Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αρπαγη βρεφους απο το ΕΛΕΝΑ!!!

Spiroulina

Recommended Posts

ενω γενικα απο το μαιευτηριο εμεινα ευχαριστημενη θα σας πω τι ειδα εγω που νοσηλευτηκα 3 φορες μεσα σε 9 μηνες(2 φορες με προβλημα και μια για να γεννησω)

ο αντρας μου ερχοταν οτι ωρα ηθελε,μα 1 το βραδυ μα 6 το πρωι κανενας δεν τον σταματησε η τον ρωτησε που παει τετοια ωρα.το ιδιο και η αδερφη μου που ερχοταν παντα 6 το πρωι.

καποια εγραψε οτι δεν περιφερονται τα νεογεννητα ποτε στους διαδρομους.ξερετε ποσες φορες μπηκα στο ασανσερ με αλλα 5-6 ατομα και μεσα να ειναι νοσηλευτρια με νεογεννητο σε πυρεξακι??????νεογεννητο,δεκεμβρη μηνα σε κλειστο χωρο με τοσα ατομα!!!!!!

απλα ΕΛΕΟΣ.

αλλα επειδη ετσι μας βολευει την περιοδο που νοσηλευομαστε δεν μιλαμε ουτε παραπονιομαστε για το οτι μπαινουμε ανενοχλητοι(και φυσικα βαζω τον εαυτο μου μεσα).πρεπει να γινει κατι σαν αυτο.......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν ηταν οντως γυναικα και οχι κυκλωμα ποιος ξερει τι 'τρακο' συναισθηματικα εχει φαει και αυτη...για να το κανει αυτο.....και να λεει οτι ειναι δικο της. Δεν θελω να σκεφτομαι.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

το αναγνωρισαν οι γονεις? πως το αναγνωρισαν,αφου ηταν νεογεννητο? ολα τα μωρα που μολις γεννιουνται ειναι ιδια,ζουμπουρλιδικα,και ομορφουλικα....και αν αυτο ειναι αλλο μωρο?

Εμ, δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση μια στο δισεκατομμυριο μανα να ΜΗΝ αναγνωρισει το παιδι της. Ακου που σου λεω. Την ειδα μολις βγηκε. ΑΚΟΜΑ θυμαμαι ΑΚΡΙΒΩΣ το προσωπο της εκεινη την στιγμη και την εκφραση της με καθε λεπτομερεια. Δεν τιθεται θεμα να την μπερδευα με αλλο μωρο. Καθε μωρο ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικο απο τα αλλα....:lol:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Πραγματικά δεν ξέρω τί θα έκανα αν είχα μπροστά μου αυτή τη γυναίκα που θέλει να λέγετε και μάνα...:twisted:

Κατι τέτοια περιστατικά με κάνουν να χάνω την ψυχραιμία μου...

Υπάρχει κάτι χειρότερο απ' το να σου αρπάζουν το νεογέννητο μωρό σου?????

Έλεος........

Επίσης επειδή γέννησα σε ιδιωτικό μαιευτήριο (δεν έχω κάτι με τα δημόσια) θεωρώ δύσκολο έως ακατόρθωτο να σου αρπάζουν εκεί το βρέφος σου!

Τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά!

bUUCp3.png

:mad::evil::evil: Κοριτσια τι ηταν παλι και αυτο? προσωπικη διαφορα ή κυκλωμα εμποριου βρεφων? Ακουσε καμια? Τελικα πως βρεθηκε το μωρο? Και μετα σου λενε για τα ιδιωτικα μαιευτηρια... Αντε βγαλε ακρη!!!

Διαφημίσεις

Ακουσα στις ειδήσεις ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ηταν έγκυος και ήταν να γεννήσει κάπου τώρα, αλλά απέβαλε. Δεν ήθελε να το πεί στον σύντροφο της γιατί δεν τα πηγαίνουν καλά και θα την παρατούσε. Οπότε σκέφτηκε, δεν βαριέσαι θα πάω να πάρω ένα και όλα καλά. ¨οσο για το πως βρέθηκε να έιναι καλά οι γειτόνισσες, το είχαν υποψιστεί ότι δεν ήταν έγκυος όπως έλεγε και μόλις άκουσαν ότι χάθηκε παιδάκι από το ελενα και μάλιστα κορίτσι, υποποτεύθηκαν ότι αυτή το πήρα και κάλεσαν την αστυνομία. αλλιώς σιγά μην βρισκόταν το παιδί. Αγιο είχε το χρυσούλι μου, πάνω στην ατυχία του ήταν και τυχερό. Αλήθεια ρε κορίτσια σκέφτεστε αυτήν την μάνα για πόσα χρόνια θα βλέπει εφιάλτες η καυμένη. Εγώ έχω δεί αυτόν τον εφιάλτη άπειρες φορές, ότι και καλά ξυπνάω και τα μωρά άφαντα και χωρίς φυσικά να έχω ανάλογη εμπειρία.

τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά!!!

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...