Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα έχω παίξει...

Recommended Posts

Και που να τα δείτε και σε πιο μεγάλη ηλικία, δεν θα προλαβαίνετε σίγουρα να κάνετε μπάνιο γιατί: 1) δεν θα έχει μείνει ζεστό νερό, β) δεν θα έχει μείνει στο μπουκάλι ούτε αφρόλουτρο, ούτε σαπουάν, γ) (για τις μανουλες με κοριτσάκια) δεν θα έχετε μονίμος καλλυντικά για σας, δ) τα ξυραφάκια σας ξεχάστε τα.... να πω κι άλλα ή να σταματήσω :lol::lol::lol::lol:

να τρελλαθώ τώρα ή να περιμένω να μεγαλώσουν λιγο ακόμη ??:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Κορίτσια η κατάσταση θέλει υπομονή και φυσικά γερά νεύρα!! Ο γιος μου είναι 6 και τα πράγματα είναι πολύ καλά. Βέβαια, η κατάσταση δεν έστρωσε τώρα. Έχει ήδη στρώσει από τα 4 περίπου. Μπορεί και πιο νωρίς. Αλλά εδώ και κανέναν χρόνο, ίσως και λίγο παραπάνω που αυτοεξυπηρετείται είναι ακόμα καλύτερα. Κρατάτε γερά! Ο καιρός περνάει γρήγορα. :wink::D

n3kPp3.png

zewgp3.png

κι όμως έχει.... τα ρουχαλάκια σας πρώτα θα περνάνε από ISO για να είστε σίγουρες ότι αντέχουν :lol::lol: , βόλτες ναι καλά σίγουρα πρώτα θα πρέπει να τα πηγαίνετε στα πάρτυ και τα σχετκά και μετά να τα γυρίζετε πίσω ότι ώρα κι αν είναι, για το ΜΕΓΑΛΟ στόμα δεν λέω τίποτα, μια κουβέντα θα λέτε εσείς 10 θα σας απαντάνε. Για αυτό πιστεύω ότι η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που είναι τώρα τα μικρά σας, μεγαλώνοντας αγριεύουν τα πράγματα!!!!!!!

Ρουλααααααααα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα για δευτερο αλλα με επεισες να μην το επιχειρησω καν :lol::lol:

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

Κουράγιο κορίτσια........ εγώ έχω πάρει σβάρνα όλες ις ειδικότητες των γιατρών και κανένας δεν βρίσκει τι έχω!!!!!

Ο τελευταίος που έχω κλείσει ραντεβού είναι ο νευρολόγος. Αν μετά από αυτό (και μια ειδική αιματολογική εξέταση που πρέπει να κάνω) ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ε! τότε φορέστε μου επισήμως τον ζουρλομανδύα (χρώμα σομόν παρακαλώ).

Κουράγιο κορίτσια........ εγώ έχω πάρει σβάρνα όλες ις ειδικότητες των γιατρών και κανένας δεν βρίσκει τι έχω!!!!!

Ο τελευταίος που έχω κλείσει ραντεβού είναι ο νευρολόγος. Αν μετά από αυτό (και μια ειδική αιματολογική εξέταση που πρέπει να κάνω) ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ε! τότε φορέστε μου επισήμως τον ζουρλομανδύα (χρώμα σομόν παρακαλώ).

δε μ'αρεσει το σομον εκτος αν σου παει πολυ!!!!

τι θα ελεγες για ιβουαρ?

:lol::lol::lol::lol:

9a7bp2.pngIm47p2.png

δε μ'αρεσει το σομον εκτος αν σου παει πολυ!!!!

τι θα ελεγες για ιβουαρ?

:lol::lol::lol::lol:

Ότι χρώμα να'ναι εκτός από άσπρο....αν καταλήξω σε άσπρο σημαίνει ότι είναι σοβαρή η κατάστασή μου :lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια μην τρελαίνεστε, θα ηρεμήσετε μόλις αρχίσετε να αδιαφορείτε :lol::lol: και να σφυρίζετε αδιάφορα :lol::lol:

Μήπως όμως τότε έρθουν και μας βάλουν κατευθείαν το άσπρο??? :lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σου αντιγονη

Πολλες φορες ενα διχρονο η τριχρονο παιδι βλεπει τον εαυτο μας και την συμπεριφορα μας την οποια δεν μπορουμε να δουμε εμεις.

πχ αν μπορουσαμε να δουμε τον εαυτο μας απο την απεναντι πλευρα που αγωνια,που αγκομαχα και στρεσαρετε

θα μπορουσαμε να διωρθωσουμε πολλα πραγματα.

Οι κεραιες ενος παιδιου συλαμβανουν αυτη την οικονα και το βρισκουν σαν παιχνιδι να κοντραρονται με τον γονιο

αυτο εσενα που σε στενοχωρει,σε κουραζει μπορει για ενα παιδι να ειναι παιχνιδι.

Ειναι απαραιτητο ακομα και σε ενα μικρο παιδι να του δινουμε πρωτοβουλιες να μην πνιγετε και αν δεν θελει να ντυθει η εστω να παει ξυπολιτο στο σχολειο ας παει ξυπολυτη για να καταλαβει οτι μπορει και ο γονιος να παιξει καπιο αλλο παιχνιδι αν ενα παιδι απο πεισμα μας αναστατωνει μπορουμε να του πουμε οτι θασ πρωτιμουσα να παιξω ενα αλλο παιχνιδι και να του κανουμε μια προταση χωρις να επιμενουμε.

Βασικη προυποθεση σε αυτες της ηλικιες να υπαρχει ενα προγραμμα καθημερινοτητας χωρις να προσπαθουμε να το επιβαλουμε απλως να καταλαβει οτι εχει και αυτο δικαιωματα και ενα ρολο στον καθημερινο μικροκοσμο του.

Το να αδειαφορουμε συνηδειτα και ελεγχομενα στα πισματα για εμας παιχνιδι για το παιδι πολυ γρηγορα θα εχουμε θετικα αποτελεσματα.

Εαν μας κουραζει στο ντυσημο του μπορουμε με εναλακτικες λυσεις πχ δεν θελεις να βαλεις το μπουφαν σου? μην το βαλεις αλλα αν το χρειαστεις αργοτερα δεν θα το εχεις.

Η χαλαρη αντιμετωπιση πολλων στρεσογωνων καταστασεων δινει στο παιδι την ευκαιρια να μην πνιγεται και οτι με το γονιο του μπορει να παιξει αλλα παιχνιδια.

Το παιχνιδι αυτο που λεγεται racketing game που σημαινει σου πεταω συνεχεια το μπαλακι και αναλογα πως θα το στιλεις πισω σε εμενα με την ρακετα αναλογα θα σου φερθω.

Με λιγα λογια ΧΑΛΑΡΑΑΑ...υπομονη,αγαπη και χιουμορ

DSC00187.jpg Γ.Π+Λ.Ο <3

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...