Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το μεγαλωνει η γιαγιά του......ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

Recommended Posts

Δεν θέλω να θείξω κανέναν και ούτε έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα ποστς Αλλά: Το πρωί ξυπνάω στις 5.45 για να προλάβω να κάνω το μπάνιο μου να ντυθώ στην τρίχα όπως περιγράφεις, να βάλω τα 12ποντά μου, να ετοιμάσω και το κοριτσάκι μου στην τρίχα όταν ξυπνήσει, να το πάω στον βρεφικό και να πάω στη δουλειά μου βαμμένη, κομμωτηριασμένη και αρωματισμένη με το armani μου. Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι εντυπώσεις που αφήνω πίσω μου. Στις 4.30 μόλις σχολάσω, τρέχω να πάρω την κόρη μου από τον βρεφικό, να πάμε σπίτι, να πετάξω τα παπούτσια, να βάλω τα αθλητικάκια μου και να τρέξουμε στην παιδική χαρά ή στο πάρκο με τα ποδήλατα και τις κούκλες μας. Τα πλήστα παιδάκια που βλέπουμε εκεί είναι με τις νταντάδες και τις φιλιππινέζες τους. Πολύ λίγα με τη μαμά, άσχετο.

Απλούστατα φίλη μου Ελεμφριέμ (που εγώ προσωπικά σε ζηλεύω που μπορείς να μένεις σπίτι και να μεγαλώσεις το παιδί σου) έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από άγχος και έγνοιες και ευθύνες δουλειά και ασχολείσαι με την οικογένεια σου.

ΑΜ εκει ειναι για μενα η διαφορα μεταξυ του τα βρηκα ευκολα και μεταξύ του λιωνω για το παιδι μου (το οποιο κανεις εσυ)......respect......;) ΑΠΟΛΥΤΟ γιατι κανεις κατι φοβερα δυσκολο και αξιεπαινο για μενα (το οποιο φοβηθηκα να κανω εγω και γιαυτο εμεινα σπιτι)......

Ρεπιπτωντως......οντως τα περισσοτερα ειναι με φιλλιπινο-ντανταδες......και σε μας. Τελικα ειναι ο κανονας ή η εξαιρεση? .....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 292
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΜ εκει ειναι για μενα η διαφορα μεταξυ του τα βρηκα ευκολα και μεταξύ του λιωνω για το παιδι μου (το οποιο κανεις εσυ)......respect......;) ΑΠΟΛΥΤΟ γιατι κανεις κατι φοβερα δυσκολο και αξιεπαινο για μενα (το οποιο φοβηθηκα να κανω εγω και γιαυτο εμεινα σπιτι)......

Ρεπιπτωντως......οντως τα περισσοτερα ειναι με φιλλιπινο-ντανταδες......και σε μας. Τελικα ειναι ο κανονας ή η εξαιρεση? .....

Η άποψη μου φιλενάδα είναι ότι δεν είναι να μην μας ενδιαφέρουν κανόνες και εξαιρέσεις (παρόλο που και γω παρασύρομαι: να ακολουθήσω τον κανόνα ή να το παίξω η εξαίρεση). Είναι όλα θέμα επιλογής και είναι πιο σημαντικό να υποστηρίζουμε τις επιλογές μας. Άντε και τη ζηλέψαμε την κυρία ή πάω σε ποιο νορμάλ πράγματα και λέω ζηλεύω που παράτησες τη δουλειά σου και είσαι σπίτι με το κορίτσι σου. Μπορώ δεδομένων των δικών μου καταστάσεων να παρατήσω τη δουλειά μου και να στήσω μια άλλη που να μοιάζει στη δικιά σου ζωή?? Όχι και ξέρεις γιατί? Δεν έχω να πάρω φράγκο από πουθενά (ούτε εισοδήματα, ούτε βοηθήματα, ούτε δωρεές). Αν δεν δουλέψω, μόνο για φαγητό θα έχουμε λεφτά και για τα καθημερινά. Πάει το σπίτι που ακόμα πληρώνω, πάει το αυτοκίνητο, πάνε όλα τα υπόλοιπα. Είτε δουλεύω, είτε συμβιβάζομαι σε άλλο επίπεδο ζωής. Μακρυγορώ και αναφέρομαι σε μένα, σόρυ. Εγώ πιστεύω ότι είσαι από τις λίγες που σε τέτοιες δύσκολες εποχές έχουν τέτοια δυνατότητα. Στήριξε την επιλογή σου και το παιδί σου θα έχει μάνα να στηριχτεί και στο μέλλον σε ότι θα έχει να αντιμετωπίσει. Όλα αυτά που μεγαλώνουν με νταντάδες που θα στηρίζονται όταν φύγει η νταντά και ζήσουν φουλ τάιμ μια μάνα που μέχρι τώρα έβλεπαν σε ώρες επισκέων? Και τι θα κάνει αυτή η μάνα όταν δεν θα ξέρει να τα πλησιάσει ή πως θα συμπεριφερθεί ακόμα και στα πιο απλά (πχ πυρετός)??

Στήριξε άυτό που κάνεις και μην αποπροσανατολίζεσαι από εφήμερες γκλάμουρ καταστάσεις. ΕΓΩ RESPECT μια φουλ τάιμ μάνα όχι εσύ εμένα που χάνω και την υπομονή μου κάθε ΣΚ.

