Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΜΙΝΝΙΕ ΜΟUSE

Recommended Posts

το κουτι αυτο που πηρα το ξανακλεινεις κ γραφει επανω πως πρεπει να χρησιμοποιηθει μεσα σε 30 μερες...οπποτε ναι μπορεις να το κλεισεις, ψυγειο και το χρησιμοποιεις παλι. λεει συγκεκριμενες οδηγιες επανω.νομιζω ειχε λιγοτερο απο 3 ευρω το κουτι ...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 200
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To καλύτερο είναι να κόψεις χαρτόνι μαύρο εννοείτε σε κύκλους η δεύτερη όψη να κόψεις σε άλλο χρώμα χαρτόνι κύκλο και να το κολλήσεις πάνω στο μαύρο μόνο το άπρο που είναι τα γράμματα θα τυπώσεις και θα το κόψεις σε κύκλο και θα το κολλήσεις πάνω από το φόυξια. Την πίσω όψη πρέπει να την βρεις στο ιντερνετ και να την κόψεις σε κύκλο.

ΟΚ ευχαριστώ! Βρηκα και μια αλλη προσκληση που μου αρεσε χωρις κυκλους! Θα δω τι θα κανω.

ΟΚ ευχαριστώ! Βρηκα και μια αλλη προσκληση που μου αρεσε χωρις κυκλους! Θα δω τι θα κανω.

Και εγώ για πρόσκληση ακόμα δεν έχω αποφασισει βρήκα 3-4 προσκλήσεις αλλα δεν έχω καταλήξει κάπου. Σίγουρα να κόβω 3-4 κύκλους οχι γιατί βαριέμαι απλά εγώ ήθελα να βάλω και φωτογραφία της κορούλλας μου και σκέφτομαι ποια να βάλω.

[/url]

Καλημέρα λοιπόν σας βάζω μερικές φωτογραφίες έφτιαξα ακόμα μια minnie με γλυφιτζούρια http://i428.photobucket.com/albums/qq2/koullam/CIMG0094.jpg

http://i428.photobucket.com/albums/qq2/koullam/CIMG0096.jpg

Εχω κάνει και την δοκιμή μου με τα κέικ οκ για πρώτη φορά νομίζω καλά τα πήγα απλά πρέπει να βάζω πιο λίγο μείγμα στα κεικ γιατί βγήκαν λίγο μεγάλα :lol:

Για δείτε εδώ

http://i428.photobucket.com/albums/qq2/koullam/CIMG0101.jpg

http://i428.photobucket.com/albums/qq2/koullam/CIMG0100.jpg

http://i428.photobucket.com/albums/qq2/koullam/CIMG0098.jpg

http://i428.photobucket.com/albums/qq2/koullam/CIMG0097.jpg

τα γλειφιτζουράκια που έφτιαξα

http://i428.photobucket.com/albums/qq2/koullam/CIMG0107.jpg

και τα cupcakes minnie :wink::lol:

http://i428.photobucket.com/albums/qq2/koullam/CIMG0111.jpg

http://i428.photobucket.com/albums/qq2/koullam/CIMG0112.jpg

Για πείτε πως σας φαίνονται είναι καλά ή χάλια τι πρέπει να διορθώσω εσείς που ξέρετε παραπάνω από αυτά ! Οκ σίγουρα θα κάνω πιο μικρά τα κεικς γιατί δεν θα τα τρώνε όλα τόσο μεγάλα !!!!

[/url]

Διαφημίσεις

Πανέμορφα είναι όλα και τα κέικ απ'οτι φαίνεται νοστιμότατα.Μπράβο!Μία ερώτηση στα γλυφιτζούρια από κάτω που τα έχεις στερεώσει?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Πανέμορφα είναι όλα και τα κέικ απ'οτι φαίνεται νοστιμότατα.Μπράβο!Μία ερώτηση στα γλυφιτζούρια από κάτω που τα έχεις στερεώσει?

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ χαίρομαι που άρεσαν. Πιστεύω στα γενέθλεια θα γίνουν καλύτερα. Τα γλυφιτζούρια τα έχω στερεώσει σε όαση την οποία έχω ντύσε με ασημόκολλα. Στα γενέθλεια θα την ντύσω με χαρτί ροζ με βούλες άσπρες ! ;)

ναι θελει λιγο ζυμη γιατι γινονται σα βουνο!!!!!! καλα τελειες οι δημιουργιες σου!!!!!. θελω τη συνταγη για τα γλυφιζουρια!!!!!!!!:)

Σε ευχαριτώ πολύ ! Με την δικιά σου βοήθεια τα κατάφερα.

