Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Οπως είπε και η Natly έχει να κάνει με το πλυντήριο.

Στα παλιά πλυντήρια πρέπει να βάζεις το μαλακτικό στο τέλος.

(έτσι ήταν το παλιό πλυντήριο της μαμάς μου)

Ενώ στα καινούργια το βάζεις απο την αρχή στη θήκη του μαλακτικού

και αυτό μένει εκεί μέχρι να "τρέξει" το νερό του ξεβγάλματος!

Αχ, ευχαριστώ πολύ!!!

Β.Α.Γ.Γ.2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε!

Αλλά είμαι όλη μέρα στο σπίτι με τα μικρά, το μακιγιάζ με μάρανε :lol:

Μόλις τώρα μέτρησα πόσες παραγγελίες έκανα στον Mercola αυτές τις μέρες: 9!!! :shock:

Είχα κάνει 8 μέχρι χθες και σήμερα μου έστειλε ένα κωδικό για $10 off γιατί έχω τα γενέθλια μου μέσα στο Δεκέβρη οπότε είπα να τον εκμεταλλευτώ και πήρα ακόμη τρεις πρωτεϊνες!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

μου ήρθαν αιθέρια έλαια και ο σίδηρος!

:-)

κάθε τρεις και λίγο είμαι ταχυδρομείο, σε λίγο θα μου προσφέρουν καφέ.....

του μερκόλα πόσες μέρες κάνουν να έρθουν ?

Διαφημίσεις

σημερα ηρθε χαρτακι απο Μερκολα!!Κι εννοειται θα πληρωσω το 3ευρο!!!Μα ποσο σπαστικοι ειναι!!Σιγα το ποσο!!Κι αυτο γινεται επειδη ερχεται συστημενο,οχι απλο!!

Μην παρεξηγηθω...σιγα το ποσο αλλα σιγα ρε παιδια....τι παραγγειλαμε???

να δουμε τι θα γινει και με το krill oil!!!!

σημερα ηρθε χαρτακι απο Μερκολα!!Κι εννοειται θα πληρωσω το 3ευρο!!!Μα ποσο σπαστικοι ειναι!!Σιγα το ποσο!!Κι αυτο γινεται επειδη ερχεται συστημενο,οχι απλο!!

Μην παρεξηγηθω...σιγα το ποσο αλλα σιγα ρε παιδια....τι παραγγειλαμε???

να δουμε τι θα γινει και με το krill oil!!!!

πόσες μέρες έκανε να σου έρθει η παραγγελία ?

αυτά τα 3ευρώ τα πληρώνουμε στο ταχυδρομείο ?

σήμερα παρέλαβα 2 δέματα, το ένα ήταν συστημένο αλλά δεν πλήρωσα τίποτα..

πόσες μέρες έκανε να σου έρθει η παραγγελία ?

αυτά τα 3ευρώ τα πληρώνουμε στο ταχυδρομείο ?

σήμερα παρέλαβα 2 δέματα, το ένα ήταν συστημένο αλλά δεν πλήρωσα τίποτα..

23/11 εφυγε η παραγγελια!Ειναι απο Αμερικη γι αυτο και το τελωνειο!!!ναι τα 3 τα πληρωνεις στο ταχυδρομειο!!!

http://www.feelunique.com/brands/neals-yard?utm_campaign=12daysofXmasNealsYard122010&utm_content=1028870725641&utm_medium=email&utm_source=12daysofXmasNealsYard122010

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 15% μόνο για σήμερα για όλα τα Neal's Yard remedies products.

Ενθουσιάστηκα!

4RMtp3.png

Διαφημίσεις

http://www.feelunique.com/brands/neals-yard?utm_campaign=12daysofXmasNealsYard122010&utm_content=1028870725641&utm_medium=email&utm_source=12daysofXmasNealsYard122010

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 15% μόνο για σήμερα για όλα τα Neal's Yard remedies products.

Ενθουσιάστηκα!

Ευχαριστούμε!

Λογάριαζα να παραγγείλω μέσα στις επόμενες μέρες μερικά κομμάτια για Χριστουγεννιάτικα δωράκια αλλά θα το κάνω τώρα.

Πάλι δεν με βλέπω να κοιμάμαι νωρίς :roll:

Είχα ένα σπυράκι μέρες... που όλο θέριευε..

είχα βάλει επάνω του ... σχεδόν τα πάντα, αυτό ακλόνητο....

