Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

irev

Recommended Posts

δες εδω http://www.eimaimama.gr/2011/06/24_30.html τα πραγματα απο τη δικη μας βαφτιση μηπως παρεις ιδεες. κουτι σκετο μπορεις να βρεις, αλλα δεν υπαρχει κατι οικονομικο. το φθηνοτερο που ειχα βρει ηταν στα 80 ευρω. μετα μπορεις να δεις κατι σε τσαντα ή σε χαρτινο

καλά, τέλεια η βάφτιση σας!!! μπράβο!!!

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου... !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 296
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξέρω αν τη βλέπεις έτσι...

vdmhgo418r.gif

άσπρο κουτί μήπως άτλας? εγώ από εκεί τα πήρα όλα, που θα γίνω νονά.

A Πολύ ωραία εσύ την έκανες για πες πως την εκανες ?

[/url]

Διαφημίσεις

δες εδω http://www.eimaimama.gr/2011/06/24_30.html τα πραγματα απο τη δικη μας βαφτιση μηπως παρεις ιδεες. κουτι σκετο μπορεις να βρεις, αλλα δεν υπαρχει κατι οικονομικο. το φθηνοτερο που ειχα βρει ηταν στα 80 ευρω. μετα μπορεις να δεις κατι σε τσαντα ή σε χαρτινο

Πολύ ωραία η βαφτιση σας ! Σε ευχαριστούμε

Βασικά κάτι σε χάρτινο συμπιεσμένο κουτί ήθελα και να το διακοσμήσω εγώ

[/url]

Βασικά κάτι σε χάρτινο συμπιεσμένο κουτί ήθελα και να το διακοσμήσω εγώ

αν δεν κάνω λάθος στο άτλας πακέτο έχει με λιγότερο από 30 ε...

δες εδώ...

http://www.atlas-paketo.gr/products2.php?wh=1〈=1&the1id=9&the2id=&the3id=&theid=9&open1=9&open2=&open3=&page=1

αν δεν κάνω λάθος στο άτλας πακέτο έχει με λιγότερο από 30 ε...

δες εδώ...

http://www.atlas-paketo.gr/products2.php?wh=1〈=1&the1id=9&the2id=&the3id=&theid=9&open1=9&open2=&open3=&page=1

Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα τα κοιτάξω και πρέπει να βγω και έξω στην αγορά να πάρω ένα γύρο να δω τι έχει και τι τιμές παίζονται και το πιο σημαντικό πρέπει να καταλήξουμε σε ένα θέμα με την μαμά για να μπορώ να προχωρώ και εγώ !

[/url]

Διαφημίσεις

παιδικά δωράκια τι νομίζετε θα ήταν καλο να κάνω σκεφτόμουν πετσετούλες μικρές από το jumbo και να τα δέσω σαν κουφεττούλες!

Ρωτησα και για πιο μεγάλες πετσέττες για του μεγάλους με σχέδιο ότι θέμα θες πάλυ τυλιγμένες σαν κουφέττες και μου είπε η κοπέλλα τυλιγμένες έτοιμες στοιχίζουν 4.20 χωρίς το περιτύλιγμα 3.76 ! Δεν ξέρω μου φάνηκαν λιγο ακριβές εσεις τι νομίζετε ?

Να δούμε και το θέμα μας και όταν βγω και έξω θα πάρω και άλλες ιδέες. Εσεις έχετε καμιά αλλη ιδέα ?

[/url]

παιδικά δωράκια τι νομίζετε θα ήταν καλο να κάνω σκεφτόμουν πετσετούλες μικρές από το jumbo και να τα δέσω σαν κουφεττούλες!

Ρωτησα και για πιο μεγάλες πετσέττες για του μεγάλους με σχέδιο ότι θέμα θες πάλυ τυλιγμένες σαν κουφέττες και μου είπε η κοπέλλα τυλιγμένες έτοιμες στοιχίζουν 4.20 χωρίς το περιτύλιγμα 3.76 ! Δεν ξέρω μου φάνηκαν λιγο ακριβές εσεις τι νομίζετε ?

