Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Καλά κάνεις, πάρε και αυτήν από το iherb που είναι από φυσικό κερί και όχι συνθετική ή με παραφίνη:

If You Care, Waxed Paper

Κοπέλες εφοδιαστήκατε με αντικουνουπικά;

Εγώ ήδη πήρα ένα από το Mercola (για μας) και Badger για τα παιδιά (έφερε και το spray φέτος το iherb!):

Badger Company, Organic Anti-Bug, Shake & Spray

Badger Company, Anti-Bug Balm

Rosie είσαι θησαυρός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τα παίρνω απο εδώ

http://www.ebio.gr/index.php?act=viewCat&catId=8

Σοεβάν, πόσα κιλά είναι το απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων ξέρεις?

Επίσης ρε κορίτσια, μου φαίνεται ή όντως είναι τα σονέτ πιο φτηνά από τα συμβατικά των σούπερ?

Αν οι διαχειριστές - ιδιοκτήτες του iherb ήξεραν τι γίνεται στο parents τότε θα μας τα έστελναν όλα δωρεάν και με έκπτωση παρακαλώ!!!!!

Δεν είναι κακή ιδέα;) Να στείλουμε μέηλ. Το έχουν κάνει τα κορίτσια στις ιντερνετικές αγορές σε ένα σάιτ για πάμπερς και πέτυχαν καλύτερα μεταφορικά.

Η chatzico, ο έτερος γκουρού εσχάτως των νετικών αγορών μπορεί να το επιβεβαιώσει:)

Αν θέλετε στέλνουμε κι από δω ένα.

Djccp2.png

67KIp2.png

Δεν είναι θέμα οικολογίας κατ' εμένα αλλά προσωπικής υγιεινής.

Παλιά είχανε απαραίτητα και bidet σ' όλα τα σπίτια και μετά δυστυχώς καταργήθηκαν.

Σ' όλες τις ανατολικές χώρες (αραβικές, ινδία κτλ) έχουνε λάστιχο στις τουαλέτες τους, χαρτί τουαλέτας έχουνε μόνο για τους ξένους!

:rolleyes:να μην πω καλυτερα τι λεκανη τουαλετας θα ηθελα να εχω στο σπιτι μου και γελασετε ολοι εδω περα!!!:lol:

Κοπέλες εφοδιαστήκατε με αντικουνουπικά;

Εγώ ήδη πήρα ένα από το Mercola (για μας) και Badger για τα παιδιά (έφερε και το spray φέτος το iherb!):

Badger Company, Organic Anti-Bug, Shake & Spray

Badger Company, Anti-Bug Balm

Rosie, κανένα άλλο αντικουνουπικό για τα παιδιά δεν υπάρχει;

Θυμάμαι οτι σε εμένα δεν είχε κάνει τίποτα το badger!

Διαφημίσεις

Σοεβάν, πόσα κιλά είναι το απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων ξέρεις?

Επίσης ρε κορίτσια, μου φαίνεται ή όντως είναι τα σονέτ πιο φτηνά από τα συμβατικά των σούπερ?

Oυπς! Δεν θυμάμαι... (είμαι στο γραφείο τώρα)

Δεν είναι κακή ιδέα;) Να στείλουμε μέηλ. Το έχουν κάνει τα κορίτσια στις ιντερνετικές αγορές σε ένα σάιτ για πάμπερς και πέτυχαν καλύτερα μεταφορικά.

Η chatzico, ο έτερος γκουρού εσχάτως των νετικών αγορών μπορεί να το επιβεβαιώσει:)

Αν θέλετε στέλνουμε κι από δω ένα.

Λέτε να γίνει τίποτα;;;; Να μας έδιναν κανέναν κωδικό;;

Kαλημέρα! :D Και ξεκινάω την μέρα με 2 ερωτήσεις.

1) Είναι φυσιολογικό σε βιολογικά μήλα (ελληνικά) ο παραγωγός να βάζει ασβέστη σαν φάρμακο? Ξέρει κανείς?

