Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ?

Recommended Posts

κορίτσια μου γλυκά χρειάζομαι και γω τη βοήθεια σας γιατί βάφουμε και μεις το σπίτι μας.

τα χρώματα τα έχουμε επιλέξει αυτό που ψάχνω όμως απεγνωσμένα είναι μια ταπετσρία για να καλύψω ντουλάπες παιδικού δωματίου και κρεββατοκάμαρας.

η ντουλάπα είναι η γνωστή λευκή μελαμίνη που κάνει λίγο σαγρέ.

πιστεύετε οτι θα βρω κάτι και αν ναι πού?

Σίγουρα μπορείς να την ντύσεις. Υπάρχουν πολλά σχέσια ακόμα και με παιδικές φιγούρες.

Σε όλα τα μαγαζιά με κουρτίνες, έπιπλα και χρωματαπωλεία. Επίσης μπορείς να βάλεις στο goole ταπετσαρίες και θα δεις πολλά σχέδια.

Θα τους διευκρινήσεις όμως πως την θες για μελαμινική επιφάνεια.

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την προσωπική μου άποψη μόνο λέω.

Έχω βαρεθεί σε όποιο σπίτι πηγαίνω να βλέπω βέγκε έπιπλα και καφέ-βανίλια-εκρού τοίχους.

Γιατί δεν τολμάτε και κανένα άλλο χρωματάκι;

Διαφημίσεις

Την προσωπική μου άποψη μόνο λέω.

Έχω βαρεθεί σε όποιο σπίτι πηγαίνω να βλέπω βέγκε έπιπλα και καφέ-βανίλια-εκρού τοίχους.

Γιατί δεν τολμάτε και κανένα άλλο χρωματάκι;

Όπως; Για δώσε ιδέες γιατί με βλέπω για τα επόμενα δύο χρόνια να τραβάω το έπιπλο και να δοκιμάζω από πίσω χρώματα.

O5X4p2.png 

εμείς διαλέξαμε για δυο εσοχές που έχουμε και είναι απέναντι ένα χρώμα λαδοριγανογκρι!!!!!!!!!!!!!!!!! και το υπόλοιπο θα είναι κάτι ανάμεσα σε μπεζ εκρου λευκο είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα και δεν μπορώ να το περιγράψω.

τα έπιπλα μας είναι μαυρο βέγκε και η κουζίνα που είναι εννιαίος χώρο είναι ανοιχτώχρομη με ινοχ στοιχεία, καναπές χρυσαφί πολύ ανοιχτο και πορτοκαλοχρυσαφιες κουρτίνες..

νομίζω οτι (προσωπική μου γνώμη) οποιοδήποτε άλλο χρώμα απο αυτά που αναφέρεις θα είναι πολύ βαρύ με το βέγκε

Καλά πάτησα fireplace decoration στο google κι επαθα πλάκα!! Αχ θα με βάλετε σε έξοδα εσεις!!!!

Λαδοριγανογκρί! είναι και το δικό μας τζάκι, οένας τόίχος που ακουμπάει το τζάκι (είναι γωνιακό) και το πάνω μέρος (προεξέχει) του άλλου τοίχου που εφάπτεται το τζάκι! Γκρι πράσινο νομίζω το λένε!

http://www.marthastewart.com/photogallery/neutral-rooms#slide_6

αυτό ττο χρώμα ειναι

Αλλά αυτή η παλέτα είναι η αγαπημένη μου! Supernaturals!

http://www.marthastewart.com/photogallery/livings-colorful-rooms#slide_2

Όπως; Για δώσε ιδέες γιατί με βλέπω για τα επόμενα δύο χρόνια να τραβάω το έπιπλο και να δοκιμάζω από πίσω χρώματα.

:-D.

Γούστα είναι αυτά τί να πω;

Εμένα ας πούμε μου αρέσει το γαλάζιο, το γκρι και το λευκό.

Το λαδοριγανοτέτοιο πάλι είναι ωραίο.

Το μπορντώ με έπιπλα σφένδαμο.

Ε πες μας τί χρώματα σου αρέσουν.

Διαφημίσεις

:-D.

Γούστα είναι αυτά τί να πω;

Εμένα ας πούμε μου αρέσει το γαλάζιο, το γκρι και το λευκό.

Το λαδοριγανοτέτοιο πάλι είναι ωραίο.

Το μπορντώ με έπιπλα σφένδαμο.

Ε πες μας τί χρώματα σου αρέσουν.