Τα γλυφιτζούρια Βασικά τα έκανα με άσπρη σοκολάτα και προσπάθησα να την χρωματίσω αλλά δεν μου βγήκε στα γενέθλεια λογαριάζω να βάλω ροζ σοκολάτα αν βρω γιατί ήταν έλειψη και ελπίζω να φέρουν !!!

Είναι πολύ εύκολο να τα κάνεις. Εχω λιώσει 2 κεικς που έφτιαξα και έβαλα σοκολάτα merenda 1 κουταλιά της σούπας και τα έπλασα μικρες μπαλίτσες ! έβαλα τα sticks βουτώντας τα πρώτα στην μερέντα και μετά στο ψυγείο κανενα 20λεπτο για να στερεωθει και το stick αλλά και γενικά για να σφίξει η μπαλίτσα ! Μετά έλιωσα σοκολάτα άσπρη και τα βούτηξα μέσα και τα διακόσμησα με sprinkles ! Πολύ εύκολο :wink:

Στα γενέθλεια μας λογαριάζω να κάνω και γλυφιτζούρια με mushmallows για τα πιο μικρά παιδάκια :wink:

Αν έχεις απορία εδώ είμαι

[/url]

Βασικά ήθελα την γνώμη σας γιατί σκέφτομαι για τα γενέθλια μας επειδή το θέμα μας είναι η minnie σκεφτόμουν τα πιο πολλά cupcakes να τα διακοσμούσα σαν minnie περίπου όπως φαίνεται στην φωτογραφία που έβαλα πάνω τί λέτε ???

[/url]

Επίσης έκανα και τις καρτούλλες ευχαριστώ που θα βάλω πάνω στα δωράκια και διακοσμητικές ταπελλίτσες οι οποίες θα μπουν πάνω στα cupcakes.

Τώρα ετοιμάζω nappkins holder πως το λένε ελληνικά χμ.... αυτό που κρατάει τα μαχαιροπίρουνα με την πετσέτα πως το λένε δεν μου έρχετε τώρα και θα το κάνω εγώ χάρτινο με την minnie !

Επίσης σκοπεύω να κάνω door holder sorry που γράφω αγγλικά αλλά δεν ξέρω πολύ καλά πως λένε τα συγκεκριμένα στα ελληνικά! Αυτό θα το βάλω έξω από την πόρτα και θα γράφει ότι "Party is Here" και από κάτω "xxx's 1st Birthday" εννοειτε με την minnie παλυ.

Γυρεύω και μπαλόνι με ήλιο με την Minnie προς το παρόν δεν βρήκα ακόμα. Ακόμα αν βρω φορεματάκι ροζ πουά για την κορούλα μου ή καμιά γιρλάντα της minnie δεν ξέρω είδατε κάπου εσείς ?

[/url]

Διαφημίσεις

Βασικά ήθελα την γνώμη σας γιατί σκέφτομαι για τα γενέθλια μας επειδή το θέμα μας είναι η minnie σκεφτόμουν τα πιο πολλά cupcakes να τα διακοσμούσα σαν minnie περίπου όπως φαίνεται στην φωτογραφία που έβαλα πάνω τί λέτε ???

Είναι πανέμορφο να τα κάνεις έτσι.Κ σε παραπέμπει στη minnie έτσι όπως το έχεις διακοσμήσει.Είναι πάρα πολύ ωραίο αισθητικά κ απ'ότι κατάλαβα πανεύκολο.Ενώ αν έκανες με ζαχαρόπαστα την minnie νομίζω θα σου έπαιρνε πολύ περισσότερη ώρα.

Σόρρυ που ξαναρωτάω απλά επειδή μ'ενδιαφέρει για τα γενέθλια του μικρού μου τα γλυφιτζούρια σε τι βάση τα έχεις στερεώσει?Σκέφτομαι να το κάνω κ εγώ έτσι αν έχω χώρο αρκετό αλλιώς θα τα βάλω σε γυάλινο βάζο όπως το είχα κάνει κ στη βάφτιση στο τραπέζι ευχών.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Είναι πανέμορφο να τα κάνεις έτσι.Κ σε παραπέμπει στη minnie έτσι όπως το έχεις διακοσμήσει.Είναι πάρα πολύ ωραίο αισθητικά κ απ'ότι κατάλαβα πανεύκολο.Ενώ αν έκανες με ζαχαρόπαστα την minnie νομίζω θα σου έπαιρνε πολύ περισσότερη ώρα.