σιγουρα η κατακριση στο προσωπο τησ συγκεκριμενησ κοπελασ μακρια απο μενα...παρολαυτα θαθελα γενικα να πω πωσ οταν αποφασιζεισ να κανεισ παιδι πρεπει να εισαι σε θεση να αναλαβεισ ευθυνη το να...παρκαρεισ το παιδι για οποιον λογο δεν υφισταται πρεπει καταρχην να διαλεγουμε ποιοσ θα διαπαιδαγωγησει τα παιδια μασ γιατι σημερα δεν ειναι μονο οι γιαγιαδεσ π αναπληρωνουν ειναι οι ντανταδεσ η τηλεοραση το κομπιουτερ το ηλ παιχνιδι κτλ ...ειδικα τα πρωτα χρονια ειναι καθοριστικα κ απαιτουν μεγαλεσ θυσιεσ....

• 2 εβδομάδες μετά...

τι λέτε ρε παιδιά??? ουτε Σ/Κ δεν τον εχω αφήσει τωρα που δουλεύω.. παντού μαζί μας. Μόνο ατην μετακόμιση τον αφησαμε για να συμαζευτούμε και ακομη 1 φορά το βράδυ του γάμου μας. Ακόμη και στην μετακόμιση συμάζευα ολη μέρα το σπίτι κ το βράδυ κοιμόμουν κ γω στην μάνα μου για να μην την ξυπνάει καθε τόσο. εδω αργω 1 ώρα στην δουλειά και μετα εχω ενοχές. πως το κανουν αυτο? δεν τους τρώει την ψυχή?? φέτος στις διακοπές που θα πάμε μου λέει η μάνα μου να το αφήσω αλλα δεν μπορώ.μπορεί κ αυτο που κάνω να είναι υπερβολικό αλλα το θέλουμε κ γω κ ο αντρας μου.

M6bap3.png

cik1p3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

εγω σας εχω και καλυτερο. εδω και κανα 3μηνο εχει μετακομισει ενα ζευγαρι απο πανω μας που ποτε δεν χωνεψαμε! επανειλημενως εχω κανει παρατηρησεις γιατι απτη μερια της σκαλας ειναι το παιδικο και λεω στην αγελαδα αυτη δεν εχεις την ικανοτητα του βαδισματος? μονο η κουδουνα σου λειπει! δε σεβονται τιποτα στο θεμ του παιδιου και πολλες φορες εχει ξυπνησει με ουρλιαχτα απτη φασαρια που κανουν και μεστον υπνο του τρομαζει.... που θελω να καταληξω. εμαθα προχθες οτι αυτη εχει ενα παιδακι μικρο απο αλλον που το μεγαλωνει αποκλειστικα η μανα της γιατι μαυτον που συζει δεν το θελει. 36_19_1.gif

τωρα εγω τι ναπω γιαυτη τη γυναικα? τι μπορω να πω?

αθρωπος που δε θελει το παιδι σου δεν αξιζει ουτε για φτυσιμο αλλα αυτη ειναι η χειροτερη δηλαδη ειναι τοσο ενοχλητικη ουτως η αλλως που θελω μαυτο που εμαθα να την χαστουκισω. ελεος!!!!!!!!!!!

sig.jsp?pc=ZSzeb095&pp=ZCxdm490YYGR

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ήθελα να ρωτήσω την Ellemphriem που άνοιξε το θέμα αλλά και από ότι κατάλαβα είναι η μόνη που μεγάλωσε με γιαγιά αποκλειστικά (αν κατάλαβα καλά, αν όχι συγχωρέστε με) τι σχέση έχει με τη μητέρα της που στα πρώτα χρόνια της ζωής της δεν την έβλεπε όσο ήθελε προφανώς....είναι καλή? Ή ενδόμυχα και ίσως ασυνείδητα της κρατάει ένα παράπονο ψιλοεγκατάλειψης....και αν αυτό ίσχυε κάποια στιγμή...έχει ξεπεραστεί με το χρόνο όσο μεγαλώνει?

bcV1p2.png

Ήθελα να ρωτήσω την Ellemphriem που άνοιξε το θέμα αλλά και από ότι κατάλαβα είναι η μόνη που μεγάλωσε με γιαγιά αποκλειστικά (αν κατάλαβα καλά, αν όχι συγχωρέστε με) τι σχέση έχει με τη μητέρα της που στα πρώτα χρόνια της ζωής της δεν την έβλεπε όσο ήθελε προφανώς....είναι καλή? Ή ενδόμυχα και ίσως ασυνείδητα της κρατάει ένα παράπονο ψιλοεγκατάλειψης....και αν αυτό ίσχυε κάποια στιγμή...έχει ξεπεραστεί με το χρόνο όσο μεγαλώνει?

Την μανα μου την θυμαμαι μετα τα 7 που την ειδα και μαλιστα ειπα μεσα μου 'ωραια γυναικα'.....καταλαβαινεις λοιπον. :rolleyes: Οι σχεσεις μας ηταν πολυ χαλια σε ολη της την υπολοιπη ζωη. Σκοτωνομασταν καθε μερα. Θεωρουσε υποχρεωση μου το να την υπηρετω, και θεωρουσα εγωισμο αυτο απο καποιον που ΔΕΝ θυσιασε και τπτ ιδιαιτερο για μενα (οπως το εβλεπα τοτε φυσικα). Οτι θυμαμαι ειναι παππους/γιαγια και απο την μανα μου ελαχιστα πραγματα. Φυσικα δεν την σεβομουν και δεν την ακουγα (λογικο αφου δεν την ηξερα). Πεθανε σε πολυ ασχημες συνθηκες λογω καταθλιψης και διαβητη και η τελευταια μου κουβεντα σε αυτην ηταν 'αι στο διαολο'. Θα πεθανω με αυτο το παραπονο. Ουτε γεια δεν προλαβα να της πω........

