Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δε δοκιμάζει με τίποτα νέα φαγητά...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 164
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• babystar

babystar 56 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 20 δημοσιεύσεις

• G.STONE

G.STONE 18 δημοσιεύσεις

• vera

vera 17 δημοσιεύσεις

Το αλλο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι πιτσες.......οι ιταλοι βαζουν τα ΠΑΝΤΑ πανω, απο λαχανικα, ψαρικα, κρεατικα, οτι μπορεις να φανταστεις, μεχρι και γαριδες εχω δει.....

Φτιαχνω λεπτη ζυμη και μετα βαζω διαφορα υλικα.........προχθες εβαλα και κιμα που μου χε περισσεψει (ηταν νοστιμοτατη αλλα ο μικρος δεν εφαγε, ισως επρεπε να χα βαλει λιγοτερο κιμα να μη φαινεται).......αν μαθει να τις τρωει μπορεις να βαζεις διαφορες λεπτες φετες υλικα πανω (πχ μελιτζανες, κολοκυθακια κλπ) για να τα τρωει......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εννοείται!Θα κάτσω να τη γράψω σε ψηφιακή μορφή και στη στέλνω!Είσαι και εγκυούλα, δεν κάνει να λιγουρεύεσαι!Είναι της Μπαρμπαρίγου, από το βιβλιαράκι της με τις πίτες...

Το αλλο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι πιτσες.......οι ιταλοι βαζουν τα ΠΑΝΤΑ πανω, απο λαχανικα, ψαρικα, κρεατικα, οτι μπορεις να φανταστεις, μεχρι και γαριδες εχω δει.....

Φτιαχνω λεπτη ζυμη και μετα βαζω διαφορα υλικα.........προχθες εβαλα και κιμα που μου χε περισσεψει (ηταν νοστιμοτατη αλλα ο μικρος δεν εφαγε, ισως επρεπε να χα βαλει λιγοτερο κιμα να μη φαινεται).......αν μαθει να τις τρωει μπορεις να βαζεις διαφορες λεπτες φετες υλικα πανω (πχ μελιτζανες, κολοκυθακια κλπ) για να τα τρωει......

Προς το παρόν τρελλαίνεται για το ζυμάρι και το λιωμένο κασεράκι...Δε σκέφτηκα να βάλω και λαχανικα από αυτά που λες όμως, μόνο φρέσκια ντομάτα...Ελιές, πιπεριές και τα άλλα που βάζω, δεν τα τρώει, προς το παρόν τουλάχιστον.

Ένα άλλο μεγάλο λάθος που πρέπει να αποφύγεις ( εγώ την πάτησα γι'αυτό στο λέω ) είναι σε καμία περίπτωση να μη συζητάς μπροστά της την αφαγία της, ή να της δείχνεις πόσο σε ενοχλεί η όλη κατάσταση.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Δε σκέφτηκα να βάλω και λαχανικα από αυτά που λες όμως, μόνο φρέσκια ντομάτα....

αυτό και να το κάνεις θα "πιάσει" και εάν "πιάσει" για πολύ λίγο καιρό ακόμη...;)

rQGhp3.png

Ένα άλλο μεγάλο λάθος που πρέπει να αποφύγεις ( εγώ την πάτησα γι'αυτό στο λέω ) είναι σε καμία περίπτωση να μη συζητάς μπροστά της την αφαγία της, ή να της δείχνεις πόσο σε ενοχλεί η όλη κατάσταση.

Το κάνω, το κανω, το ομολογώ...Ειδικά το δεύτερο...Δε της φωνάζω, αλλά ξεφυσάω, φτιάχνω το φαγητό και μουρμουράω "σιγά μη φας", μόλις δω δεν τρώει, λεω "δε σου μαγειρεύω ξανά" και άλλα ωραία!!!Αχ, το ξέρω είναι κακό, αλλά με εκνευρίζει τόοοοοοσο η κατάσταση!

Προς το παρόν τρελλαίνεται για το ζυμάρι και το λιωμένο κασεράκι...Δε σκέφτηκα να βάλω και λαχανικα από αυτά που λες όμως, μόνο φρέσκια ντομάτα...Ελιές, πιπεριές και τα άλλα που βάζω, δεν τα τρώει, προς το παρόν τουλάχιστον.

