Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δώστε μας την ευχή σας να παμε καλα στο χειρουργειο!

Recommended Posts

Η ψυχολογία του ειναι καλή? πως το εχει παρει? ειναι ενα κομάτι που το φοβάμαι πολυ....

οΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΕς και ολα ειναι σαν ενα κακο ονειρο που θα ξεχασει φανταζομαι.Ομως ο γιος που για πολυ καιρο ειχε εφιαλτες,εβρεχε το κρεβατι του γιατι νομιζε οτι εχει καθετηρα,αλλωστε η συχνοτητα των δικων μας χειρουργειων ηταν καθε 8 μηνες και καταλαβαινεις,πριν κλεισει τα8 του χρονια ο γιος μου χειρουργηθηκε 9 φορες.Ομως πριν το δεκατο πηρα υπολογιστη στο σπιτι και η συνδεση με το ιντερνετ μου ανοιξε τα ματια.Διαβαζα ατελειωτες ωρες τις νυχτες που κοιμοντουσαν τα παιδια πρωτα για να μαθω με τι εχω να κανω. Τεχνικες υπαρχουν πολλες,ομως αν δεν εισαι γιατρος δεν ξερεις πια ειναι η καλυτερη.Καθε γιατρος που βρισκει μια καινουργια της δινει το ονομα του αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα την εφαρμοσει στο παιδι σου γιατι μπορει να κανει συνδυασμο μαζι με αλλες τεχνικες παλαιοτερες και δυο και τρεις μαζι!!

Οσο για την ψυχολογια που ειπες ευτυχως ειναι ψωναρα και δεν το πηρε κατακαρδα γιατι ειναι μεγαλος και θυμαται.Αλλωστε φροντιζα να του το ενισχυω και γω λεγοντας του οτι δεν υπαρχει πιο ομορφο αγορι στον κοσμο για μενα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 305
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΕς και ολα ειναι σαν ενα κακο ονειρο που θα ξεχασει φανταζομαι.Ομως ο γιος που για πολυ καιρο ειχε εφιαλτες,εβρεχε το κρεβατι του γιατι νομιζε οτι εχει καθετηρα,αλλωστε η συχνοτητα των δικων μας χειρουργειων ηταν καθε 8 μηνες και καταλαβαινεις,πριν κλεισει τα8 του χρονια ο γιος μου χειρουργηθηκε 9 φορες.Ομως πριν το δεκατο πηρα υπολογιστη στο σπιτι και η συνδεση με το ιντερνετ μου ανοιξε τα ματια.Διαβαζα ατελειωτες ωρες τις νυχτες που κοιμοντουσαν τα παιδια πρωτα για να μαθω με τι εχω να κανω. Τεχνικες υπαρχουν πολλες,ομως αν δεν εισαι γιατρος δεν ξερεις πια ειναι η καλυτερη.Καθε γιατρος που βρισκει μια καινουργια της δινει το ονομα του αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα την εφαρμοσει στο παιδι σου γιατι μπορει να κανει συνδυασμο μαζι με αλλες τεχνικες παλαιοτερες και δυο και τρεις μαζι!!

Οσο για την ψυχολογια που ειπες ευτυχως ειναι ψωναρα και δεν το πηρε κατακαρδα γιατι ειναι μεγαλος και θυμαται.Αλλωστε φροντιζα να του το ενισχυω και γω λεγοντας του οτι δεν υπαρχει πιο ομορφο αγορι στον κοσμο για μενα!!!!

Μπράβο και στους δύο σας μπράβο σας θελει πολυ δύναμη ολο αυτο, ποτε δεν ξέρουμε δεν ήμαστε θεοι, δεν μπορουμε να ξερουμε αν αποτύχουμε σε αυτο και εσυ πιστευω δεν ήσουν σύγουρη μεχρι να πετυχη.

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Μπράβο και στους δύο σας μπράβο σας θελει πολυ δύναμη ολο αυτο, ποτε δεν ξέρουμε δεν ήμαστε θεοι, δεν μπορουμε να ξερουμε αν αποτύχουμε σε αυτο και εσυ πιστευω δεν ήσουν σύγουρη μεχρι να πετυχη.

Σιγουρα οχι.Καποτε τα εβαζα με τον εαυτο μου.Ομως τωρα πια ξερω οτι δεν εφταιγα!!Αν ακουγες απο τους γιατρους οτι ακουσα εγω για τις ικανοτητες τους και πως πενευονταν !!!ΦΡΙΚΗ. Σου εστειλα πμ διαβασε το και μεταξυ μας Ε ΕΕΕΕ!!

Στην πρώτη εγχείρηση κανονικά κανείς δεν πειράζει την ακροποσθία.

Το αφήνουν στην περίπτωση που "χρειαστεί" δεύτερο χειρουργείο.

Όχι ότι δεν μπορεί να πετύχει με την πρώτη. Φυσικά και μπορεί.

Στο νοσοκομείο που είχα πάει εγώ ήταν σχεδόν σίγουροι ότι θα πετύχει με τη μία...

