Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ενημερωση περι περιουσιας


chem

Recommended Posts

γεια σας ! εχω ενα παιδι εκτος γαμου το οποιο με μεγαλο δικαστικο αγωνα ο πατερας αναγνωρισε το παιδι και καταφερα να διεκδικισω διατροφη. ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης : ο εν λογω πατερας εχει μεγαλη ακινητη περιουσια την οποια δεν δικαιολογουσε μεχρι τωρα. Λογω αλλαγης νομου ομως ειναι αναγκασμενος να δηλωσει την συγκεκριμενη περιουσια. Υπαρχει καποιος νομος που να μου δινει το δικαιωμα να διεκδικησω για το παιδι μου αυτα που του αναλογουν? Πως μπορω να εξασφαλισω το μεριδιο της περιουσιας σε περιπτωση πωλησης των ακινητων ? καθε απαντηση ευπροσδεκτη ! ευχαριστω εκ των προτερων !!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις


από περιέργεια τι διαδικασίας ακολούθησες και σου αναγνώρισε το παιδί δικαστικός; εννοώ πόσο καιρό χρειάστηκε και με τι κόστος; εμένα το έχει αναγνωρίσει αλλά πραγματικά δεν χρειάστηκα να μπω σε αυτή την διαδικασία αλλά αν είχα μπει (που δεν το νομίζω) τι θα συνεπάγετο οικονομικά και χρονικά;

 

Αν τα πουλήσει, δεν θα δικαιούται τίποτα το παιδάκι σου, δεν θέλω να σε απογοητεύσω. Δεν είμαι δικηγορος αλλά σκέψου πχ. οι γονείς σου να έχουν ένα ακίνητο και να το πουλήσουν και να φάνε τα λεφτά εσύ τι μπορείς να κάνεις; τίποτα απολύτως. Το μόνο εάν έχουν χρήματα στην τράπεζα. Με άλλα λογια εάν ο πατέρας του παιδιού σου πουλήσει και έχει χρήματα στην τράπεζα και απεβιώσει τότε το παιδί σου δικαιούται τα χρήματα αυτά. Δεν ξέρω όμως την διαδικασία.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...