Να δούμε και το θέμα μας και όταν βγω και έξω θα πάρω και άλλες ιδέες. Εσεις έχετε καμιά αλλη ιδέα ?

Στις αρχές του καλοκαιριού πήγα σε μια βάφτιση που είχαν πετσετούλες.

Ήταν δύο μικρές χεριών,μία άσπρη και μία ροζ και ήταν από τα τζάμπο, προφανώς τις έφτιαξαν μόνοι τους.Τις είχαν διπλώσει όπως φτιάχνεις τον κορμό-το γνωστό γλυκό-και ήταν σαν να τις είχαν κόψει κομμάτια.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τί εννοώ.Δηλαδή ήταν τοποθετημένες η μία πάνω στην άλλη και τυλιγμένες σε στρογγυλό σχήμα,ώστε να φαίνονται και τα δύο χρώματα.Μέσα ήταν και τα κουφέτα και τις είχαν τυλίξει με ζελατίνα σε σχήμα καραμέλας και στις άκρες είχε πολλές πολύχρωμες κορδέλες.Δεν ξέρω πόσο τις πουλάνε στα τζάμπο,αλλά νομίζω ότι θα βγούνε πολύ πιο φτηνές από τις τιμές που είπες.

Στις αρχές του καλοκαιριού πήγα σε μια βάφτιση που είχαν πετσετούλες.

Ήταν δύο μικρές χεριών,μία άσπρη και μία ροζ και ήταν από τα τζάμπο, προφανώς τις έφτιαξαν μόνοι τους.Τις είχαν διπλώσει όπως φτιάχνεις τον κορμό-το γνωστό γλυκό-και ήταν σαν να τις είχαν κόψει κομμάτια.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τί εννοώ.Δηλαδή ήταν τοποθετημένες η μία πάνω στην άλλη και τυλιγμένες σε στρογγυλό σχήμα,ώστε να φαίνονται και τα δύο χρώματα.Μέσα ήταν και τα κουφέτα και τις είχαν τυλίξει με ζελατίνα σε σχήμα καραμέλας και στις άκρες είχε πολλές πολύχρωμες κορδέλες.Δεν ξέρω πόσο τις πουλάνε στα τζάμπο,αλλά νομίζω ότι θα βγούνε πολύ πιο φτηνές από τις τιμές που είπες.

Καλημέρα

Ναι jumbo οι μικρές είναι πολύ φθηνές νομίζω 95 λεπτά γιατι κοίταζα και στην κόρη μου. Στο κατάστημα αυτό που σου λέω ειναι πιο μεγάλη απο αυτή του jumbo και σου ραβουν και σχεδιο πανω σύμφωνα με το θέμα σου. για αυτο ειναι πιο πολλα αλλά σίγουρα για μπομπονιέρα βρίσκεις και πιο φθηνά

[/url]

Βρήκα αυτό και μου άρεσε για χριστογεννιατικο decoration πως σας φαίνετε ?

http://www.happyevents.gr/index.php/2010-03-04-08-39-39/2010-03-02-00-25-08/2010-03-02-00-54-26/vaptisi-agori-diakosmisi

ειναι η τελευταία φωτογραφια απο κάτω

[/url]

Διαφημίσεις

Ωραιο το ολο κονσεπτ αλλα βλεπω θαλασσινο σκηνικο κανονικα με πρασινο χρωμα. βλεπω καπου λαθος;

Tην τελευταία φωτογραφία να δεις,έχει μπάρα κάτω.Είναι αυτή με ένα δέντρο σε ένα κόκκινο τσαντάκι.Καλό μου φαίνεται,σχετικά απλό.Νομίζω μπορείς να τους ξεπεράσεις κατά πολύ στην διακόσμηση,αν κρίνω από την δική σου βάφτιση.;)

Τα εντοπισα. πολυ ωραια. αλλα εγω θα ελεγα να μην μπλεκεσαι με πολλες πολλες ιδεες γιατι στο τελος θα χαθεις και δεν θα ξερεις τι να πρωτοκανιες.

