Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 15.00-22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΛΙΣ 2 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ.....:confused:

Διαφημίσεις

σκορπινάκι, υπάρχουν σταθμοί που λειτουργούν και απόγευμα. Όταν κοιτούσα εγώ για παιδικούς, είχα δει λίγους που λειτουργούσαν μέχρι τις 8.00-9.00 μ.μ. Κάνε μια αναζήτηση στην περιοχή σου.

Τις απογευματινές ώρες τουλάχιστον δεν είναι ο μπαμπάς στο σπίτι να το κρατάει???

λογικα, αν ειχε ανθρωπο να κρατησει το παιδι της, η γυναικα δεν θα ψαχνοταν για σταθμο...

η αληθεια ειναι πως και γω λογω δουλειας κοιταω για απογευματινο σταθμο (σε αλλη περιοχη βεβαια) αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι

Διαφημίσεις

ναι, πτυχιουχος νομικης... μονο ενας τετοιος αλλωστε,θα μπορουσε να σκεφτει οτι ηταν ακυρο το σχολιο σου για ποιον λογο και καλα, ψαχνεται η γυναικα να βρει απογευματινο σταθμο για το παιδι της...

ουδεις αλλος..

τελικά πληροφορηθήκαμε για κάποιο σταθμό;;;:lol:

μπαααα ας το πάρουμε απ την αρχή!

πολλοί γονείς μπορεί να χρειάζονται απογευματινό σταθμό, φίλη που ρώτησες, κάτοχοι μαγαζιών, εκπαιδευτικοί σε φροντιστήρια;), φύλακες, νοσηλευτές, αστυνομικοί με βάρδιες...και ενδέχεται και οι 2 γονείς να κάνουν το ίδιο επάγγελμα

άντε λοιπόν να βγάλουμε καμία άκρη γιατί ενιαφέρομαι κι εγώ...

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

ναι το σκέφτηκα διαφορετικά εγώ μωρέ, του στύλ ότι θα ήθελε να δώσει και λίγο χρόνο και χώρο στον ανδρούλη της γιαυτό και έψαχνε κάτι ανάλογο....

Λοιπόν εγώ κάνοντας μία μικρή ψακτική βρήκα αυτούς:

1) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Ελευθερίου Βενιζέλου & Μοναστηρίου

Τηλ. 210-4615923 , 210-4615941

2) GOBOLINO ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 18

ΑΙΓΑΛΕΩ, 12241 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Tel: 210-5907695 6944-364911 6947-442440

Fax: 210-5907695

Διαφημίσεις

τελικά πληροφορηθήκαμε για κάποιο σταθμό;;;:lol:

μπαααα ας το πάρουμε απ την αρχή!

πολλοί γονείς μπορεί να χρειάζονται απογευματινό σταθμό, φίλη που ρώτησες, κάτοχοι μαγαζιών, εκπαιδευτικοί σε φροντιστήρια;), φύλακες, νοσηλευτές, αστυνομικοί με βάρδιες...και ενδέχεται και οι 2 γονείς να κάνουν το ίδιο επάγγελμα

άντε λοιπόν να βγάλουμε καμία άκρη γιατί ενιαφέρομαι κι εγώ...

συμπληρώνω τη λίστα

... δασκάλες μπαλέτου/ σχολάρχες

ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΑΣ63 αργυρούπολη, 9953670

age.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ 2-1Ο ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΓΙΑΓΙΑ, ΠΑΠΠΟΥ, ΘΕΙΑ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

Αγαπητό scorpinaki,

Κοίτα τον πρώτο που έστειλε η stellinula είναι πραγματικά πολύ καλός.Είναι στην Βενιζέλου λίγο μετά το παλιό ταχυδρομείο.

Δυο φιλικά ζευγάρια έχουν τα παιδάκια τους εκεί και είναι κατενθουσιασμένοι!:)

• 7 months later...
ναι το σκέφτηκα διαφορετικά εγώ μωρέ, του στύλ ότι θα ήθελε να δώσει και λίγο χρόνο και χώρο στον ανδρούλη της γιαυτό και έψαχνε κάτι ανάλογο....

Λοιπόν εγώ κάνοντας μία μικρή ψακτική βρήκα αυτούς:

1) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Ελευθερίου Βενιζέλου & Μοναστηρίου

Τηλ. 210-4615923 , 210-4615941

2)GOBOLINO ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 18

ΑΙΓΑΛΕΩ, 12241 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Tel: 210-5907695 6944-364911 6947-442440

Fax: 210-5907695

Να ρωτήσω αν ξέρει κάποια να μου πει, αυτοί οι σταθμοί είναι ιδιωτικοί ή δημόσιοι;;; Παίρνουν παιδιά γειτονικών δήμων, π.χ. Κορυδαλλού;

• 4 months later...

Διαφημίσεις

παντως εγώ ....ακόμα περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί μου από το gobolino. Πήρα τηλεφωνο 2 φορες ,δεν μπορούσε να μιλησει και 2 e-mail για να επικοινωνησουν μαζί μου ....αλλά τίποτα.....δεν πειράζει .Εγώ βρήκα όταν θα ψάχνουν εκείνοι πελάτες να δω που θα τους βρουν ....ερχεται συντομα η ώρα !!!!! (ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ )

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...