Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καλός παιδίατρος στη Καβάλα!!

konstantina83

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

καλη Σαρακοστη να έχουμε να χαιρεστε τα παιδάκια σας,οσες ειναι για προσπαθεια εύχομαι το συντομοτερο δυνατο!!

Είμαι καινούριο μέλος,έχω ενα αγοράκι 11 μηνών που το λατρεύω!:P

θα ήθελα τη πολύτιμη βοηθεια σας!!

Σύντομα μετακομίζω στη όμορφη καβάλα και δεν έχω καμια ιδέα για παιδιατρους!!:shock::shock:Οσες ειστε απο κει θα μπορεσετε να με βοηθησετε;;;Ποια παιδιατρος έχετε εσεις για το παιδί σας;;:?::?::?:ποια μου προτείνετε;;

Σας ευχαριστώ παρά πολύ!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Μπες εδω http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=52 και ρωτα, ολο και καποια θα σου πει. Εγω ειμαι απο κει αλλα δεν μενω πια, οποτε αν δεν βρεις πες μου να ρωτησω την μαμα μου που θα ξερει. Κλως ηρθες στο φορουμ!

Κωνσταντίνα κορίτσι μου με το καλό να έρθεις στην πόλη μου και για ότι χρειαστείς μην διστάσεις να με "χρησιμοποιήσεις". Πολλοί είναι οι γιατροί που έχουν καλό όνομα στην πόλη. Σου αναφέρω τους γνωστότερους και -θεωρητικά- καλύτερους : (η σειρά είναι τυχαία)

Θανάσης Κουρκούλης, Λια Κυρανούδη, Λαπόρδα Αλέκα και φυσικά η Γαβριηλίδου.

Ρώτα ότι θελεις , ετσι???

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις!!!Να ειστε όλες καλά!

Οπως σας ειπα νέα στη πόλη και δεν έχω κανένα γνωστό να ρωτήσω!

• 1 month later...

Καλως να μας ερθεις στην Καβαλα!Εγω εχω την Αλεξανδρα τη Λαπορδα-Παιδιατρο Νοεγνολογο και εχω να σου πω μονο καλα για αυτη την κοπελα!Απο το μαιευτηριο μεχρι σημερα με εκπλησσει συνεχως θετικα με τη συμπεριφορα της και τη βοηθεια της. Απο τις πολλες ωρες που καθησε μαζι μου να με βοηθησει να θηλασω μεχρι και Σαβ/κο που με πηρε αυτη τηλεφωνο να με ρωτησει πως παει ο πυρετος του μικρου μου γιατι εγω δεν την ειχα παρει να μην την ενοχλησω!!Τι να σου λεω...Πολυ στηριξη σε ολα!Ο,τι θελεις μη διστασεις να με ρωτησεις!!

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

Χαιρομαι που ακουω τοσο καλα λογια γι αυτην (Λαπορδα)

Αποφασισα και αλλαξα ΄πάιδιατρο... και αυριο εχω ραντεβου μαζι της

Αν και πριν γεννησω νομιζα πως το ειχα ψαξει το θεμα..μαλλον εκανα λαθος...Ευτυχως ποτε δεν ειναι αργα

Αν θελεις στειλε μου π.μ να σου πω που να μην πας με ΤΙΠΟΤΑ...

ulzbp3.png?RHvFPiSs3fxAp3.png?nm7c3Vpz

• 1 month later...

Θελω τι βοηθεια σας ...

ψαχνω μια καλη παιδιατρο να ειναι και στο ικα για να μου γραφει τα εμβολια

μεχρι στιγμης τα πληρωνω ολα και δεν συμφερει...

Ακουσα για την Κυρανουδη ..ειναι στι Ι.Κ.Α?

Επισης για την Γαβριηλιδου..ειναι στο Ι.Κ.Α?

kaloirthes stin kavala,ke ego exo akousi kala logia gia tin laporda,exo pai eki.

tora exo ton argiriou aala meni xrisoupoli!

ine para poli kalos ke to vasiko den dini farmaka pola!!!

na apofigis ton kalam...ine kato apo tin laporda!!

ase pou den exi epafi me ta pedia ke ine sovaros.dini ke pola farmaka.

oso gia to ika distixos den gnoriso..

meno ke ego mono 2xronia kavala kai den grorizo pola pragmata!!

filia

• 2 εβδομάδες μετά...

Και εγώ αυτο το διάστημα ψάχνω για παιδίατρο και έχω ακούσει τα καλήτερα για την Λαπόρδα και τον Αργυρίου αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει!! Έλπίζω να βρώ κάποιον που θα μπορεί να περνάει και απέναντι στο νησί γιατί τα πηγαινε - έλα με κουράσαν αρκετά στην εγκυμοσύνη..

EwCip3.png

Τελικα εχω επιλεξει την Φιλιππιδου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...Παω στο ιατρειο της αλλα για οτιδηποτε φαρμακα ή εμβολια ...μου τα γραφει στο ικα Εχω την εντυπωση πως εχει ιατρειο και στη Θασο δεν ειμαι ομως σιγουρη αλλα στην καρτουλα της γραφει τηλ. ιατρειου στη Θασο..

Μπορεις να το ψαξεις..Αν θελεις σου στελνω π.μ το τηλεφωνο...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Tour_ baby, η Αλεξάνδρα Λαπόρδα είναι πολύ καλή και το σημαντικό που την κάνει να διαφέρει από τους υπόλοιπους παιδίατρους είναι ότι σε καθοδηγεί σωστά αν επιθυμείς να θηλάσεις αποκλειστικά.

Όσον αφορά στον Αργυρίου έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά για την Λαπόρδα έχω ολοκληρωμένη άποψη από την προσωπική μου θετική εμπειρία.

Επίσης, είναι σημαντικό ότι ενημερώνεται συχνά με σεμινάρια!;)

n3kPp3.png

zewgp3.png

Προς τα εκεί κλείνω και εγώ μιας και ειναι συμβεβλημένη με την ασφάλεια του άνδρα μου αλλά και της υπόλοιπης οικόγένειας μετά τη γέννα, που θα μας πάρει στο βιβλιάριο του.. Αλήθεια ξέρεις αν ειναι συμβεβλημένη με το ΙΚΑ..

EwCip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...