είχα αγριευτεί λίγο.. δεν το κρύβω.. :-) :-)

εχτές το βράδυ του έβαλα λίγο με μπατονέτα τοπικά χωρίς αραίωση

όπως μου είχε πει η rosie tee tree oil..

και σήμερα το πρωί είδα με χαρά ότι επιτέλους μαράθηκε!!!!

ευχαριστώ rosie !!!

Έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα προιόντα απο εδώ http://www.herborium.gr/?? Ξέρετε τα συστατικά τους??

Ένα herborium υπάρχει στο Mall και από εκεί ψώνιζα παλιά που δεν είχα ασχοληθεί με τις online αγορές (δηλαδή πριν να κάνω παιδιά που είχα χρόνο να σεριανίζω στα εμπορικά κέντρα :roll: ).

Κυρίως αγόραζα τα Aubrey Organics απ' εκεί που τα είχε πανάκριβα (μου φαίνεται τα σταμάτησαν).

Κάποιες μάρκες που έχουνε είναι καλές και κάποιες όλο χημικά, κυριώς οι ελληνικές μάρκες, πχ τα Tact, αλλά και αγγλικές, πχ WOODS OF WINDSOR.

Αυτά που μου κίνησαν το ενδιαφέρον είναι τα είδη μακιγιάζ που έχουνε που φαίνονται πολύ καλά, αν και δεν το έψαξα και πολύ.

Προσωπικά διστάζω να αγοράζω είδη μακιγιάζ online γιατί ίσως να μην μου ταιριάζουν οι αποχρώσεις, οπότε αυτά είναι μια καλή επιλογή.

Αν βρω ποτέ χρόνο να τα κοιτάξω δηλαδή γιατί όποτε πάω στο Mall τρέχω από πίσω το γιο μου :roll:

Χθες βράδυ έκανα μια πολύ μεγάλη παραγγελία Neal's Yard και πήρα διάφορα δωράκια και ένα βιβλίο για μένα. Γλίτωσα περίπου 25 λίρες (πλήρωσα με αγγλική πιστωτική)!

Διαφημίσεις

Ένα herborium υπάρχει στο Mall και από εκεί ψώνιζα παλιά που δεν είχα ασχοληθεί με τις online αγορές (δηλαδή πριν να κάνω παιδιά που είχα χρόνο να σεριανίζω στα εμπορικά κέντρα :roll: ).

Κυρίως αγόραζα τα Aubrey Organics απ' εκεί που τα είχε πανάκριβα (μου φαίνεται τα σταμάτησαν).

Κάποιες μάρκες που έχουνε είναι καλές και κάποιες όλο χημικά, κυριώς οι ελληνικές μάρκες, πχ τα Tact, αλλά και αγγλικές, πχ WOODS OF WINDSOR.

Αυτά που μου κίνησαν το ενδιαφέρον είναι τα είδη μακιγιάζ που έχουνε που φαίνονται πολύ καλά, αν και δεν το έψαξα και πολύ.

Προσωπικά διστάζω να αγοράζω είδη μακιγιάζ online γιατί ίσως να μην μου ταιριάζουν οι αποχρώσεις, οπότε αυτά είναι μια καλή επιλογή.

Αν βρω ποτέ χρόνο να τα κοιτάξω δηλαδή γιατί όποτε πάω στο Mall τρέχω από πίσω το γιο μου :roll:

!

Γι' αυτό ρώτησα επειδή θα πάω αύριο στο mall ;) να έχω μια ιδέα....θα κοιτάξω βέβαια τα συστατικά τους αλλά δεν θυμάμαι και όλα τα απαγορευμένα απέξω:mrgreen::mrgreen:....αν βρώ κάτι καλό θα σας ενημερώσω

gNrhp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!Τι κάνετε?

Έχω 2 απορίες:

Όλα οκ έχω αντικαταστήσει όλα τα απορρυπαντικά στο σπίτι με πιο αγνά προϊόντα.Για την τουαλέτα όμως ακόμη χρησιμοποιώ συμβατικό απορρυπαντικό και χλωρίνη:oops:.Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Επίσης παρήγγειλα 23/11 από http://www.theallnaturalface.com/, και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση:evil:.

02/12 τους έστειλα mail ζητώντας πληροφορίες πάλι με έγραψαν.

Όποια κοπέλα έχει παραγγείλει από εκεί μπορεί να μου πει σε πόσες περίπου μέρες της τα έφεραν?

Djccp2.png

67KIp2.png

Επίσης παρήγγειλα 23/11 από http://www.theallnaturalface.com/, και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση:evil:.

