Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΙΛΚ ΣΕΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 20 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ !

Recommended Posts

καλησπερα σας διαδυκτιακες μου φιλεναδες . εδω κ λιγες μερες μιας κ ειδα οτι η μικρη μου ζηλευει το δικο μου μιλκσεικ που πινω σχεδον καθε μερα,,αποφασισα να της φιαχνω το δικο της.. βαζω λιγο απο το γαλα της (φρεσκο της advance) κ μια μπανανα λιγες φραουλες...(αντε κ λιγο μελι ) κ της αρεσει να το πινει με καλαμακι !!!!

το εχει δοκιμασει καμια απο εσας???δεν ειναι ενας καλο τροπος να τρωνε τα φρουτακια τους?

περιμενω να μου πειτε ..

Διαφημίσεις

lenaki, τελειο και υγιεινο, αλλα εχω αποριες για να το υλοποιησω κι εγω. τα φρουτα στο μουλτι η μπλεντερ? δε γινεται λιγο πηχτο?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

lenaki, τελειο και υγιεινο, αλλα εχω αποριες για να το υλοποιησω κι εγω. τα φρουτα στο μουλτι η μπλεντερ? δε γινεται λιγο πηχτο?

Εγώ το φτιάχνω στο μούλτι και το καλοκαίρι βάζω 1-2 μικρά παγάκια. Είναι λίγο πηχτό, αλλά τους αρέσει πολύ.

Καλη ιδεα για τον γιο μου που εχει κοψει τα φρουτα εδω και καιρο.:rolleyes:

Τώρα το καλοκαίρι καμιά σπιτική γρανίτα, δε θα τη φάει, λες;

Κι εμένα τα είχαν κόψει για..χρόνια, αλλά οι δυο μεγάλοι πλέον δεν μπορούν χωρίς τη φρουτοσαλάτα τους το απόγευμα.:)

Διαφημίσεις

Εγώ το φτιάχνω για μένα, εδώ και χρόνια!

Είναι υπέροχο!

Μπανάνα γάλα μέλι

Η φράουλα και το μέλι, θεωρούνται αλλεργιογόνα για τις πολύ μικρές ηλικίες...

Αλλά η ιδέα παραμένει εξαιρετική!

9Af0p2.png

Τώρα το καλοκαίρι καμιά σπιτική γρανίτα, δε θα τη φάει, λες;

Κι εμένα τα είχαν κόψει για..χρόνια, αλλά οι δυο μεγάλοι πλέον δεν μπορούν χωρίς τη φρουτοσαλάτα τους το απόγευμα.:)

Ειμαστε σε φαση που τρωει επιλεκτικα ελαχιστα πραγματα και δε θελει να δοκιμαζει τιποτε καινουριο. Ο παιδιατρος ειπε να μην τον πιεσουμε. Θα δοκιμασω και το μιλκσεικ και τη γρανιτα αργοτερα. Μονο μπανανες τρωει που και που, για να μιμηθει τις μαιμουδες!!!:lol:

Είναι υπέροχο!

Μπανάνα γάλα μέλι

Ναι το μέλι απαγορεύεται πριν το χρόνο και η φράουλα είναι σίγουρα επίφοβη.

Ειμαστε σε φαση που τρωει επιλεκτικα ελαχιστα πραγματα και δε θελει να δοκιμαζει τιποτε καινουριο. Ο παιδιατρος ειπε να μην τον πιεσουμε. Θα δοκιμασω και το μιλκσεικ και τη γρανιτα αργοτερα. Μονο μπανανες τρωει που και που, για να μιμηθει τις μαιμουδες!!!:lol:

ρε ταρα το ιδιο παιδι εχουμε???η μεγαλη αμα φαει στο τσακιρ κεφι τη μπανανα του μπουτς (απο τη ντορα )....ψευτογρανιτα της εφτιαξα...τη ψιλοεφαγε...τωρα θα δοκιμασω το μιλκ σεϊκ....

δε καταλαβα....δηλ ουσιαστικα αλεθουμε τα φρουτα με γαλα???κατι σα φρουτοκρεμα?ποια η διαφορα???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ρε ταρα το ιδιο παιδι εχουμε???η μεγαλη αμα φαει στο τσακιρ κεφι τη μπανανα του μπουτς (απο τη ντορα )....ψευτογρανιτα της εφτιαξα...τη ψιλοεφαγε...τωρα θα δοκιμασω το μιλκ σεϊκ....