Τι μου εχει μεινει απο την μανα μου? .......οτι δεν μου αρεσε ουτε ως μανα ουτε ως ανθρωπος.....

ΑΥΤΟ ολο ΔΕΝ θελω να το κανω στην δικη μου κορη......:|

Την μανα μου την θυμαμαι μετα τα 7 που την ειδα και μαλιστα ειπα μεσα μου 'ωραια γυναικα'.....καταλαβαινεις λοιπον. :rolleyes: Οι σχεσεις μας ηταν πολυ χαλια σε ολη της την υπολοιπη ζωη. Σκοτωνομασταν καθε μερα. Θεωρουσε υποχρεωση μου το να την υπηρετω, και θεωρουσα εγωισμο αυτο απο καποιον που ΔΕΝ θυσιασε και τπτ ιδιαιτερο για μενα (οπως το εβλεπα τοτε φυσικα). Οτι θυμαμαι ειναι παππους/γιαγια και απο την μανα μου ελαχιστα πραγματα. Φυσικα δεν την σεβομουν και δεν την ακουγα (λογικο αφου δεν την ηξερα). Πεθανε σε πολυ ασχημες συνθηκες λογω καταθλιψης και διαβητη και η τελευταια μου κουβεντα σε αυτην ηταν 'αι στο διαολο'. Θα πεθανω με αυτο το παραπονο. Ουτε γεια δεν προλαβα να της πω........

Τι μου εχει μεινει απο την μανα μου? .......οτι δεν μου αρεσε ουτε ως μανα ουτε ως ανθρωπος.....

Δύσκολα πέρασες φίλη. Μη στεναχωριέσαι όμως. Η ζωή σε αποζημιώνει με το να έχεις δίπλα σου το κορίτσι σου. Και έτσι όπως το μεγαλώνεις είμαι σίγουρη ότι θα σε έχει πάντα πολύ ψηλά. Και μη νιώθεις τύψεις, ένα παιδί είσουν.....

Aυτό περίμενα να ακούσω...διότι και εγώ περίπου τα ίδια...Και μένα με μεγάλωνε η γιαγιά αποκλειστικά μέχρι τα 4-5 που πήγα νηπιαγωγείο οπότε μετακόμησα στο σπίτι των δικών μου. Τους λόγους που έγινε αυτό δεν τους έχω πολυκαταλάβει, η μάνα μου δούλευε ως δημόσιος υπάλληλος δηλαδή το μεσημέρι ήταν σπίτι κανονικά αλλά εγώ την έβλεπα μόνο 2-3 το απόγευμα. Πάντως υπήρχαν και κάποια προβλήματα υγείας και μόνο εκεί έχω αποδόσει το γεγονός που δεν μπορούσε να με κρατήσει ως μωρό, δεν το αποδίδω σε αδιαφορία και πλέον την έχω καταλάβει (δε μπορώ να πω συγχωρέσει) αλλά το τίμημα φυσικά ήταν ποτέ να μην έχω καλές σχέσεις μαζί της, ποτέ δεν την ένιωσα σαν μάνα αλλά περισσότερο σαν μικρότερη κακομαθημένη αδερφή που με ψιλοζήλευε και φυσικά αυτό που γράφεις ότι θεωρούσε ότι έπρεπε να την υπηρετώ με εκφράζει απόλυτα!!!! Η μάνα μου ζει, θέλω να την ακούω, να μαθαίνω ότι είναι καλά αλλά μέχρι εκεί, μακρυα και αγαπημένοι, γιαυτό και επέλεξα να ζω μακρυά της. Η μεγάλη μου "εκδίκηση" :) είναι όταν γέννησα τον μικρό μου που είναι τώρα 1,5 και ήθελε να μου δίνει συμβουλές περί αλλάγματος ή περί ταίσματος...τη "χτυπούσα" κανονικά εκεί που πόναγε...ποια είσαι που θα μου δώσεις συμβουλες όταν δεν τακανες ποτέ στη ζωή σου!!! Anyway, αυτός ίσως να είναι και ένας λόγος που δεν θέλω να αποκτήσω κοριτσάκι...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ..γιατί δεν πήρα πραγματική αγάπη απο κείνη..

bcV1p2.png

Anyway, αυτός ίσως να είναι και ένας λόγος που δεν θέλω να αποκτήσω κοριτσάκι...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ..γιατί δεν πήρα πραγματική αγάπη απο κείνη..

Εχω κοριτσακι και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να ειμαι η μανα που πρεπει διπλα της!!!!!!!.........ειναι αυτοσκοπος. Να κανω οτι ΔΕΝ εκανε η μανα μου σε μενα. Λυπαμαι που περασες και εσυ αυτο το λουκι κοριτσι μου. Μονο αν το εχεις ζησει καταλαβαινεις..........

Διαφημίσεις

Δύσκολα πέρασες φίλη. Μη στεναχωριέσαι όμως. Η ζωή σε αποζημιώνει με το να έχεις δίπλα σου το κορίτσι σου. Και έτσι όπως το μεγαλώνεις είμαι σίγουρη ότι θα σε έχει πάντα πολύ ψηλά. Και μη νιώθεις τύψεις, ένα παιδί είσουν.....

Ευχαριστω φιλεναδα.....σημαντικα τα λογια σου.......:oops:

• 1 month later...

