Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γιατρός κατάλληλος για αφαίρεση ινομυώματος

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Κάντι είπε:

Ελπιζω ολα να σου πανε καλα και οσο πιο ανώδυνα γινεται.

Τον ειχα επισκεφτεί αλλα για εξωσωματική και δεν μου ειχε ταιριάξει εμενα. Εχω κανει ήδη δυο λαπαροσκόπησεις για κύστες και ινομοιωματα όπου μου επιβεβαίωσε οτι ειχε γίνει καλη δουλειά. Αλλα οσον αφορα τις επεμβάσεις που ειχα κανει τον βρήκα πολυ στοχευμένο σ αυτα που μου ειπε.

Σου μίλησε για υστεροκτομη ή ανοιχτό χειρουργείο; Ποσο χρόνων εισαι;

Είμαι 41 ετών. Μου μίλησε για αφαίρεση ινομυωμάτων. Μου πρότεινε όμως και υστερεκτομή, δηλώνοντας πως έτσι εξαλείφουμε 100% τις πιθανότητες επανεμφάνισης των ινομυωμάτων και το ίδιο είχε κάνει και ο Ίμβρος του Μετροπόλιταν. Εφόσον όμως του δήλωσα ότι επιθυμώ να τεκνοποιήσω καταλήξαμε στο να προχωρήσουμε σε ινομυωματεκτομή μόνο. Μου είπε πως θα την ξεκινήσει λαπαροσκοπικά και θα την ολοκληρώσει με ανοιχτό χειρουργείο και πως θα χρειαστεί να μείνω μόνο 2 ή 3 ημέρες στο νοσοκομείο. Οι προηγούμενοι γιατροί μου μίλαγαν αποκλειστικά για ανοιχτό χειρουργείο και για απαιτούμενη νοσηλεία 5 ή 6 ημερών.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Κάντι ήθελα να σε ενημερώσω πως προχώρησα τελικά στην επέμβαση για αφαίρεση ινομυωμάτων με τον Πιστοφίδη. Η εγχείρηση έγινε την προηγούμενη Τρίτη. Όλα πήγαν καλά και μέχρι στιγμής η ανάρρωσή μου εξελίσσεται ομαλά. Παρόλο που υποβλήθηκα σε ανοιχτό χειρουργείο χρειάστηκε μόνο τρεις ημέρες να παραμείνω στο νοσοκομείο. Ο κύριος Πιστοφίδης είναι, όπως διαπίστωσα, εξαίρετος άνθρωπος. Κατά τη διάρκειά της νοσηλείας μου πέρναγε κάθε μέρα να με δει. Ο ίδιος μου ενέπνευσε, εξάλλου, εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή της συνάντησής μας στο ιατρείο του. Θέλω και πάλι να σου απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί εσύ ήσουν εκείνη που μου τον πρότεινε!!! Να είσαι πάντα καλά, με Υγεία πάνω απ' όλα, και σου εύχομαι Ό,τι Καλύτερο για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους!!! :)

10 ώρες πρίν, ΜΕΛΙΝΑ.19 είπε:

@Κάντι ήθελα να σε ενημερώσω πως προχώρησα τελικά στην επέμβαση για αφαίρεση ινομυωμάτων με τον Πιστοφίδη. Η εγχείρηση έγινε την προηγούμενη Τρίτη. Όλα πήγαν καλά και μέχρι στιγμής η ανάρρωσή μου εξελίσσεται ομαλά. Παρόλο που υποβλήθηκα σε ανοιχτό χειρουργείο χρειάστηκε μόνο τρεις ημέρες να παραμείνω στο νοσοκομείο. Ο κύριος Πιστοφίδης είναι, όπως διαπίστωσα, εξαίρετος άνθρωπος. Κατά τη διάρκειά της νοσηλείας μου πέρναγε κάθε μέρα να με δει. Ο ίδιος μου ενέπνευσε, εξάλλου, εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή της συνάντησής μας στο ιατρείο του. Θέλω και πάλι να σου απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί εσύ ήσουν εκείνη που μου τον πρότεινε!!! Να είσαι πάντα καλά, με Υγεία πάνω απ' όλα, και σου εύχομαι Ό,τι Καλύτερο για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους!!! :)

Κι εσυ να εισαι καλα! Να εχεις μια ταχύτατη ανάρρωση και να επιστρέψεις σύντομα στις δραστηριότητες σου. Δεν κανατε ολική αφαίρεση ετσι δεν ειναι;

11 ώρες πρίν, Κάντι είπε:

Κι εσυ να εισαι καλα! Να εχεις μια ταχύτατη ανάρρωση και να επιστρέψεις σύντομα στις δραστηριότητες σου. Δεν κανατε ολική αφαίρεση ετσι δεν ειναι;

@Κάντι Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Ναι, τελικά δεν έγινε υστερεκτομή. Μόνο αφαίρεση ινομυωμάτων.

On 17/11/2021 at 10:27 ΠΜ, ΜΕΛΙΝΑ.19 είπε:

@Κάντι Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Ναι, τελικά δεν έγινε υστερεκτομή. Μόνο αφαίρεση ινομυωμάτων.

Μπραβο αυτο ειναι πολυ ευχάριστο! Αν τυχόν χρειαστείς πληροφορίες για εξωσωματική ή κατάψυξη ωαρίων πες μου, εκεί το εχω εξαντλησει το θεμα :-P

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Κάντι είπε:

Μπραβο αυτο ειναι πολυ ευχάριστο! Αν τυχόν χρειαστείς πληροφορίες για εξωσωματική ή κατάψυξη ωαρίων πες μου, εκεί το εχω εξαντλησει το θεμα :-P

Σε ευχαριστώ και πάλι! Εννοείται πως άμα χρειαστώ τις σχετικές πληροφορίες θα σε έχω υπόψη μου! :)

• 2 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...