Κι εμενα θελει την σαλτσα ντοματα και το κασερακι, μη νομιζεις.......αλλα ειναι ενας τροπος να βαζεις σιγα σιγα αλλα υλικα.....κατω απο κασερι..........

Τρελλαινεται και για λιαστη ντοματα......που το βαζεις αυτο? Οτι αλμυρο (ελιες, τουρσια) το κυνηγα μετα μανιας και αναγκαστικα να τα κοψω απο το σπιτι......οσο μεγαλωνουν παντως τοσο πιο δεκτικα γινονται...το βλεπω απο το δικο μου....σιγα σιγα τρωει περισσοτερα.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Έχουμε εξελίξεις...

Σήμερα της έκανα το μοσχαράκι της και αντί για λαχανικά έβαλα κριθαράκι...Δεν τρελλάθηκε, αλλά έφαγε 15-20 κουταλίτσες. Τουλάχιστον δεν μου το απέρριψε τελείως...Κάτι δεν είναι και αυτό???

Επίσης, δοκίμασε, αλλά δεν έφαγε και σκέτο κριθαράκι και δοκίμασε και λίγο αβγουλάκι-και από τα δυο της είχα κάνει πιο παλιά και δεν τα δέχτηκε με τίποτα-για την ακρίβεια το αβγό τη ΠΡΩΤΗ φορά το είχε φάει και είχα τρελλαθεί από τη χαρά μου, από τότε, ούτε να το μυρίσει...

Και δοκίμασε δημητριακά, από τα δικά μου της ολικής και τρελλάθηκε!!!Και έτσι το απογευματάκι της δίνω και από αυτά...Χτες και σήμερα δηλ...Τα αφήνω και μουλιάζουν στο γάλα και μαλακώνουν αρκετά και τα κατεβάζει αφού τα "δαγκώσει" λίγο-δεν την προλαβαίνω, όλο ζητάει με το στόμα ανοιχτό...Σήμερα μόλις είδε να ετοιμάζω το πιατάκι, άρχισε να το ζητάει και να φωνάζει "μαμ"!

15-20 κουτλιτσες????? Τουμπες θα εκανα απο χαρα!!!!

Ναι δημητριακα ετρωγε κι ο δικος μου εναδιαστημα...του αρεσε πολυ.......αλλα με τα εκζεματα τα εκοψα μηπως εφταιγαν αυτα...

Διαφημίσεις

αλλα με τα εκζεματα τα εκοψα μηπως εφταιγαν αυτα...

Έχω κι εγώ το νου μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...Ποτέ δε μου έχει εμφανίσει κάτι βέβαια, αλλά καλύτερα σε αυτά τα θέματα να έχω το νου μου λίγο παραπάνω...Είναι και τα ολικής, τα βαρβάτα και προσέχω και τα κακάκια της-προς το παρόν τίποτα δεν άλλαξε...

Κι εγώ χάρηκα, αν και δεν έφαγε όλο το πιάτο της. Τουλάχιστον έφαγε κάτι διαφορετικό!Ουφ!Όχι μόνο τα λαχανικά, λίγο διαφορετική γεύση...Θέλω να πιστεύω σιγά σιγά θα συνηθίσει και θα τρώει κανονική ποσότητα...Τι λες?Αύριο να της δώσω πάλι το ίδιο ή να της το κάνω με λαχανικά?Μην την πιέσω, να της δώσω και τη γεύση της λίγο...Ή να της κάνω πάλι κριθαράκι και μπορεί να φάει περισσότερο??

Έχουμε εξελίξεις...

Σήμερα της έκανα το μοσχαράκι της και αντί για λαχανικά έβαλα κριθαράκι...Δεν τρελλάθηκε, αλλά έφαγε 15-20 κουταλίτσες. Τουλάχιστον δεν μου το απέρριψε τελείως...Κάτι δεν είναι και αυτό???