Αφού ήταν από τις εύκολες περιπτώσεις.

Διαφημίσεις

Agape-S χρειάζεται πολύ κουράγιο για να βάλεις 9 φορές το παιδί σου στο χειρουργείο.

Αστα να πανε φιλεναδα.Επειδη καθε φορα νομιζα πως ηταν και η τελευταια δεν το καταλαβαινα!Ομωσ ο γιος μου μου ελεγε παλι ψεματα μου ειπες μανουλα,ολο λες οτι θα τελειωσουμε και ολο σε αυτους τους μλκ με φερνεις!! Τι να του πεις του παιδιου!!Στα τελευταια χειρουργεια μου ελεγε μανουλα κοιμησου και συ να ξεκουραστεις, ολες οι μανουλες κοιμουνται και γω του ελεγα ,αγαπη μου φοβαμαι μη γυρισεις στον υπνο σου και βγει ο καθετηρας!!Αστα καλα που ηταν παντα ο αντρας μου παρων και ξεκουραζομουν την ημερα γιατι στο δημοσιο νοσοκομειο που πηγαιναμε καθε φορα ηταν για 18 μερες και καταλαβαινεις,ηταν μεγαλο το διαστημα χωρια τα εξοδα.Τοσα χρονια απο προχειρο υπολογισμο που καναμε θα μας εφυγαν 40-50 χιλιαρικα!! ΔΕΚΑ ΦΟΡΕς ΜΠΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΚΑΤΗ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΗ!!1

Ευτυχώς όλα καλά τώρα.

Το πέος του έχει κάποια στροφή;

Από θέμα στύσης όλα οκ;

Θα μου πεις είναι και σε ηλικία που τι να σου πει..

Μόνο στον μπαμπά του...

Βασικά κάναμε κατάχρηση του θέματος.

Σόρι ivet μου....

Ολα Ο.Κ. απο καθε αποψη!Ξερεις τα παιδια που εχουν την εμπειρια αυτη πολλακις εχουν μια συστολη στο να τα δειχνουν αλλα ο δικος μου ειναι λιγο ψωναρα και καμαρωνει οταν ουρει.Αλλωστε οταν ακομη βρισκομασταν στο χειρουργικο κρεβατι του υποσχεθηκα να μου κατουρισει ολες τισ γλαστρες και το εκανε!!Ετσι ειχα την ευκερια να τον καμαρρωσω πολλες φορες!!!1 Για την στροφη που λες οταν ηταν φρεσκοχειρουργημενος ειχε μια μικρη στροφη του πεους αλλα μετα διορθωθηκε και τωρα ειναι ισιο χωρις καμψη και με ωραια στυση.Αληθεια ρε συ κανει να μιλαμε ετσι?Αλλα νομιζω οτι ειναι ιατρικοι οι οροι και δεν θα εχουμε προβλημα!ΕΕΕΕ???

Διαφημίσεις

Μιλήσαμε με τον γιατρό μας.

Υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε καθετήρα και περίδεση την Δευτέρα!

Μπραβο αντε ολα να πάνε κατ΄ευχην ενημερωσέ μας για τον μικρο σου, αληθεια ποσο χρονων ειναι??

Οσο πλησιαζουν οι μερες ειμαι πιο χάλια απο το αγχος μου μουδιαζουν τα χερια μου πω πω δεν μπορω αλλο οσο σκεφτομαι την ψυχολογια που θα εχει ο μικρος πριν και μετα τρελένομαι!!:-(:-(:-(

Έλα ρε, μη φρικάρεις!!!

Σκέψου πως θα τελειώνετε και μετά δεν θα 'χεις τέτοιο βραχνά να εκκρεμεί!! :D

Υ.Γ. Εγώ αυτό σκέφτομαι. Μάλλον για Μάιο, αρχές Ιουνίου είμαστε εμείς.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Έλα ρε, μη φρικάρεις!!!

Σκέψου πως θα τελειώνετε και μετά δεν θα 'χεις τέτοιο βραχνά να εκκρεμεί!! :D

Υ.Γ. Εγώ αυτό σκέφτομαι. Μάλλον για Μάιο, αρχές Ιουνίου είμαστε εμείς.

Ναι οκ το σκεφτομαι αυτο αλλα ποτε δεν ξερεις εχω φαει και μια πίκρα οποτε φοβάμαι αλλα πιο πολυ με φοβίζει ο μικρος δεν το αντεχω να τον βλεπω να κλαιει φωναζοντας και εμενα ειναι μεγαλο παιδακι ειναι 3,5 χρονων...

Α, πήγε τόσο;

Ουφ, σε καταλαβαίνω ρε συ.

Εδώ ο δικός μου έκλαιγε για κανα 2ωρο σήμερα, επειδή ήταν κουρασμένος μάλλον και κόντεψα να πηδήξω απ' το μπαλκόνι.

Έλα, Κυριακή κοντή γιορτή, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ και θα πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ :D.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έλα, Κυριακή κοντή γιορτή, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ και θα πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ :D.

