Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ιος? στελνει διαφημιστικα μυνηματα μονο του

stelaki

Recommended Posts

γεια σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω, στο pc απο λογαριασμους hotmail kai yahoo στελνονται διαφημιστικα ε-μαιλ μονα τους σε ολες τις επαφες μου...

Τα σημαντικότερα πλάσματα για μας χρειάζονται το πιο πολυπόθητο αγαθό της ζωής μας.Το χρόνο μας.

http://www.facebook.com/home.php?

Διαφημίσεις

βρες που λεει στα accounts soy αυτοματη απαντηση - auto answer η κατι τετοιο synithws sta settings einai, κ ανοιξε το να δεις αν μεσα σου εχει το διαφημιστικο στο σημειο που θεωρητικα εσυ πρεπει να γραψεις το αυτοματο μυνημα σου. αν εχει εκει κατι, καντο delete και αλλαξε password. εμενα αυτο μου χε τυχει!

δεν ειναι ιος αλλα καποια στιγμη χακερς μπηκαν σε χοτμαιλ και γιαχου και κλεψανε αμετρητους κωδικους και μπαινουν και στελνουν τα διαφημιστικα που λες...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Στο διαφημιστικο μηνυμα, ψαξε καπου θα λεει επιλογη <μπλοκαρισμα αποστολεα> ισως να το λεει στα αγγλικα. Ειχα κι εγω στο yahoo ωσπου τυχαια το βρηκα και τον εστειλα ... απο κει που 'ρθε.

Διαφημίσεις

ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΑΙΛ. ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ EMAIL ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ!!!!

το ιδιο ακριβως επαθα κι εγω με hotmail....

δυστυχως δεν γινεται τιποτε.....εγω εστελνα συνεχως διαφημιστικα ωσπου καποτε καποια επαφη μου εκανε αναφορα με αποτελεσμα να μου κοψει η εταιρια το ιντερνετ.....

κατα καιρους κλεβουν μειλ και δυστυχως ημαστε απο τις τυχερες.

Τελος αναγκαστηκα να καταργησω το μειλ μου και ν ανοιξω αλλο......και κωδικους ειχα αλλαξει,τιποτε δεν γινοταν...οι διαφημισεις εκει!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

flora ayto to xes dokimasei?

βρες που λεει στα accounts soy αυτοματη απαντηση - auto answer η κατι τετοιο synithws sta settings einai, κ ανοιξε το να δεις αν μεσα σου εχει το διαφημιστικο στο σημειο που θεωρητικα εσυ πρεπει να γραψεις το αυτοματο μυνημα σου. αν εχει εκει κατι, καντο delete και αλλαξε password. εμενα αυτο μου χε τυχει!

emena etsi epiase...malista den esvisa entelos to*edit Send automated vacation replies *edit, alla evala mia diki mou ipografi eki...k doulepse!

Επεξεργάστηκαν by v & a
diorthwsi stin onomasia tou simeiou aytomaton apantisewn tou hotmail

arxika pigene dexia ths othonis katw apo thn fwto sou k pata options > more options

meta pas KATW apo to manage your account sto Send automated vacation replies kai ekei mesa prepi na einai klikarismeno to Dont send vacation replies.

diavase k edw:

http://www.vcdc.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=18025&p=200655&hilit=hotmail#p200655

Διαφημίσεις

arxika pigene dexia ths othonis katw apo thn fwto sou k pata options > more options

meta pas KATW apo to manage your account sto Send automated vacation replies kai ekei mesa prepi na einai klikarismeno to Dont send vacation replies.

diavase k edw:

http://www.vcdc.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=18025&p=200655&hilit=hotmail#p200655

το "Dont send vacation replies" ειναι ηδη τσεκαρισμενο...

μηπως φταει που ειναι επισης τσεκαρισμενο το "Only reply to your contacts", αλλα αν το βγαλω λεει "If you uncheck this box, you'll reply to all incoming messages which may make you more vulnerable to junk"......λες και τωρα δεν ειμαι....

http://e-pcmag.gr/forum/62670

επισης εδω λεει να αλλαξεις κωδικο. αλλαξε το κ' παρακολουθησε το!

Στο χει κανει μια φορα η πιο πολλες?

εμενα μου λυθηκε ετσι οπως ειπα πιο πανω, δε ξερω κατι περισσοτερο.

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ πως την ωρα που τα εστειλε εγω ημουν στο μσν και καταλαβα πως κατι τρεχει εεπιδη μου γυρισαν πισω email που ο παραληπτης δεν ισχυε πια. Κ βλεπω ξαφνικα καμα 10αρια μηνυματα" ο πραληπτης ταδε απορριφθηκε!" εεεεεελα????

βαλε κ το σπαμ φιλτρο στο πιο ασφαλες. δε ξερεις ποτε τι γινεται.

ναι, αλλαξα και κωδικο, ομως παλι τα ιδια, την επιλογη "Only reply to your contacts" δεν τη βγαζει....καποια στιγμη θα φαει ενα ωραιοτατο format...το χρειαζεται μου φαινεται....

φιλες και φιλοι ευχαριστω...πολυ

εθεσα σε εφαρμογη ολα τα μετρα

αλλαξα κωδικο strong

εβαλα δικια μου υπογραφη (για λiγο καιρο θα το εχω) στο vacation reply

ολα τα μειλ στα junk εκτος των επαφων και safe list

ουφ πια

Τα σημαντικότερα πλάσματα για μας χρειάζονται το πιο πολυπόθητο αγαθό της ζωής μας.Το χρόνο μας.

http://www.facebook.com/home.php?

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...