Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υπερηχος καρδιας εμβρυου στο ωνασειο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλά ένα κάρο εξετάσεις και το άγχος να έχει ακουμπήσει το κόκκινο σε κάθε εξέταση. Δεν καταλαβαίνω τον όρο "προληπτικά" που λετε μερικές από εσάς. Σε κάθε υπέρηχο ο γιατρός δεν ακούει την καρδιά? Στη β επιπέδου δεν φαίνεται αν υπάρχει πρόβλημα? Αμα έχει φανεί κάτι οκ δε λέω να το ψάξω! Εγώ πάντως δεν είμαι του "προληπτικού" αμα δεν συντρέχει λόγος. Μόνο άγχος με γεμίζει και την τσέπη μου αδειάζει!! Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω!!

• 3 months later...

Σήμερα το πρωί έκανα τον Υπέρηχο καρδιάς εβρύου στο Ωνάσειο με την Κα Λάσκαρη. Εξαιρετική γιατρός και άνθρωπος! Είμαι στην 23η βδομάδα και η εξέταση έγινε για προληπτικούς λόγους, μου τη ζήτησε ο γιατρός μου απ'το Έλενα.

τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά. Το ΙΚΑ δεν γράφει πια την εξέταση. Κόστος 100 ευρώ.

• 2 months later...

κοριτσια τι κανεται!!η γυναικολογος μου μου εγραψε για αυτην την εξ.καρδειας εβρυου

!αλλα γιατι απλα μου λεει προηληπτικα ,θα παω τον αλλο μηνα κ κανει 100Ε αυτη!την εχετε κανει !!καμια σας,θα εχω κλεισει τον 6 οταν παω!!ευχαριστω

Γεια ,και εμεις την καναμε στο Ωνασειο με την Κιαφα, μετα τη Β επιπεδου, προληπτικα. Απλα δειχνει πιο καλα την ανατομια της καρδιας. Ειδε κατι και στο ειπε ή το εχει συστημα?

hGbPp3.png

Διαφημίσεις

Γεια ,και εμεις την καναμε στο Ωνασειο με την Κιαφα, μετα τη Β επιπεδου, προληπτικα. Απλα δειχνει πιο καλα την ανατομια της καρδιας. Ειδε κατι και στο ειπε ή το εχει συστημα?
ααα με αυτην θα την κανω κ εγω στο ωνασειο στης 16 νομιζω προληπτικα δεν ειδε κατι!!!επειδη αλλαξα γυναικολογω 2 επεισκεψεις εχω κανει μαζη της!!ειναι καλη αυτη η κιαφα!

ναι θεωρειται απο τις καλυτερες και εχει πολυ μεγαλη εμπειρια, εγω εμεινα ικανοποιημενη. Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα και μην αγχωνεσαι καθολου.
ευχαριτσωωωω

• 2 εβδομάδες μετά...

στο ωνασειο οταν πηρατε για να κλεισετε ραντεβου σε ποσες μερες σας κλεισαν??

θελω ν παρω την Δευτερα ,θα μου κλεισουν συντομα η θ κανω κανα μηνα?

στο ωνασειο οταν πηρατε για να κλεισετε ραντεβου σε ποσες μερες σας κλεισαν??

θελω ν παρω την Δευτερα ,θα μου κλεισουν συντομα η θ κανω κανα μηνα?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΤ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Η ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 4-5 ΜΕΡΕΣ.ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ποιά η διαφορά του doppler από τον υπέρηχο καρδιάς εμβρύου; Εγώ έχω υπολογίσει στην 32η εβδομάδα (τώρα είμαι 27) να κάνω το doppler. Αλλά θέλω να κάνω και την άλλη εξέταση. Θα ρωτήσω βέβαια και τον γιατρό μου αλλά όποια ξέρει ας απαντήσει. Επίσης όποια γνωρίζει κάποιον ιδιώτη εμβρυοκαρδιολόγο καλό ας μου τον συστήσει. Γιατί για να κλείσω από τώρα για το Ωνάσειο από ότι κατάλαβα θα κάνει κανένα μήνα. Βασικά δεν ξέρω πόσο εβδομάδων πρέπει να γίνει αυτή η εξέταση;

Κορίτσια, ποιά η διαφορά του doppler από τον υπέρηχο καρδιάς εμβρύου; Εγώ έχω υπολογίσει στην 32η εβδομάδα (τώρα είμαι 27) να κάνω το doppler. Αλλά θέλω να κάνω και την άλλη εξέταση. Θα ρωτήσω βέβαια και τον γιατρό μου αλλά όποια ξέρει ας απαντήσει. Επίσης όποια γνωρίζει κάποιον ιδιώτη εμβρυοκαρδιολόγο καλό ας μου τον συστήσει. Γιατί για να κλείσω από τώρα για το Ωνάσειο από ότι κατάλαβα θα κάνει κανένα μήνα. Βασικά δεν ξέρω πόσο εβδομάδων πρέπει να γίνει αυτή η εξέταση;