Έτσι είναι, αυτό θα σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά...

Το άλλο μωρουλάκι σου ποιος θα το κρατήσει αλήθεια;

Να σε ρωτήσω αν ετοιμάσετε μαζί τα πράγματα που θα πάρετε; Αν κάνετε λίστα με τα παιδικά έργα που θέλετε να δείτε; Α επίσης καλό είναι να πάρεις κάτι για μουσική, ελαφραίνει πολύ την ατμόσφαιρα να ακούτε χαρούμενα τραγουδάκια. Αν δεν έχεις έχω εγώ ένα μικρούλη mp3 που έχει και ράδιο, μπορώ να στο φερω.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Ιvet μου,

Πραγματικά σου εύχομαι να σας πάνε όλα καλά!

Πόσο θα μείνετε μέσα;

Και θα πρέπει να μη σηκωθεί από το κρεβάτι φαντάζομαι;;;

Να πάρεις και φορητό dvd να βλέπει ταινιούλες.

Κορίτσια, 24 ώρες έμειναν για να βγάλουμε καθετήρα!

Ιvet μου,

Πραγματικά σου εύχομαι να σας πάνε όλα καλά!

Πόσο θα μείνετε μέσα;

Και θα πρέπει να μη σηκωθεί από το κρεβάτι φαντάζομαι;;;

Να πάρεις και φορητό dvd να βλέπει ταινιούλες.

Κορίτσια, 24 ώρες έμειναν για να βγάλουμε καθετήρα!

Μακαρι κουκλα μου ! Μολις περασει το εικοσιτετραωρο .δηλαδη αυριο?? να μας το πεις αμεσως!!!! Αληθεια ετυχε σε καμια να αποσυνδεθει και αυτο να μην πραγματοποιηθηκε , η, μονο σε μενα τα κουφα???

Έτσι είναι, αυτό θα σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά...

Το άλλο μωρουλάκι σου ποιος θα το κρατήσει αλήθεια;

Να σε ρωτήσω αν ετοιμάσετε μαζί τα πράγματα που θα πάρετε; Αν κάνετε λίστα με τα παιδικά έργα που θέλετε να δείτε; Α επίσης καλό είναι να πάρεις κάτι για μουσική, ελαφραίνει πολύ την ατμόσφαιρα να ακούτε χαρούμενα τραγουδάκια. Αν δεν έχεις έχω εγώ ένα μικρούλη mp3 που έχει και ράδιο, μπορώ να στο φερω.

Αχ τελικα μεγαλος καημός να αφηνεις και το μωράκι πίσω ειναι και λιγο αρρωστο θα το κρατηση μισες μερες η μαμα μου και μισες η πεθερά μου, ο γιωργος εχει δει ολα τα εργα που κυκλοφορουν ακομα και τα πιο καινουργεια οποτε ειναι ενα θεμα αυτο με τις ταινιες, του εχω κρατηση να δει τοτε το βρέχει κεφτεδες γιατι ολα τα αλλα τα εχει δει απο διακοσες φορες, λιστα ακομα δεν εχω κανει εχω χρονο ακομα... Σε ευχαριστω πολη για το mp3 εχω ενα φοριτο dvd και του βαζω εκει ταινιουλες με τραγουδάκια, του πήρα lego kaι μπαλίτσα και χρώματα αντε να δουμε..

Με πήρε τηλεφωνο το πρωι ο γιατρος μας και λογο της απεργίας που κανουν οι αναισθησιολόγοι δεν θα γίνει αυτην την εβδομάδα αλλα την αλλη πέμπτη αντε μια εβδομαδα ακομα αγχους αλλα καθε εμποδιο για καλό ετσι λεω και παρηγοριέμαι!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια...

Δεχόμαστε τα συγχαρητήρια και με γεια για το καινούργιο μας τσουτσουνάκι.

Βγάλαμε τελικά σήμερα την περίδεση και τον καθετήρα.

Πήραμε τηλέφωνο τον γιατρό μας, τον παιδοχειρουργό Κο Μαρινόπουλο και μας είπε να πάμε σήμερα.

Το αποτέλεσμα;;;;

Έχουμε ένα πανέμορφο και ολόισιο τσουτσουνάκι με μια επίσης πολύ ωραία ουρήθρα.

Βέβαια ακόμα είναι λίγο πρησμένο, αλλά με τον καιρό θα επανέλθει στα φυσιολογικά του.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κο Μαρινόπουλο που με τις γνώσεις

του, με τη μέθοδο που ακολουθεί και με την ημερήσια νοσηλεία, μας γλίτωσε από πολύ μεγάλη ταλαιπωρία.

Γιατρέ μου, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να σας είχαμε γνωρίσει νωρίτερα!

Κορίτσια, ο άνθρωπος είναι απλά καταπληκτικός.

Να τον επισκεφθείτε οπωσδήποτε. Γνωρίζει πολύ καλά αυτό που κάνει!

Και κυρίως... το μωρό δεν καταλαβαίνει τίποτα από όλη αυτήν την διαδικασία.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...