Οσες περιπτωσεις τετοιες και αν ακουσω πεφτω απο τα συνεφα...Δυστυχως υπαρχουν πολλες!Ηθελα κι εγω να ανοιξω τετοιο θεμα αλλα προς μεγαλη μου απογοητευση βλεπω οτι ηδη υπαρχει!

Στο διπλανο σπιτι στο εξοχικο της πεθερας μου ζει ενα ηλικιωμενο ζευγαρι!Οσες φορες εχουμε παει εχουν και το εγγονακι τους μαζι.του γιου τους.ειναι 3 μερες μικροτερος απο τον δικο μου,15 μηνων!Περσι μολις σαραντησα πηγαμε για λιγες μερες και το μωρακι ηταν εκει...με την γιαγια του!!!Οι γονεις ειχανε παει διακοπες!:confused:ελειπαν 3 βδομαδες!Το μωρακι εκλαιγε τοσο πολυ που ηθελα να παω να το αγκαλιασω,να το ηρεμησω,μεχρι που ειχα σκεφτει να το θηλασω κι ολας(μην με κοροιδεψετε...)σπαραζε η ψυχη μου να το ακουω!το αγορακι μου 15 μηνες δεν εχει κλαψει τοσο πολυ!!!Αλλα ντρεπομουν γιατι δεν τους ηξερα και απο οτι καταλαβα ουτε εκεινη ηταν περηφανοι για την κατασταση!τι να κανουν κι αυτοι?Φετος που εχουμε παει 3-4 φορες παλι το μωρο εκει χωρις τους γονεις!προχθες βλεπω το μωρο στο καροτσι εξω απο την αυλη,στον δρομο να το ταιζει η γιαγια...παω κοντα να του μιλησω να τον δει και ο δικος μου να χαρει.τον ταιζε η γιαγια του...Και μου λεει:"τρωνε μεσα οι αλλοι(οι γονεις)και δεν τους αφηνει σε ησυχια,ολα τα θελει,τους χυνει τις μπυρες τους πειραζει και τον εβγαλα εξω!Μην ενοχληθουν οι εξοχοτητες μη χε@#ω!Που δινει ο Θεος παιδια ρε γαμ@$#το?Αργοτερα εμαθα οτι η μητερα δεν δουλευει!Αν μπορεις να πεις τετοιο ζωο μητερα!!!:evil:Δεν την εχω δει ποτε αυτη αλλα πολυ θα ηθελα να την φτυσω!Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα αυτο το μωρο εχει μια θλιψη στα ματακια του που με ισοπεδωνει...Ενα βλεμα που δεν ταιριαζει σε τοσο μικρο πλασματακι!:(

Οσες περιπτωσεις τετοιες και αν ακουσω πεφτω απο τα συνεφα...Δυστυχως υπαρχουν πολλες!Ηθελα κι εγω να ανοιξω τετοιο θεμα αλλα προς μεγαλη μου απογοητευση βλεπω οτι ηδη υπαρχει!

Στο διπλανο σπιτι στο εξοχικο της πεθερας μου ζει ενα ηλικιωμενο ζευγαρι!Οσες φορες εχουμε παει εχουν και το εγγονακι τους μαζι.του γιου τους.ειναι 3 μερες μικροτερος απο τον δικο μου,15 μηνων!Περσι μολις σαραντησα πηγαμε για λιγες μερες και το μωρακι ηταν εκει...με την γιαγια του!!!Οι γονεις ειχανε παει διακοπες!:confused:ελειπαν 3 βδομαδες!Το μωρακι εκλαιγε τοσο πολυ που ηθελα να παω να το αγκαλιασω,να το ηρεμησω,μεχρι που ειχα σκεφτει να το θηλασω κι ολας(μην με κοροιδεψετε...)σπαραζε η ψυχη μου να το ακουω!το αγορακι μου 15 μηνες δεν εχει κλαψει τοσο πολυ!!!Αλλα ντρεπομουν γιατι δεν τους ηξερα και απο οτι καταλαβα ουτε εκεινη ηταν περηφανοι για την κατασταση!τι να κανουν κι αυτοι?Φετος που εχουμε παει 3-4 φορες παλι το μωρο εκει χωρις τους γονεις!προχθες βλεπω το μωρο στο καροτσι εξω απο την αυλη,στον δρομο να το ταιζει η γιαγια...παω κοντα να του μιλησω να τον δει και ο δικος μου να χαρει.τον ταιζε η γιαγια του...Και μου λεει:"τρωνε μεσα οι αλλοι(οι γονεις)και δεν τους αφηνει σε ησυχια,ολα τα θελει,τους χυνει τις μπυρες τους πειραζει και τον εβγαλα εξω!Μην ενοχληθουν οι εξοχοτητες μη χε@#ω!Που δινει ο Θεος παιδια ρε γαμ@$#το?Αργοτερα εμαθα οτι η μητερα δεν δουλευει!Αν μπορεις να πεις τετοιο ζωο μητερα!!!:evil:Δεν την εχω δει ποτε αυτη αλλα πολυ θα ηθελα να την φτυσω!Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα αυτο το μωρο εχει μια θλιψη στα ματακια του που με ισοπεδωνει...Ενα βλεμα που δεν ταιριαζει σε τοσο μικρο πλασματακι!:(

αχ κοριτσι μου ποσο πολυ αγγιξες την ψυχη μου, το εχω νιωσει και εγω οπως εσυ, ειναι απιστευτο κι ομως, δεν ξερω τι νιωθουν αυτες οι μαμαδες κυριως, διοτι μπαμπας οκ εχω δει πολλα αλλα μαμα ετσι αδιαφορη, μου τη δινει. οκ δικα τους τα παιδια τι να πουμε!

Ξυπνησε το θεμα παλι κοριτσια? Δεν σας ειπα με την γιαγια. Εχουμε γνωριστει και με την κορη παρακαλω πολυ. Τελος παντων με πετυχαινει η γιαγια στο σουπερ. Της λεω που ειναι η Δημητρα (μαμα του μωρου). Μου λεει διακοπες με τον συζυξ, και το μωρο της λεω.......και τι μου λεει......

'Κοιμηθηκε και βρηκα ευκαιρια να πεταχτω να παρω λιγο κρεας'.......

Συμπληρωματικα το μωρο ειναι 13 μηνων, το σουπερ 3 δρομους κατω απο το σπιτι της γιαγιας, και δεν ειναι κανενας αλλος στο σπιτι. Εμεινα σαν λαμακας και την κοιταζα.......

Ομολογουμενως πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο με εκανε καποιος να σκασω......

Απαραδεχτο! Αλλα απο οτι κοβω αρκετα συνηθισμενο τωρα τελευταια. Φοριεται πολυ........

Διαφημίσεις

Ξυπνησε το θεμα παλι κοριτσια? Δεν σας ειπα με την γιαγια. Εχουμε γνωριστει και με την κορη παρακαλω πολυ. Τελος παντων με πετυχαινει η γιαγια στο σουπερ. Της λεω που ειναι η Δημητρα (μαμα του μωρου). Μου λεει διακοπες με τον συζυξ, και το μωρο της λεω.......και τι μου λεει......

Συμπληρωματικα το μωρο ειναι 13 μηνων, το σουπερ 3 δρομους κατω απο το σπιτι της γιαγιας, και δεν ειναι κανενας αλλος στο σπιτι. Εμεινα σαν λαμακας και την κοιταζα.......

Ποιος νοήμων άνθρωπος αφήνει ένα μωρό ολομόναχο στο σπίτι και πάει στο σουπερ μαρκετ;;; Εδώ μιλαμε για εγκληματική αμέλεια....φαντάσου τι άλλα κουφά κάνει αυτή η γιαγιά....και οι γονείς λιάζονται αμέριμνοι..... ο Θεός να φυλάει αυτό το παιδάκι πραγματικά.....

η κουνιαδα μου?μια ζωη παρτσακλο...οταν τη γνωρισα ηταν 17.5 κ εγω 18.5 κ απο τοτε οσο παει χειροτερευει.εμεινα εγκυος στην κορη μου κ γυριζει κ μου λεει ''εσυ θα κανεις παιδι κ εγω οχι??:evil:θυμωσε!'' χωρις να χει ΚΑΝ σχεση με καποιον..ενα μηνα μετα εμεινε εγκυος:shock: ο πατερας αγνωστος αφαντος κ ουτε αυτη ξερει ποιος.ηθελε κοριτσι γιατι εμαθε οτι εκανα υπερηχο κ ειχα κ εγω κοριτσι.τελικα ειχε αγορι.με τπηρε τηλ κ εκλαιγε:shock: ''ασε ασε τι επαθα...αγορι εχω!'':shock: γενναει προωροα 33 εβδ.μεσα στην τρελη χαρα ηταν επειδη γεννησε νωριτερα κ δε προλαβε να παρει πολλα κιλα:shock: αρχισε μετα να μου λεει οτι τελικα της αρεσουν πιο πολυ τα αγορια κ με το που βλεπει κοριτσακια θελει να κανει εμετο:shock::rolleyes:

παρατησε το μωρο της 4 μηνων στους γονεις της.(το οποιο δε θηλασε μονο κ μονο για να μη της χαλασει το βυζι οπως ειπε) τα πεθερικα μου το μεγαλωνουν αποκλειστικα.αυτη αφαντη.γυριζει με τον εναν κ με τον αλλον.οταν το μωρο ηταν εναμισι ετων αυτη εμεινε εγκυος απο εναν γυφτο κ πηγε κ το εριξε.εχει κανει 4-5 εκτρωσεις γενικως.το μωρο γενικα παρατημενο στα πεθερικα μου.περπατησε 2,5 ετων μιλησε πρωτη φορα στα 4 .μεχρι τοτε ουτε μαμ δεν ελεγε.δεν ιδρωσε το αυτι της κ τα πεθερικα μου δε το πηγαν ποτε σε κανεναν ειδικο.το βλεπει μια φορα καθε μηνα η καθε 2μηνο κ αυτο σαν επισκεπτρια 5-10λεπτων .το καλοκαιρι προπερσι που ειμασταν στην πεθερα μου ηρθε κ αυτη κ αρχισε να το χτυπαει κιολας με μια σκουπα γιατι το παιδι φωναζε μεσα στο αυτι της:evil: το μονο που κανει ειναι να γυρναει κ να αλλαζει γκομενους.ολες τις εθνικοτητες ολες τις ρατσες κ ολες τις ηλικιες.απο 16αρη μεχρι 55αρη.οι περισσοτεροι την σπιτωνουν για κανα μηνα κ μετα την διωχνουν γιατι την βαριουνται κ μετα παει μενει σε αλλον.το παιδι της ουτε να το χεσει.ειναι 4,5 ετων κ δε την ξερει καν.θεια την φωναζει κ αυτη χαιρεται κιολας γιατι ειναι πολυ μικρη λεει για μαμα .(ενα χρονο μικροτερη μου ειναι.26 ετων)δεν δουλεψε ποτε στη ζωη της.ζηταει απο την πεθερα μου καθε μηνα λεφτα να παει να βαψει τη ριζα γιατι τα εχει ξανθα.κ δε ρωταει αν το παιδι της εχει γαλα η φαγητο.

με νευριαζει μονο που το σκεφτομαι .μου ρχεται να την πνιξω ειλικρινα!:evil:

προπερσι μονο εκατσε σπιτι με τα πεθερικα μου για 15 μερες γιατι ειχαμε παει κ εμεις.κ ουτε ενα λεπτο δεν ασχοληθηκε με το παιδι της.εγω κ η πεθερα μου το ταιζαμε.2.5 ηταν τοτε.αυτη μια φορα ελειπε η πεθερα μου κ εγω ημουν στην αγορα κ γυρισα κ ακουω το 2.5 ετων μωρο να ουρλιαζει κ να εχει μελανιασει κ αυτη να φωναζει ''σκασεεεεεε με εχεις πριξειιιιιιι'' μπαινω μεσα κ ρωταω τι εγινε κ μου λεει '' ενα εργο δε με εχει αφησει να δω ρε θα του σπασω τα μουτρα!:evil:) λεω θα πειναει το παιδι ! κ μου λεει ''ε τοτε να του κανουμε κρεμα φαριν λακτε'':shock: το εχω εγω αγκαλια κ παιρνει αυτη να του κανει κρεμα κ βαζει σε ενα μπρικι νερο το βαζει να βρασει κ μεσα ριχνει κ μισο κουτι κρεμα κ αρχισε να το ανακατευει:shock: εκεινο εγινε σαν ζυμαρι!!!νευριασα τοσο που της το αρπαξα απο τα χερια το πεταω στο νεροχυτη κ της λεω ''πηγαινε κ κατσε εκει μη φας καμια τωρα με εκανες τουρμπο'' κ μου απανταει ''κ που να ξερω εγω πως γινεται?αυτη η μανα μου τι φευγει κ αργει να γυρισει?α σιχτιρ αυτη φταιει:evil:''

αυτες ηταν οι μονες 15 μερες που εκατσε μαζι με το παιδακι της.απο οτι μαθαινω απο τα πεθερικα μου μεχρι κ στις δημοσιες τουαλετες παει κ κοιμαται παρεα με κατι τσιγγανους:evil: κ ξερετε τι της κανουν δε χρειαζεται να το πω.προτιμαει να ζει ετσι απο το να κατσει με το παιδι της!

αχ τι τα θυμηθηκα τωρα..κ ποσα ακομα ειναι....τα νευρα μου:evil:

η κουνιαδα μου?μια ζωη παρτσακλο...οταν τη γνωρισα ηταν 17.5 κ εγω 18.5 κ απο τοτε οσο παει χειροτερευει.εμεινα εγκυος στην κορη μου κ γυριζει κ μου λεει ''εσυ θα κανεις παιδι κ εγω οχι??:evil:θυμωσε!'' χωρις να χει ΚΑΝ σχεση με καποιον..ενα μηνα μετα εμεινε εγκυος:shock: ο πατερας αγνωστος αφαντος κ ουτε αυτη ξερει ποιος.ηθελε κοριτσι γιατι εμαθε οτι εκανα υπερηχο κ ειχα κ εγω κοριτσι.τελικα ειχε αγορι.με τπηρε τηλ κ εκλαιγε:shock: ''ασε ασε τι επαθα...αγορι εχω!'':shock: γενναει προωροα 33 εβδ.μεσα στην τρελη χαρα ηταν επειδη γεννησε νωριτερα κ δε προλαβε να παρει πολλα κιλα:shock: αρχισε μετα να μου λεει οτι τελικα της αρεσουν πιο πολυ τα αγορια κ με το που βλεπει κοριτσακια θελει να κανει εμετο:shock::rolleyes:

παρατησε το μωρο της 4 μηνων στους γονεις της.(το οποιο δε θηλασε μονο κ μονο για να μη της χαλασει το βυζι οπως ειπε) τα πεθερικα μου το μεγαλωνουν αποκλειστικα.αυτη αφαντη.γυριζει με τον εναν κ με τον αλλον.οταν το μωρο ηταν εναμισι ετων αυτη εμεινε εγκυος απο εναν γυφτο κ πηγε κ το εριξε.εχει κανει 4-5 εκτρωσεις γενικως.το μωρο γενικα παρατημενο στα πεθερικα μου.περπατησε 2,5 ετων μιλησε πρωτη φορα στα 4 .μεχρι τοτε ουτε μαμ δεν ελεγε.δεν ιδρωσε το αυτι της κ τα πεθερικα μου δε το πηγαν ποτε σε κανεναν ειδικο.το βλεπει μια φορα καθε μηνα η καθε 2μηνο κ αυτο σαν επισκεπτρια 5-10λεπτων .το καλοκαιρι προπερσι που ειμασταν στην πεθερα μου ηρθε κ αυτη κ αρχισε να το χτυπαει κιολας με μια σκουπα γιατι το παιδι φωναζε μεσα στο αυτι της:evil: το μονο που κανει ειναι να γυρναει κ να αλλαζει γκομενους.ολες τις εθνικοτητες ολες τις ρατσες κ ολες τις ηλικιες.απο 16αρη μεχρι 55αρη.οι περισσοτεροι την σπιτωνουν για κανα μηνα κ μετα την διωχνουν γιατι την βαριουνται κ μετα παει μενει σε αλλον.το παιδι της ουτε να το χεσει.ειναι 4,5 ετων κ δε την ξερει καν.θεια την φωναζει κ αυτη χαιρεται κιολας γιατι ειναι πολυ μικρη λεει για μαμα .(ενα χρονο μικροτερη μου ειναι.26 ετων)δεν δουλεψε ποτε στη ζωη της.ζηταει απο την πεθερα μου καθε μηνα λεφτα να παει να βαψει τη ριζα γιατι τα εχει ξανθα.κ δε ρωταει αν το παιδι της εχει γαλα η φαγητο.

