Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Όμως έκανα λάθος πριν (μες στον ενθουσιασμό μου): εδώ κάνουν 2,60 η μία περίπου - 1,50 λίρα είχαν στο Τέσκο (Αγγλία) πριν από κάτι χρόνια, σόρρυ.

Θυμάμαι το Asda (που ψώνιζα όταν ήμουνα φτωχή φοιτήτρια :P ) είχε μια συσκευασία με δύο μέσα των 100γρ και την πουλούσε για 1,99 στερλίνες!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kορίτσια μου καλημέρα! :D

Τον τελευταίο καιρό έψαχνα μετά μανίας να βρω το τυράκι της κόρης μου' date=' το μαστέλο Χίου. Και δυστυχώς έμαθα ότι τους έκοψαν τις επιχορηγήσεις και δεν τους συμφέρει να το ξαναβγάλουν και κοινώς την πάτησα. Εσείς τι τυρί δίνετε? Θέλω κατά προτίμηση κάποιο χωρίς αλάτι πολύ και κατσικίσιο. Καμία πρόταση?

QUOTE']

εγω του δινω πλεον οτιδηποτε προβειο ή κατσικισιο, ο παιδιατρος ( γνωστος στο φορουμ κ πολυυυ φιλικος στο θηλασμο) μας ειπε οτι μπορει να τρωει ακομη και αλμυρα τυρια...του αρεσουν πολυ...δεν του δινω ομως τιποτε αγελαδινο ( σκεφτομαι να κοψουμε κ το μοσχαρι- κρεας, περισσοτερο του δινω αρνισιο)

στο μεταβατικο σταδιο, οταν το ανθοτυρο το ειχε βαρεθει κ πριν περασουμε στα "αλμυρα" του εδινα το president απο το ΑΒ , προβειο, οχι αλμυρο και πολυυυ νοστιμο

κοριτσια τι γνωμη εχετε για το μοσχαρι σαν κρεας για τα μωρα μας? οπως ειπα πιο πανω, σκεφτομαι να σταματησω να του το δινω, φιλη διατροφολογος μου ειπε οτι τα πιο θρεπτικα κρεατα για παιδια ειναι το αρνισιο μπουτι, μπουτι απο γαλο ( αρσενικη γαλοπουλα) και το παρασυκωτο ( απο μοσχαρι, ειναι διπλα στο συκωτι, σαν φιλετο, το εχω παρει)

σκεφτομαι να αγορασω κ εγω παγωτομηχανη φετος, με ενδιαφερει λοιπον το θεμα, για δωστε ιδεες....

ναφθαλινη στα μελισσια ???:shock::shock::shock:

Καλημέρα!

Όσο αφορά το κρέας για τα βρέφη, η σύμβουλος θηλασμού μου πρότεινε στρουθοκάμηλο σαν καλή εναλλακτική μια και το μοσχάρι είναι πράγματι πονεμένη ιστορία.Και μια και θίξαμε το θέμα διατροφή των μικρών μας, έπεσε στα χέρια μου ένα ενδιαφέρον βιβλίο, το "Τάισέ με" της Gerrie Hawes, ειδικά για όσες μαμάδες δεν το έχουν με τη μαγειρική.Εχει πολλές και υγιεινές συνταγές για βρέφη και νήπια.

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

.. [SIZE=1][B]βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
μη χαράζεις, άστρο της αυγής , μη μου τρομάζεις..[/B][/SIZE][/I][/COLOR]

Και βρε κορίτσια, δε ξέρει καμιά να μας προτείνει ένα φίλτρο νερού?

Δε θέλω να πάρω ένα οποιοδήποτε φίλτρο γιατί κάνεις μεγαλύτερο κακό από ο΄τι καλό αν είναι της πλάκας.Μέχρι στιγμής το βράζω ίσα ίσα για να πω ότι κάτι κάνω..:(.Εσείς τι κάνετε με το νερό στα μωρά?

sorry, αν έγινα κουραστική αλλά καίγομαι η μάνα!:)

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

Νεραϊδομαμά, σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! Κατατοπιστικότατο το λινκ - μου λύθηκαν οι απορίες. Θα το αναζητήσω στο Γέρακα ή το Χαλάνδρι.