2) Από τη στιγμή που θα θηλάζω, το μωρό θα πρέπει να παίρνει σίδηρο για κάποιο χρονικό διάστημα, έτσι δεν είναι? Πόσο είναι αυτό το διάστημα και έχετε να προτείνετε κάποιο σίδηρο? (Στην κόρη μου δεν είχα δώσει τπτ για να είμαι ειλικρινής και ούτε έπαιρνα σίδηρο εγώ)

:rolleyes:να μην πω καλυτερα τι λεκανη τουαλετας θα ηθελα να εχω στο σπιτι μου και γελασετε ολοι εδω περα!!!:lol:

:lol::lol: Αχ έχω κι εγώ το μπάνιο των ονείρων μου!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

2) Από τη στιγμή που θα θηλάζω' date=' το μωρό θα πρέπει να παίρνει σίδηρο για κάποιο χρονικό διάστημα, έτσι δεν είναι? Πόσο είναι αυτό το διάστημα και έχετε να προτείνετε κάποιο σίδηρο? (Στην κόρη μου δεν είχα δώσει τπτ για να είμαι ειλικρινής και ούτε έπαιρνα σίδηρο εγώ)[/quote']

Σιδηρό θα χρειαστεί να πάρεις μόνο αν κάνεις εξετάσεις και δείξουν έλλειψη σιδήρου. Προληπτικά δεν θα πάρεις. Αν χρειαστεις, ίσως όσο θα έχεις τα λόχεια, να προτιμήσεις το floradix ή το feroglobin.

Και φυσικά δεν θα δώσεις ούτε στο μωρό όσο θα το θηλάζεις. Το μητρικό γάλα μπορεί να έχει λιγότερο σίδηρο αλλά είναι απορροφήσιμος σε μεγαλύτερο βαθμό από όσο ο σίδηρος που έχουν τα "εμπλουτισμένα" γάλατα. Αν κάνετε εξετάσεις, και δείξουν έλλειψη σιδήρου, πρώτα θα προσπαθήσεις να το διορθώσεις με τη διατροφή

Διαφημίσεις

Rosie, κανένα άλλο αντικουνουπικό για τα παιδιά δεν υπάρχει;

Θυμάμαι οτι σε εμένα δεν είχε κάνει τίποτα το badger!

Και του Mercola κάνει για παιδάκια, γιατί δεν πήρες να δοκιμάσεις;

Εγώ για τα παιδιά πήρα σίγουρα Badger γιατί είναι αποτελεσματικά, μου κάνει εντύπωση που δεν σας βοήθησαν!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

2) Από τη στιγμή που θα θηλάζω' date=' το μωρό θα πρέπει να παίρνει σίδηρο για κάποιο χρονικό διάστημα, έτσι δεν είναι? Πόσο είναι αυτό το διάστημα και έχετε να προτείνετε κάποιο σίδηρο? (Στην κόρη μου δεν είχα δώσει τπτ για να είμαι ειλικρινής και ούτε έπαιρνα σίδηρο εγώ)

[/quote']

Σίδηρο δεν χρειάζεται.

Το μόνο συμπλήρωμα που προτείνω εγώ για τα μωράκια που θηλάζουν είναι σταγονίτσες βιταμίνης D3 εκτός και αν μέσα στο καλοκαίρι σκοπεύεις να το βγάζεις αρκετή ώρα στον ήλιο καθημερινά.

Εγώ φοβόμουνα να την βγάζω πολύ στον ήλιο πέρσι το καλοκαίρι γιατί ήτανε νεογέννητο.

Και του Mercola κάνει για παιδάκια, γιατί δεν πήρες να δοκιμάσεις;

Δεν το σκέφτηκα καθόλου!! :oops:

Δεν έχω μυαλό αυτό το καιρό......

Απτη μια το αλσχάιμερ της εγκυμοσύνης :lol:

απτην άλλη τα προβλήματα υγείας με την κόρη μου...

....που μυαλό!!

Σίδηρο δεν χρειάζεται.

Το μόνο συμπλήρωμα που προτείνω εγώ για τα μωράκια που θηλάζουν είναι σταγονίτσες βιταμίνης D3 εκτός και αν μέσα στο καλοκαίρι σκοπεύεις να το βγάζεις αρκετή ώρα στον ήλιο καθημερινά.

Εγώ φοβόμουνα να την βγάζω πολύ στον ήλιο πέρσι το καλοκαίρι γιατί ήτανε νεογέννητο.

Eγώ είχα σκοπό να την έβγάζα λίγη ώρα στον ήλιο....

Εσύ γιατί φοβόσουν;

Μπορεί λες να προκαλέσει προβλήματα στο νεογέννητο; :?

