Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορίτσια ποιόν γιατρό έχετε ;

Recommended Posts

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα τον Καραμανίδη (αλεξ/πολη -αναφέρεται και στη λίστα) και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη, πριν από αυτόν, προσπάθησα να "πιαστώ" στην Κουτλάκη (επίσης αναφέρεται στη λίστα) αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να με αναλάβει. Τώρα στο διδ/χο επέλεξα τον Σιββά και νομίζω πως έπρεπε να τον είχα κάνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη!

Διαφημίσεις

Καράμ Παύλος - Μητερα

Είχα μια συγκλονιστική εμπειρία μαζί του!!!Είναι ήρεμος και δεν σε αγχώνει και αυτο το τονίζω λόγω κάποιας ιδιομορφίας που είχα στη μήτρα.Είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και το κυριότερο είναι ότι σε φυσιολογικό τοκετό δεν κόβει καμία γυναίκα, χρησιμοποιεί μια μέθοδο με μασάζ εκείνη την ώρα.Την επόμενη ημέρα ήμουν στην καφετέρια του μαιευτηρίου και έπινα καφέ χωρίς ράμματα γιατι απλά δεν είχα και χωρίς κανένα μα κανένα πόνο!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα..Με την γυναικα μου ειχαμε περαση σχετικα δυσκολη εγκυμοσηνη λογο αμνιοπαρακεντησης που υπηρχε πυθανοτητα τρισωμιας..τελος καλο ολα καλα!! Γεννηθηκε ενα υγειεστατο κοριτσακη βαρους 3,180γρ και υψους 51,5 εκκατοστων..Ο γιατρος μας ειναι ο Κυριος Μιλτιαδης Παπαδακης στο περιστερι(ΑΤΤΙΚΗ) www.mpapadakis.gr .Ειναι εξερετος ανθρωπος και φοβερος επιστιμονας και δεν κοιταη τον πελατη στην τσεπη..1300 ευρω φυσιολογικα η καισαρικη,θελει να σε βλεπει 2 φορες τον μηνα τουλαχιστον γραφει συνταγες με τα φαρμακα και δεν πληρωνης μια στο φαρμακειο..Ειναι ανθρωπος και δενετε με την καθε γυναικα που συνεργαζετε για την εγκυμοσηνη..μιλαμε πρωτη φορα στην ζωη μου βλεπω γιατρο να ξεγεναει και μετα που ερχετε η ωρα να φυγεις να συγκηνητε τοσο πολυ που να δακριζει και βα σου λεη ¨στεναχωριεμε που δεν θα σας ξανα δω σας ειχα συνηθηση τοσο καιρο και να μην χαθουμε να περνατε να με βλεπετε καμια φορα απο το ιατρειο με την μικρη να την βλεπω και εγω..Με ολους ετσι ειναι.!!!!!! Ο ανθρωπος ειναι καταπληκτηκος και μακαρι να ηταν ολοι σαν αυτον..δεν ειναι σαν κατι γιατρους που σε ξεπετανε και δεν σου λενε τιποτα.οταν πας δεν εχεις να τον ρωτησης κατι και φευγεις χωρις να εχεις απορια!!!!!!! ΑΠΛΑ ΕΝΑς ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΥΣΤΗΜΟΝΑΣ.. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ..Αξιζει να τον επισκευτη μια γυναικα..Ειμαι τοσο συγουρος που βαζω το χερι μου στην φωτια για αυτον τον ανθρωπο..και ειναι παντα υπερ φυσιολογικου τοκετου..ΟΧΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΙΣΚΟ..ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ Κ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ!

Εγώ τον είχα και γέννησα μαζί του στο Αλεξάνδρας,εξαιρετικός!

