Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δώστε μας την ευχή σας να παμε καλα στο χειρουργειο!

Recommended Posts

Μπράβο Angelmama ξεμπέρδεψε το παλικαρακι σου!

Αντε Βικακι μου σε λιγο καιρο θα γραφεις κι εσυ τα πανηγυρικα νεα!!!!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 305
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Λέγκω μου.. ναι ξεμπέρδεψε.

Βέβαια θα πάμε σε 6 εβδομάδες για επανέλεγχο.

Ελπίζω να μην έχει αλλάξει τίποτα μέχρι τότε.

Ναι μωρέ Ivet. Σε δυο εβδομάδες θα χαιρόμαστε και για εσάς!!!

Λίγο υπομονή ακόμα!

Εμείς πάμε τη Δευτέρα ν' ανοίξουμε τη φύμωση (πως γράφεται αυτό; ) και ν' αποφασίσουμε για το πότε το χειρουργείο!

Ουφ, άντε, μέχρι το καλοκαίρι να είμαστε όλες ξέγνοιαστες μανούλες εύχομαι κορίτσια!! :D

Λέγκω, εσείς πότε θα κάνετε τη δεύτερη;

Υ.Γ. Χρύσα, ΟΛΕ, ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :D

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πάντως εγώ σε έβλεπα offline.

Έχω μια αγωνία... δεν περιγράφεται!!!

ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ,ΜΠΡΑΒΟ ,ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕς ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟς , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΧΕΙς Η ΟΧΙ??

Διαφημίσεις

Μου είπε ντους κανονικά, εννοείται χωρίς τρίψιμο.

Παιχνιδάκια στη μπανιέρα μετά από 1 μήνα!

Ωραια!!Ολα μια χαρα, αντε να δουμε μονο χαρες απο δω και μπρος!!!

Μου είπε ντους κανονικά, εννοείται χωρίς τρίψιμο.

Παιχνιδάκια στη μπανιέρα μετά από 1 μήνα!

Πως παει μικρούλης σου ολα καλα? εμεις αυριο παμε για εξετάσεις και πεμπτη πρωι το χειρουργειο...

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Διαφημίσεις

Ivet έφτασε κιόλας η μέρα; Εύχομαι καλή επιτυχία στο χειρουργείο και να τον βλέπεις όλο υγεία από 'δω και μπρος.

Σε ευχαριστώ πολύ ναι εφτασε με πολυ αγχος και φοβο σήμερα του ειπα οτι πρεπει να κοιμηθή νωρίς γιατι αυριο θα παμε να κάνουμε εξετάσεις μου λεει τι εξετάσεις τιποτα του λεω θα βάλουμε ενα αυτοκολλητάκι και αυτο ειναι ολο θα ειμαστε συνεχεια μαζι και εγω και ο μπαμπας και μετα θα παμε να παρουμε ενα lego αυτοκίνητο, αφου τελειωσαμε την συζήτηση πηγαμε να πλήνουμε τα χεράκια μας και ήταν στεναχωρημένος και μου είπε οταν τον ρώτησα τι εχει οτι δεν θελει αυτοκόλητο στο χερι με αγχωσε ακομα πιο πολυ και το χειροτερο δεν μπορω να κάνω κάτι, αυριο θα σας γράψω νεότερα!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ ναι εφτασε με πολυ αγχος και φοβο σήμερα του ειπα οτι πρεπει να κοιμηθή νωρίς γιατι αυριο θα παμε να κάνουμε εξετάσεις μου λεει τι εξετάσεις τιποτα του λεω θα βάλουμε ενα αυτοκολλητάκι και αυτο ειναι ολο θα ειμαστε συνεχεια μαζι και εγω και ο μπαμπας και μετα θα παμε να παρουμε ενα lego αυτοκίνητο, αφου τελειωσαμε την συζήτηση πηγαμε να πλήνουμε τα χεράκια μας και ήταν στεναχωρημένος και μου είπε οταν τον ρώτησα τι εχει οτι δεν θελει αυτοκόλητο στο χερι με αγχωσε ακομα πιο πολυ και το χειροτερο δεν μπορω να κάνω κάτι, αυριο θα σας γράψω νεότερα!!!!!!!!

Το καημενούλη...

και τι να του πεις;;

Για αυτό λένε όσο πιο μικρά, τόσο το καλύτερο!

ουφφφφφ άντε να τελειώνετε!

Περιμένουμε νέα!

Ο μικρός πολύ καλά.

Άρχισε να ξεπρήζεται.

Για συρίγγιο δεν βλέπω...

Αυτό είναι το άγχος μου.

Σταμάτησε να πονάει όταν κάνει τσισάκια.

Βασικά το ότι πονάνε στις πρώτες ουρήσεις είναι καλό γιατί σημαίνει πως ουρούν από την καινούργια ουρήθρα.

Στην πρώτη εγχείρηση δεν πόνεσε καθόλου, λογικό αφού είχε ανοίξει μια τρύπα "να" από αλλού...!!!!!!!

Κατά τα άλλα μας έλεγαν "πήγαν όλα πολύ καλά!!!!!!!!"

Περιμένω να περάσουν 6 εβδομάδες και να

πάμε στον Κο Μαρινόπουλο για επανέλεγχο.....

Μέχρι στιγμής όμως όλα καλά!

Άντε, μακάρι Χρύσα μου, μακάρι :D :D :D!

Εμείς για τέλη Μαίου ή αρχές Ιουνίου το βλέπουμε.

Πάντως αυτή τη βδομάδα που ανοίξαμε τη φίμωση, ήταν πολύ ήρεμος και ψύχραιμος, αν κι έκλαψε κατά τη διάρκεια της επέμβασης, το ξεπέρασε πολύ γρήγορα μετά και ήταν πάλι άτακτος και ευδιάθετος!

Ουφ, μακάρι να είναι έτσι και μετά την εγχείρηση.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κορίτσια η σημερινή μας μέρα πέρασα πολύ ομαλά ευτυχως του ειχα παρει ενα lego παιχνίδι το πηρα μαζι κρυφά οταν πήγαμε εκει ήξερε απο την προηγούμενη μέρα οτι θα παμε να κανουμε κάτι εξετάσεις και μετα θα παμε να παρουμε παιχνίδι λοιπον πηγαμε εκει και ήταν ηρεμος ειδε παιδακια στο διαδρομο να παιζουν και με ρωτησε αν μπορει να παει τον αφησα και παιζοντας ξεχάστηκε ευτυχως οταν μας πήραν αιμα εκλαψε και με ήθελε δίπλα του να με βλεπει και οταν τελείωσε μου ειπε οτι δεν του αρεσε καθόλου αυτο που του εκαναν αλλα τους ευχαριστησε για το παιχνιδι και περιμένει να ερθει η αυριανή μέρα για να παρει κιάλο α και για να δει τον φίλο του τον γιώργο οπως λεει ενα παιδάκι που θα χειρουργειθη την ιδια μερα και το γνωρίσαμε εκει..

Μακαρι να πανε ολα καλα και την αλλη τετάρτη θα ειμαστε σπίτη οποτε μπορέσω θα σας ξαναγράψω νεα μας!!!

Ivet μου, εύχομαι να πήγαν όλα καλά με τον μικρούλι σου!

Για την ώρα όλα πάνε καλά... νομίζω και ελπίζω ότι ξεμπερδέψανε!!! Αύριο θα μας γράψει όλες τις λεπτομέριες!:D

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...