Σόρρυ που ξαναρωτάω απλά επειδή μ'ενδιαφέρει για τα γενέθλια του μικρού μου τα γλυφιτζούρια σε τι βάση τα έχεις στερεώσει?Σκέφτομαι να το κάνω κ εγώ έτσι αν έχω χώρο αρκετό αλλιώς θα τα βάλω σε γυάλινο βάζο όπως το είχα κάνει κ στη βάφτιση στο τραπέζι ευχών.

Σε ευχαριστώ εννοάς να τα κάνω ροζ και να βάλω τα αυτάκια ? Απλα είπα να μην τα κάνω όλα με τα αυτακια και να κάνω και διαφορετικά αφου είναι γενέθλια λέω θα πηγαίνουν ολα. Σίγουρα είναι ωραία αυτά με τα αυτάκια?

Σου έχω απαντήσει πιο πάνω και στο κάνω copy εδω Τα γλυφιτζούρια τα έχω στερεώσει σε όαση την οποία έχω ντύσε με ασημόκολλα. Στα γενέθλεια θα την ντύσω με χαρτί ροζ με βούλες άσπρες ! :wink:

[/url]

Α καλά ντιπ για ντιπ γκαβή.Τώρα το είδα με συγχωρείς.

Εμένα πάντως θα μου άρεσε να τα κάνεις όλα με αυτάκια γιατί το θέμα σας είναι αυτό.Κ είναι τα ίδια με τα άλλα απλά έχει βάλει κ 2 μπισκοτάκια.Πάντως ότι κ αν αποφασίσεις φαίνονται πεντανόστιμα κ είναι κ πανέμορφα οπότε πιστεύω θα τα εξολοθρεύσουν αμέσως!

λοιπον δε σας εβαλα φωτο απο τα υπολοιπα ε? ξεκιναω!!!!

το τραπεζι των παιδιων

1w.jpg

2w.jpg

εβαλα ανα καποια ατομα τα γλυκακια μολις αρχισε να ερχεται ο κοσμος...(στο τραπεζι των μεγαλων)

3w.jpg

και η τουρτα ( ειναι απο το βιντεακι κ δε φαινεται πολυ καλα μολις εχω καλυτερη θα τη προσθεσω)

4w.jpg

η βαση που εχω καρφωσει τα στικ με τα ζαχαρωτα, ειναι οι βασεις απο τους μικρους ανεμομυλους που πουλανε στο τζαμπο. ειχα παρει για τη βαφτιση καμια 200αρια και τους πηρα με τις βασεις τους και μου εμειναν. οποτε τις χρησιμοποιω για τετοιες κατασκευες ;) παντως τετοιες παρομοιες βασεις καλυτερες κιολας εχουν στα μαγαζια με ειδη βαφτισης κλπ. ειχα βρει περσι με 12 ευρω μεγεθος οσο ειναι οι 2 δικες μου μαζι.

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία όλα μπραβο σου ! Τια πιατάκια και τα χαρτομάντηλα απο jumbo τα πήρες ? Τα πήρα και εγώ τα ίδια. :lol:

Θα σε ρωτούσα που στερέωσες τα musmallows αλλά με πρόλαβες ! :lol: Πολύ ωραία όλα !

Και η τούρτα σας είναι πολύ ωραία γιαμ γιαμ ...... Εσύ την έφτιαξες ή ειναι έτοιμη ? Αν την έφτιαξες εσύ θέλω συνταγη

[/url]

Λοιπόν χθες ετοίμασα αυτά για τα χαρτομάντηλα. Τα έκοψα έμεινε να τα κολλήσω

Και έκοψα και το door holder μου έμεινε να το φτιάξω.

Τώρα σκέφτομαι τι να κάνω για δωράκια των μωρών γιατί δεν έχουμε πολύ μικρά μωρά και σκέφτομαι τι να κάνω οι ηλικίες που έχουμε είναι 1, 9, 10, 12, 13, 14 ,15 χρονών τι λέτε να κάνω ? Στον καθένα κάτι διαφορετικό ή να κάνω κάτι για όλους που να κάνει για όλες τις ηλικίες αλλά τί όμως δεν ξέρω !