Καλησπερα....πειτε μου κοριτσια για τον κυριο μαμοπουλο αν γνωριζετε??μετα απο αποξεση λογω παλινδρομης αποβολης θελω για ψυχολογικους λογους να αλλαξω γιατρο κ μου τον προτειναν

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

γειά σας κορίτσια είμαι καινουργια στο forum και θελω να αναφερω και εγω τον γιατρο μου

είναι ο λάζαρος Γκόνγκας και είμαι πολύ ικανοποιημένη

με παρακολουθεί στην εγκυμοσύνη μου και είναι απο τους καλύτερους που εχω επισκεφθεί

γιατι είχα προβλημα θρομβοφιλίας και εντονης ενδομητριωσης αλλά ευτυχώς τον άκουσα και πήγαν όλα καλά

καλησπερα ειμαι νεα στο forum αυτο επειδη σκοπευω εντος του 2014 να ξεκινησω την προσπαθεια μου για το πρωτο μου παιδακι θα ηθελα να ρωτησω για τον κυριο Χρηστο Ταμπακη και τον κυριο Χριστοφορατο εαν ξερετε κατι ειναι καλοι;:

Καλημερα! Εμενα με παρακολουθει ο κ.Σουλος στο Ελενα. Πηγαινω στα πρωινα ραντεβου αλλα νομιζω οτι μπορει να σε δει και στα απογευματινα ομως τοτε πληρωνεις επισκεψη. Ειναι νεος και κανει ο ιδιος τους υπερηχους. Και δεν μας εχει πει τιποτα για "ταριφα".

• 2 εβδομάδες μετά...

εμένα με παρακολουθει ο Κ.Γκόνγκας Λάζαρος και θα γεννήσω στο λητώ ενώ ξεγεννάει και στο ρέα αλλά είναι κοντά στο σπίτι μου.

Τον επέλεξα μέσα από τα σχόλια των κοριτσιών από εδώ μέσα και τον ευχαριστώ είναι εξαιρετικός.

Είχα επισκεφθεί πολλούς αλλά μάταιο τώρα πια κατέληξα και είμαι ευχαριστημένη

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου εγω ειχα τον κ.Συνδο Μιχαηλ στο αλεξανδρας. Στο λεω με εγκυηση να πας εκει.. Εγω ειχα μια παλλιδρομη πριν πηγαινα σε αλλον γιατρο στον Τυροβολα που ειναι στι Ιασω αλλα δεν με προσεξε καθολου.. Ο Συνδος στο Αλεξανδρα ειναι για εμενα ο καλυτερος..κ υπερ του φυσιολογικου τοκετου...αν ηταν αλλος σιγουρα θα ειχα γεννησει με καισαρικη.. Εχει πολυυυυυυυυυυ υπομονη ο ανθρωπος.

Κοριτσακι μου εγω ειχα τον κ.Συνδο Μιχαηλ στο αλεξανδρας. Στο λεω με εγκυηση να πας εκει.. Εγω ειχα μια παλλιδρομη πριν πηγαινα σε αλλον γιατρο στον Τυροβολα που ειναι στι Ιασω αλλα δεν με προσεξε καθολου.. Ο Συνδος στο Αλεξανδρα ειναι για εμενα ο καλυτερος..κ υπερ του φυσιολογικου τοκετου...αν ηταν αλλος σιγουρα θα ειχα γεννησει με καισαρικη.. Εχει πολυυυυυυυυυυ υπομονη ο ανθρωπος.
σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου θα κλεισω ραντεβου καποια στιγμη να παω να μιλησουμε απο κοντα θελω πολυ εναν γιατρο που θα εξαντλησουμε τα περιθωρια για φυσιολογικο τοκετο .. γενικα απο το νοσοκομειο ησουν ευχαρηστημενη? ποτε γεννησες?και να σε ρωτησω και κατι αλλο ... ξερεις αν υπαρχει 'ταρυφα'?? γτ ειναι ενα θεμα που με απασχολει παρα πολυ :( συγνωμη για την καταιγιδα ερωτησεων :-D

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καθότι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι, ψάχνω γιατρό που να ειναι και στο ικα, κατα προτίμηση δυτικά. Υπάρχει μαμά που να έχει εμπειρία από τον Ζελλιο;

ειναι στο ΙΚΑ Εύοσμου. Όλες οι γνωστές μου θεωρούν ότι ειναι αγενεστατος, αλλά εγώ θέλω την γνώμη κάποιας που να έχει γεννήσει μαζί του.