Όχι απλά κάτι.... 20 κουταλίτσες είναι αρκετό για να νιώσει εκείνη ότι χόρτασε και εσύ ότι έφαγε!!!!... Πολύ χάρηκα μπράβο σας... έτσι να συνεχίσετε κούκλα μου....

για να νιώσει εκείνη ότι χόρτασε και εσύ ότι έφαγε!!!!...

Ακριβώς αυτό, νομίζω ότι μόλις ένιωσε ότι χόρτασε, σταμάτησε και αυτό φάνηκε, γιατί πείνασε πάλι σε 2 περίπου ώρες, οπότε δικαιωματικά της έδωσα κάτι που της άρεσε-δημητριακά. Δε θέλω να την πιέζω, αλλά ούτε και να της δίνω μόνο ότι της αρέσει..Κι εγώ αφού έφαγε έστω και αυτό, ένιωσα καλύτερα και θέλω να πιστεύω ότι σιγά σιγά θα συνηθίσει σε νέες γεύσεις-τι άλλο να κάνω??

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας κορίτσια, με βοηθάτε πολύ!

babystar παράθεση:

Κι εγώ χάρηκα, αν και δεν έφαγε όλο το πιάτο της. Τουλάχιστον έφαγε κάτι διαφορετικό!Ουφ!Όχι μόνο τα λαχανικά, λίγο διαφορετική γεύση...Θέλω να πιστεύω σιγά σιγά θα συνηθίσει και θα τρώει κανονική ποσότητα...Τι λες?Αύριο να της δώσω πάλι το ίδιο ή να της το κάνω με λαχανικά?Μην την πιέσω, να της δώσω και τη γεύση της λίγο...Ή να της κάνω πάλι κριθαράκι και μπορεί να φάει περισσότερο??

Δω΄στης με λαχανικά για να μάθει ότι το κρεατάκι τρώγεται με όλα... και σε μια-δυο μέρες ξαναπροσπαθείς.Εγώ στο κριθαράκι έβαζα και καρότο...

πάντως χάρηκα πολύ που το έφαγε το κριθαράκι γιατί η διατροφή είναι το Α και Ω στην ανάπτυξη τους και χρειαζομαστε πολύ υπομονή... καλή συνέχεια ...

Δω΄στης με λαχανικά για να μάθει ότι το κρεατάκι τρώγεται με όλα... και σε μια-δυο μέρες ξαναπροσπαθείς.Εγώ στο κριθαράκι έβαζα και καρότο...

πάντως χάρηκα πολύ που το έφαγε το κριθαράκι γιατί η διατροφή είναι το Α και Ω στην ανάπτυξη τους και χρειαζομαστε πολύ υπομονή... καλή συνέχεια ...

Ναι, πολύυυυυυυυυ υπομονή...Και εγώ για αυτό καίγομαι, γιατί θέλω να της βάλω γερές βάσεις για τη διατροφή της, να δοκιμάζει από όλα και ας τρώει ότι θέλει..Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή και για τις συμβουλές...Αύριο λοιπόν λαχανικά!Επιστροφή στη γεύση!Θα δοκιμάσω κι εγώ το καρότο στο κριθαράκι...

Διαφημίσεις

O δικος μου τρωει μανιωδως κατι για μερες και μετα το βαριεται.....πρεπει να μη του το δωσω για ενα διαστημα για να το ξαναφαει........βαριεται να τρωει τα ιδια........

Μπορεις ομως να ξαναδοκιμασεις να της δωσεις παλι αυριο......να το εμπεδωσει δλδ......και μετα δοκιμαζεις με κατι διαφορετικο....

Έχουμε εξελίξεις...

:D:D αν ο δικός μου τότε που δεν έτρωγε απολύτως τίποτα εκτός από γαλά έτρωγε 15-20 κουταλιές θα πετούσα στα σύννεφα.

Είναι πάαααααααααρα πολύ θετικό ότι έστω δοκιμάζει, επίσης και από το λίγο κάτι πέρνει από θρεπτικά συστατικά.

. Δε θέλω να την πιέζω, αλλά ούτε και να της δίνω μόνο ότι της αρέσει.