Και πρέπει να πω ότι προς τιμήν τους έχουν ρίξει από περισυ τις τιμές τους λόγω κρίσης. Του Φούγκα το πήρα 9 και κάτι ευρώ και το άλλο είχε 12 και κάτι. Ετσι γιατί πρέπει να λέγονται και αυτά!

Αν μπορείς να πάρεις άθερμο βιολογικό θα είναι καλύτερα.

Γιατί κάπου έγραψε η Αγλαϊα (δεν θυμάμαι σε πιο τόπικ) ότι πολλοί συμβατικοί παραγωγοί βάζουνε στα μελίσσια τους ναφθαλίνη!

Επίσης αρκετοί ταϊζουνε τις μέλισσες με ζάχαρη :?

Ωχ μην μου λες τέτοια και τον αδρφό του άντρα μου δεν το πολυεμπιστεύομαι για τις επιλογές του. Πάντως σήμερα είχα σκοπό να προμηθευτώ και το μεγαλύτερο βαζάκι του Φούγκα (το μικρό εξαφανίστηκε...χιχιχι)

Και φυσικά αν βρεθούμε στο Golden Hall θα πάρουμε και ένα Ben & Gerry's που είναι αρκετά ποιοτικό αν και όχι βιολογικό (πχ χρησιμοποιούνε γάλα από αγελάδες στις οποίες δεν έχουνε δωθεί ορμόνες).

Κι εγώ δεν μπορώ χωρίς παγωτό το καλοκαίρι και θεωρώ ότι είναι κρίμα να μην το απολαμβάνει και ο γιος μου μερικές φορές σαν special treat.

Αχ ωραία θα ήταν να βρισκόμαστα μία μέρα όλες μαζί! Να δω βέβαια πώς θα καταφέρουμε να συγχρονιστούμε :lol:

Αυτό το παγωτό το βρίσκω και στον ΑΒ.

Από πότε ξεκινήσατε να δίνετε παγωτό στα παιδάκια σας? Εμένα που είναι 2 μου φαίνεται νωρίς. Λέτε να είμαι υπερβολική? :confused:

Νεραιδομαμα, πηγα καρφουρ σημερα (στο γερακα) και τι ειδα; το μαστελο χιου! (πηρα αυτο που λεει κατσικακι επανω, μια μαρκα ειναι;). Το πηρα να το δοκιμασουν τα μωρα..και αν δεν τους αρεσει, ε ξερουμε ποιος θα το φαει!

Τυχερούλα! Θα τους είχαν μείνει φαίνεται κάποια κομμάτια. Δεν πάντως πίσω την ημ/νια λήξης να είσαι σίγουρη.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

[κοριτσια τι γνωμη εχετε για το μοσχαρι σαν κρεας για τα μωρα μας? οπως ειπα πιο πανω, σκεφτομαι να σταματησω να του το δινω, φιλη διατροφολογος μου ειπε οτι τα πιο θρεπτικα κρεατα για παιδια ειναι το αρνισιο μπουτι, μπουτι απο γαλο ( αρσενικη γαλοπουλα) και το παρασυκωτο ( απο μοσχαρι, ειναι διπλα στο συκωτι, σαν φιλετο, το εχω παρει)

Της δίνω βιολογικό μοσχάρι κυρίως αλλά 2 φορές την βδομάδα. Συνηθως τρώει κοτόπουλο βιολογικό ή κατσικάκι.

Καλημέρα!

Όσο αφορά το κρέας για τα βρέφη, η σύμβουλος θηλασμού μου πρότεινε στρουθοκάμηλο σαν καλή εναλλακτική μια και το μοσχάρι είναι πράγματι πονεμένη ιστορία.

Κι εγώ ξέρω ότι είναι από τα καλύτερα κρέατα. Αλλά δυσεύρετο. Ο ΑΒ κάποιες φορές φέρνει. Έχω καιρό όμως να βρω.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Δε θέλω να πάρω ένα οποιοδήποτε φίλτρο γιατί κάνεις μεγαλύτερο κακό από ο΄τι καλό αν είναι της πλάκας.

Αχ πονεμένη ιστορία! Κι εγώ θέλω να πάρω και δεν ξέρω ποιο!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

το "Τάισέ με" της Gerrie Hawes, ειδικά για όσες μαμάδες δεν το έχουν με τη μαγειρική.Εχει πολλές και υγιεινές συνταγές για βρέφη και νήπια.

