το aerolin που του δίναμε και φυσιολογικό ορο. Καλά δεν λέω ρε κοτίτσια?

Σωτηρία μου δεν σημαίνει ότι οι σοβαροί γιατροί δεν δίνουν αντιβίωση. Τι διάγνωση έκανε ο γιατρός? Η λέξη "κρύωμα" δεν είναι διάγνωση. Όπως και να'χει ο γιατρός πιθανόν να έλαβε υπόψη του το γενικό ιστορικό του παιδιού και την κλινική εξέταση. Θα έπρεπε να ρωτήσετε τον ίδιο γιατί δίνει αντιβίωση και τι ακριβώς έχει το παιδί. Από εκεί και πέρα μην δίνεις μόνη σου φάρμακα γιατί δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Όσο για τα ακροαστικά, τι είναι αυτά που λέτε? Ότι μόνο αν υπάρχουν ακροαστικά δίνουμε αντιβίωση? Δηλαδή αν έχει (λέμε τώρα) αμυγδαλίτιδα (χωρίς ακροαστικά) δεν θα πάρει αντιβίωση?

Όσο για το otrivin δεν είναι τόσο τραγικό. Αν δηλαδή το παιδάκι σεν μπορεί να αναπνεύσει θα το αφήσεις να βασανίζεται? Εσύ είπες ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί καθόλου.

Αν παρόλαυτά δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό, πάρε και δεύτερη γνώμη. Ιατρική γνώμη όμως!

εχω δυο μπουμπουκακια

Να πω κι εγώ αυτό που ξέρω. Το παιδικό otrivin δεν πρέπει λογικά να περιέχει κορτιζόνη γιατί η ομοιοπαθητικός παιδίατρος που παρακολουθεί τα παιδιά μας είπε ότι είναι συμβατό με την ομοιοπαθητική. Όχι όμως και το μείγμα otrivin-garamat που συστήνουν συχνά οι παιδίατροι...

το αερολιν κοριτσια δεν εχει κορτιζονη

το επιτρεπουν και οι ομοιοπαθητικη

κορτιζονη εχει το πουλμικορτ και το φλιξοταιντ

τα χω μαθει απ εξω απο το γιο μου που για πολυ καιρο μας ταλαιπωρησε με αναπνευστικα προβληματα, ευτυχως τωρα ειναι καλα, φετος δεν πηραμε καθολου φαρμακα και περσι ελαχιστα

ο παιδιατρος μου ειναι γενικα εναντιον της αντιβιωσης και τα παιδια μου αντε να εχουν παρει μια φορα το καθενα αν και ηταν πολυ φιλασθενα

τωρα που τους ξεκινησα και ομοιοπαθητικη το εκανα με νεση αφου ξερω οτι ο παιδιατρος δινει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σπανια αντιβιωση

πριν λιγο καιρο η κορη μου ειχε σαββατοκυριακο αμυγδαλες με πολυ πυρετο

δευτερα πρωι παω στο γιατρο και επειδη γινοταν χαμος απο κοσμο εφυγα και πηγα σε εναν νεαρο που αμεσως μας εγραψε αντιβιωση.

να προσθεσω οτι ειχε κλεισει 12ωρο χωρις πυρετο και εκεινη την ωρα ειχε αρχισει να ανεβαζει

επισης το πυον απο τις αμυγδαλες της ειχε υποχωρησει

βεβαια το σαββατοκυριακο χτυησαμε 40 ρια και ανα 2ωρο πυρετο

τελικα δεν της εδωσα την αντιβιωση αφου ειδα οτι νο οργανισμος της το ειχε πολεμησει και εδωσα ομοιοπαθητικα

παντως συμφωνω οτι δεν πρεπει να δινουμε συμβουλε στους αλλους μεσω ιντερνετ για φαρμακα

προτεινω να βρεις καποιο γιατρο που να ειναι του στυλ σου

ο γιατρος μου μου εχει πει οτι εχει χασει πολλους πελατες που ζητανε αντιβιωση με το παραμικρο, αρα ο καθενας βρισκει αυτο που του ταιριαζει

απο γιατρους να φαν κι οι κοτες θα βρεις αυτο που θες

σορρυ αλλα σας ζαλισα

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο