Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ?

Recommended Posts

Φαλκον προσπαθω να σου στειλω μηνυμα αλλα δεν ξερω γιατι δεν με αφηνει .....:(

Να σου πώ να μου στειλεις την δ/νση σου να στα στειλω με ταχυδρομειο δεν με κουραζεις καθοοοοοοοοοοολου αν το σκεφτεσαι .......................

επίσης να ρωτησω κατι αλλο επειδη εψαξα τα χρωματα που μου ειπες και όλα τα μόκα ειναι σκουρα πολύ στο βενταμιν μουρ εχεις κανεναν κωδικο ?

ευχαριστωωωωωωωωωωωωω

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαλκον προσπαθω να σου στειλω μηνυμα αλλα δεν ξερω γιατι δεν με αφηνει .....:(

Να σου πώ να μου στειλεις την δ/νση σου να στα στειλω με ταχυδρομειο δεν με κουραζεις καθοοοοοοοοοοολου αν το σκεφτεσαι .......................

επίσης να ρωτησω κατι αλλο επειδη εψαξα τα χρωματα που μου ειπες και όλα τα μόκα ειναι σκουρα πολύ στο βενταμιν μουρ εχεις κανεναν κωδικο ?

ευχαριστωωωωωωωωωωωωω

Κορίτσια επειδή παρακολουθώ και εγώ την συζυτήσή σας με πολύ μεγάλη ευλαβια καθώς με ενδιαφέρει και εμένα και επειδή έχω και ήδη αγοράσει 14 διαφορετικά χρώματα για να βάψω το σαλόνι μου και κανένα δεν μου αρέσει θέλω και εγώ κωδικό και εταιρεία για χρώμα Μοκα και αν δεν είμαι πολύ απαιτητική και άλλα δυο να τα συνδυάσω. (Τζάκι - εσοχή σαλονιού tv - και τον υπόλοιπο χώρο). Για το ταβάνι δεν θέλω, το έπιασα λευκό:-D:grin::-D

O5X4p2.png 

Κορίτσια επειδή παρακολουθώ και εγώ την συζυτήσή σας με πολύ μεγάλη ευλαβια καθώς με ενδιαφέρει και εμένα και επειδή έχω και ήδη αγοράσει 14 διαφορετικά χρώματα για να βάψω το σαλόνι μου και κανένα δεν μου αρέσει θέλω και εγώ κωδικό και εταιρεία για χρώμα Μοκα και αν δεν είμαι πολύ απαιτητική και άλλα δυο να τα συνδυάσω. (Τζάκι - εσοχή σαλονιού tv - και τον υπόλοιπο χώρο). Για το ταβάνι δεν θέλω, το έπιασα λευκό:-D:grin::-D

xaxaxaxaxa και τα γυψινα λευκα δινει ύψος στον χωρο όταν εχει το ιδο χρωμα με το ταβάνι ;)

αυτο μου αρεσει σε εναν ανθρωπο να σου εξηγει κάτι και να το καταλαβαινεις , που για μενα ειναι πολύ σημαντικο γιατι το κάνει με αγαπη και όχι για να ''δειχτει''

λοιπόν κοίτα τί βρηκα μπαλου πατας πάνω στα νουμερα και βγαζει τα χρωματολογια της benjamin moore αρχιτεκτονικα χρωματα μονο τα καλυτερα εχω διαβασει ;)

επίσης όπως ειπε η ''δασκαλα ''μας και μιλώ για την φάλκον παιζει ρόλο ο φωτισμός και πρεπει να τον φροντισουμε ;))

Ψαχνω να βρω γλυκια μοκα να μην ειναι πολύ σκουρα και σκεφτηκα ισως μεσα στην μανωλια να ριξω μερικες σταγονες μόκα για να μου βγει το αποτελεσμα αλλα θα εχει αριστοκτατικη όψη ? ή θα ειναι σαν σοκολάτα με γάλα ??? κοινως σκατουλι χρωμα χαχαχαχ

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.materials-world.com/paint-colors/benjamin_moore/images/Benjamin-Moore-Color-06.gif&imgrefurl=http://www.materials-world.com/paint-colors/benjamin_moore/Benjamin-Moore-Color-06.htm&h=358&w=712&sz=14&tbnid=G6M3HdHzg1Z_GM:&tbnh=70&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dbenjamin%2Bmoore&zoom=1&q=benjamin+moore&hl=el&usg=__kpXu9pVKHZearu8sZncHzrqNMSc=&sa=X&ei=EXaITK7tB5GUjAeg1uzFCA&ved=0CDsQ9QEwBg

Είσαι ποοοοοολύ καλή !

Δες σελίδα 34 το 2164 πολύ ζεστό ούτε σκούρο ούτε ανοιχτό και επίσης σελ 23 το 2110-30 κια 40 και σελίδα 22 το 2106-40 και το 30 και το 50

Το θέμα είναι πως εμένα με μπερδεύουν από το χρωματολόγιο γιατί είναι πολλά και σχεδόν μοιάζουν μεταξύ τους. Αν όμως τα δω κάπου βαμμένα και τελειωμένα μ' αρέσουν πολύ.

Τι διαλέξω ρε γμτ;

O5X4p2.png 

Koρίτσια με τι θα συνιδάζατε το έντονο λαχανί ?

Θέλω εκτός από το γενικό λαχανί να κάνω ένα άλλο χρώμα τις κολόνες...

μιλάω γι'αυτό το λαχανί

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

μιλάω γι'αυτό το λαχανί

Αν κοιτάξεις στις σελίδες που μας παρέθεσε η φιλίτσα στην 6 -7 έχει έντονα χρώματα τέτοιου στυλ. Δες στις τελευταίες γραμμές. Νομίζω θα ταιριάζαν ωραία. Όσο για τις κολώνες η από την ίδια "οικογένεια" το πιο σκουρό ή το πιο ανοιχτό ή κάποιο άλλο άσχετο χρώμα π.χ. μπορντω - κόκκινο;

O5X4p2.png 

μιλάω γι'αυτό το λαχανί

μιλας για το playroom που θα κανεις ε ? για να παιζιε το παιδι ε?

εγω θα ελεγα λεμονί , πορτοκαλί γαλαζιο που το λατρευω

Αν κοιτάξεις στις σελίδες που μας παρέθεσε η φιλίτσα στην 6 -7 έχει έντονα χρώματα τέτοιου στυλ. Δες στις τελευταίες γραμμές. Νομίζω θα ταιριάζαν ωραία. Όσο για τις κολώνες η από την ίδια "οικογένεια" το πιο σκουρό ή το πιο ανοιχτό ή κάποιο άλλο άσχετο χρώμα π.χ. μπορντω - κόκκινο;

αχ μας βλέπω ξεφτεριαααααααααααααααααααα αχχαχααχχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Να ξέρεις επίσης ότι και τα πυρότουβλα του τζακιού σου μπορείς να τα βάψεις με ειδική μπογιά να τα κάνεις πιο μπεζ, πιο μοντέρνα. Τώρα για το μάρμαρο, μια χαρά είναι γιατί θες να το εξαφανίσεις;;;

Αυτο με τα πυροτουβλα και την μπογια με ενδιαφερει και εμένα . Μετά μπορεις να καις το τζακι χωρις να μυρίζει η μπογια ?

JJBjp3.png

Που είναι η δασκάλα; οεο;

Κορίτσια πόσο χαίρομαι που έχουν ξυπνήσει οι εικαστικάς και αισθητικές σας ανησυχίες δε λέγεται!

Θα ψάξω να βρω τα καλύτερα το βράδυ που θα έχω χρόνο (είμαι ακόμα με πελάτες :) ) και θα σας απαντήσω με πολλά και ζουμερά και για mocca και για limes.

Να'στε καλά και θα επανέλθω με πολύ υλικό!

Προς το παρόν λίγες εικόνες για αφύπνιση μοντερνισμού και αισθητικής:

eco_4.jpg

modern-fireplaces-5.jpg

11-16-07concretefireplace1.jpg

και το Link με όλες τις επιλογές και το software για ναν παίξετε:

http://www.benjaminmoore.com/bmpsweb/portals/bmps.portal?_nfpb=true&_windowLabel=contentrenderer_1_6&contentrenderer_1_6_actionOverride=%2Fbm%2Fcms%2FContentRenderer%2FrenderContent&contentrenderer_1_6cnp=public_site%2Farticles%2Fmain_page_articles%2Ffa_colordirection&contentrenderer_1_6np=public_site%2Farticles%2Fexplore_color%2Fec_virtual_fan_deck&_pageLabel=fa_colordirection

VIRTUAL FUN DECK:

http://bm.swatchbox.com/download/indexFandeckUSEN.html

και παίζετε με τις καρτέλες!

Αλλά προσοχή, καλύτερα να πάρετε Live καρτέλες να τις δείτε στο χώρο σας ανάλογα με το φώς κάθε ώρας (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις!!!

Καλή συνέχεια.

:D

4RMtp3.png

VIRTUAL FUN DECK:

καλε εσυ θα μας πας για μεταπτυχιακο !!!!

Μπραβο σου χιλια μπραβο!!!!!!

πάω να δω τα λινκς και επανερχομαιιιιιιι

:-P

VIRTUAL FUN DECK:

καλε εσυ θα μας πας για μεταπτυχιακο !!!!

Μπραβο σου χιλια μπραβο!!!!!!

πάω να δω τα λινκς και επανερχομαιιιιιιι

Ξεκινάμε λοιπόν με τα Limes που έχω αμελήσει και είναι και πολύ δύσκολες αποχρώσεις (ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλες επιφάνειες, πιστέψτε με κουράζει πολύυυυυ!). Αν σου αρέσει τόσο, βρες stickers αλλά δε θα σου πρότεινα ολόκληρο τοίχο με αυτό το χρώμα. Μετά από λίγο καιρό, ούτε το παιδί δε θα μπορεί να κάτσει μέσα (κι έρχεται και χειμώνας) σε ένα τόσο "δυνατό" -χρωματικά- χώρο.

Προσωπικά αντί του έντονου lime που θέλεις, εγώ προτείνω το HIBISCUS (2027-50) από τη Benjamin Moore που είναι πιο γλυκό και το προτείνουν και οι ίδιοι για παιδικά και βρεφικά δωμάτια μαζί με το OCEAN BREEZE (2028-60) και το WATERFALL (2050-50) ή το COOL BLUE (2058-40).

Εγώ πάντα ακολουθώ τις συστάσεις της εταιρείας μιας και είναι δοκιμασμένοι συνδιασμοί! Αν θες, θα έχεις εγγυημένο αποτέλεσμα.

Σου παραθέτω τη σχετική εικόνα με τα χρώματα που προτείνω παραπάνω:

ShowPropertyServlet?nodePath=%2FBEA+Repository%2Fimagerepository%2Fpublic_site%2Farticle_images%2FInterior%2FNursery%2FIA_int_nursery_seaside_retreat%2F%2Fimage_365x267.content_en_US&_pageLabel=fh_getinspired

Για να καταφέρεις το "κύμα", εδώ υπάρχουν συμβουλές:

http://www.benjaminmoore.com/bmpsweb/portals/bmps.portal?_nfpb=true&_windowLabel=contentrenderer_1_1&contentrenderer_1_1_actionOverride=%2Fbm%2Fcms%2FContentRenderer%2FrenderContent&contentrenderer_1_1cnp=public_site%2Farticles%2Fget_inspired%2Fgi_room_to_dream&contentrenderer_1_1np=public_site%2Farticles%2Fget_inspired%2Fgi_seaside_retreat&_pageLabel=fh_getinspired

Πάμε στα πιο εύκολα τώρα:

Αντί mocca (που το λέμε γενικά, ΔΕΝ είναι ΕΝΑ χρώμα!), κοίταξε τα εξής:

1. DESERT TAN (2153-50)

2. ΗΟΜΕ SWEET HOME 1088

3. ALPACA 1074

4. BLANCHED ALMOND 1060

5. BLOND WOOD 1067

θα τα βρεις, ψάχνοντας προς τα καφετιά, στο καινούργιο κόλπο που έκανες download (από το προηγούμενο ποστ).

Αν κανένα δε σε ενθουσιάζει, πήγαινε σε ένα καλό χρωματοπωλείο να τα δεις από κοντά και ξαναμιλάμε!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ μικρές μου εξερευνήτριες!

:-P

4RMtp3.png

Διαφημίσεις

Δασκάλα efalcon σε ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου!

Η φωτογραφία που έχεις παραθέσει πιο πάνω (με το ψάρι εννοώ) τι χρώμα είναι ο τοίχος; Δεν είναι Μόκα; Μ' αρέσει πολύ.

Και μία άλλη ερώτηση, επειδή δεν ξέρω να ανεβάζω φωτο.

Έχω μια εσοχή σε ένα τοίχο βάθους 10 εκατοστών και μήκους 2,40 (και εκεί έχω έπιπλο με τν) και θέλω να το βάξω σοκολατί μόκα. Αριστερά του υπάρχει τζάκι στη γωνία και δεξιά του άλλος τοίχος μήκους 300. Ερώτημα ; τι θα πρέπει να βαφτεί με περισσότερη ένταση το τζάκι ή η εσοχή του τοίχου ;

Σε ευχαριστώ!!

O5X4p2.png 

Δασκάλα efalcon σε ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου!

Η φωτογραφία που έχεις παραθέσει πιο πάνω (με το ψάρι εννοώ) τι χρώμα είναι ο τοίχος; Δεν είναι Μόκα; Μ' αρέσει πολύ.

Και μία άλλη ερώτηση, επειδή δεν ξέρω να ανεβάζω φωτο.

Έχω μια εσοχή σε ένα τοίχο βάθους 10 εκατοστών και μήκους 2,40 (και εκεί έχω έπιπλο με τν) και θέλω να το βάξω σοκολατί μόκα. Αριστερά του υπάρχει τζάκι στη γωνία και δεξιά του άλλος τοίχος μήκους 300. Ερώτημα ; τι θα πρέπει να βαφτεί με περισσότερη ένταση το τζάκι ή η εσοχή του τοίχου ;

Σε ευχαριστώ!!

Καλημέρα!

Πιστεύω ότι ένα από τα παρακάτω θα σου βγάλει το effect που θες σαν της φωτό:

TOASTED ALMOND 1098

VERO BEACH TAN 1085

ACCORN 1125

GLENWOOD BROWN 1141

CARAMEL APPLE 1042

DEEP OCHRE 1048 (προσωπικά αυτό μου αρέσει πολύ με ανοιχτότερο χρώμα το SANDY BROWN 1046, είναι στην ίδια καρτέλλα αν τη ζητήσεις από χρωματοπωλείο ;)

Σαφώς, όπως έχω ξαναπεί, ότι ΕΞΕΧΕΙ από έναν τοίχο πρέπει να βάφεται σε πιο ανοιχτό χρώμα (για να δίνει πιο έντονη την αίσθηση του βάθους και συνεπώς να μεγαλώνει τον τοίχο & το χώρο), που σημαίνει ότι το τζάκι μας πρέπει να είναι σε τουλάχιστον 2 με 3 τόνους πιο ανοιχτό (η και λευκό ή off-white ή magnolia, εξαρτάται και από το ύφος που θέλουμε, πολύ το κάνουν πλέον γκρί ανοιχτό ή μπεζ με επένδυση μαρμάρου VRATSA).

Για να τονίσεις όμως ακόμα περισσότερο την εσοχή, πρέπει γύρω από αυτήν να βάψεις σε πιο ανοιχτούς τόνους (όπως στη φωτό με το ψάρι όπως λες). Επίσης, αν το πάτωμά σου είναι ανοιχτόχρωμο, αυτό μας δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για την αίσθηση του ύψους του χώρου, το δείχνει πιο ψηλοτάβανο. Αν όχι, πρόσεχε πόσο πολύ σκούρο θα το βάψεις γιατί αν το σπίτι ΔΕΝ είναι ψηλοτάβανο, και ο τοίχος του τζακιού πάνω από 2 μέτρα, κινδυνεύεις να το κάνεις να μικρύνει το χώρο...

Ίσως αν σκεφτόσουν μια ταπετσαρία αντί βαψίματος; Θα πρέπει να μου πεις και τα ύψη στο χώρο για να σου πω μια καλύτερη ιδέα. Προσωπικά :-Pφαρδείς. Οι κάθετες ρίγες (μπορούν να είναι και σε κουρτίνες, το ίδιο effe δίνει!) βοηθάνε πολύ στα χαμηλοτάβανα σπίτια.

Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Ε.

4RMtp3.png

Είσαι πολύ καλή και πολύ ....... γρήγορη.

Το ύψος είναι 270 με 280 και ευτυχώς το δάπεδο είναι λευκό πλακάκι.

