Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεύτερο παιδι..

elepet

Recommended Posts

Όσες έχετε δεύτερο παιδι..σε ποιο έχετε αδυναμία?? σε ποιο απο τα δύο νιώσατε μεγαλύτρη χαρά και ανυπομονυσία όταν γεννήθηκε?? είναι αλήθεια ότι τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που σου προκαλεί η γεννηση του πρωτου παιδιού δεν τα νιώθεις στο επόμενο?? δε ξέρω..νομίζω πως αν έκανα δεύτερο παιδί τώρα δεν θα μπορούσα να αισθανθώ ότι ένιωσα με την κόρη μου..όλη αυτή τη μαγεία της πρώτης φοράς :)

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Χαρα και ανυπομονησια ειχα την ιδια ακριβως και στις δυο μου κορες!!!!

Τις λατρευω και τις αγαπαω και τις δυο απιστευτα πολυ! :D

Τωρα για αδυναμια, μεχρι στιγμης δεν ξερω αν εχω. Το μονο που αρχιζω και διαπιστωνω σιγα-σιγα, γιατι ειναι νωρις ακομα, το καθε παιδι ειναι διαφορετικο και απλα συγκρινεις τις διαφορες τους. Ετσι πιστευω δημιουργουνται οι αδυναμιες! Καλο θα ηταν βεβαια, αν υπαρξουν αδυναμιες, να μην τις δειχνουμε στα παιδια μας. :D

η αληθεια ειναι οτι στην πρωτη ειχα περισσοτερη αγωνια, αγχος και ανυπομονησια!!! ειναι η φαση του πρωτου παιδιου,δεν ξερεις τι, πως,

που. Στο δευτερο ειχα αγχωθει πολυ με την καισαρικη και ειχα αναμεικτα συναισθηματα, αλλα η ανυπομονησια παλι στο

αποκορυφωμα της. τωρα σε ποιο εχω μεγαλυτερη αδυναμια ε....οποιο δαχτυλο κι αν κοψεις το ιδιο θα πονεσεις!!!!! ΔΕΝ γινεται να ξεχωρισω!!!! παντως πιστευα οτι την αννα την αγαπω τοοοοσο πολυ που δεν θα καταφερω να αγαπησω το δευτερο ετσι (ακου τωρα)!!!! κι ομως.... :lol::lol::lol:

πρινα γενησω το δευτερο γιο μου ελεγα οτι οπως αγαπαω το πρωτο δεν προκειται να αγαπησω το δευτερο.και ομως μολις γεννηθηκε και το επιασα στην αγκαλια μου τα συναισθηματα ηταν τα ιδια και με την πρωτη φορα που γενησσα.τωρα σε ποιο εχω ποιο πολυ αδυναμια εννοειται και στα δυο, αλλα λιγο περισσοτερο στον μεγαλο καθοτι πρωτο παιδακι.παντως οσες αγκαλιες πηρε ο μεγαλος ο μικρος δεν της εχει παρει ακομα,προσπαθω να μην τον κακομαθω,γιατι ο μεγαλος μου εχει παρει τον αερα και με κανει οτι θελει.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

πριν γεννησω την μαρινα ,ελεγα αποκλειεται να αγαπησω αλλο παιδι οπως τον σπυρο..και να πω την αληθεια,ενιωθα ενοχες που το ελεγα αυτο :? αλλα κουνια που με κουναγε... :lol: εχω ξετρελαθει με το κοριτσακι μου και φυσικα δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο απο τα 2 ή να πω οτι αγαπαω καποιο απο τα 2 περισσοτερο,απλα στο πρωτο ειναι περισσοτερο και το αγχος...

Διαφημίσεις

Όσες έχετε δεύτερο παιδι..σε ποιο έχετε αδυναμία?? σε ποιο απο τα δύο νιώσατε μεγαλύτρη χαρά και ανυπομονυσία όταν γεννήθηκε?? είναι αλήθεια ότι τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που σου προκαλεί η γεννηση του πρωτου παιδιού δεν τα νιώθεις στο επόμενο?? δε ξέρω..νομίζω πως αν έκανα δεύτερο παιδί τώρα δεν θα μπορούσα να αισθανθώ ότι ένιωσα με την κόρη μου..όλη αυτή τη μαγεία της πρώτης φοράς :)

Εχω αδυναμια κ στους 2 !!!!!!!!!!

Η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη....αλλα για μενα τιποτα

δεν αλλαζει....κ στους δυο γεμισα με συναισθηματα ανεκτιμητης αξιας κ ευχαριστω το Θεο για αυτο το θαυμα....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ. ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΧ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.... ΜΟΥΡΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΟΛΟ ΓΕΛΑΕΙ .... ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ? ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Θα συμφωνήσω με την Ντίνα και με τη Ρούλα. Η αγάπη δεν μοιράζεται όσα παιδιά και να ΄χεις, γιατί πολύ απλά, πολλαπλασιάζεται!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Θα συμφωνήσω με την Ντίνα και με τη Ρούλα. Η αγάπη δεν μοιράζεται όσα παιδιά και να ΄χεις, γιατί πολύ απλά, πολλαπλασιάζεται!
συμφωνώ και επαυξάνω :!::!::!:

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...