Λιγη βοήθεια παρακαλώ ! :lol:

[/url]

Πολύ ωραία όλα μπραβο σου ! Τια πιατάκια και τα χαρτομάντηλα απο jumbo τα πήρες ? Τα πήρα και εγώ τα ίδια. :lol:

Θα σε ρωτούσα που στερέωσες τα musmallows αλλά με πρόλαβες ! :lol: Πολύ ωραία όλα !

Και η τούρτα σας είναι πολύ ωραία γιαμ γιαμ ...... Εσύ την έφτιαξες ή ειναι έτοιμη ? Αν την έφτιαξες εσύ θέλω συνταγη

τα πιατοχαρτοπετσετοποτηρακια τα πηρα απο βασιλοπουλο πριν 3 μηνες (απο το καλοκαιρι) γιατι τοτε δε τα χε ακομα το τζαμπο μονο εκει τα χα δει.

για τη τουρτα βρηκα το σχεδιο στο ιντερνετ και το στειλα μαιλ στο ζαχαροπλαστειο και μου ειπαν πως μπορουν να τη κανουν.

μαλιστα εγω ειχα ζητησει 2μισι κιλα και οταν πηγα να τη παρω μου ειπαν πως επειδη δε τους εβγαινε ωραιο το σχεδιο την εκαναν 4 κιλα αλλα

εγω θα πληρωσω οσα ζητησα!!!!

τα πιατοχαρτοπετσετοποτηρακια τα πηρα απο βασιλοπουλο πριν 3 μηνες (απο το καλοκαιρι) γιατι τοτε δε τα χε ακομα το τζαμπο μονο εκει τα χα δει.

για τη τουρτα βρηκα το σχεδιο στο ιντερνετ και το στειλα μαιλ στο ζαχαροπλαστειο και μου ειπαν πως μπορουν να τη κανουν.

μαλιστα εγω ειχα ζητησει 2μισι κιλα και οταν πηγα να τη παρω μου ειπαν πως επειδη δε τους εβγαινε ωραιο το σχεδιο την εκαναν 4 κιλα αλλα

εγω θα πληρωσω οσα ζητησα!!!!

A ωραια πάλυ καλά που δεν σου χρέωσαν όλα :lol: Παντως τα έκανες όλα υπέροχα.

Εχω τα πιατάκια και χαρτοπετσέττες τα πήρα από Jumbo παλιά δεν έιχε τελευταία έφερε. Ποτήρια γύαλινα θα βάλω.

Αλήθεια εσύ τι δωράκια έδωσες για τα παιδιά ??

[/url]

κοιτα εμεις δε κανουμε δωρακια στα παιδακια απο παντα, δε του πολυαρεσει κ του συζυγου.

ομως ερχεται ενας ανιματερ ( φετος μινι μαους) 2 ωρες και κανει παιχνιδια κλπ τους εκανε μπαλονια, πηραν τα στικς με τα ζαχαρωτα, εδωσα σε ολους γλυκα για το σπιτι ε δε νομιζω κανεις να εμεινε παραπονεμενος κ να περιμενε καποιο ειδικο δωρακι :)

κοιτα εμεις δε κανουμε δωρακια στα παιδακια απο παντα, δε του πολυαρεσει κ του συζυγου.

ομως ερχεται ενας ανιματερ ( φετος μινι μαους) 2 ωρες και κανει παιχνιδια κλπ τους εκανε μπαλονια, πηραν τα στικς με τα ζαχαρωτα, εδωσα σε ολους γλυκα για το σπιτι ε δε νομιζω κανεις να εμεινε παραπονεμενος κ να περιμενε καποιο ειδικο δωρακι :)

Σιγουρα δεν θα έμεινε κανένας παραπονεμένος !! Αυτό έλειπε !!

Εγώ επειδή δεν θα έχω ανιματερ σκεφτομαι τι να δώσω το καλύτερο θα ήταν να έδινα κάτι το ίδιο σε όλους αλλά σαν τι δεν ξέρω. Σκεφτόμουν να έφτιαχνα εγώ κάτι σε γλυκό και να το διακοσμήσω ωραία αλλα δεν ξέρω δεν μου έρχεται κάτι

[/url]

Επίσης είχα μια απορία να σε ρωτήσω. Τα cakes τα έψησες με τα φορμάκια ? Γιατί εγώ έτσι τα έψησα και απλά μετά όταν τέλειωσαν δεν φαινόταν καλά τα χρώματα στα φορμάκια γιατί τι κάνω λάθος ?

