Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Όταν αρχίσει τις στέρεες τροφές, θα τρώει ότι τρώτε και έσεις (εννοώ τα προϊόντα όχι τα φαγητά)! Θα αποφεύγεις τις επεξεργασμένες τροφές όσο μπορείς. Τα ρυζάλευρα, τα παιδικά γιαουρτάκια και οι φαρίν λακτέ, ακόμα και τα βιολογικά, είναι Junk food! ΟΚ, έδωσα και εγώ κάποιες φορές ρυζάλευρο (βιολογικό, χωρίς γάλα και χωρίς ζάχαρη) και παιδικά γιαούρτια, αλλά όταν το έκανα ήξερα πολύ καλά ότι ήταν junk food. Απλά το έκανα για δική μου ευκολία όταν δεν είχα προλάβει να ετοιμάσω κάτι άλλο. Φαρίν λακτέ δεν έχει φάει ούτε μια κουταλιά. Όταν καθιέρωσα απογευματινό του έδινα όσπρια/κινόα/καστανό ρύζι με λαχανικά. Είναι προτιμότερο να δώσεις συμβατικά όσπρια και λαχανικά παρά μια βιολογική κρέμα. Επίσης είναι προτιμότερο να δώσεις ένα συμβατικό πρόβειο γιαούρτι παρά ένα βιολογικό παιδικό γιαούρτι. Άλλωστε τα παιδικά δεν είναι καν γιαούρτια: η συσκευασία γράφει επιδόρπιο γιαουρτιού. Τις λίγες φορές που του έδωσα βιολογικό ρυζάλευρο έβαζα μέσα και ένα κουταλάκι λάδι καρύδας. Έπίσης να θυμάσαι πως ότι είναι εμπλουτισμένο (με σίδηρο, βιταμίνες, προβιοτικά κτλ) είναι από την φύση του άχρηστο. Και το γεγονός ότι κάτι εμπλουστίστηκε με ωφέλιμα συστατικά δεν σημαίνει ότι ο οργανισμός μας μπορεί και να τα απορροφήσει

Να σαι καλά!!!!!!!!! ;) ;) ;)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!

Καλύτερα να μην κρατάς το νερό τόσες πολλές μέρες Μαράκι γιατί ενδέχεται να αναπτύξει βακτήρια.

Εγώ πήρα ένα μικρό στρογγυλό ψεκαστηράκι (από το Βασιλόπουλο, τα έχει σε διάφορα χρώματα) και βάζω μισό σαπουνάκι μαζί μ' ένα ποτήρι νερό.

Επειδή το χρησιμοποιώ και για τα δυο παιδιά φεύγει σε μια μέρα.

Και πως το χρησιμοποιείς Rosie?

Οταν κάνουν κακάκια τα παιδιά

τα ψεκάζεις με αυτό

και μετά τα ξεπλένεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία χρησιμοποιώ υφασμάτινα μωρομάντηλα.

Την κόρη μου ειδικά που είναι τόσο βαριά δεν την πλένω ποτέ όταν την αλλάζω, μόνο της κάνω μπανάκι/ντουζάκι κάθε βράδυ.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Σοφία χρησιμοποιώ υφασμάτινα μωρομάντηλα.

Την κόρη μου ειδικά που είναι τόσο βαριά δεν την πλένω ποτέ όταν την αλλάζω, μόνο της κάνω μπανάκι/ντουζάκι κάθε βράδυ.

Οπότε και για έξω μια χαρά είναι.....

Ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε!! :lol: :lol: :lol:

με τα baby bits είμαι κι εγω πολύ ευχαριστημένη.....τα χρησιμοποιώ απο την αρχή.....

Να ρωτήσω αν μπορώ να προσθεσω και καμία σταγόνα ΤΤΟ ή απαγορεύεται λόγω ευαίσθητης περιοχής λέτε?

επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καμια δοκιμασει τα make up του DR Hauschka...