πρεπει να είναι καλό, το έχω κι εγω στα υποψιν να το πάρω:D

marietta μου επειδή έψαχνα κι εγω αλλά δε βρήκα και κάτι οικονομικό, πήρα προς το παρόν αυτη την κανάτα, που μου πρότεινε μια φίλη, σήμερα την παρέλαβα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001O9ARFO/ref=oss_product

gNrhp2.png

Της δίνω βιολογικό μοσχάρι κυρίως αλλά 2 φορές την βδομάδα. Συνηθως τρώει κοτόπουλο βιολογικό ή κατσικάκι.

Κι εγώ ξέρω ότι είναι από τα καλύτερα κρέατα. Αλλά δυσεύρετο. Ο ΑΒ κάποιες φορές φέρνει. Έχω καιρό όμως να βρω.

Περιμένω ένα φίλο σεφ, να μου πει που μπορώ να βρω στρουθοκάμηλο και γενικά καλό κρέας.Οταν έχω νεότερα θα σας πω για όποιον ενδιαφέρεται.

Πάντως μου είπε ότι γενικά να αποφεύγω όσο μπορώ το μοσχάρι ακόμα και το βιολογικο.

πρεπει να είναι καλό, το έχω κι εγω στα υποψιν να το πάρω:D

marietta μου επειδή έψαχνα κι εγω αλλά δε βρήκα και κάτι οικονομικό, πήρα προς το παρόν αυτη την κανάτα, που μου πρότεινε μια φίλη, σήμερα την παρέλαβα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001O9ARFO/ref=oss_product

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Διαφημίσεις

Τώρα που αναφέρετε για κρέας βιολογικό, επειδή έχω ξεκινήσει και αγοράζω για εμάς (η μικρή ακόμα βυζί), μου σύστησαν το www.eviotopoi.gr και πήγα από εκεί να ψωνίσω (η αποστολή σπίτι κοστίζει 6 ευρά). Όντως πολύ καλό κρέας, κάνει δώρο και αυγουλάκια. Αλλά όσο και να 'ναι, είναι ακριβό. Έχετε βρει κάπου βιολογικά κρέατα που να εμπιστεύεστε αλλά να είναι φθηνότερα?

Επίσης, είδα σε ένα κατάστημα βιολογικών ειδών τσιπούρα βιολογική (?) κατεψυγμένη 22 ευρώ το κιλό!! Προτιμώ να αγοράζω φρέσκο ψαράκι παρά κατεψυγμένο πανάκριβο βιολογικό.

Πείτε μου την άποψή σας για κρέατα και ψάρια, εσείς τι κάνετε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τώρα που αναφέρετε για κρέας βιολογικό, επειδή έχω ξεκινήσει και αγοράζω για εμάς (η μικρή ακόμα βυζί), μου σύστησαν το www.eviotopoi.gr και πήγα από εκεί να ψωνίσω (η αποστολή σπίτι κοστίζει 6 ευρά). Όντως πολύ καλό κρέας, κάνει δώρο και αυγουλάκια. Αλλά όσο και να 'ναι, είναι ακριβό. Έχετε βρει κάπου βιολογικά κρέατα που να εμπιστεύεστε αλλά να είναι φθηνότερα?

Δηλαδή πόσο το έχουν το κιλό το μοσχάρι??

Επίσης, είδα σε ένα κατάστημα βιολογικών ειδών τσιπούρα βιολογική (?) κατεψυγμένη 22 ευρώ το κιλό!! Προτιμώ να αγοράζω φρέσκο ψαράκι παρά κατεψυγμένο πανάκριβο βιολογικό.

Πείτε μου την άποψή σας για κρέατα και ψάρια, εσείς τι κάνετε?

Έχω ακούσει οτι τα καλύτερα ψάρια

(είτε φρέσκα είτε κατεψυγμένα)

τα έχουν στις ιχθυοκαλλιέργειες

επειδή εκεί είναι ελεγμένα, με συγκεκριμένες τροφές

γιατί δεν τους συμφέρει να αρρωστήσουν

και να κολήσει όλο το κοπάδι.

Προφανώς αυτοί που τα ονομάζουν "βιολογικά"

θα τα ταίζουν με φυσικές-βιολογικές τροφές!

