Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Μόλις τώρα πρόσεξα ότι η καινούργια σειρά αντηλιακών της Aubrey's (Natural Sun) έχει και πολύ χαμηλό hazard score, 1!

http://www.ewg.org/skindeep/search.php?query=Aubrey+Organics+natural+sun

Ίσως πάρω αυτό για τα παιδιά τότε μπας και απλώνεται πιο εύκολα από το Badger...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφάκι εγώ είχα πάρει αυτη http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Natural-Nipple-Butter-2-fl-oz-60-ml/21358?at=0, την έβαζα στην αρχή που το μωρό μέχρι να πιάσει σωστά όσο να ναι μου είχε πληγώσει λίγο τις θηλές , είναι πολύ καλή. Την χρησιμοποιούσα κ για να κάνω μασαζάκι στο στήθος όταν ήθελα να βγάλω με το θήλαστρο για αποσυμφόρηση.

Παρεμπιπτόντως είχα παρει κ αυτό http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-New-Mama-Bottom-Spray-4-fl-oz-120-ml/28284?at=0αλλα δεν έκανε τίποτα ...

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και απο εμένα!

Χθες παρήγγειλα κι εγώ κρέμα για το σύγκαμα

(για το νέο μέλος που αναμένουμε ;))

και πήρα αυτή της earth mama angel baby

γιατί βασίστηκα σε αυτό το post

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1814874&postcount=3192

Στο μεταξύ για τις πολλές κοκκινίλες

θα έχω και καβάτζα την λύση

με τον άργιλο+ελαιόλαδο

το νισεστέ+ελαιόλαδο

όπως επίσης και το βαλσαμόλαδο(σπαθόλαδο)

Στην κόρη μου που φοράει πάνα μόνο το βράδυ

της βάζω την κηραλοιφή χαμομηλιού απο το rosmarιno

είναι όμως ελαφριά

αλλά εμάς δεν μας πειράζει γιατί είναι

για λίγες ώρες μόνο. :wink:

Σοφακι...

εγω στην κορη μου...εβαλα και βαζω(πλεον πιο αραια) μονο ελαιολαδο και βιολογικο αβοκαντελαιο απο το iherb...Τιποτε αλλο,και πιστεψε με δεν χρειαστηκε καν να βαλω νισεστε ή αργιλο ποτε...

Η μικρη δεν εκανε καν κοκκινιλες και μια φορα μονο που την ειχε η γιαγια της και δεν την πηρε χαμπαρι οτι ειχε λερωθει κι εμεινε καμποση ωρα με την λερωμενη πανα κοκκινησε λιγο πιο εντονα και μολις εβαλα πιο σταθερα λαδακι μπολικο...το παιδι επανηλθε στο αφρατο δερματακι του σχεδον αμεσως...

Ααααααα...να προσθεσω..

εχετε δει αυτην την συσκευουλα του dettol που λειτουργει με μπαταρια και βαζεις το υγροσαπουνο και μολις βαλεις απο κατω το χερι αφηνει συγκεκριμενη ποσοτητα σαπουνι...

ε...εγω την πηρα και μολις τελειωσε το dettol ανοιξα το καπακι και μεσα εβαλα ενα βιολογικο hand and face soap της jason natural και μια χαρα κανει την δουλεια του...

αν σας αρεσει λοιπον η συσκευη και την θελετε να ξερετε οτι δεν χρειαζεται να αγοραζετε dettol ντε και καλα....αλλα να βαζετε οποιο υγροσαπουνο θελετε!!!

ΥΓ. Πού θα γεννήσεις; Αν είναι στο Μητέρα θα σου έχουνε στο βαλιτσάκι λανολίνη (Lansinoh) οπότε μην αγοράσεις. Εμένα δεν μου χρειάστηκε στην κόρη μου και τη χρησιμοποιούσα όλο το χειμώνα στις σκασμένες φτέρνες, δεν χρειάστηκα καθόλου πεντικούρ! :lol:

Θα γεννήσω στο Ρεα.

Εσύ δηλαδή εαν χρειαζόταν θα την χρησιμοποιούσες την λανολίνη;

Σοφάκι μου να ξέρεις πως αν έχεις καλό θήλαστρο, ούτε θα πονάς, ούτε θα σου πληγώσει τις θηλές. Σε αντίθετη περίπτωση, είτε δεν το χρησιμοποιείς σωστά, είτε είναι μάπα το θήλαστρο. Άρα είχες καλό θήλαστρο!