1000 όχι κορίτσι μου μην της δίνεις μόνο ότι της αρέσει..ο δικός μου για χρόνια ζούσε μόνο με κεφτεδάκια.7 μέρες τη βδομάδα.

ένα άλλο καλό κολπάκι είναι να της λες ότι μόλις φας αυτό όχι όλο, μετά θα σου δόσω όοοοοοοτι θέλεις να φας.

Παιδιά ο δικός μου άρχισε πάλι...ούτε χθες ούτε σήμερα άγγιξε το φαγητό στο σχολείο:(

rQGhp3.png

Dalia μου,

ειλικρινά χάρηκα με την εξέλιξη γιατί όταν άνοιξα το θέμα, ειλικρινά δε δοκίμαζε ΤΙΠΟΤΑ.Και τώρα έστω και το ότι δοκίμασε μια ξένη γεύση για αυτή, έστω και λίγο, με έκανε χαρούμενη. Και αυτές τις μέρες με υπομονή και προσπάθεια, έχει δοκιμάσει και αάλλα φαγητά και το απόγευμα και γενικά μπορεί να μην τα δέχεται όλα, αλλά δεν γυρνάει το κεφάλι μόλις τα μυρίσει, έστω ανοίγει το στόμα και ας μην τρώει άλλο!Κάτι είναι και αυτό για μένα...

Λοιπόν, να σε ρωτήσω να μου πεις, γιατί παιδαγωγικά δεν έχω διαβάσει κάτι ανάλογα και δεν ξέρω αν είναι "σωστό"

Αυτό που λες

ένα άλλο καλό κολπάκι είναι να της λες ότι μόλις φας αυτό όχι όλο, μετά θα σου δόσω όοοοοοοτι θέλεις να φας.

το έκανα χτες ασυναίσθητα με το κριθαράκι. Ξεκινήσαμε και τις έλεγα γλυκά "έλα μωράκι μου, μόνο δοκίμασε". Αφού δοκίμασε με τη μια και τρελλάθηκε και άνοιξε το στοματάκι της για δεύτερη κουταλιά, της λέω "5 κουταλίτσες μόνο" μόλις τις έφαγε το επανέλαβα και έφτασα να λέω "φάε λίγο ακόμα και μετά θα φας και δημητριακά που σου αρέσουν". Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν της τα έκανα ΑΜΕΣΩΣ μετά το φαγητό, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι "σωστό". Της τα έκανε μετά απο 2 περίπου ώρες που έλεγε μαμ και έδειχνε τον πάγκο. Τι βρίσκεις λάθος σε ότι έκανα???Μήπως δεν πρέπει να της τάζω "γλυκό (κάτι που της αρέσει)" γαι αν φάει?Μήπως το ότι της το έδωσα μετά από ώρα και όχι μόλις τελείωσε το φαγητό της, με κάνει να φαίνομαι ότι δεν είμαι άξια εμπιστοσύνης στα μάτια της???Σε ευχαριστώ πολύ πολύ και μόνο που κάνεις τον κόπο να με βοηθήσεις...

Στο σπίτι ο δικός σου δεν τρώει μετά???

. Ξεκινήσαμε και τις έλεγα γλυκά "έλα μωράκι μου, μόνο δοκίμασε". Αφού δοκίμασε με τη μια και τρελλάθηκε και άνοιξε το στοματάκι της για δεύτερη κουταλιά, της λέω "5 κουταλίτσες μόνο" μόλις τις έφαγε το επανέλαβα και έφτασα να λέω "φάε λίγο ακόμα και μετά θα φας και δημητριακά που σου αρέσουν". Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν της τα έκανα ΑΜΕΣΩΣ μετά το φαγητό, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι "σωστό". Της τα έκανε μετά απο 2 περίπου ώρες που έλεγε μαμ και έδειχνε τον πάγκο. Τι βρίσκεις λάθος σε ότι έκανα???Μήπως δεν πρέπει να της τάζω "γλυκό (κάτι που της αρέσει)" γαι αν φάει?Μήπως το ότι της το έδωσα μετά από ώρα και όχι μόλις τελείωσε το φαγητό της, με κάνει να φαίνομαι ότι δεν είμαι άξια εμπιστοσύνης στα μάτια της???Σε ευχαριστώ πολύ πολύ και μόνο που κάνεις τον κόπο να με βοηθήσεις...

Παιδαγωγικά δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά εγώ προτιμούσα παιδαγωγικά να μην είμαι σωστή παρά να τρυπιόμαστε συνέχεια για να παρακολουθούμε την αναιμία΄και να είμαστε με συμπληρώματα σιδήρου:mad:

Για'μενα το λάθος σου ήταν ότι δεν έκανες αμέσως ότι της έταξες για τον λόγο που ανέφερεις, ακριβώς έτσι είναι.

Να έχεις στο μυαλό σου ότι από τη στιγμή που θα είναι χορτάτη θα φάει ελάχιστα π,χ δημητριακά.Τώρα όσο αναφορά τα γλυκά μπορεί να είναι και κάτι άλλο, ο δικός μου ας πούμε ήταν το φρέσκο γάλα ή μία φέτα κασέρι.

Υ.Γ στο σπίτι τρώει κεφτεδάκια μόνο:(

Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι μια φάση που θα περάσει γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολα και όποιος δεν τη ζήσει πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει

rQGhp3.png

Είμαι πολύ χαρούμενη, πετάω στα σύννεφα και έχω απίστευτο κέφι!

Της έκανα λοιπόν σήμερα ένα συνδυασμό κριθαράκι και καρότο (επικρατούσε το κριθαράκι από τα δυο) με το μοσχαράκι της και έφαγε....πάνω από 100 Ml. 110-130, δεν ξέρω πόσο ακριβώς, αλλά πάνω από 100. Και παχύ, όχι νερουλιασμένο!Βέβαια δεν φτάνει σε τίποτα τα 200 και 300 που τρώει με λαχανικά, αλλά τουλάχιστον το έφαγε γρήγορα και μόλις δοκίμασε την πρώτη κουταλίτσα, άνοιξε το στόμα και ζητούσε κι άλλο. Μόλις την κατέβαζε, ζητούσε!Δεν το πιστευα!Είμαι άλλος άνθρωπος!Και να σημειώσω ότι πέρα από το πρωινό της γάλα, είχε φάει ένα γιαούρτι και ενδιαμέσα η κοπέλα που την κρατάει μου είπε έφαγε ΚΑΙ τσουρέκι!Οπότε στη μια το μεσημέρι που έφαγε το φαί, νομίζω πάνω από 100 ml είναι καλά..

Dalia μου,

Να έχεις στο μυαλό σου ότι από τη στιγμή που θα είναι χορτάτη θα φάει ελάχιστα π,χ δημητριακά.

έχεις απόλυτο δίκιο...οπότε και θα έχω κάνει την υπόσχεση μου και δε θα φάει πολύ από αυτό...

Επίσης,

Τώρα όσο αναφορά τα γλυκά μπορεί να είναι και κάτι άλλο, ο δικός μου ας πούμε ήταν το φρέσκο γάλα ή μία φέτα κασέρι.

και σε μας το "γλυκό" προς το παρόν είναι τσουρέκι, ψωμί και κέικ (και δημητριακά από προχτές)...

Σημειωτέον, σήμερα δε χρειάστηκε να της τάξω τίποτα, οπότε έφαγε και μετά κοιμήθηκε χωρίς "γλυκό"...

Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω dalia....Και πραγματικά, πριν ξεκινήσει αυτά τα κόλπα η δικιά μου, ούτε εγώ καταλάβαινα άλλες μαμάδες που μού λέγανε "δεν τρώει και πόσο δύσκολα είναι"...Τώρα τις καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!(και να φανταστείς δεν είναι ότι γενικά δεν τρώει η μικρή μου, απλά δε δοκιμάζει, γιατί μοσχάρι/κοτόπουλο με λαχανικά τρώει, απλά δε δεχόταν-χρησιμοποιώ αόριστο γιατί πάει να αλλάξει αυτό...-άλλες γεύσεις!!!!)

o δικός μου είναι σχεδόν 4,5 και δεν δέχεται ακόμη νέες γεύσεις...