02/12 τους έστειλα mail ζητώντας πληροφορίες πάλι με έγραψαν.

Όποια κοπέλα έχει παραγγείλει από εκεί μπορεί να μου πει σε πόσες περίπου μέρες της τα έφεραν?

καλημέρα! Και εγώ 23/11 παρήγγειλα και σήμερα το πρωί έφτασε ο φάκελος. Όλα ήταν πολύ ωραία (1η φορά παρήγγειλα από κει) και μου έστειλε και 2 δωράκια (άρωμα και λαδάκι).

Αυτό που παρατήρησα μα τα mail είναι ότι το hotmail που χρησιμοποιώ αναγνωρίζει τα mail της συγκεκριμένης εταιρείας ως junk και τα πήγαινε εκεί. Και μόλις τα άνοιξα τυχαία -αφού δεν τα έβρισκα στο Inbox- τα είδα. Τσέκαρε μήπως και σε σένα συμβαίνει το ίδιο.

Όσο για την τουαλέτα και εγώ είμαι μπερδεμένη. Για παπί μπορείς να βάλεις sonett. Τη λεκάνη μπορείς να τη σαπουνίζεις και να προσθέτεις στη σαπουνάδα αιθέριο έλαιο tee trea ή γκρέιπφρουτ που είναι απολυμαντικά. Έχω ακούσει και για το βόρακα αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα

Μιας και θίγεις το θέμα

και ύστερα που είδα οτι το αντισηπτικό της sonett είναι πανάκριβο (!! :evil: )

λέω να ξαναγυρίσω στο dettol

για την λεκάνη τουλάχιστον! :oops: :oops:

Οι "χημικοί" της παρέας τι γνώμη έχουν?

Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα

βρήκα τα εξής συστατικά:

http://www.livestrong.com/article/166094-dettol-antiseptic-ingredients/

Chloroxylenol

Chloroxylenol is the antibacterial in dettol that acts to kill germs and reduce inflammation. Chloroxylenol makes dettol an effective household disinfectant. According to the Drugs.com website, chloroxylenol could cause mild skin irritation in some individuals, or cause an allergic reaction in others. An allergic reaction is a medical emergency. Seek immediate medical attention if any of these signs occur while using dettol: a rash or hives with swelling of the face, mouth, throat or tongue. There may also be tightness of the chest and difficulty breathing, as well as redness, burning, blisters or peeling of the skin.

UV kills MRSA & C-diff www.nanoclavetech.com Patented 360º UV cabinet disinfects medical devices in under 90 seconds

Sponsored Links

Isopropyl Alcohol

Isopropyl is a secondary alcohol. This colorless, flammable, chemical compound has a strong odor. Isopropyl alcohol has antiseptic effects which gives dettol the ability to kill bacteria and fungi when used for wound care. It also makes dettol a good household cleaning product. Isopropyl alcohol solutions of 90 to 99 percent are used to preserve specimens. Sterilizing pads usually contain a 60 to 70 percent solution of isopropyl alcohol, according to Germaway.com website.

Pine Oil

Pine tree is the source of pine oil. Pine oil is made from the cone, twigs and needles of the pine tree. When pine oil is diluted in water it emulsifies, or forms a cloudy liquid. This cloudiness also occurs when dettol is diluted. Pine oil is used in a variety of bath

oils and bath soaps and as an essential oil in aromatherapy. Pine oil has antiseptic and disinfectant properties and a distinct aroma that characterizes dettol and other products made with pine oil.

Castor Oil Soap/Other Ingredients

Castor oil soap is a product made from castor oil. It contains a high concentration of ricinoleic acid, an unsaturated fatty acid, not found in any other substance, according to the Castoroil.in website. Ricinoleic acid is the active ingredient in castor oil. Castor oil soap is used to keep the phenol in dettol in solution until it is diluted with water for use.

Caramel and water are the other ingredients in dettol. Caramel gives dettol its yellowish brown color and the water acts as a diluent, binding the other ingredients together.

Καλημερα κοριτσακια!!

Ολα καλα??

Σκεφτομαι σιγα-σιγα να αλλαξω κατσαρολες και καπου πηρε το ματι μου κατι la cruiset(αν το γραφω καλα!!) οι οποιες ειναι cast iron!!

Ξερει καμια σας να μου πει λεπτομερειες??

Ας πουμε...ποσο βαριες ειναι

Αν εχουν αποδοση

Αν κανουν για ολες τις εστιες,κεραμικες και μη

που μπορουμε να τις βρουμε Ελλαδα(αλλιως να τις ψαξω Ιντερνετικα)

Φανταζομαι θα αξιζουν τον κοπο!!