Να πάρεις 2 ζευγαράκια θηλές σιλικόνης αν το κοριτσάκι σου σε πληγώσει στην αρχή! Μην περιμένεις να ματώσουν (φτου φτου μακριά από εμάς!) για να κινητοποιηθείς

Ναι όντως ήταν καλό θήλαστρο....

Είχα πάρει αυτό της Ameda (ηλεκτρονικό)

που το είχαν και στο Ιασώ τότε.

Σοφάκι εγώ είχα πάρει αυτη http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Natural-Nipple-Butter-2-fl-oz-60-ml/21358?at=0, την έβαζα στην αρχή που το μωρό μέχρι να πιάσει σωστά όσο να ναι μου είχε πληγώσει λίγο τις θηλές , είναι πολύ καλή. Την χρησιμοποιούσα κ για να κάνω μασαζάκι στο στήθος όταν ήθελα να βγάλω με το θήλαστρο για αποσυμφόρηση.

Παρεμπιπτόντως είχα παρει κ αυτό http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-New-Mama-Bottom-Spray-4-fl-oz-120-ml/28284?at=0αλλα δεν έκανε τίποτα ...

Ευχαριστώ.

Ξέρετε πότε έχει ο Μercola δωρεάν μεταφορικά?

Μαϊο και Νοέμβριο

Σοφακι...

εγω στην κορη μου...εβαλα και βαζω(πλεον πιο αραια) μονο ελαιολαδο και βιολογικο αβοκαντελαιο απο το iherb...Τιποτε αλλο,και πιστεψε με δεν χρειαστηκε καν να βαλω νισεστε ή αργιλο ποτε...

Η μικρη δεν εκανε καν κοκκινιλες και μια φορα μονο που την ειχε η γιαγια της και δεν την πηρε χαμπαρι οτι ειχε λερωθει κι εμεινε καμποση ωρα με την λερωμενη πανα κοκκινησε λιγο πιο εντονα και μολις εβαλα πιο σταθερα λαδακι μπολικο...το παιδι επανηλθε στο αφρατο δερματακι του σχεδον αμεσως...

Θα τα δοκιμάσω όλα! :P

Απο ό,τι κατάλαβα εξαρτάται στον πωπό του μωρού

για το ποιό κάνει καλύτερη δουλειά! :-D

Εσύ δηλαδή εαν χρειαζόταν θα την χρησιμοποιούσες την λανολίνη;

Ναι, είναι εντελώς φυσική!

Ο ομοιοπαθητικός παιδίατρος μου την πρότεινε και για τον πωπό της κόρης μου γιατί όταν ήτανε πολύ μικρούλα είχε λίγο σκασμένο δερματάκι.

Ναι όντως ήταν καλό θήλαστρο....

Είχα πάρει αυτό της Ameda (ηλεκτρονικό)

που το είχαν και στο Ιασώ τότε.

Ναι είναι πολύ καλά, το χρησιμοποιούσα κι εγώ στο Μητέρα.

Ενώ με το Medela που έχω στο σπίτι έβαζα πάντα βιταμινή Ε μετά για να μην πληγωθεί το στήθος.

Χα χα, ακριβώς!

Διαφημίσεις

Ναι, είναι εντελώς φυσική!

Ο ομοιοπαθητικός παιδίατρος μου την πρότεινε και για τον πωπό της κόρης μου γιατί όταν ήτανε πολύ μικρούλα είχε λίγο σκασμένο δερματάκι.

Α! Δεν το ήξερα.....

Οπότε θα μπορούσε να κάνει και για άλλες χρήσεις!

Τhanks!

Όταν έβγαλε τα πρώτα του δοντάκια ο γιος μου με δάγκωσε μια φορά τόσο δυνατά πάνω στη θηλή που έκλαιγα από τον πόνο και μου δημιουργήθηκε και μια άσχημη πληγή.

Δοκίμασα τα πάντα και τελικά αυτό που έκανε το θαύμα του άμεσα ήτανε μια σταγονίτσα από άθερμο μέλι, μια και το μέλι έχει αντιμικροβιακές και επουλωτικές ιδιότητες (σ' άλλες χώρες βάζουνε Manuka honey πάνω σε δύσκολες καισαρικές τομές).