Το δοκίμασα στο Άττικα. Και ευτυχώς γιατί πρώτον θα έπαιρνα λάθος χρώμα και δεύτερον το χρώμα που μου ταιριάζει δεν είχε καθόλου κάλυψη. Και να πω την αλήθεια δεν την χρειάζομαι, αλλά όταν μία στο τόσο φοράω make up δεν θέλω να φαίνεται και η παραμικρή ατέλεια. Αλλιώς ποιος ο λόγος? Αν μπορείς θα σου έλεγα να πας να το δοκιμάσεις να σιγουρευτείς να σου κάνει ή όχι.

Και βάβαια το coconut oil είναι κατάλληλο για ανήλικους, έγκυες και θηλάζουσες!

Γιατί? Εγώ μαγειρεύω με αυτό! Και πήγα να δω στο βαζάκι και δεν γράφει καμία απαγόρευση. Για πες βρε Maggie γιατί τώρα με ανησύχησες!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

εγω για εξω δεν τα βολευτηκα τα babybits..

γι αυτο χρησιμοποιω βιολογικα μωρομαντηλα jackson reece ή natracare που τα θεωρω ακριβα μεν,πολυ καλα δε!!

Τα babybits εχουν TTO απο μονα τους ουτως ή αλλως...οταν παρελαβα το κουτακι μοσχοβολαγε!!

Παντως κι εμενα η κορη μου ειναι βαρια κι εγω δεν μπορω να την σηκωσω....μονο ο αντρας μου την πλενει με νερο οταν ειναι σπιτι...οποτε κανω κι εγω αυτο που λεει η Ροζι....σε ενα μικρο ψεκαστηρακι μισο babybit και τερμα!!!

Μονο που εγω χρησιμοποιω μαλακο χαρτι κουζινας για τα κακα ενω πανακια μονο οταν την αλλαζω απο τσισα!!

Παντως κι εμενα η κορη μου ειναι βαρια κι εγω δεν μπορω να την σηκωσω....μονο ο αντρας μου την πλενει με νερο οταν ειναι σπιτι...οποτε κανω κι εγω αυτο που λεει η Ροζι....σε ενα μικρο ψεκαστηρακι μισο babybit και τερμα!!!

Αχ, μην μου το λέτε εμένα....

....την σήκωνα μέχρι πριν λίγο καιρό

για να την ξεπλένω με νερό! :oops:

Ήθελα να είμαι σίγουρη οτι η ευαίσθητη περιοχή

καθάριζε καλά.

Μέχρι που "μου έβαλε χέρι" ο γυναικολόγος

(επειδή έχω χαμηλό πλακούντα

τώρα στην εγκυμοσύνη μου)

και μου απαγόρεψε να σηκώνω βάρη! :(

Ααααααα....Σοεβαν καλα σου εκανε ο γιατρος σου!!

Καλα βρε..σηκωνες 3.5 ετων παιδι για πλυσιμο απο κατω???

Δεν ηταν πιο ευκολο να την βοηθησεις να μπει μονη της στην μπανιερα ορθια και να την πλενεις με το τηλεφωνο??

Είδα τα σαπούνια του συγκεκριμένου site και μου άνοιξε η όρεξη!!! Όμως, πώς ξέρουμε ποιο σαπούνι είναι καλύτερο για συγκεκριμένη χρήση? (πχ, για το μωρό ή για το πρόσωπο ή για ξηρό δέρμα κλπ)

Η ίδια ερώτηση ισχύει και για τις κηραλοιφές.

Διαφημίσεις

leo αν κλικάρεις πάνω σε κάθε προιόν θα ανοιξει παραθυράκι που λέει για τη χρήση τους

πήγαινε σ'αυτή τη σελ. http://www.rosmarino.gr/par_epagg.htm#

Ααααα!!!! Αισθάνομαι πολύ χαζή!!! Ευχαριστώ πολύ!!!! :P

Ααααααα....Σοεβαν καλα σου εκανε ο γιατρος σου!!

Καλα βρε..σηκωνες 3.5 ετων παιδι για πλυσιμο απο κατω???

Δεν ηταν πιο ευκολο να την βοηθησεις να μπει μονη της στην μπανιερα ορθια και να την πλενεις με το τηλεφωνο??