(Ιουλιο πρώτα ο Θεός θα γεννήσω)

Διαφημίσεις

Εσύ γιατί φοβόσουν;

Γιατί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που ήμασταν διακοπές έκαιγε ο ήλιος και το δερματάκι της ήτανε πολύ ευαίσθητο, είχε αρκετές κοκκινίλες, και δεν ήθελα να τη ζορίσω περισσότερο.

Εξάλλου αντηλιακό δεν κάνει για τόσο μικρά μωράκια.

Νόμιζα ότι χρειαζόταν και σίδηρο. Μάλιστα μία φίλη μου έλεγε ότι κακώς δεν έδινα στην Σήλια με αποκλειστικό θηλασμό (η ίδια έδινε μετά από εντολή παιδιατρου - εξαιρετικά φιλικής στον θηλασμό - γι αυτό με είχε βάλει σε σκέψεις).

Το μόνο συμπλήρωμα που προτείνω εγώ για τα μωράκια που θηλάζουν είναι σταγονίτσες βιταμίνης D3.

To έχω ήδη προμηθευτεί αυτό!

Εσύ γιατί φοβόσουν;

Κι εγώ έχω σκοπό να την βγάζω, απλά θα είναι μετά τις 6 που θα έχει πέσει ο καυτός ο ήλιος. Πριν τις 6 θα είναι καλυμμένη με την τέντα του πορτ μπεμπε - κάπως έτσι το έχω σκεφτεί...

fairy's mom,αν ενδιαφερεσαι για το bottom balm earth mama angel baby,εχω αγορασει 2 απο i herb κατα λαθος-ατιμη νυστα-,και δεν τα χρειαζομαι....αν θελεις στειλε μου πμ!

Σου στέλνω πμ!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κι εγώ έχω σκοπό να την βγάζω' date=' απλά θα είναι μετά τις 6 που θα έχει πέσει ο καυτός ο ήλιος. Πριν τις 6 θα είναι καλυμμένη με την τέντα του πορτ μπεμπε - κάπως έτσι το έχω σκεφτεί...

[/quote']

Μόνο που μετά τις 6.00 δεν θα παίρνει βιταμίνη D.

Όταν λέω δεν έβγαζα την κόρη μου στον ήλιο εννοώ τον ήλιο του μεσημεριού.

Μόνο που μετά τις 6.00 δεν θα παίρνει βιταμίνη D.

Όταν λέω δεν έβγαζα την κόρη μου στον ήλιο εννοώ τον ήλιο του μεσημεριού.

Για ένα τεταρτάκι τουλάχιστον;;;;;; :mrgreen:

κατά τις 11.00-12.00 ;;;;;;;;;;;;

Rosie θέλω να παραγγείλω badger αντιηλιακό. Το 15άρι λες είναι αρκετό, ή να προτιμήσω το 30αρι?

Εγώ φέτος θα τους πάρω το 15 γιατί βρίσκω υπερβολικό το 30 και όσο πιο ψηλό δείκτη προστασίας έχει ένα αντιηλιακό τόσο πιο δύσκολα απλώνεται.

Λοιπόν ανακάλυψα στο iherb το πιο νόστιμο φυστικοβούτυρο ever!

Arrowhead Mills

Και δέστε το διάβασα στο Mercola γι' αυτό:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2004/07/17/peanuts-mold.aspx

However, if you're looking for a safer peanut product, try Arrowhead Mills organic, and therefore pesticide-free, peanut butter. The peanuts Arrowhead uses to make its peanut butter are grown in New Mexico--an area where aflatoxin hasn't been reported.

Κρίμα που δεν μπορούνε να στείλουνε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο βαζάκι! :-(

Και έφεραν και άγριο σολωμό Αλάσκας!

Πήρα αυτούς να τους δοκιμάσω:

http://www.iherb.com/Henry-Lisa-s-Wild-Alaskan-Pink-Salmon-6-oz-170-g/33392?at=0

http://www.iherb.com/Crown-Prince-Natural-Alaskan-Pink-Salmon-7-5-oz-213-g/27594?at=0

Δοκίμασα και αντζούγιες και ήτανε πολύ νόστιμες, τώρα θα πάρω και άγριες σαρδέλλες!

http://www.iherb.com/Crown-Prince-Natural-Flat-Fillets-Anchovies-In-Pure-Olive-Oil-1-5-oz-43-g/27583?at=0

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...