δε καταλαβα....δηλ ουσιαστικα αλεθουμε τα φρουτα με γαλα???κατι σα φρουτοκρεμα?ποια η διαφορα???

Γίνεται ρόφημα, όχι κρέμα. Το γάλα και το φρούτο στο μούλτι.

Διαφημίσεις

H διαφορα ειναι οτι θα εχει γαλα που τους αρεσει, και θα σερβιριστει και σε ψηλο ποτηρι με καλαμακι! Οπως πινουν τον καφε τους η μαμα και ο μπαμπας!;)

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο marron viewpost.gif

Είναι υπέροχο!

Μπανάνα γάλα μέλι

Ναι το μέλι απαγορεύεται πριν το χρόνο και η φράουλα είναι σίγουρα επίφοβη.

Οπότε... το προτείνουμε για μεγαλύτερες ηλικίες.. :mrgreen:

9Af0p2.png

κοριτσια μου χαιρομαι πολυ που ανταποκριθηκατε κ μου απαντησατε κ πιο πολυ χαιρομαι που σας αρεσε η ιδεα μου!

εγω το κανω στο μπλεντερ,αυτο μου βρισκεται ευκαιρο

γινεται σαν γαλα σχεδον καθολου πηχτο.δεν προσθετω παγο διοτι το γαλα της οπως ειπα ειναι φρεσκο κ απο το ψυγειο!

θελω να σας προτεινω να το κανετε μια φορα πρωτα για εσας να ζηλεψει ....το μικρο σας κ επειτα να του κανετε το δικο του!

οσο για το μελι ο παιδιατρος μας ειχε πει τα χριστουγεννα που καναμε ενα εμβολιο οτι μετα απο αυτο θα μπορει να φαει κ μελακι το μελακι μου!!!!

τωρα για τις φραουλες ειχα τους ενδιασμους μου ομως τρωει εδω κ μερες κ δεν εχει παρουσιασει κανενα συμπτωμα! τις αρεσουν πολυ!

το προτεινουμε κυριως για τα παιδακια που εχουν σταματησει να τρωνε φρουτα γιατι βαρεθηκαν .να εχουν ποικιλια τα ζουζουνια μας!

Διαφημίσεις

το προτεινουμε κυριως για τα παιδακια που εχουν σταματησει να τρωνε φρουτα γιατι βαρεθηκαν .να εχουν ποικιλια τα ζουζουνια μας!

ναι για αυτο ρωτησα γιατι φρουτοκρεμα εχω να φτιαξω δυο χρονια και συνταγες που κοιταγα για μιλκ σεϊκ ηθελαν και παγωτο μεσα.....οποτε κοριτσια εαν καταλαβα καλα...βαζουμε φρουτα γαλα και μελι (εαν θελουμε ή παγο στο μουλτι και μετα κανουμε ελκυστικο σερβιρισμα.....αντε να δουμε ....να εχω μια τις ψευτογρανιτες μια αυτο μπας και σωθω....ουτε της μικρης που ξεκινησαμε φρουτα δε ζηλεψε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

γιασεμι .. γεια σου .τι ειναι οι ψευτογρανιτες? ειναι απο οτι καταλαβαινω για μεγαλα παιδακια ε?

δεν παγωνουν οι αμυγδαλες τους?

κοιτα να δεις τι εκανα εγω επειδη δε τρωει τα φρουτα με τιποτα....κοιταγα συνταγες για γρανιτες και εφτιαξα μια μονη μου πουτη λεω ψευτογρανιτα γιατι δεν ακολουθησα ακριβως τη συνταγη....εβαλα στο μουλτι μπανανα και αχλαδι 9αυτα ετυχε να εχω δηλ) 2-3 παγακια εγινε ενα μειγμα σαν γρανιτα και το εβαλα σε κατι παγοθηκες που ετυχε να βρω στα τζαμπο που εχουν και καπακι σα ξυλακι παγωτου....το εβαλα καταψυξη και της το εδωσα αφου παγωσε καπως...λαθος που εκανα μονο ητανε οτι πηγα να το βγαλω κατευθειαν με το πιαστρακι του παγωμενο και δεν εβγαινε...ηθελε λιγο χτυπημα...αλλη φορα θα της το κανω σε ποτηρι ή καπως ετσι να το φαει με κουταλι...τωρα το καλοκαιρι δε νομιζω να εχει θεμα για αμυγδαλες...παγωτακι τρωει....και δε της το δινω κατευθειαν απο το ψυγειο....το αφηνω λιγο....αλλα το λεω ψευτογρανιτα γιατι οι κανονικες εχουν και ζαχαρη ή αλλα συστατικα που απλα εγω δεν ηθελα να βαλω.....