μιλα με τη μαμα, αποφασιστε το θεμα και να αρχισεις να καταληγεις και οικονομικα και σε υλικα και ετοιμασιες.

αφου εχεις ηδη κανει βαφτιση ετσι μονη σου, ξερεις.

για τα ρουχα, μπορεις να παρεις υπολευκα με κοκκινα σχεδιακια επανω αν συ αρεσει το κοκκινο και το ψιλοαποφασισες

Tην τελευταία φωτογραφία να δεις,έχει μπάρα κάτω.Είναι αυτή με ένα δέντρο σε ένα κόκκινο τσαντάκι.Καλό μου φαίνεται,σχετικά απλό.Νομίζω μπορείς να τους ξεπεράσεις κατά πολύ στην διακόσμηση,αν κρίνω από την δική σου βάφτιση.;)

Ναι αυτή ειναι απλά εγώ σκέφτομαι το έλατο που έχει για διακόσμηση να το κάνω σαν μπομπονιέρα και να μην χρειάζεται διακόσμηση το τραπέζι μόνο το runner. Nαι αλλά τώρα δεν θα κάνω εγώ την διακόσμηση !

Το άλλο που πέρασε από τον νού μου ειναι αν θα γίνει χριστουγεννιάτικη η βάφτιση να εφτιαχνα εγω σαν μπομπονιέρα δεντράκια οπως αυτά που έκανα στην δική μου βάφτιση αλλά με στολίδια του δέντρου εννοείτε πιο μικρά γιατί τα δικά μου ήταν για διακόσμηση τραπεζιού τι λέτε ? Ή με σοκολατάκια τι λετε ?

[/url]

Ναι αυτή ειναι απλά εγώ σκέφτομαι το έλατο που έχει για διακόσμηση να το κάνω σαν μπομπονιέρα και να μην χρειάζεται διακόσμηση το τραπέζι μόνο το runner. Nαι αλλά τώρα δεν θα κάνω εγώ την διακόσμηση !

Το άλλο που πέρασε από τον νού μου ειναι αν θα γίνει χριστουγεννιάτικη η βάφτιση να εφτιαχνα εγω σαν μπομπονιέρα δεντράκια οπως αυτά που έκανα στην δική μου βάφτιση αλλά με στολίδια του δέντρου εννοείτε πιο μικρά γιατί τα δικά μου ήταν για διακόσμηση τραπεζιού τι λέτε ? Ή με σοκολατάκια τι λετε ?

αυτο μ' αρεσει με τα στολιδια και τα σοκολατακια κατα τι περισσοτερο. 1) γιατι ειναι οντως εντελως χριστουγεννιατικο και 2) θα σου βγει ισως και πιο οικονομικο σε σχεση με τις πετσετες.

οι ιδεες του πρωτου σαιτ μου φανηκαν πιο ωραιες, ισως να μην ειδα και τοσο καλα.

Αυτό είναι με στολίδια του δέντρου μάρεσε πάρα πολύ νομίζετε κάνει για μπομπονιέρα να γίνει σε πιο μικρό ? Επίσης θα το κάνουμε στα χρώματα που θέλουμε

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://images.meredith.com/bhg/images/2009/05/p_101233591.jpg&imgrefurl=http://www.bhg.com/christmas/crafts/glass-ornament-topiary/&usg=__uPSOryhvM6RzZJbXhaB3Opb82gc=&h=480&w=360&sz=42&hl=en&start=1&zoom=1&tbnid=BMJL1qc0BOXtxM:&tbnh=129&tbnw=97&ei=9BVeTo3xJIWu8QO1552lAw&prev=/images%3Fq%3DChristmas%2BOrnament%2BTopiary%26hl%3Den%26sa%3DG%26tbm%3Disch&itbs=1

[/url]

Αυτο το ιδιο σαν δεντρακι ειναι πρωτοτυπο νομιζω και παρα πολυ ωραιο. και οντως γινεται σε ολα τα χρωματα, και η γλαστρα και τα στολιδια.