ο λόγος ( πιστεύω ) που δεν έφαγε χθες και προχθές είναι γιατί ψιλοάλλαξε το μενού μετά το πάσχα.Δευτέρα είχαν χοιρινό ( δεν έχει φάει ποτέ στη ζωή του ) και χθες ομελέτα που επίσης δεν έχει ξαναφάει.

rQGhp3.png

o δικός μου είναι σχεδόν 4,5 και δεν δέχεται ακόμη νέες γεύσεις...

ο λόγος ( πιστεύω ) που δεν έφαγε χθες και προχθές είναι γιατί ψιλοάλλαξε το μενού μετά το πάσχα.Δευτέρα είχαν χοιρινό ( δεν έχει φάει ποτέ στη ζωή του ) και χθες ομελέτα που επίσης δεν έχει ξαναφάει.

Μου ακούγεται μάλλον λογικό τότε, να μην έφαγε...Δεν ξέρω πώς είναι με ένα παιδάκι 4-5 χρονών, φαντάζομαι ακόμα πιο δύσκολα...

εμενα κοριτσια δεν κουραζομαι για να τα ατισω κουραζομαι να τα ακουω να λενε οτι θελουν και αλλο ιδικα η μικρη τα εχω παιξει και τωρα τρωει και μονη της βεβαια λερωνει λιγο την κουζινα αλλα δεν πειραζει. δεν ειχα ποτε προβλημα με το φαγητο και ποτε δεν στεναχωριομουνα αν ειχε φαει ολο η καποιες κουταλιες . μερικες φορες οταν ερχοταν στην αρχη η ωρα για το φαγητο το εβαζα στο τραπεζι και μολις το εβλεπαν το ζηταγαν μονα τους ειχε πιασει το κολπο. τωρα λεω να κανου λιγο κρατι.παχια ομως δεν ειναι καθολου.

εμενα κοριτσια δεν κουραζομαι για να τα ατισω κουραζομαι να τα ακουω να λενε οτι θελουν και αλλο ιδικα η μικρη τα εχω παιξει και τωρα τρωει και μονη της βεβαια λερωνει λιγο την κουζινα αλλα δεν πειραζει. δεν ειχα ποτε προβλημα με το φαγητο και ποτε δεν στεναχωριομουνα αν ειχε φαει ολο η καποιες κουταλιες . μερικες φορες οταν ερχοταν στην αρχη η ωρα για το φαγητο το εβαζα στο τραπεζι και μολις το εβλεπαν το ζηταγαν μονα τους ειχε πιασει το κολπο. τωρα λεω να κανου λιγο κρατι.παχια ομως δεν ειναι καθολου.

JENIA και εγώ μέχρι τους 18μήνες περίπου δεν είχα κανένα πρόβλημα με το φαγητό του, μετά άρχισαν τα όργανα.

Και εγώ δεν είχα στεναχώρια καμία μέχρι που κάναμε σιδηροπυνική αναιμία.Και 5 μπουκιές να έτρωγε μια χαρά θα ήμουν.

rQGhp3.png

JENIA και εγώ μέχρι τους 18μήνες περίπου δεν είχα κανένα πρόβλημα με το φαγητό του, μετά άρχισαν τα όργανα.

Και εγώ δεν είχα στεναχώρια καμία μέχρι που κάναμε σιδηροπυνική αναιμία.Και 5 μπουκιές να έτρωγε μια χαρά θα ήμουν.

Όπως το λες Dalia...γιατί η αναιμία στα μικρά παιδιά που δεν τρώνε καλά δυστυχώς σου χτυπάει την πόρτα...και για να μην φανώ και απόλυτη , θα πω τις περισσότερες φορές... εμένα δεν έιχε αποθέματα σιδήρου (φεριτίνη) και ευτυχώς το προλάβαμε λίγο πρίν μας πει ο γιατρός για αναιμία...μην σας κουράζω άλλο θέμα είναι αυτό... Να σε ρωτήσω, ακόμα σας ταλαιπωρεί η αναιμία????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...