Έχω φάει μια φρίκη τον τελευταίο καιρό και δεν μου αρέσει καθόλου ο χώρος του καθιστικού - τραπεζαρίας κουζίνας όλα ενιαία σε εμβαδό 55 τμ. Θέλω να το αλλάξω άμεσα.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι τοίχοι είναι βαμμενοι σε βανίλια (σαν λευκό δηλαδή εγώ το βλέπω). Όλα τα επιπλά μου είναι σε βέγκε και η κουζίνα επίσης. Πολύ μονοτονία ρε παιδί μου.

Μια ζωηράδα, ένα κάτι μια οικονομική αλλαγούλα; Δύο χρόνια τώρα σκέφτομαι τι να κάνω.

O5X4p2.png 

Είσαι πολύ καλή και πολύ ....... γρήγορη.

Το ύψος είναι 270 με 280 και ευτυχώς το δάπεδο είναι λευκό πλακάκι.

Έχω φάει μια φρίκη τον τελευταίο καιρό και δεν μου αρέσει καθόλου ο χώρος του καθιστικού - τραπεζαρίας κουζίνας όλα ενιαία σε εμβαδό 55 τμ. Θέλω να το αλλάξω άμεσα.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι τοίχοι είναι βαμμενοι σε βανίλια (σαν λευκό δηλαδή εγώ το βλέπω). Όλα τα επιπλά μου είναι σε βέγκε και η κουζίνα επίσης. Πολύ μονοτονία ρε παιδί μου.

Μια ζωηράδα, ένα κάτι μια οικονομική αλλαγούλα; Δύο χρόνια τώρα σκέφτομαι τι να κάνω.

Η μόδα του wenge έκανε πολλά σπίτια να αναστενάξουν με τις τρομερές αντιθέσεις που δημιούργησε... Το χρησιμοποιήσαμε κι εμείς οι διακοσμητές πολύ ως κάτι καινούργιο και -βασικά- οικονομικό μιας και οι καπλαμάδες βγαίνανε σε αυτό το -τύπου- wenge από όλες τις φτηνές εταιρείες και βασικά την ΙΚΕΑ και τη NEOSET (αλλά και άλλες λιγότερο γνωστές).

Τώρα λοιπόν, πνίγεσαι στο μαυρό-άσπρο και σε καταλαβαίνω, αλλά θα πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και με φειδώ.

- Πήγαινε μια βόλτα από το BIZARTE και αγόρασε δώρο στο σπίτι σας έναν ωραίο πίνακα (μεγάλο κατά προτίμηση) σε ζωηρά χρώματα για να τραβάει την προσοχή από το ασπρόμαυρο του σαλονοτραπεζαρίακουζινό χώρου!

- Αν έχεις κανένα χαμηλό παράθυρο (δηλαδή από το 1,20 και πάνω, όχι μπαλκονόπορτα), βάλε ξύλινες περσίδες, λευκές ή wenge δεν έχει σημασία, με ένα όμορφο ύφασμα από πάνω τους (κουρτίνα δηλαδή) την οποία όμως θα βάλεις σε κουρτινόξυλο με ραφή ΤΙΡΑΝΤΕΣ:

wood_blinds123.jpg

Woven-wood-blinds.jpg

window-treatments-wood-blinds.jpg

window-treatments-wood-blinds.jpg

Η αίσθηση του φωτός που περνά μέσα από τις ξύλινες περσίδες, είναι μοναδική και γλυκαίνει ΠΟΛΥ κάθε χώρο. Εγώ τις "δουλεύω" πολύ (έχει φτηνές και στο ΙΚΕΑ και στο PRAKTIKER και στο LEROY αλλά σε συγκεκριμένες διαστάσεις μόνο).

