Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικό Δωμάτιο - τι θα χρειαστεί το δωμάτιο του μωρού?

Recommended Posts

φανταζομαι καροτσι , ρηλαξ καθισμα αυτοκινητου ..ειναι πραγματα που θα χρειαστεις ...

αλλα θα σου φερουν και δωρα

μην αγχωνεσαι!!

να σε ρωτησω ολα αυτα που εχεις παρει ..τα εχεις στησει κιολας ??

0sb2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 115
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα katerina11!

Τα έπιπλα δε μας τα έχουν φέρει ακόμα,τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη τα περιμένουμε,όπως και το μπανάκι.

Τα υπόλοιπα (προίκες και λίκνο) μας τα έφεραν το Σάββατο και ο άντρας μου έκατσε και το συναρμολόγησε και τώρα το κοιτάμε!!

Καλησπέρα κούκλες, λοιπόν το δημοσιεύω εδώ για να το δει κόσμος.

Οποιες έχετε παιδικά επιπλάκια ΙΚΕΑ το μοντέλο HENSVIK αυτά τα άσπρα με την τσαχπινιά την κυματιστή ,σας ενημερώνω ότι το Lidl την Πέμπτη 13/8 έχει προσφορά ένα επιπλάκι ραφιέρα σχεδόν όμοιο με την σειρά του ΙΚΕΑ. Για δείτε το http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20090813.p.rafiera και το παγκάκι του http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20090813.p.pagos εγώ ψήνομαι για το παγκάκι!!

doraki είπε:
Καλημέρα katerina11!

Τα έπιπλα δε μας τα έχουν φέρει ακόμα,τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη τα περιμένουμε,όπως και το μπανάκι.

Τα υπόλοιπα (προίκες και λίκνο) μας τα έφεραν το Σάββατο και ο άντρας μου έκατσε και το συναρμολόγησε και τώρα το κοιτάμε!!

Καλορίζικα όλα! Νωρίς δεν τα φτιάξατε? 1381689okxaxjafpl.gif

Καλημέρα stellitsa1978!

Ίσως ακούγεται νωρίς αλλά γενικά δεν αφήνω πράγματα για την τελευταία στιγμή.

Πιστεύω πως όσο πιο νωρίς τα έχεις προγραμματίσει,τόσο λιγότερο θα τρέχεις στο τέλος.

Διαφημίσεις

doraki είπε:
Καλημέρα stellitsa1978!

Ίσως ακούγεται νωρίς αλλά γενικά δεν αφήνω πράγματα για την τελευταία στιγμή.

Πιστεύω πως όσο πιο νωρίς τα έχεις προγραμματίσει,τόσο λιγότερο θα τρέχεις στο τέλος.

Καλημέρα και με το καλό να έρθει το καινούργιο μέλος!! Εμείς εκτός από τα βασικά χρησιμοποιήσαμε πολύ ένα αερόθερμο που το κουβαλούσα από το μπάνιο στο δωμάτιο του μετά το μπανάκι του, θερμόμετρο δωματίου - μπάνιου, και ένα φακό τον οποίο χρησιμοποιούσα το βράδυ να δω αν έχει κάνει κακά χωρίς να τον ξυπνήσω (με το φωτάκι της νυχτας δεν έβλεπα) Επίσης μην ξεχάσεις τα ψιλολόγια.. Pampers, sudocream, σφουγγαράκια, πιπίλες, σαμπουάν... μέχρι και φυσιολογικό ορό είχα από την αρχή..Αυτά για να μην τρέχεις.

line_m121_beg_boy_time_1223956800_text_cf20ecf0efecf0e9f1dceaeff220ece1f220e5dfede1e920.gif

• 2 months later...
  • 1 month later...

μην αγχώνεστε.

Βασικοί κανόνες(κατά τη γνώμη μου) για τα πράγματα των μωρών:

1. Τα μωρά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα (ένα κιλό το μήνα είναι το 25% του βάρους τους, φανταστείτε να πάρετε το 25% του βάρους σας σε ένα μήνα). Συνεπώς ότι αγοράσετε θα σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε πολύ πριν παλιώσει. Συνεπώς ότι μπορούν να σας δώσουν (από ρουχα) το παίρνετε με χαρά! Αφήστε τα περί υποχρεώσεων κτλ γιατί αλλιώς θα σας κλέψουν τα μαγαζιά με μωρουδιακά!

2. Τα μωρά τους 3 πρώτους μήνες δεν βλέπουν και σαφώς δεν τα ενδιαφέρει τι χρώμα θα έχει η αλλαξιέρα ή το κρεβάτι! Το μόνο που θέλουν είναι κάπου να κοιμούνται. Γιαυτό καλό στρώμα, αλλά κρεβάτι αν μπορεί να το δανειστείτε από άλλον τόσο το καλύτερο. Αλλιώςκάτι φτηνό από ΙΚΕΑ.

3. Αλλαξιέρα: Σας χαλάει ένα τραπέζι; Το μωρό δεν το πειράζει καθόλου! Ακόμη και στο πλυντήριο πάνω δεν έχει κανένα απόλύτως πρόβλημα!