Κι επισης περα απο αυτη την μαρκα αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο,καλοδεχουμενο.

Σε κανενα ΙΚΕΑ να υπαρχει τιποτε καλο???

καλημέρα! Και εγώ 23/11 παρήγγειλα και σήμερα το πρωί έφτασε ο φάκελος. Όλα ήταν πολύ ωραία (1η φορά παρήγγειλα από κει) και μου έστειλε και 2 δωράκια (άρωμα και λαδάκι).

Αυτό που παρατήρησα μα τα mail είναι ότι το hotmail που χρησιμοποιώ αναγνωρίζει τα mail της συγκεκριμένης εταιρείας ως junk και τα πήγαινε εκεί. Και μόλις τα άνοιξα τυχαία -αφού δεν τα έβρισκα στο Inbox- τα είδα. Τσέκαρε μήπως και σε σένα συμβαίνει το ίδιο.

Όσο για την τουαλέτα και εγώ είμαι μπερδεμένη. Για παπί μπορείς να βάλεις sonett. Τη λεκάνη μπορείς να τη σαπουνίζεις και να προσθέτεις στη σαπουνάδα αιθέριο έλαιο tee trea ή γκρέιπφρουτ που είναι απολυμαντικά. Έχω ακούσει και για το βόρακα αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα

Καλημέρα!Κι εγώ hotmail έχω και έλεγξα και τα spam αλλά τίποτα:(.

Θα περιμένω μέχρι αύριο και θα τους ξαναενοχλήσω αν είναι.

Όσον αφοαρά την τουαλέτα καμμιά παλαιότερη έχει τίποτα να προτείνει?Γιατί αν το sonnet είναι ακριβό, δε θα το προτιμήσω!

Όταν λες τη σαπουνίζεις, με τι?Με συμβατικό απορρυπαντικό ή με αρκάδι πχ?

Σε έχω πρήξει,συγγνώμη:oops:

Μιας και θίγεις το θέμα

Δεν είναι κακή ιδέα!Θα το δοκιμάσω κι εγώ το dettol!Soevan μου το διόρθωσα:wink:

Djccp2.png

67KIp2.png

Μιας και θίγεις το θέμα

Δεν είναι κακή ιδέα!Θα το δοκιμάσω κι εγώ το dettol!

9 ευρώ για 500 ml πάντως δεν τα ξανα-δίνω! :twisted:

Το Dettol μου έβγαλε μέσο όρο hazard score 3.

Δεν είναι και χάλια.....

(Το ξέρω οτι δεν είναι 100% αντικειμενικό το σκορ αυτό

κι οτι παίζουν ρόλο και οι ποσότητες το βάρος κλπ

αλλά πιστεύω οτι στο περίπου μπορεί κανείς να πάρει μια ιδέα για την επικινδυνότητα ενος προιόντος)

E, δεν είναι και χλωρίνη που να σε πιάνει ο λαιμός σου!!

(Εαν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!!)

Κι ούτε με βολεύει να καθαρίζω την λεκάνη

με απολυμαντικό που θα φτιάχνω εγώ

σε μορφή σκόνης (βόρακας κλπ)..

Το θέλω σε υγρή μορφή

και κατά προτίμηση σε σπρέι! :mrgreen:

Παλιά το χρησιμοποιούσα με γάντια.........

soevan έψαξα και εγώ τα συστατικά του dettol αλλά δεν τα βρήκα στην ιστοσελίδα τους. Συμφωνώ ότι είναι καλύτερο από τη χλωρίνη. Μία στο τόσο το χρησιμοποιώ ακόμα αλλά ειλικρινά έχω μπερδευτεί επειδή το θέμα της τουαλέτας είναι ιδιαίτερο και θέλω κάτι που να είμαι σίγουρη ότι απολυμαίνει. Μέχρι στιγμής δεν έχω ανακαλύψει κάτι απόλυτα φυσικό-οικολογικό που να κάνει σίγουρα απολύμανση. Όταν λες για το sonett αναφέρεσαι στο παπί ή στο άλλο το απολυμαντικό σπρέυ που είναι για τις επιφάνειες;

kikileuteris σαπουνάδα κάνω με αρκάδι και ρίχνω μέσα σταγόνες tee trea ή γκρέιπφρουτ. Αλλά και πάλι δεν έχω την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας- μπορεί να είναι και η ιδέα μου.. δεν ξέρω..

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...