προπερσι μονο εκατσε σπιτι με τα πεθερικα μου για 15 μερες γιατι ειχαμε παει κ εμεις.κ ουτε ενα λεπτο δεν ασχοληθηκε με το παιδι της.εγω κ η πεθερα μου το ταιζαμε.2.5 ηταν τοτε.αυτη μια φορα ελειπε η πεθερα μου κ εγω ημουν στην αγορα κ γυρισα κ ακουω το 2.5 ετων μωρο να ουρλιαζει κ να εχει μελανιασει κ αυτη να φωναζει ''σκασεεεεεε με εχεις πριξειιιιιιι'' μπαινω μεσα κ ρωταω τι εγινε κ μου λεει '' ενα εργο δε με εχει αφησει να δω ρε θα του σπασω τα μουτρα!:evil:) λεω θα πειναει το παιδι ! κ μου λεει ''ε τοτε να του κανουμε κρεμα φαριν λακτε'':shock: το εχω εγω αγκαλια κ παιρνει αυτη να του κανει κρεμα κ βαζει σε ενα μπρικι νερο το βαζει να βρασει κ μεσα ριχνει κ μισο κουτι κρεμα κ αρχισε να το ανακατευει:shock: εκεινο εγινε σαν ζυμαρι!!!νευριασα τοσο που της το αρπαξα απο τα χερια το πεταω στο νεροχυτη κ της λεω ''πηγαινε κ κατσε εκει μη φας καμια τωρα με εκανες τουρμπο'' κ μου απανταει ''κ που να ξερω εγω πως γινεται?αυτη η μανα μου τι φευγει κ αργει να γυρισει?α σιχτιρ αυτη φταιει:evil:''

αυτες ηταν οι μονες 15 μερες που εκατσε μαζι με το παιδακι της.απο οτι μαθαινω απο τα πεθερικα μου μεχρι κ στις δημοσιες τουαλετες παει κ κοιμαται παρεα με κατι τσιγγανους:evil: κ ξερετε τι της κανουν δε χρειαζεται να το πω.προτιμαει να ζει ετσι απο το να κατσει με το παιδι της!

Τι λες ρε συ? Υπαρχει τωρα αυτη? Ειναι δυνατον? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τι λες ρε συ? Υπαρχει τωρα αυτη? Ειναι δυνατον? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κιομως υπαρχει κ εχω την ατυχια να την εχω κ κουνιαδα!ο αντρας μου λεει οτι δεν εχει αδερφη κ δε θελει να την δει ποτε!την εχει βγαλει απο μεσα του εδω κ ενα χρονο οταν ειχε κανει το κορυφαιο που τρεχανε το μωρο θεσσαλονικη επειδη εβγαλε κατι παραξενα σπυρια σε ολο το σωμα.τελικα μαθαμε οτι τα ειχε κ αυτη κ αρα του τα κολλησε σε μια απο τις...επισκεψεις της.κ αυτη ποιος ξερει απο που θα τα κολλησε!η πεθερα μου ελεγε τοτε οτι τα ειχε με εναν χασαπη κ την απαυτωνε μεσα στα σφαγεια :shock:

τελικα το παιδι νοσηλευτικε καμια βδομαδα θεσσαλονικη μεχρι να του κανουν ολες τις εξαιτασεις.κορτιζονη του εδωσαν για να φυγουν τα σπυρια:evil:

Ξερεις τι με θλιβει περισσοτερο? Οτι η φυση δινει παιδια σε κατι τετοιους που ουσιαστικα δεν τα θελουν, και τα αφαιρει απο καποιους αλλους που θα εδιναν και την ψυχη τους για ενα παιδι.....

Ξερεις τι με θλιβει περισσοτερο? Οτι η φυση δινει παιδια σε κατι τετοιους που ουσιαστικα δεν τα θελουν, και τα αφαιρει απο καποιους αλλους που θα εδιναν και την ψυχη τους για ενα παιδι.....

αυτο ξαναπες το...απορω κ εγω γιατι τοση αδικια...

αυτο ξαναπες το...απορω κ εγω γιατι τοση αδικια...

αχ δημητρα μου δεν θα πω οτι εχω τετοια κουνιαδα αλλα εχω συνιφαδα που αγαπα ποιο πολυ το σκυλι της απο το παιδι της .και εστι ερχομαι και λεω γιατι ο θεος δεν βλεπει τις αδιαφορες γυναικες και τις κανει μανες !!

Α καλα!Μιλαμε για πολυ προβληματικους ανθρωπους!Ευτυχως σε καποιες περιπτωσεις υπαρχει καποιος αξιος συγγενης και αναλμβανει και δεν καταληγουν τα παιδακια σε ιδρυματα...

αμαν για το θεο, η παναγια τα φυλαει μερικα παιδια ακι αυτη η κυρια δεν μπορουσε να εχει τη στοιχειωδη ευαισθησια να προμηθευσει τουλαχιστον με τα ειδη που χρειαζεται η μαμα της αμαν. που τα δινει ο θεος τα παιδια. δλδ τι αγαπη ενιωσε αυτο τωρα;

πω πω Dimitra τι σαπουνοπερες να δειτε εσεις δεν ξερετε τι θα σας ξημερωσει το αυριο με αυτη την κουνιαδα. για σεναριο μου κανει... απιστευτη! ευγενικη κουβεντα ειπα!