[/url]

Koullam δεν κάνεις τίποτα λάθος κοριτσάκι μου!

Απλά το θηκάκι επειδή είναι χάρτινο "τραβάει" το βούτυρο από το μείγμα του κέικ και σκουραίνουν τα χρώματα, και όσο μένουν τα κεκάκια χωρίς να φαγωθούν τόσο πιο έντονο θα είναι. Για να μην έχεις αυτό το πρόβλημα, αν σε ενοχλεί πολύ, η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις τέτοια θηκάκια http://www.ebay.com/itm/30-Round-MUFFIN-CAKE-WHITE-DOT-CUPCAKE-CASES-Red-NEW-/300519274414?pt=AU_Party_Supplies&hash=item45f85837ae ΤΕΛΕΙΑ ??? Για γενέθλια μίνυ μάους ότι πρέπει!!!

Δες γενέθλια που είχα κάνει για τον μικρό μου με θέμα τον μίκυ να πάρεις ιδέες, ειδικά τα προσκλητήρια είναι πολύ εύκολα! edit admin

Κεκάκια εύκολα και εντυπωσιακά, μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο http://www.google.gr/imgres?q=minnie+mouse+cupcake&um=1&hl=el&sa=N&biw=1138&bih=532&tbm=isch&tbnid=I4oG-r8f8uRpiM:&imgrefurl=http://cakecentral.com/gallery/1470574&docid=qUOcdf4asa57gM&w=800&h=449&ei=QxSLTvmwFc7Lsga0k9iIAg&zoom=1&iact=hc&vpx=489&vpy=193&dur=2066&hovh=168&hovw=300&tx=119&ty=110&page=15&tbnh=136&tbnw=195&start=149&ndsp=11&ved=1t:429,r:2,s:149

Καλή επιτυχία! Να τη χαίρεσαι την μικρή σου!

***Ούπς!!! Μόλις είδα τις φώτο παραπάνω! Πεντανόστιμα & λαχταριστά φαίνονται τα κεκάκια! Μου άρεσε πάαααααραααααα πολύυυυυυ το στάντ με τα γλυφιτζούρια!!!!

v & a πολύ ωραία και τα δικά σου! Η τούρτα ΥΠΕΡΟΧΗ !!!

Έχω πάρει και εγώ τέτοια "καλαθάκια" να τα πω έτσι από το jumbo τα έχουν στο τμήμα προσφορών λιγότερο από ευρώ, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς και τα χρησιμοποίησα εδώ edit admin πολύ πρακτικά!

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Χ

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

κοριτσακι εμενα το κεικ μου δεν ειχε βουτυρο, μπορει κ γιαυτο τα χαρτινα θηκακια μου να εμειναν τελεια!

φαντασου σε ενα κιλο αλευρι ειχαν μια κουπα λαδι κ μια νερο...και η ζυμη μου ηταν αρκετα σφιχτη ... ξεχασα να σου πω πριν πως εκτος απο τα γλυκα κ ανιματερ κλπ φαγανε κιολας πιτσες, κρεατικα και λοιπα και ηπιαν και καφε. οποτε δεν τιθεται θεμα ουτε καν να σκεφτω πως θα πει καποιος πως εμεινε δυσαρεστημενος. εννοειται πως μετα οταν φευγανε τους εδωσα ολα τα καπελακια σφυριχτρες μπαλονικα και αλλα διακοσμητιικα!!!!!

Σκεφτόμουν να έφτιαχνα εγώ κάτι σε γλυκό και να το διακοσμήσω ωραία αλλα δεν ξέρω δεν μου έρχεται κάτι

λοιπον τωρα που κοιτουσα μιας φιλης μου το σαιτ σκεφτηκα γλυκο του κουταλιου!!!! ΔΕΣ ΕΔΩτη συνταγη που κανει για το γλυκο σταφυλι! ευκολο φαινεται... και θα ειναι και ωραιο δωρακι αρκει να βρεις εγκαιρως βαζακια και με ενα υφασματακι κ κορδελιτσα απο πανω γινεται τελειο!!!!:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...