Τα γήινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O5X4p2.png 

Ο GIRGILIS ΄καλός φαίνετε αλλά είναι σαλόνικα και γω αθήνα...............

αλλά πήρα ιδέες.

Τα ίδιως ακριβώς σχέδια τα έχω δει σε πολλά μαγαζιά εδώ στην Αθήνα. Ιδίως σε καταστήματα με κουρτίνες. Επίσης μπορείς να τα παραγγείλεις και από εκεί.

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

ναι το ξέρω έχουν και συνεργείο εδω για τοποθέτηση.

έχω μπερδευτεί λίγο να διαλέξω μια ταπετσαρία με έντονα παιδικά ή μια πιο light για να "μεγαλώσει" ο χώρος?

το σπίτι θα ξαναβαφτεί σε κανα 4 χρόνια που θα βάλουμε και τις κουκέτες οπότε μπορώ να το ξανααλλάξω τότε το παιδικό.

ερώτηση δεύτερη άμα θέλω μετά να αλλάξω ταπετσαρία στη ντουλάπα γίνετε?

Στις καινούργιες ταπετσαρίες η κόλλα μπαίνει πάνω στην ταπετσαρία και όχι στον τοίχο ή στο ξύλο. Άρα μόλις την βγάλεις δεν αφήνει σημάδια.

Και γιατί δεν την κάνεις πιο λαιτ και βάλε στένσιλ στους τοίχους και κουρτίνα με παιδικές παραστάσεις. Και χαλί το ίδιο. Μη σου γίνει πολύ too much

O5X4p2.png 

Σ'ευχαριστω πολύ που εψαξες για μενα !!!!

ωραια αυτα που σου αρεσαν αλλα εγω όταν ειδα αυτα που λες οτι δεν σου αρεσανε ενιωσα την ζεστασια που ψαχνω και θελω να πηδηξω μεσα :) .

αχχχχχ ειδα και τα χριστουγεννιατικα δεντρα και με φταιξατε μεσημεριατικα ......

δεν κρατιεμαι !!!!!!!!!! περιμενω να δω τί θα κανουμε με το τζακι δηληδα αν θα το κανουμε ενεργειακο και την αλλη βδομαδα ξεκιναωωωωωωωωωωωωωωωω

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Σ'ευχαριστω πολύ που εψαξες για μενα !!!!

ωραια αυτα που σου αρεσαν αλλα εγω όταν ειδα αυτα που λες οτι δεν σου αρεσανε ενιωσα την ζεστασια που ψαχνω και θελω να πηδηξω μεσα :) .

αχχχχχ ειδα και τα χριστουγεννιατικα δεντρα και με φταιξατε μεσημεριατικα ......

δεν κρατιεμαι !!!!!!!!!! περιμενω να δω τί θα κανουμε με το τζακι δηληδα αν θα το κανουμε ενεργειακο και την αλλη βδομαδα ξεκιναωωωωωωωωωωωωωωωω

Φιλίτσα μου και εμένα μου άρεσαν αλλά δεν έγραψα νωρίτερα μήπως σε επηρεάσω. Και εγώ κάτι τέτοιο ψάχνω.

Πάντως μπράβο kounelitsa που μπήκε στον κόπο και έψαξε.

O5X4p2.png 

Λοιπον με έβαλες στην πρίζα και βρήκα αυτά που είναι πιο ζεστα

http://www.colonialcandle.com/UserFiles/Image/FY09/February/CTM_Comfort_Fireplace.jpg

http://i477.photobucket.com/albums/rr133/donnar71/fireplace6.jpg

http://www.juvandesign.com/wp-content/uploads/2009/06/livingroomlighting-main_full.jpg

Επίσης αφού θελεις χουχούλιασμα γιατί δεν το ντύνεις με πέτρα???

http://s3.hubimg.com/u/3164478_f520.jpg

Φιλιάαα!!!!

Λοιπον με έβαλες στην πρίζα και βρήκα αυτά που είναι πιο ζεστα

http://www.colonialcandle.com/UserFiles/Image/FY09/February/CTM_Comfort_Fireplace.jpg

http://i477.photobucket.com/albums/rr133/donnar71/fireplace6.jpg

http://www.juvandesign.com/wp-content/uploads/2009/06/livingroomlighting-main_full.jpg

Επίσης αφού θελεις χουχούλιασμα γιατί δεν το ντύνεις με πέτρα???

http://s3.hubimg.com/u/3164478_f520.jpg

Φιλιάαα!!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ειδικά με την 3η φώτο. Θέλω να μπω μέσααααα!

O5X4p2.png 

επιμενω με τις πρωτες φωτο που εβαλες που δεν σου αρεσαν ...

και η πετρα μου αρεσει αλλα φοβαμαι πώς θα με πνίξει ..

αχχχχχχχχχχχχ εχω απογοητευτει μόλις πήρα την τιμη για μετατροπη απλου σε ενεργειακο 4.000 (!!!)

επειδη εχω ξυλινα κουφοματα και ψιλομπάζουνε θελω να βαλω αλουμινια σε καφε χρωμα 9.600 ................

και με βλέπω να μην κανω τιποτα :( θα βρω καλα μονωτικα για τα παραθυρα και τις πόρτες και τελος θα το βαψω να αλλαξω διαθεση και να μαστε καλα του χρόνου :)

εν το μεταξυ πρίν βρω την εφαλκον ειχα στειλει ενα εμαιλ σε ενα σαιτ και αμου απαντησανε σημερα

πάρτε μια ιδεα που όταν το ειδα τρομαξααααααααααααααααα με το χρωμα

http://www.thedecobook.com/index.php?option=com_content&view=article&id=387:2010-09-08-20-59-00&catid=114:2010-01-11-19-08-16&Itemid=233

κορίτσια μου γλυκά χρειάζομαι και γω τη βοήθεια σας γιατί βάφουμε και μεις το σπίτι μας.

τα χρώματα τα έχουμε επιλέξει αυτό που ψάχνω όμως απεγνωσμένα είναι μια ταπετσρία για να καλύψω ντουλάπες παιδικού δωματίου και κρεββατοκάμαρας.

η ντουλάπα είναι η γνωστή λευκή μελαμίνη που κάνει λίγο σαγρέ.

πιστεύετε οτι θα βρω κάτι και αν ναι πού?

Αγαπητή ΝΙΚ-16

επειδή πουλάω ταπετσαρίες και επίσης, δουλεύω πολύ με ταπετσέρηδες, στη θέση σου θα ήμουν πολύ προσεκτική να τοποθετήσω σε σαγρέ μελαμίνη ταπετσαρία, εκτός κι αν είχα εγγύηση από τον ταπετσέρη για τουλάχιστον 3 χρόνια.

Στη γυψοσανίδα μπαίνει, στους λείους τοίχους επίσης, ακόμα και στο ξύλο αλλά σε σαγρέ μελαμίνη -γνώμη μου- μην το ρισκάρεις.

Δεν είναι τα λεφτά (εξάλλου υπάρχουν εξαιρετικές ταπετσαρίες από 30 ευρώ το ρολό κι εσύ για 3 με 4 φύλλα θα χρειαστείς μόνο ένα ρολό!) συν τα 50 ευρώ του ταπετσέρη, 80 σύνολο, αλλά το γαμώτο είναι να σου κάνει από μέσα "μπιμπιλάκια" λόγω του σαγρέ και να σου σπάσει τα νεύρα...

Μήπως θα μπορούσες να βάλεις ένα έξτρα φύλλο καπλαμά/ μελαμίνης από επάνω και να ησυχάσεις; Σε μαραγκό φυσικά...

Αν θες να δεις ταπετσαρίες, πολύ ευχαρίστως να σου συστήσω ιδέες γιατί προμηθεύομαι πολύ καλούς οίκους.

Κορίτσια "εξερευνήτριες" ελπίζω όλα να σας ταιριάξουν υπέροχα... Όσο για το γκριλαδορίγανη (!!!) είναι κι εμένα από τα αγπημένα μου χρώματα (εγώ το αποκαλώ "olive green") αλλά το συστήνω είτε σε απόλυτα minimal καταστάσεις (τύπου βιομηχανικά lofts στο Γκάζι & γύρω περιοχές) είτε σε english country σπίτια (με την ανάλογη επίπλωση & διακόσμηση φυσικά).

Δε σας το πρότεινα νωρίτερα γιατί ο χρυσός ταφτάς στην κουρτίνα (που έχει η φιλίτσα) δεν ταιριάζει με τις συγκεκριμένες αποχρώσεις (λόγω της περιεκτικότητάς του σε γκρι...)

Παραθέτω σχετικές φωτό:

?module=images&func=display&fileId=59525

olive-synd-2.jpg

multiple-living-21.jpg

bl+grn+bdrm.jpg

Καληνύχτα και καλό ΣΚ σε όλες σας :cool:

4RMtp3.png

επιμενω με τις πρωτες φωτο που εβαλες που δεν σου αρεσαν ...

και η πετρα μου αρεσει αλλα φοβαμαι πώς θα με πνίξει ..

αχχχχχχχχχχχχ εχω απογοητευτει μόλις πήρα την τιμη για μετατροπη απλου σε ενεργειακο 4.000 (!!!)

επειδη εχω ξυλινα κουφοματα και ψιλομπάζουνε θελω να βαλω αλουμινια σε καφε χρωμα 9.600 ................

και με βλέπω να μην κανω τιποτα :( θα βρω καλα μονωτικα για τα παραθυρα και τις πόρτες και τελος θα το βαψω να αλλαξω διαθεση και να μαστε καλα του χρόνου :)

εν το μεταξυ πρίν βρω την εφαλκον ειχα στειλει ενα εμαιλ σε ενα σαιτ και αμου απαντησανε σημερα

πάρτε μια ιδεα που όταν το ειδα τρομαξααααααααααααααααα με το χρωμα

http://www.thedecobook.com/index.php?option=com_content&view=article&id=387:2010-09-08-20-59-00&catid=114:2010-01-11-19-08-16&Itemid=233

Εντάξει η αποτύπωση στις φωτο που τους έστειλες είναι χάλια, αλλά τα κείμενα... ΑΔΥΝΑΤΟ, λες και διάβασαν τη συνομιλία μας!!! Έχω ψιλοσοκαριστεί γιατί αν και οι επιλογές τους οπτικά είναι χάλια (τις βρήκα ελαφρώς κιτς! ειδικά το κάδρο, τον καθρέφτη και τα γλυπτά) το κείμενο τα λέει πολύ σωστά (κατά τη γνώμη μου πάντα!).

Καλή δύναμη στο έργο της ανακαίνισης που θες. Ξανασκέψου τη λύση της ταπετσαρίας (θα σε βοηθήσω κι εγώ) γιατί νομίζω ότι με τόσες μπογιές, πινέλα κ.λπ. οι ταπετσαρίες θα σου πάνε ΠΟΛΥ φτηνότερα... (δες παραπάνω τις τιμές που αναφέρω... από 30 έως 80 το ρολό και από 50 ευρώ το ρολό η τοποθέτηση. ΚΑΘΕ ΡΟΛΟ "ΓΕΜΙΖΕΙ" 5 τετραγωνικά μέτρα, για παράδειγμα ένα τοίχο 2*3 !!!)

Καλό βράδυ φιλίτσα

:-P

4RMtp3.png

Εντάξει η αποτύπωση στις φωτο που τους έστειλες είναι χάλια, αλλά τα κείμενα... ΑΔΥΝΑΤΟ, λες και διάβασαν τη συνομιλία μας!!! Έχω ψιλοσοκαριστεί γιατί αν και οι επιλογές τους οπτικά είναι χάλια (τις βρήκα ελαφρώς κιτς! ειδικά το κάδρο, τον καθρέφτη και τα γλυπτά) το κείμενο τα λέει πολύ σωστά (κατά τη γνώμη μου πάντα!).

Καλή δύναμη στο έργο της ανακαίνισης που θες. Ξανασκέψου τη λύση της ταπετσαρίας (θα σε βοηθήσω κι εγώ) γιατί νομίζω ότι με τόσες μπογιές, πινέλα κ.λπ. οι ταπετσαρίες θα σου πάνε ΠΟΛΥ φτηνότερα... (δες παραπάνω τις τιμές που αναφέρω... από 30 έως 80 το ρολό και από 50 ευρώ το ρολό η τοποθέτηση. ΚΑΘΕ ΡΟΛΟ "ΓΕΜΙΖΕΙ" 5 τετραγωνικά μέτρα, για παράδειγμα ένα τοίχο 2*3 !!!)

Καλό βράδυ φιλίτσα

:-P

ωραια η ιδεα της ταπετσαριας όταν θα εχεις χρονο δειξε μου καμια εικονα αλλα ειναι οι καμαρες που με εκνευριζουν αφανταστα .... επίσης αν λερωθουν πώς καθαριζει ???

επαθα και εγω σοκ νομιζα οτι μας διαβαζαν !!!

φιλιααααααα

ευχαριστουμεεεεεεεεεε

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...