(προφανώς?!!.....)

Τα αλανιάρικα πάντως καλό είναι να τα αποφεύγουμε

Δεν ξέρεις απο ποιά (μολυσμένη) θάλασσα το έχουν πάρει!

Λένε για τα μεγάλα ψάρια του ωκεανού

οτι μπορεί να είναι μολυσμένα απο βαρέα μέταλλα.....

Πιστεύω οτι η διαφορά στο κατεψυγμένο ψάρι

απο το φρέσκο είναι στη γεύση μόνο....

(διορθώστε με εαν κάνω λάθος!.....)

ΥΓ: Εγώ πάντως το ψάρι (ιδίως τώρα στην εγκυμοσύνη)

το ψιλο-αποφεύγω!

Οχι οτι στεναχωριέμαι κιόλας...

ποτέ δεν ήμουν και φαν! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Δηλαδή πόσο το έχουν το κιλό το μοσχάρι??

Χμμμμ... Καθεσαι διοτι εισαι και εγκυουλα?

1.200 γραμ νουα+σπαλονουα μοσχαρι και 1.200 κιμα--> 47 ευρα!!!

Αουτς πονεσε!!

Σκεφτομαι μηπως μου εβαλε μοσχαρι γαλακτος, την αλλη φορα θα του τονισω οτι δεν θελω γαλακτος,

Δες τον καταλογο http://www.eviotopoi.gr/pdf/timokatalogos.pdf.

Παντως οπου ρωτησα, μου ειπαν οτι τοσο ακριβα ειναι τα βιολογικα κρεατα

GEXxp3.png

τόσο πρέπει να είναι....πήρα κι εγω μισο κιλό κοτοπουλο φιλέτο για τον μικρό κι έκανε περίπου 11-12 ευρώ:?

αχχχχχ...τώρα είδα τον κατάλογο....με κατακλεψαν απο εκεί που το πήρα:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:.....οπότε τσαμπα τα έχει στο site

gNrhp2.png

amande σε γδάρανε κορίτσι μου!!

Κορίτσια, το συστήνω το www.eviotopoi.gr, ο χασάπης (chic) είναι απόλυτα ενήμερος, να σου μιλήσει για τρόπους παρασκευής, μαγειρέματος κλπ. Εγώ είμαι και λίγο ασχετούλα και όλο ρωτάω "Τι είναι καλύτερο? Τι είναι φθηνότερο?". Ξέρεις, η πρήχτρω!

Επίσης μου είπε για το κοτόπουλο ότι έχει 10 ευρά το κιλό, αν θες μονο πχ μπούτια τότε είναι 17 ευρά. Αλλά μου είπε ότι μπορεί να σου το κόψει όπως εσύ το ζητήσεις και να σου το καθαρίσει. Πολλή εξυπηρέτηση. Την επόμενη φορά θα πάρω τηλ, θα του πω να μου τα ετοιμάσει και θα περάσω από εκεί να τα πάρω. Διότι δεν θέλω να πληρώσω +6 ευρώ, ούτως ή άλλως είναι πιο ακριβά τα βιολογικά.

GEXxp3.png

Αουτς πονεσε!!

:shock: :shock: :shock: :shock:

Πάντως τον κιμά που τον έχει 14,30 ευρω /κιλό

δεν είναι και πανάκριβος!

Εαν σκεφτείς οτι στον συμβατικό χασάπη έχει περίπου

10 ευρώ/κιλό..........

Αλλά τα 6 ευρώ μεταφορικά με χαλάνε φιλενάδα!!!

Μήπως έχει όριο?

Δηλαδή εαν πάρεις μεγάλη ποσότητα

να σου τα φέρνει δωρεάν??

soevan (αχ, 25 εβδ είσαι!!!), δεν γνωρίζω να σου πω. Δεν το διευκρινίζει στην σελίδα τους, νομίζω ότι είναι 6 ευρώ τα μεταφορικά ανεξαρτήτως ποσού. Αλλά και πάλι, δεν ξέρω...

Εγώ πετάχτηκα με το μηχανάκι είναι 15 λεπτά το πολύυυ (με φανάρια και εγώ να χαζεύω γύρω-τριγύρω)

GEXxp3.png

Κι εμείς από Ευβιότοπους παίρνουμε κρέας αλλά και από το βιολογικό κρεοπωλείο στο Γέρακα.