Και η κόρη μου με δάγκωσε μια φορά αλλά όχι τόσο άσχημα έτσι πέρασε με λίγες σταγονίτσες από βαλσαμόλαδο.

Λανολίνες, κηραλοιφές, βιταμίνες κτλ δεν μου έκαναν τίποτα και στις δυο περιπτώσεις :?

Α! Δεν το ήξερα.....

Οπότε θα μπορούσε να είναι και για άλλες χρήσεις!

Τhanks!

κάνει και για τα σκασμένα χέρια ή πόδια:wink::wink: και εγώ στις αρχές όταν η μικρή είχε πληγώσει το στήθος αυτή έβαζα βέβαια η πληγή δεν ήταν άσχημη και επουλώθηκε σε καμιά εβδομάδα. Καλλίτερο επίσης είναι και το γάλα σου, το αφήνεις επάνω στο στήθος και κυκλοφορείς γενικά νεκλιζέ για να αερίζεται όσο περισσότερο μπορείς (είτε χρησιμοποιείς την κρέμα είτε το γάλα)

Θα τα δοκιμάσω όλα! :-P

και από το είδος το συγκάματος από ότι κατάλαβα τελικά, γιατί μπορεί να είναι και από αλλεργία, στην δική μας περίπτωση τουλάχιστον έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τα συμβατικά για λίγες μέρες για να δούμε προκοπή :?:?

Καλλίτερο επίσης είναι και το γάλα σου, το αφήνεις επάνω στο στήθος και κυκλοφορείς γενικά νεκλιζέ για να αερίζεται όσο περισσότερο μπορείς (είτε χρησιμοποιείς την κρέμα είτε το γάλα)

μην ξεχνάς να κλείνεις τις κουρτίνες! Αλλιώς θα γίνεις η χαρά του γείτονα :lol:

(χωρίς πλάκα, το τόπλες βοηθάει)

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: αυτό ξανα πέστο λίγο το άγχος του πρώτου λίγο το ότι βρίσκεσαι σε περίεργη φάση δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος

Μιας και ετοιμάζομαι κι εγώ να υποδεχθώ το μπεμπη μου, θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε χρησιμοποιήσει μαξιλάρι θηλασμού, αν το έχετε βολευτεί και τι υλικό θα πρέπει να έχει μέσα? ένα που είχα δει με κουκούτσια (κερασιών αν δεν κάνω λάθος) είχε 100 ευρώ.... υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι φυσικό σε πιο οικονομική τιμή?

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Μιας και ετοιμάζομαι κι εγώ να υποδεχθώ το μπεμπη μου, θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε χρησιμοποιήσει μαξιλάρι θηλασμού, αν το έχετε βολευτεί και τι υλικό θα πρέπει να έχει μέσα? ένα που είχα δει με κουκούτσια (κερασιών αν δεν κάνω λάθος) είχε 100 ευρώ.... υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι φυσικό σε πιο οικονομική τιμή?

Εγώ πάντως στην κόρη μου το μαξιλάρι θηλασμού το ΚΑΤΑΒΟΛΕΥΤΗΚΑ!

Είχα πάρει όμως ένα απλό (όχι οικολογικό)

που είχε βρει ο άντρας μου στο Λητώ.

Για οικολογικό/βιολογικό

δες εδώ

http://www.ecobaby.gr/index.php?cat=15

και εδώ

http://babynatural.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=17&products_id=265

Αλλά μην περιμένεις να τα βρεις και πάμφθηνα....

εδώ είναι πανάκριβα τα συνθετικά! :roll:

Ααααααα...να προσθεσω..

εχετε δει αυτην την συσκευουλα του dettol που λειτουργει με μπαταρια και βαζεις το υγροσαπουνο και μολις βαλεις απο κατω το χερι αφηνει συγκεκριμενη ποσοτητα σαπουνι...

ε...εγω την πηρα και μολις τελειωσε το dettol ανοιξα το καπακι και μεσα εβαλα ενα βιολογικο hand and face soap της jason natural και μια χαρα κανει την δουλεια του...

αν σας αρεσει λοιπον η συσκευη και την θελετε να ξερετε οτι δεν χρειαζεται να αγοραζετε dettol ντε και καλα....αλλα να βαζετε οποιο υγροσαπουνο θελετε!!!