θα δοκιμασω το μιλκ σεϊκ αυριο....θα φτιαξω για μενα πρωτα και μετα σε αυτην...βεβαια τωρα μιλκ σεικ με κατσικισιο γαλα πρωτη φορα θα γινει αλλα τι να κανουμε....θα δουμε :mrgreen:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

θα δοκιμασω το μιλκ σεϊκ αυριο....θα φτιαξω για μενα πρωτα και μετα σε αυτην...βεβαια τωρα μιλκ σεικ με κατσικισιο γαλα πρωτη φορα θα γινει αλλα τι να κανουμε....θα δουμε :mrgreen:

2570024zg4c3eifwh.png

Καλα κανεις και δινεις κατσικισιο γαλα.

Μπουμπουκακι μου για πες μας κι εσυ καμια συνταγη για γρανιτα!

καλησπερα σας διαδυκτιακες μου φιλεναδες . εδω κ λιγες μερες μιας κ ειδα οτι η μικρη μου ζηλευει το δικο μου μιλκσεικ που πινω σχεδον καθε μερα,,αποφασισα να της φιαχνω το δικο της.. βαζω λιγο απο το γαλα της (φρεσκο της advance) κ μια μπανανα λιγες φραουλες...(αντε κ λιγο μελι ) κ της αρεσει να το πινει με καλαμακι !!!!

το εχει δοκιμασει καμια απο εσας???δεν ειναι ενας καλο τροπος να τρωνε τα φρουτακια τους?

περιμενω να μου πειτε ..

Τέλεια η ιδεα σου,θα το κανω στο μικρο μου.μονο που εμενα πινει το neslac στο χαρτινο το κουτι.θα το δοκιμασω σιγουρα.

Καλημέρα σας!!!

Αν και είναι η μικρή η μπέμπα μας ακόμα, τις βρήκα φανταστικές και τις 2 ιδέες, αν αποκτήσουμε δυσκολία με τα φρούτα, γιατί προς το παρόν τρώμε κανονικά την φρουτόκρεμά μας.

Ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεεεε

μπααααααααααααα..δε ψηθηκε το κερατο μου μεσα....:evil::evil::evil::evil::evil:

θα τα καταφερεις .... μη μασας !!!!

μηπως να τα κανεις χυμουλη ?

δεν του αρεσε ή δεν δοκιμασε καθολου?

θα τα καταφερεις .... μη μασας !!!!

μηπως να τα κανεις χυμουλη ?

δεν του αρεσε ή δεν δοκιμασε καθολου?

ασε με ουτε να δοκιμασει δεν ηθελε απο το δικο μου....εφτιαξα για μενα (βρηακ ωραιο τροπο να πινω το κατσικισιο γαλα !!!) ..δε ψηθηκε ουτε να το δοκιμασει ουτε και καλα οταν δεν την εβλεπα που της ειπα μη πιειιιιιιιιιιιιιιςςςς παω στη κουζινα (συνηθως πιανει παντα σε ολα μεχρι τωρα)....περασε ακουμπησε μπλιαξ και εφυγε....:roll::roll::roll:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ασε με ουτε να δοκιμασει δεν ηθελε απο το δικο μου....εφτιαξα για μενα (βρηακ ωραιο τροπο να πινω το κατσικισιο γαλα !!!) ..δε ψηθηκε ουτε να το δοκιμασει ουτε και καλα οταν δεν την εβλεπα που της ειπα μη πιειιιιιιιιιιιιιιςςςς παω στη κουζινα (συνηθως πιανει παντα σε ολα μεχρι τωρα)....περασε ακουμπησε μπλιαξ και εφυγε....:roll::roll::roll:

:lol::lol::lol:

Βρε γιασεμακι, μηπως να χρησιμοποιησεις αγελαδινο γαλα? Στο λεω εγω που πινω και προβειο και κατσικισιο, ακομα και γαλα γαιδουρας αν βρω! Καποτε ομως που πηγα να βαλω λιγο καφε μεσα στο κατσικισιο γαλα, η γευση του δεν ηταν καθολου καλη! Μπορει απλα να μην κανει καλο συνδυασμο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...