Τα μεταφορικά στους Ευβιότοπους είναι ανεξαρτήτως ποσού.

Μακρυά από τις ιχθυοκαλλιέργειες, συμβατικές και βιολογικές!

Εγώ όταν πάω έξω για φαγητό και έχουνε ψάρι (κρέας δεν τρώω ποτέ απ' έξω γιατί αηδιάζω το μη-βιολογικό κρέας) πάντα ρωτάω αν είναι ελευθέρας βοσκής. Αν είναι ιχθυοτροφείου επιλέγω χορτοφαγικά.

Επίσης για το στρουθοκάμηλο έχω σοβαρές αμφιβολίες για την ποιότητα που βρίσκουμε στην Ελλάδα εφόσον προέρχονται από εντατική συμβατική κτηνοτροφική μονάδα.

Προτιμήστε βιολογικό μοσχάρι ή αρνί για τα παιδάκια, δεν ξέρουμε τι ταϊζουνε τους στρουθοκάμηλους!

Εχθες πήρα παγωτομηχανή για να φτιάχνω παγωτάκια με αγνά υλικά το καλοκαίρι. Θα δοκιμάσω να φτιάξω παγωτό με ρόφημα αμυγδάλου, coconut butter και μέλι αντί για γάλα, κρεμα γάλακτος και ζάχαρη. Πήρα αυτήν

http://www.ecomarkt.gr/product.asp?id=5771

Θα σας πω εντυπώσεις όταν την χρησιμοποιήσω

edit: τώρα μου ήρθε η ιδέα για παγωτό από ρόφημα φουντουκιού, βουτυρο κακάο, ωμό κακάο και μέλι. Δεν ξέρω αν θα πετύχει, θα σας πω

Παρόμοια έχω της ΦΙΛΙΠΣ, για δώσε συνταγές όταν φτιάξεις. :idea:

Παρεμπιπτόντως, το ρόφημα αμυγδάλου / φουντουκιού το φτιάχνεις μόνη σου ή το αγοράζεις ?

Φτιαχνω και εγω παγωτο χωρις παγωτομηχανη (την εχω ακομη στο κουτι της-δωρο γαμου!), αλλα χωρις οικολογικα υλικα!;) Ετσι κι αλλιως ο αντρας μου το τσακιζει, τα παιδια δεν τρωνε!

Παίρνεις τις χάρτινες συσκευασίες για παγωτό δηλαδή ?

Αν μπορείς να πάρεις άθερμο βιολογικό θα είναι καλύτερα.

Γιατί κάπου έγραψε η Αγλαϊα (δεν θυμάμαι σε πιο τόπικ) ότι πολλοί συμβατικοί παραγωγοί βάζουνε στα μελίσσια τους ναφθαλίνη!

Επίσης αρκετοί ταϊζουνε τις μέλισσες με ζάχαρη :?

Έχω ρωτήσει αξιόπιστο μελισσοπαραγωγό στην Κάλυμνο και μου είχε πεί ότι όποιος παραγωγός πεί ότι δεν δίνει ζάχαρη στις μέλισσές του, λέει ψέματα. Το κάνουν τον χειμώνα νομίζω περισσότερο, όταν δεν υπάρχουν ανθοί, τι να φάνε οι κακομοίρες οι Μάγιες ?

που το βρισκουμε αυτο;;

Στα ΑΒ.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θυμάμαι το Asda (που ψώνιζα όταν ήμουνα φτωχή φοιτήτρια :P ) είχε μια συσκευασία με δύο μέσα των 100γρ και την πουλούσε για 1,99 στερλίνες!

Τι μου θυμίζεις τώρα !!!! Σε τέτοια ψώνιζα και εγώ και σε ένα ελεεινό, το οποίο έχει διαγραφεί από την μνήμη μου, για ευνόητους λόγους...:|:|

1 φορά την εβδομάδα' date=' φρέσκο βιο μοσχάρι και εγώ. Κατσίκι ή αρνί, δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα μόνο 3-4 φορές. Χοιρινό ποτέ. Άραγε κάνω καλά ? Και κοτόπουλο βιο και ψάρι.