Α καλα!Μιλαμε για πολυ προβληματικους ανθρωπους!Ευτυχως σε καποιες περιπτωσεις υπαρχει καποιος αξιος συγγενης και αναλμβανει και δεν καταληγουν τα παιδακια σε ιδρυματα...

αυτο ξαναπες το!

Ξέρω κι εγώ μια τέτοια περίπτωση: τη δική μου!!

Με το που σαράντησε η μάνα μου με έφερε απ' τη Γερμανία στη γιαγιά μου η οποία με μεγάλωσε αποκλειστικά για 4 χρόνια! Όταν λέμε γιαγιά μη φανταστείτε γριά...Τότε ήταν 40άρα και μεγάλωνα μαζί με θείους μου που ήταν κι εκείνοι ανήλικοι ακόμη (σαν αδέρφια ουσιαστικά ήμασταν)...Φώναζα τη γιαγιά μου "μαμά"... Θα μου πείτε: άλλο η ξενιτιά.... Θα σας πω: γιατί όλοι οι συμμαθητές μου στο σχολείο που πήγα εκεί όταν με πήραν είχαν μεγαλώσει με τους γονείς τους?

Θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια ακόμη την ημέρα αποχωρησμού από τη γιαγιά μου. Το μόνο άτομο εμπιστοσύνης που είχα...

Βλέπω πάντως ότι υπάρχει πραγματικά ένα "θέμα" μ' αυτό. Όσο και να περνούν τα χρόνια μας βασανίζει (μας=τα παιδιά που τα πάρκαραν αλλού για χρόνια). Τίθεται θέμα του αν θα τους συγχωρήσουμε κλπ. Εγώ βλέπω πλέον όλα αυτά τα χρόνια μετά ότι αυτός ο "αναγκαστικός συμβιβασμός" (όπως τον παρουσιάζει η μητέρα μου) είχε μεγάλη επίπτωση τόσο στην ψυχολογία μου όσο και στη σχέση μας ως οικογένεια γενικότερα.... σε όλη μου την παιδική ηλικία αλλά και στην ενήλικη ζωή η μητέρα μου έκανε κι άλλους τέτοιους "συμβιβασμούς" με αποφάσεις που έπαιρνε ο πατέρας μου για εμένα (που γενικώς δε θέλει τα παιδιά - ούτε αυτά τον θέλουν, τα αγριοκοιτάζει ή δεν τους δίνει σημασία και τον αποφεύγουν). Πιστεύω πλέον ότι το πόσο με ήθελε τελικά ήταν συνάρτηση του ότι ήμουν έξυπνη και δε δημιουργούσα "προβλήματα" συν του ότι δε θα ήταν κοινωνικά αποδεκτό να κάνει κάτι διαφορετικό. Μία ιδιοκτησία δηλαδή που μπορείς να ζήσεις μ΄αυτή και να καμαρώνεις που και που για ιδιότητες που μπορεί κανείς να αποδόσει σ΄εσένα, ότι είναι δηλαδή δικής του προέλευσης.... Πάντα το είχα παράπονο γιατί ως γονείς δεν έκαναν το κάτιτίς όταν έπαιρνα κάποια διάκριση κλπ...αλλά τώρα νομίζω ότι τελικά αυτά τα θεωρούσαν ως δεδομένα και του τύπου "εισητήρια" που επιτρέπουν την παραμονή μου σ' αυτούς....τέλος πάντων πράγματα που δε λέγονται με λόγια, δεν έχουν ειπωθεί αλλά ένα παιδί μπορεί να αισθανθεί...κάτι σαν "συγγνώμη που υπάρχω"...

Σε συζητήσεις με άλλους γονείς που έλεγαν π.χ. κουραζόμαστε στη δουλειά κλπ αλλά τι να κάνουμε? Για τα παιδιά τα κάνουμε όλα...Ο δικός μου πάντα σχολίαζε: "ναι, σιγά, για τα παιδιά....και μετά για τα εγγόνια...και μετά τι καταλάβαμε δηλαδή? Πάει η ζωή.."..... Εγώ, παρεβρισκόμουν στις συζητήσεις αυτές και τα άκουγα...και φυσικά ντρεπόμουν (δυστυχώς όχι γι' αυτούς αλλά για το ότι υπάρχω)...

Τώρα βέβαια, με τα χρόνια δε νομίζω ότι σκέφτονται έτσι, αναγνωρίζουν πιστεύω το ότι το να έχεις παιδί είναι κάτι σημαντικό κλπ....(ίσως απλά σκέφτονται ότι στα δύσκολα γειρατιά που είναι μπροστά καλά είναι να έχουν κάπιον δικό τους να τους φροντίζει) αλλά εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ παιδί που το αγαπούν αλλά παιδί που πρέπει να φέρεται με ορισμένο τρόπο ώστε να μη στενοχωρεί-θυμώνει τον πατέρα.....

Είναι απ' τους ανθρώπους που στρουθοκαμηλίζουν, ακόμη κι αν έχουν καταλάβει λάθη τους ή αν τους τα επισημαίνεις, την επόμενη στιγμή συμπεριφέρονται σαν να μην έγινε τίποτα. Συνεχίζουμε τη ζωή μας...

Τεσπα...."Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες...."

Σόρρυ για το κατεβατό:?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...