4. Επιπλα γενικά: Πεταμένα λεφτά. Σε 3 το πολύ χρόνια θα τα πετάξετε για να πάρετε τα έπιπλα με τα οποία θα βγάλει τουλάχιστον το δημοτικό (δεν αναφέρομαι σε μεγαλοκαπιτάλες που αλλάζουν έτσι και αλλιώς έπιπλά κάθε χρόνο, αλλά σε κόσμο που θα δανειστεί από την πιστωτική για να αγοράσει έπιπλά επειδή νομίζει ότι έτσι πρέπει)

Κοινώς: Οτιδήποτε μας δώσουν (ακόμη και μπιμπερό) είναι ευπρόσδεκτο. Τα μόνα πράγματα που δεν μπορούν να δανειστούν είναι οι πάνες και οι πιπίλες!

Αφήνουμε τις ευγένειες κατά μέρους και ζητάμε ότι έχουμε ανάγκη από όλους τους φίλους μας, και μετά αγοράζουμε τα άκρως απαραίτητα.

Εμεις τελικά αγοράσαμε (εκτός από τα παιχνίδια)

Στρώματα (για τα 2 από τα 3)

Καρότσια

Καθισματάκια αυτοκινήτου 9-36 (τα του νεογένητου μας τα δάνεισαν)

κάποια μπιμπερό

κάποια ρούχα (σχεδόν τίποτα όμως για νεογέννητα γιατί τα βαφτίσαμε πολύ νωρίς και τα 3, 2 μηνών οπότε προλάβαμε να πάρουμε με τα δώρα της βάφτισης)

Προσωπικά προτιμώ να κρατάω τα λεφτάκια μου για να τους πάρω κάτι χρήσιμο όταν μεγαλώσουν παρά να τα δώσω σε άχρηστα πράγματα

Διαφημίσεις

• 8 months later...

Νόμιζα οτι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να γυρίζω στα μαγαζία και να αγοράζω τσάντες και παπούτσια. Και όμως τώρα ψωνίζω για την μπέμπα μου και είναι σίγουρα πολύ καλύτερη ασχολία

• 4 εβδομάδες μετά...

Αλύσια κι ε΄μενα δεν μου αρέσει τίποτα στα μαγαζιά, ότι έχω δει μέχρι στιγμής σε καταστήματα φωτιστικών δλδ. αλλά δες στο www.toys.gr , βάλε στην αναζήτηση φωτιστικό και θα σου φέρει διάφορα. τα έχει ακριβά, αλλά θα το ψάξω και αλλού στο ίντερνετ. λεω να οργανωθώ τον άλλο μήνα σιγά-σιγά με το δωμάτιο

erica1 είπε:
Νόμιζα οτι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να γυρίζω στα μαγαζία και να αγοράζω τσάντες και παπούτσια. Και όμως τώρα ψωνίζω για την μπέμπα μου και είναι σίγουρα πολύ καλύτερη ασχολία

Εισαι Θεα και εγω ρε συ ετσι πιστευα και τωρα επειδη ειναι νωρις συγκρατιεμαι να μην ψωνησω

για τον μπεμπη!!!!

kxristina είπε:
Αλύσια κι ε΄μενα δεν μου αρέσει τίποτα στα μαγαζιά, ότι έχω δει μέχρι στιγμής σε καταστήματα φωτιστικών δλδ. αλλά δες στο www.toys.gr , βάλε στην αναζήτηση φωτιστικό και θα σου φέρει διάφορα. τα έχει ακριβά, αλλά θα το ψάξω και αλλού στο ίντερνετ. λεω να οργανωθώ τον άλλο μήνα σιγά-σιγά με το δωμάτιο

κοιταξτε και ebay.de η ebay.co.uk, αλλα και amazon.de.

Πολυ ομορφα αλλα λιγο τσιμπημενα φωτιστικα ειναι τα haba!!

Διαφημίσεις

Εγω εχω 3 προτασεις οικονομικες!

1)Μωρουδοκοσμος Κορυδαλος (Ταξιαρχων 7 - 2104950821)

2)Motherbaby Περιστερι ( Υπάτης 51 Γεφυρα Ρωσινιολ - 2105745127//8011154500)

3)Ικεα

Κοριτσια συμφωνω με την αποψη οτι δεν βλεπει και το αρχικο δωματιο ειναι βλακεια να το φτιαχνεις καπως το τελικο παιδικο ειναι ωραιο να το φτιαξεις με τον ηρωα που του αρεσει και τα χρωματα που του αρεσουν!

Τωρα σκεφτομαι να παρω την κουνια την αλλαξιερα και την ντουλαπα απο το ΙΚΕΑ συνολο 400 Ευρω,το στρωμα απο την Cocoomat 200 Ευρω και καροτσια καθισματκια και τα λοιπα θα τα παρω απο τον Μωρουδοκοσμο ή το Motherbaby!

Σεντονια πετσετες απο το Mothercare και κανενα μαγαζι με λευκα ειδη!

Καρεκλα θηλασμου εχει μια καταπληκτικη στο ΙΚΕΑ 100 ευρω κουνιστη με υποποδιο 50 ευρω οποτε τελεια!

Εγω δεν φτιαχνω τιποτα γιατι θα αγορασουμε καινουριο σπιτι σε ενα χρονο και θα πουλησουμε αυτο οποτε μια και καλη στο καινουριο σπιτι θα του φτιαξω το δωματιο του οπου μαλλον θα καταληξω στην Neoset και στην Sato εγω μεγαλωσα με τα επιπλα τους και ηταν τελεια ποιοτηκος!

Παντως στον Μωρουδοκοσμο και στο Motherbaby εχει καταπληκτικα πραγματα με πολυ καλες τιμες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...