Τη δικια μου εμπειρια μπηκα να παραθεσω

5 χρονια προσπαθειεσ για παιδι γυρισα μερικουσ γυναικολογουσ

τα 2 τελευταια μου συστησανε τον κ. Ευαγγελο Δεδουλη στο Γυνη στο Μαρουσι

Δεν εχω λογια για το ταξιδι που μου χαρισε

Μεσα απο αποτυχιεσ με στηριξε ψυχολογικα σαν να τανε οικογενεια μου

Επιστημονασ με εξαιρετικα μηχανηματα εξαιρετικεσ μαιεσ που θα σου πει 2 λογια αλλα πραγματικα δεν εχει πολλα πολλα την αληθεια ρεαλιστικα αλλα με τον τροπο του θα σε στηριξει κιολασ

Την εξωσωματικη την εκανα αλλου αλλα αυτο δεν εχει σημασια γτ αυτοσ δεν αναλαμβανει

Μια εγκυμοσυνη σχετικα δυσκολη οχι απο τισ δυσκολοτερεσ

Με παλλινδρομη στο ενα απο τα δυο εμβρυα,ζαχαρο αργοτερα, και τελοσ ολιγοαμνιο και προωροσ τοκετοσ στισ αρχεσ του ενατου

ολα αυτα μπορει να φανταζουν λιγο περιεργα αλλα πραγματικα περασαν και δεν ακουμπησαν

Τον συστηνω ανεπιφυλακτα ακομα σκεφτομαι την ωρα τησ καισαρικησ και με πιανουν τα κλαμματα τετοια στηριξη δεν ειχα απο πουθενα!

τον ευχαριστω θερμα και αν υπαρχει ενασ λογοσ που μπηκα να αναφερω το ονομα του ειναι γτ δεν υπαρχουν πολλεσ αναρτησεισ στο διαδυκτιο και θα πρεπει αυτοι οι ανθρωποι να φαινονται καπου....αυτα απο μενα!

καλη δυναμη σε ολεσ!

Λάζαρος Γκόνγκας ευχαριστώ που υπάρχετε γιατρέ

στην ωραιότερη φάση της ζωής μου ενώ απελπίστηκα με αναλάβατε και θα γεννήσω το κοριτσάκι μου ενώ όλοι μου ζητούσαν λεφτά που στην φάση αυτή που είμαι άνεργη δεν έχω να δώσω

ευτυχώς που αναλαμβάνετε και άνεργες μητέρες και τους χαρίζετε χαρά και ευτυχία

καλησπερα σας κοριτσια! Ηθελα να ρωτησω αν εχει καποια κοπελα προσφατη εμπειρια με Γουμαλατσο 'η Πρωτοπαππα απο αλεξανδρας.Μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος και θα ηθελα να βρω νεο γυναικολογο μιας και δεν ειμαι ιδιαιτερα ικανοποιημενη με αυτον που εχω. Περιμενω με αγωνια μιας και εχω αγχωθει αρκετα!!!:confused:

Μανούλες μου!!! Ο γιατρός μου στο Διδυμότειχο μου συνέστησε τον κ. Γράψα στην Αλεξ/πολη!!! Θέλω όσες ξέρετε να μου δώσετε λεπτομέρειες!!! Είναι καλός; Ζητά πολλά για φακελάκι και καισαρική;

Εμείς πάμε τελευταία στιγμή εκεί και γεννάω -μαλλον- 36 εβδομάδων δηλαδή σε 2 εβδομάδες!!! Μήπως θα είναι πιο "απαιτητικός" σε θέμα χρημάτων;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...