για μπομπο δεν καταλαβα. θες το δεντρακι ετσι σε μινιατουρα η ενα ενα στολιδι; και τα δυο γινονται. απλα δεν ξερω αμα μπορεσεις να κανεις δεντρακι μινιατουρα. μπορεις αυτο να το εχεις στο στολισμο και οι μπομπο να εινια σκετες στολιδακια. δηλαδη μια μπαλα και μπομπο, η ενα αλλο στολιδι

Αυτό είναι με στολίδια του δέντρου μάρεσε πάρα πολύ νομίζετε κάνει για μπομπονιέρα να γίνει σε πιο μικρό ? Επίσης θα το κάνουμε στα χρώματα που θέλουμε

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://images.meredith.com/bhg/images/2009/05/p_101233591.jpg&imgrefurl=http://www.bhg.com/christmas/crafts/glass-ornament-topiary/&usg=__uPSOryhvM6RzZJbXhaB3Opb82gc=&h=480&w=360&sz=42&hl=en&start=1&zoom=1&tbnid=BMJL1qc0BOXtxM:&tbnh=129&tbnw=97&ei=9BVeTo3xJIWu8QO1552lAw&prev=/images%3Fq%3DChristmas%2BOrnament%2BTopiary%26hl%3Den%26sa%3DG%26tbm%3Disch&itbs=1

Τέλειο θα είναι για μπομπονιέρα,αλλά πόσα άτομα θα έχεις??Θα σου βγει η πίστη βρε κορίτσι μου!!Να ξέρεις ότι τα μεγάλα,ασχέτως όγκου,ήταν πιο εύκολα στην κατασκευή,τα μικρά θα σε δυσκολέψουν περισσότερο.

Πάντως σαν ιδέα είναι πολύ ωραία.Και μικρό ελατάκι θα μου άρεσε για μπομπονιέρα,χωρίς στολίδια,μόνο με μια ωραία κορδέλα.

Τέλειο θα είναι για μπομπονιέρα,αλλά πόσα άτομα θα έχεις??Θα σου βγει η πίστη βρε κορίτσι μου!!Να ξέρεις ότι τα μεγάλα,ασχέτως όγκου,ήταν πιο εύκολα στην κατασκευή,τα μικρά θα σε δυσκολέψουν περισσότερο.

Πάντως σαν ιδέα είναι πολύ ωραία.Και μικρό ελατάκι θα μου άρεσε για μπομπονιέρα,χωρίς στολίδια,μόνο με μια ωραία κορδέλα.

Nαι αυτο σκεφτομαι και εγω δεν ξέρω πόσα άτομα θα είναι αλλά λέω που να τρεχω να βρίσκω και τα υλικά και ο κόπος μου από την άλλη μαρέσει αλλά με τα μωρά δεν ξέρω αν έχω και τον χρόνο δεν ξέρω θα βγω και στην αγορά να πάρω ιδέες και θα αποφασίσουμε και θα δω απλά δεν καταλήξαμε και με θέμα και για αυτό είμαι συγχυσμένη !!!

[/url]

Πρώτα πρέπει να βρείτε το θέμα και μετά όλα τα άλλα.Ημερομηνία ξέρεις?

Έχει πάντως και κάτι ωραία γούρια για το σπίτι,που δεν έχουν καθαρά χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα και θα μπορούσε κάποιος να τα κρατήσει όλο τον χρόνο.Τα δίνουν εκείνη την περίοδο,για τη νέα χρονιά,οπότε θα τα βρεις.Κάτι δέντρα,όχι τα κλασικά των χριστουγέννων,κάτι ρόδια,διάφορα.

Είναι μεταλλικά και μπορείς απλά να προσθέσεις μια φούντα σε κόκκινο ή πράσινο χρώμα και να δέσεις εκεί πάνω τα κουφέτα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...