Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορίτσια ποιόν γιατρό έχετε ;

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Γέννησα πριν 1,5 χρόνο τον μικρούλη μου με τον κύριο Μαργέλη και τον συστήνω ανεπιφύλακτα! Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, άριστος επιστήμονας και η μαία του είναι ο πιο κεφάτος άνθρωπος που έχω γνωρίσει!

BdmAp3.png

Διαφημίσεις

Θωμόπουλος Παναγιώτης στο Γαία απίστευτος άνθρωπος και φοβερός γιατρός!

kalispera kai xronia polla! exeis paei s ayton to giatro exeis gennhsei me ayton psaxno plirofories giati me endiafereis ean boreis se parakalo enhmerose me!!

na eisai kala kai sou euxome oti kalytero

εγω κοριτσια εχω την κ Ευγενια Σκλια και την συστηνω ανεπιφυλακτα!

Ειναι υπερ του φυσιολογικου (γεννησα Μ Δευτερα, αν ηταν αλλος θα εκανε καισαρικη να παει διακοπες) και μου εβαλαν το παιδι πανω μου με το που γεννησα για να θηλασει!

Ξεγεννα στο μητερα και εχει ιατρειο στους αμπελοκηπους κοντα στο μετρο

I

Καλησπέρα σε όλες. Η γιατρός μου είναι η κ. Θεοδώρου στο Αττικό νοσοκομείο. Γνωρίζετε κάτι γι' αυτήν ή αλόμα και για το νοσοκομείο;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμενα..!!εμενα με παρακολουθεί ο Κυριος Κεραμιδάς Νεκταριος..!Υπέροχος γιατρος και πανω απ'ολα,απεχθάνετε την καισαρική...!ειμαι πολυ περιεργη με τους γυναικολόγους και εκείνος με κάνει να νιωθω πολύ άνετα και με γεμιζει με χαρά οταν μου μιλάει για την εγκυμοσυνη μ..!!με ανεβάζει πολύ..!!ιασω και ρεα..

εγώ έχω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Ελενα. ειναι πολυ ευγενικος και πάντα πρόθυμος.

Επεξεργάστηκαν by Τζιτζι
λαθος ονομα

9KjMp2.png

W55Xp2.png

Αυτοί που μιλάνε άσχημα για μένα...Αν ξέραν τη γνώμη έχω για αυτούς......

ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...!!!!!!!

Κορίτσια καίγομαι !!!

Έχει κάποια κοπέλα απο εδώ εμπειρία απο τον γυναικολόγο Παναγιώτη Κατσανδρή, που εδρεύει στην Γλυφάδα και είναι και στο Κέντρο Μητέρας Και Παιδιού στην Αργυρούπολη ???????????????????

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Διαφημίσεις

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟΥς ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ

ProudMom θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις θέμα με το όνομα του υποψήφιου γιατρού σου μήπως τον γνωρίζει καμμία

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Κορίτσια γεια σας! Είμαι σχετικά καινούρια στην παρέα σας αλλά ξέρω ότι θα είστε πολύ καλή συντροφιά για μένα από δω και πέρα..!! Μόλις χτες έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό...!!! να σας ρωτήσω, μιας κ δεν΄είχα σταθερό γυναικολόγο ως τώρα, έχετε να μου προτείνετε κάποια γυναίκα γυναικολογο στη Θεσσαλονίκη συμβεβλημένη με εοπυυ που να είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού? (ή μήπως ζητάω πολλα? :) ) Ευχαριστώ πολύ :)

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας! Είμαι σχετικά καινούρια στην παρέα σας αλλά ξέρω ότι θα είστε πολύ καλή συντροφιά για μένα από δω και πέρα..!! Μόλις χτες έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό...!!! να σας ρωτήσω, μιας κ δεν΄είχα σταθερό γυναικολόγο ως τώρα, έχετε να μου προτείνετε κάποια γυναίκα γυναικολογο στη Θεσσαλονίκη συμβεβλημένη με εοπυυ που να είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού? (ή μήπως ζητάω πολλα? :) ) Ευχαριστώ πολύ :)

το συμβεβλημένη με τον εοπυυ δεν ξέρω γιατί το θελεις (οι περισσοτεροι συνταγογραφουν για τον εοπυυ, τώρα αν θες να μην πληρωνεις επισκεψη και να σε καταχωρει μεσω εοπυυ τότε πάω πάσο). Νομιζω μια καλή επιλογή είναι η Αγγελιδου Αναστασια και η βατοπουλου αναστασια. Δεν έχω πάει προσωπικα, ξερω πως είναι στον εοπυυ καποιες γνωστες μου γεννησαν μαζι τους φυσιολογικα τωρα αν είναι υπερ του φυσιολογικου δεν το γνωριζω

vaisp2.png

xrxup2.png

Κι εγώ μια απ' τα ίδια, καινούργια και σε αναζήτηση γιατρού. Θέλω κάποια (ή και κάποιον) υπέρ του φ.τ., κατά της πρόκλησης και κατα προτίμηση να συνεργάζεται με τη Βιοκλινική. Διάβασα κάπου στο φόρουμ για την κα Μπουζάκη Αγγελική, η οποία πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Την είχε καμιά;

tt16920e.aspxtt18a6db.aspx

Γειά σας κορίτσια και από μένα.

Είμαι στην 6η εβδομάδα.με παρακολουθεί μέχρι τώρα ο κύριος Νίκος Δουληγέρης προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη αλλά φοβάμε για την γέννα.

έχετε ακούσει κάτι για αυτόν?

καλησπερα κοριτσια,ειμαι 8 εβδομαδων και ψαχνω γιατρο να με αναλαβει για καισαρικη. ξερετε καποιον στο ελενα μηπως?

χα, εγώ ξέρω τον Αυγουστίδη!θα πετάξει την σκούφια του...εγώ τον άφησα για αυτόν ακριβώς το λόγο. επειδή ήθελε να μου κάνει καισαρική. ρώτα τον για τα χρήματα όμως γιατί ξέρω ότι έχει ταρίφα

Μιχαλοδημητράκης Νίκος--Νέο Ψυχικό . είναι εκπληκτικός και επιστήμονας και άνθρωπός!χάρη σε αυτόν δεν κατάλαβα δυσκολία στην εγκυμοσύνη μου. γεννήσαμε πρόσφατα στο Λητώ αλλά έχει σύμβαση-αν το λέω καλά -και με άλλα μαιευτήρια. Νίκο μας σε ευχαριστώ!!!μακάρι όλοι οι γιατρούληδες να είναι σαν κι εσένα:-D!!

τελικά απο ότι φένεται υπάρχουν και καλοί γιατροί.. γιατί εγώ πριν τον ζαφειράτη είχα πέσει σε κάτι γιατρούς φιντάνια

αν και δεν γνωρλιζω απο θεσ/νίκη, εδώ στην Αθήνα ευτυχώς για εμάς τις γυναίκες καλοί γιατροί υπάρχουν!!!αν και κάποιες δεν στάθηκαν με την πρώτη τυχερές..αλλά και οι "άλλοι" εξυπηρετούν ένα σκοπό!να εκτιμάμε τους καλούς όταν τελικά τους βρούμε!-bright side of life e? ;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...