Αν θέλεις σε σταθερή βάση, μπορείς να αφήσεις τα στοιχεία σου, να σε ενημερώνουν όταν παραλαμβάνουν και να σου κρατάνε όσο τους πείς. Το έπαιρνα σταθερά στις εγκυμοσύνες μου. Δεν τρώω κόκκινο κρέας.

Αουτς πονεσε!!

Παντως οπου ρωτησα, μου ειπαν οτι τοσο ακριβα ειναι τα βιολογικα κρεατα

Πονεμένη ιστορία.......:cry::cry:

Κι εμείς από Ευβιότοπους παίρνουμε κρέας αλλά και από το βιολογικό κρεοπωλείο στο Γέρακα.

Τα μεταφορικά στους Ευβιότοπους είναι ανεξαρτήτως ποσού.

Μακρυά από τις ιχθυοκαλλιέργειες, συμβατικές και βιολογικές!

Εγώ όταν πάω έξω για φαγητό και έχουνε ψάρι (κρέας δεν τρώω ποτέ απ' έξω γιατί αηδιάζω το μη-βιολογικό κρέας) πάντα ρωτάω αν είναι ελευθέρας βοσκής. Αν είναι ιχθυοτροφείου επιλέγω χορτοφαγικά.

Επίσης για το στρουθοκάμηλο έχω σοβαρές αμφιβολίες για την ποιότητα που βρίσκουμε στην Ελλάδα εφόσον προέρχονται από εντατική συμβατική κτηνοτροφική μονάδα.

Προτιμήστε βιολογικό μοσχάρι ή αρνί για τα παιδάκια, δεν ξέρουμε τι ταϊζουνε τους στρουθοκάμηλους!

Για πες λεπτομέρεις για το βιολογικό κρεοπωλείο στον Γέρακα (διεύθυνση, τηλ.), είσαι ευχαριστημένη ?

Για τις ιχθυοκαλλιέργειες συμφωνώ και εγώ. Όλα τα σκουπίδια τους δίνουν. Αυτά τα ψάρια είναι για εξαγωγή κυρίως, στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη τους αρέσουν, σάμπως έχουν και κάτι καλύτερο ?

Με το ψάρι έχω κόλλημα μου αρέσει πολύ. Με νοιάζει να είναι φρέσκο, δεν έχω μπζιτ να είναι σώνει και καλά αλανιάρα τσιπούρα, και γαύρος φρέσκος είναι μια χαρά. Μόνο γόπες δεν τρώω :mad::?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Έχω ρωτήσει αξιόπιστο μελισσοπαραγωγό στην Κάλυμνο και μου είχε πεί ότι όποιος παραγωγός πεί ότι δεν δίνει ζάχαρη στις μέλισσές του, λέει ψέματα. Το κάνουν τον χειμώνα νομίζω περισσότερο, όταν δεν υπάρχουν ανθοί, τι να φάνε οι κακομοίρες οι Μάγιες ?

Το μέλι τους φυσικά, γι' αυτό δεν το φτιάχνουν; :wink:

Αυτό είναι το κρεοπωλείο στο Γέρακα:

http://www.newsit.gr/default.php?art_id=10387&catid=21&pname=Article

Δυστυχώς δεν κάνει delivery αλλά αν θυμάμαι καλά είναι πιο φθηνό από τους Ευβιότοπους.

Παίρνεις τις χάρτινες συσκευασίες για παγωτό δηλαδή ?

Σε ποιες χαρτινες συσκευασιες αναφερεσαι? Σε ενα μεγαλο μπωλ το φτιαχνω και μπαινει στην καταψυξη ετσι.

Αυτό είναι το κρεοπωλείο στο Γέρακα:

http://www.newsit.gr/default.php?art_id=10387&catid=21&pname=Article

Δυστυχώς δεν κάνει delivery αλλά αν θυμάμαι καλά είναι πιο φθηνό από τους Ευβιότοπους.

Πολυ ενδιαφερον, γιατι προκειται να μετακομισουμε ως το τελος του μηνα και θα το εχουμε κοντα. Ως τωρα ψωνιζα απο αλλα καταστηματα αλλα δεν ημουν παντα ικανοποιημενη. Για ψαρια ειμαι εντελως ασχετη γιατι δεν τα τρωω.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...