Ελπίζω έτσι να μη βαριέσαι πια στο χώρο σας και να τον αγαπήσεις όπως του αξίζει :-P

4RMtp3.png

Εφαλκον βοηθο ??? θελεις να με προσλαβεις ? δεν θελω λεφτα μονο να βλέπω αυτα που κανεις και να ακουω αυτα που λεςςςςςςςςςςςςςςςςςς

θα τα τυπωσω τα πόστ σου την δευτερα και θα πάω να δοκιμασω τα χρωματα

αχ μπαλου βαλε φωτος αν δεν μπορεις και εχεις γουατς απ κινητο στειλτω να σε πάρω να σου πώ πώς θα το κανεις :)))))))) ή στειλε μου με εμαιλ να τις βαλω εγω

το light mocka τον τοιχο του τζακιου και η βανιλια στους υπόλοιπους τοιχους θα μου δωσει την γλυκια θαλπωρη που ζηταω να εχει μεσα το σπίτι ??? ή θα ειναι σαν ξεπλιμενο γαλα ??? ψαχνω ενα γλυκο χρωμα ζεστο χαρουμενο να χαιρομαι να καθομαι .....

αχ εφαλκον υποκλεινομαι!!!!!!!!

Κορίτσια μου!

efalcon καταρχάς για άλλη μια φορά σε υπερ ευχαριστώ.

Ο χώρος μου είναι τετράγωνος και δεξιά και αριστερά έχει δύο μπαλκονόπορτες φάρδους 2,50 μέτρων. με κουρτίνες σε μπεζ - χρυσαφί ταφτα

φιλίτσα μου είσαι πολύ γλυκιά και σε ευχαριστώ που προσφέρηθηκες να βοηθήσεις.

Την Δευτέρα θα προσπαθήσω να σου στείλω φωτο μιας και δεν τις έχω περασμένες στο υπολογιστή γιατι είναι του γραφείου (πνίγομαι στην ΔΟΥΛΕΙΑ το ξέρω :eek:). Άρα φέρνω φωτο Δευτέρα προσπαθώ να τις περάσω γιατί είμαι και πανάσχετη και με μαγέυεται με τις προτάσεις σας.

Φιλιά

O5X4p2.png 

το home sweet home 1088 θα το βαλω στο τζακι και το υπόλοιπο σπίτι το OC-72 νομιζω θα μου γλυκανει τον χωρο αλλιως θα πάω σε βανιλια

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ το λινκ για το χρωματολογιο ειναι σουπερρρρρρρρρρρ

Κορίτσια μου!

efalcon καταρχάς για άλλη μια φορά σε υπερ ευχαριστώ.

Ο χώρος μου είναι τετράγωνος και δεξιά και αριστερά έχει δύο μπαλκονόπορτες φάρδους 2,50 μέτρων. με κουρτίνες σε μπεζ - χρυσαφί ταφτα

φιλίτσα μου είσαι πολύ γλυκιά και σε ευχαριστώ που προσφέρηθηκες να βοηθήσεις.

Την Δευτέρα θα προσπαθήσω να σου στείλω φωτο μιας και δεν τις έχω περασμένες στο υπολογιστή γιατι είναι του γραφείου (πνίγομαι στην ΔΟΥΛΕΙΑ το ξέρω :eek:). Άρα φέρνω φωτο Δευτέρα προσπαθώ να τις περάσω γιατί είμαι και πανάσχετη και με μαγέυεται με τις προτάσεις σας.

Φιλιά

σημερα εχω αδεια πάω να βαλω σκουπα κλπ και μόλις μπορεσω θα σου στειλω ενα μηνυμα με οδηγιες για το http://www.photobucket.com αν δεν ερθει το μηνυμα θα στο πώ γιατι εχω ενα μικρο προβληματακι .

κορίτσια μου γλυκά χρειάζομαι και γω τη βοήθεια σας γιατί βάφουμε και μεις το σπίτι μας.

τα χρώματα τα έχουμε επιλέξει αυτό που ψάχνω όμως απεγνωσμένα είναι μια ταπετσρία για να καλύψω ντουλάπες παιδικού δωματίου και κρεββατοκάμαρας.

η ντουλάπα είναι η γνωστή λευκή μελαμίνη που κάνει λίγο σαγρέ.

πιστεύετε οτι θα βρω κάτι και αν ναι πού?

το home sweet home 1088 θα το βαλω στο τζακι και το υπόλοιπο σπίτι το OC-72 νομιζω θα μου γλυκανει τον χωρο αλλιως θα πάω σε βανιλια

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ το λινκ για το χρωματολογιο ειναι σουπερρρρρρρρρρρ

Α!! εσύ είσαι πολύ καλή δεν τα είχα εντοπίσει αυτά.

Και το οc-72 και το οc-71 μ' αρέσουν.

O5X4p2.png 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...