Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ - ΤΡΙΗΜΕΡΑ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ

roxanne

Recommended Posts

Masrpir το Negreponte resort είναι πάρα πολύ ωραίο στην Ερέτρια. Είναι καινούριο ξενοδοχείο τα 4-5 τελευταία χρόνια άνοιξε και έχει πάρα πολλές ανέσεις...Εχω πάει μία φορά μονο για Σαβ/κο με ένα παιδί και είχαμε περάσει καλά!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Να σου πω κάτι; Όταν είχαμε πάει με τον Βασίλη διακοπές και ήταν 11 μηνών σε πληροφορώ ότι έτρωγε κανονικά στη ταβέρνα. Πατατούλες λιωμένες με το πιρουνάκι, μακαρονάκια κομμένα με το κουταλάκι, γεμιστά και γενικώς ότι μπορούσα να λιώσω ή να κόψω σε μικρά κομματάκια, μέχρι και φαγκρί ψητό είχε φάει. Μίλα με τη παιδίατρο σου γιατί εγώ αυτό είχα κάνει, δεν το έκανα αυθαίρετα ....Μπορείς να πάρεις και ένα μπλεντεράκι μαζί σου και να του λιώνεις διάφορα φαγητά....

Και εμένα μια από τα ίδια μου πρότεινε η παιδίατρος , θα της παραγγέλνεις κανονικά τη μερίδα της στο εστιατόριο :lol::lol::lol: !!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Να γράψω και εγώ για το Eretria.

Το δωμάτιο στο Village που μέναμε ήταν εκπληκτικό. Μας βάλανε σε 3κλινο με δύο κούνιες, ήμασταν πολύ άνετα με την βεραντούλα να βλέπει στον κήπο, πολύ ωραία. Έχει πολύ ωραίες εγκαταστάσεις, την disco όπου κάθε βράδυ χορεύαν τα παιδιά, μια εκπληκτική τεράστια πισίνα (άσχετα του ότι εγώ αποφεύγω πισίνες λόγω παιδιών). Στα αλλά. Σεντόνια αλλάζανε 2 φορές την εβδομάδα!!!! Την 4η ημέρα διαμαρτυρήθηκα έντονα καθώς είχαν αλλαχθεί μία φορά μου είπανε ότι δεν είναι ξενοδοχειακή εγκατάσταση αλλά club και δεν υποχρεούνται να αλλάζουν παραπάνω. Εμένα όμως από εκεί και πέρα μου τα αλλάζανε κάθε μέρα (μάλλον γιατί είμαι όμορφος). Βέβαια τους είχα ενημερώσει ότι από τουριστική αστυνομία μου είχαν πει ότι δεν γνωρίζουν κάτι για club και τέτοια και από τη στιγμή που είναι στο ξενοδοχειακό επιμελητήριο και έχουν 4 αστέρια θα έπρεπε να αλλάζουν κάθε μέρα.

Επίσης εμένα το φαγητό δεν με ικανοποίησε ποιοτικώς και για τα δεδομένα μου ήταν κάτω του μετρίου.

Βέβαια και το κόστος ήταν σχετικά αρκετά μικρό αφού είχαμε δώσει 110 ευρώ την ημέρα θεωρητικά all inclusive, συγκεκριμένα αναψυχτικά ελεύθερα, καφές δωρεαν(γαλλικός, ο φραπές έξτρα). Δεκατιανό είχε κάτι σαν σαντουιτσάκια και είχε και παγωτό δωρεάν για τα παιδιά. Αν ήθελες κάτι άλλο συγκεκριμένο το πλήρωνες.

Η θάλλασα γενικά ήταν καθαρή αλλά δύο-τρείς φορές είχε αρκετές φουσκαλίτσες οι οποίες έχω την εντύπωση ότι δεν είναι καλό...

Η σύζηγός μου το συζήταγε να ξαναπάμε, εγώ από την άλλη όχι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...