Aπο τότε που έπαθε η κόρη μιας φίλης μου

ουρολοίμωξη απο κωλοβακτηρίδιο

έχω πάθει ψύχωση!

Θέλει καλό "άνοιγμα" αυτή η περιοχή

και ξέπλυμα με άφθονο τρεχούμενο νερό!!!

Στα μικρά κοριτσάκια είναι πολύ εύκολο

να "συγκρατηθούν" οι ακαθαρσίες!!

Το ξέρω οτι ήταν υπερβολικό που το συνέχιζα μέχρι τώρα...

Απο την στιγμή που κόψαμε την πάνα (3ων χρονών)

δεν χρειαζόταν....

Η χρήση της πάνας είναι που δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα.

επίσης πήρα 2 σαπουνακια Nubian heritage απο Iherb, μυρίζουν υπέροχα και κάνουν πολύ αφρό:)

Επειδή μου κίνησες την περιέργεια για τα σαπουνάκια αυτά πήρα κι εγώ μερικά να τα δοκιμάσω.

Λοιπόν δεν τα χρησιμοποίησα ακόμη αλλά το άρωμα τους είναι θεϊκό!!!

Είναι και πιο φθηνά νομίζω από τα Dr Bronners.

Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

περελαβα απο iherb 2 παραγγελιες μαζι και ειμαι κατενθουσιασμενη!!! απο τις συσκευασιες :P:p αρχικα..πηρα nubian heritage black african soap ( pol υ ωραιο ) ,avocado oil, αποσμητικους κρυσταλους , αφρολουτρο για το μπεμπη, badger κρεμα ματιων, acai (για να δουμε θα γινω duracel??:P ), την λευκαντικη οδοντοκρεμα , σαπουνακι για το κωλαρακι του μπεμπη...δεν θυμαμαι τι αλλο...

μ αρεσουν παρα πολυυυυυ...

ευχαριστω κοριτσαιααα:wink:;-)

Καλημερα!Μερες τωρα ηθελα να ρωτησω (σημερα καταφερα να παλουκωθω να γραψω:D) γνωριζετε την μαρκα Alphanova bebe? Ειναι λενε βιολογικα γαλλικα προιοντα περιποιησης για μωρα την εχετε ακουστα? Επισης αυτα τα σαπουνια που αναφερετε απο iherb ειναι τυπου rosmarino?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Μουρθαν κ εμενα οι ειδοποιησεις απο το ταχυδρομειο χτες και ανυπομωνω να παω να παρω τα πραγματα για να δοκιμασουμε και αυτο το κινοα ;)

2xgIp3.png1RTwp3.png

γεια σας!!

γνωριζετε κανενα καλο make up remover??

Και για μάτια και για πρόσωπο, 2 σε 1, κατά προτίμηση ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Επισης αυτα τα σαπουνια που αναφερετε απο iherb ειναι τυπου rosmarino?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

του rosmarino εγω δεν τα εχω χρησιμοποιησει, αλλα προκειται να αντικαταστησω οοολα τα σαπουνια, αφρολουτρα κ κρεμοσαπουνα με nubian heritage black african soap απο το iherb ...ειναι απλα τελειο...μεσα σε 24 ωρες εκλεισαν ολοι οι ποροι στο προσωπο μου( απιστευτο!)...αν καταφερω να λουσω και τα μαλλια μου με αυτο οπως κανουν οι αλλοι θα ειναι τελεια

Καλημέρα και απο μένα. Γνωρίζετε καμία κρέμα τύπου kelosoft για σημάδια και ουλές;

Επίσης θα ήθελα τη συμβουλή σας όσο αναφορά το θέμα με τον καθαρισμό των χεριών του παιδιού, το καρεκλάκι του και λοιπά. ΤΙ εννοώ, είσαι έξω στις κούνιες και θέλεις μετά να του καθαρίσεις τα χεράκια με τι τα καθαρίζετε εκτός από τα κοινά μωρομάντηλα. Ή θέλεις να καθαρίσεις το τραπεζάκι που ακουμπάει και κάποιο παιχνιδάκι.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...