Ναι ε ? Ωραία τότε, ευχαριστούμε πολύ...:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Εγώ δεν το βολεύτηκα καθόλου πάντως. Και μου το είχαν κάνει δώρο από το MotherBaby.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Αν θέλεις μια ακόμη, η Burt's Bees είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει. Έχει zinc oxide, οπότε κάνει πολύ καλή δουλειά αν το μωρό έχει συγκαεί.

Σχετικά με τον θηλασμό, με είχε βοηθήσει πολύ το λάδι της Weleda τις μέρες μέχρι να ρυθμιστεί η ροή μου που ένιωθα το στήθος να πετρώνει. Κομπρέσα με ζεστή πετσέτα και μασάζ με το λαδάκι μου προσέφεραν μεγάλη ανακούφιση. Πριν τη γέννα δεν έκανα καμία προετοιμασία στις θηλές. Για τις πληγές όπως είπαν και τα κορίτσια, μητρικό γάλα και λανολίνη είναι ότι πρέπει.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Μετα απο 2 βδομαδες χωρις ιντερνετ επανηλθα!!

Εχεις δικιο οτι εξερταται απο το δερματακι του καθε μωρου.Εμεις δεν ειχαμε ποτε προβλημα μεχρι που δυο φορες εκανε εντονη αλλεργικη αντιδραση με σπυρακια και απιστευτο συγκαμα. Την πρωτη φορα την ταλαιπωρησα απιστευτα με ολες τις συμβατικες χαζομαρες το παιδι σφαδαζε και μετα απο τρεις μερες εβαλα λαδι με νιζεστε και αμεσως ηρεμησε. Την δευτερη φορα που το επαθε εβαλα αμεσως λαδι και νιζεστε και μεχρι το βραδυ ειχε εξαφανιστει. Οποτε για πολυ δυσκολες περιπτωσεις ειναι ενα κ ενα

Οσο για τις θηλες τιν δευτερη βδομαδα θηλασμου μουχε πληγωθει πολυ η μια και επειδη σιχαινομουν τις κρεμες για το στηθοε (ακομα δεν ειχα εντριφησει στα βιολογικα:D) ακολουθησα τη μεθοδο μητρικο γαλα και τοπλες:D και για μια ημερα θηλαζα μονο απο το ενα στηθος και εβγαζα με θηλαστρο απο το πληγωμενο και ετσι ηρεμησα. Επισης αυτο για το μελι που λεει η Rosie πιανει

2xgIp3.png1RTwp3.png

Αν θέλεις μια ακόμη, η Burt's Bees είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει. Έχει zinc oxide, οπότε κάνει πολύ καλή δουλειά αν το μωρό έχει συγκαεί.

;)

Αλλη μία κρέμα για το σύγκαμα στα υπόψη!

μετα απο τρεις μερες εβαλα λαδι με νιζεστε και αμεσως ηρεμησε. Την δευτερη φορα που το επαθε εβαλα αμεσως λαδι και νιζεστε και μεχρι το βραδυ ειχε εξαφανιστει. Οποτε για πολυ δυσκολες περιπτωσεις ειναι ενα κ ενα

Και το λάδι με τον πράσινο άργιλο κάνει δουλειά.

Οσο για τις θηλες τιν δευτερη βδομαδα θηλασμου μουχε πληγωθει πολυ η μια και επειδη σιχαινομουν τις κρεμες για το στηθοε (ακομα δεν ειχα εντριφησει στα βιολογικα:D) ακολουθησα τη μεθοδο μητρικο γαλα και τοπλες:D και για μια ημερα θηλαζα μονο απο το ενα στηθος και εβγαζα με θηλαστρο απο το πληγωμενο και ετσι ηρεμησα. Επισης αυτο για το μελι που λεει η Rosie πιανει

:wink: ;-) Τhanks για τις συμβουλές!

Για να δούμε με αυτή την κόρη

πως θα τα πάμε με το θήλασμα.

Με την πρώτη κόρη πάντως τα είχα δει όλα!!......:(

;)

Με την πρώτη κόρη πάντως τα είχα δει όλα!!......:(

τώρα είσαι παλιά βρε !! :-)

ήρθα και άλλα πραγματάκια απο iherb! τι χαρά και αυτή !!!

παρήγγειλα και φυστικοβούτυρο... να ανησυχήσω για το ψυγείο ή να χαλαρώσω ?

:-)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...