Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

40 ημερών παρκοκρέβατο ή καλαθούνα

Η ΗΛΙΑΝΑ

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες και όλους,αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα με την μικρη μου ειναι μολις 40 ημερων,οταν το βραδυ την βαζουμε να κοιμηθει στο παρκοκρέβατο αφου εχουμε την εντυπωση πως η καλαθουνα ειναι μικρη,την ωρα που ξυπναει την βλεπουμε χαμηλα και καθετα να κοιμαται,εχουμε κανει κλιση περιπου στις 20 μοιρες στο προσκεφαλο λογω παλινδρομησης αλλα και παλι δεν μπορουμε να το εξηγησουμε,ξεχασα να σας πω πως ο παιδιατρος μας ειπε οτι εκει που ειναι αρχικα τα ποδαρακια της να βαλουμε κατω απο το σεντονακι της μια πετσετα ωστε να μην φτανει στην αλλη ακρη!και παρολα αυτα πηγαινει και χωνεται καθετα το ξαναλεω εκει πανω,και φοβομαστε μηπως δεν μπορει καποια μερα να παρει ανασα η μικρουλα μας!!!!εχει συμβει κατι παρομοιο?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ να σου ζήσει, εγώ στη θέση σου θα την έβαζα στη καλαθούνα, η μαία μου είχε πει ότι τα νεογέννητα έχουν την αναγκη να είναι λίγο στριμωγμενα να ακουμπούν δηλαδή τα ποδαράκια κ τα χεράκια τους κάπου όπως όταν ήταν μέσα στη μήτρα, νιώθουν έτσι περισσότερη ασφάλεια.

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Καλαθουνα να την βαλεις. Δεν ειναι μεγαλη για καλαθουνα 40 ημερων σκατουλι ειναι. και χρειαζεται ασφαλεια γυρω της. Χουχουλα, οχι άπλα. Αυτα αργοτερα τα θελουν. Την άπλα τι να την κανει 40 ημερων? Νομιζεις μπορει να κανει πολλα? Και αυτο που παει και χωνεται δεν το κανει μονη της. Η κλιση ειναι που την στελνει εκει κατω. Αλλος ενας λογος να την παρετε απο εκει. Να καταλαβεις (οχι οτι σου λεω να κανεις το ιδιο), για τους 4 πρωτους μηνες εμας κοιμοταν, επανω μου. Στο στηθος μου μπρουμυτα και ηταν η μονη σταση και στο μονο σημειο που 'δεν' μουγκριζε οταν κοιμοταν. Σε μικρο παρκοκρεββατο μπηκε 4-9 μηνων και απο 9 μηνων και περα μπηκε σε κρεββατι κανονικο.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

καταρχην εκτος απο αβολο για το μωρο( δε χρειαζεται τοσο χωρο) ειναι και επικινδυνο για ασφυξια...βαλτε τη στην καλαθουνα παλι, εμεις την κοιμιζαμε εκει μεχρι 5 μηνων...

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

• 3 εβδομάδες μετά...
καλησπέρα σε όλες και όλους,αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα με την μικρη μου ειναι μολις 40 ημερων,οταν το βραδυ την βαζουμε να κοιμηθει στο παρκοκρέβατο αφου εχουμε την εντυπωση πως η καλαθουνα ειναι μικρη,την ωρα που ξυπναει την βλεπουμε χαμηλα και καθετα να κοιμαται,εχουμε κανει κλιση περιπου στις 20 μοιρες στο προσκεφαλο λογω παλινδρομησης αλλα και παλι δεν μπορουμε να το εξηγησουμε,ξεχασα να σας πω πως ο παιδιατρος μας ειπε οτι εκει που ειναι αρχικα τα ποδαρακια της να βαλουμε κατω απο το σεντονακι της μια πετσετα ωστε να μην φτανει στην αλλη ακρη!και παρολα αυτα πηγαινει και χωνεται καθετα το ξαναλεω εκει πανω,και φοβομαστε μηπως δεν μπορει καποια μερα να παρει ανασα η μικρουλα μας!!!!εχει συμβει κατι παρομοιο?

συμφωνώ απόλυτα , και εγω μεχρι πριν μια εβδομαδα στο καλάθι τον κοιμιζα(μολις μποηκαμε στον πεμπτο).τωρα που τον εχω στο κρεβάτι το πρωι που ξυπνάει τον βρίσκω στην αλλη ακρη του κρεβατιου.

ειναι μικρο το ζουζουνι σου ακομα μη βιαζεσαι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...