γεια σου μπωρει να στο κλειση κ ποιο νωρις εμενα την κιαφα στο ωνασειο μου συστησανε κ οταν πειρα για ραντεβου ρωτησα ποια ειναι καλυτερη/ρος κ αυτην μου ειπαν!!αλλα εμενα η δικια μου γιατρος μου ειπε να την κανω αυτον τον μηνα απο 6-μεχρι 30 δεκεμβρη κ ειμαι στην 24 εβδομαδων μου ειπε μεσα σε αυτην την ημερομενια να την κανω οποσδηποτε,οσο για το ντοπλερκαπου εκει γυρω ειναι να το κανεις κ μενα εκει νομιζω μου το εχει ελπιζω να βοηθησα,αλλα παρε στο ωνασειο εχει καλουσ γιατρουσ παρε μπωρει να σου κλεισει πιο νωρις πες οτι ειναι επηγον,κ ποτε εχεις ραντεβου με τον γιατρο σου γτ κανει 4-5 μερες να βγει μας ειπε η εξετασει δεν την περνεις την ιδια μερα

Κορίτσια, ποιά η διαφορά του doppler από τον υπέρηχο καρδιάς εμβρύου; Εγώ έχω υπολογίσει στην 32η εβδομάδα (τώρα είμαι 27) να κάνω το doppler. Αλλά θέλω να κάνω και την άλλη εξέταση. Θα ρωτήσω βέβαια και τον γιατρό μου αλλά όποια ξέρει ας απαντήσει. Επίσης όποια γνωρίζει κάποιον ιδιώτη εμβρυοκαρδιολόγο καλό ας μου τον συστήσει. Γιατί για να κλείσω από τώρα για το Ωνάσειο από ότι κατάλαβα θα κάνει κανένα μήνα. Βασικά δεν ξέρω πόσο εβδομάδων πρέπει να γίνει αυτή η εξέταση;[/quote

το doppler είναι διαφορετική εξέταση από τον υπέρηχο καρδιάς.εγώ έκανα τον υπέρηχο καρδιάς αμέσως μερά την εξέταση Β επιπέδου με την λογική του γιατρού ότι η Β επιπέδου έχει ποσοστό ανιχνευσης προβλήματος καρδιάς 45% ενώ με τον υπέρηχο φτάνεις στο 95%.το ίδιο ακριβώς μου είπε και η παιδο-εβρυο-καρδιολόγος που έκανε την εξέταση...

εγώ την έκανα στο ιασώ

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

καλημερα

μολις πηρα στο Ωνασειο και μου κλεισαν για τις 20/12

τους ειπα υπερηχος καρδιας εμβρυου και μου ειπαν 100? και σαν ραντεβου το γραψαν tripplex εμβρυου

τους ειπα οτι υπερηχο θελω οχι τριπλεχ και μου λενε το ιδιο ειναι !!!!

Διαφημίσεις

καλημερα

μολις πηρα στο Ωνασειο και μου κλεισαν για τις 20/12

τους ειπα υπερηχος καρδιας εμβρυου και μου ειπαν 100? και σαν ραντεβου το γραψαν tripplex εμβρυου

τους ειπα οτι υπερηχο θελω οχι τριπλεχ και μου λενε το ιδιο ειναι !!!!

καλημερα ναι μπραβω!με ποιον γιατρο σου εβαλαν ραντεβου,

Με την κ Λασκαρη μου κλεισαν

τελικα κ μενα με αυτην μου εκλεισαν μου ακυρωσαν την προηγουμενη που ειχα με την κιαφα για λογους που δεν πολικαταλαβα την μερα που θα την εκανα κ με εβαλαν αλλη μερα με την λασκαρη...

• 8 months later...

Καλησπερα. Σημερα εκανα β επιπεδου στο Νοσοκομειο Ιωαννινων και μου ειπαν οτι τουσ φαινεται πως η μια κοιλια στην καρδια ειναι μεγαλυτερη απο την αλλη και καλο θα ηταν να δω παιδοκαρδιολογο.

ξερετε τι σημαινει αυτο??? τι μπορει να συμβει???

YQzpp2.png

Το αγγελουδακι μας !!!!!!

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!

Το κακο ειναι οτι δεν μ ειπαν. και εγω τα εχασα τοσο πολυ που δεν ρωτησα.

το μονο που μου ειπαν ειναι οτι αφου υπαρχει η πολυτελεια του παιδοκαρδιολογου ας παω να με δει. αλλα ο καρδιολογοσ δεν σηκωνει το τηλεφωνο σημερα και εγω σκαω απο την αγωνια

YQzpp2.png

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Tελικα πηγαμε σε παιδιοκαρδιολογο και μας ειπε οτι τα μεγεθη των κοιλοτητων ειναι φυσιολογικα για την ηλικια της κυησης, αλλα μια βαλβιδα που ενωνει την καρδια με τον πνευμονα δεν εφαπτει καλα, πραγμα που δεν ειναι ανησυχιτικο προς το παρον. θα ξανα παμε σε 6 εβδομαδες για επανελεγχο για να μην εχουμε αγχος στον τοκετο

YQzpp2.png

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!

• 3 εβδομάδες μετά...
Ήθελα να ρωτήσω, για ποιο λόγο κάνετε εμβρυοκαρδιογράφημα??

για να μην τραβηξεις αυτα που τραβαμε εμεις στο ωνασειο..........δεν ξεραμε καν οτι υπαρχει τετοιος υπερηχος.ειναι καλο να γινετε για να ειμαστε ενημερωμενοι για την υγεια των παιδιων μας αλλα πρεπει να το λενε οι γυναικολογοι οτι πρεπει να γινετε εμβρυικος υπερηχος να μην το πιζουν πολυξεροι.

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...