Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το βαλιτσάκι του mothercare

Recommended Posts

εμενα παντως πριν 2 μηνες περιπου μου εστειλαν και πανες απο τα babylino σε κανονικο μεγεθος + ολα τα υπολοιπα που ειπατε, δηλ βαμβακι, σερβιετες και μωρομαντηλα.

τα libero θα μου στειλουν στο ιασω μου ειπαν το βαλιτσακι.

παντως και το babyspace εγω που εχω τουλαχιστον 4 μηνες που το παρελαβα αυτα τα ολιγα ειχε μεσα...

στο ιασω παντως και στη β επιπεδου και τωρα στο ντοπλερ μας εδωσαν μια τσαντα με πανες libero, απορρυπαντικο persil, σερβιετες τενα και δειγματα απο κατι καλλυντικα mustela. εγραψαν και τα στοιχεια μου και τις 2 φορες για να μας ξαναστειλουν. και τις 2 φορες ηταν Δευτερα το ραντεβου μας, δεν ξερω αν παιζει ρολο.

OtE5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 763
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 1 month later...

Κορίτσια θα επαναφέρω το θέμα πάλι.... Λοιπόν γέννησα στο Νοσοκομείο της Έδεσσας! Εκεί μου έδωσαν το βαλιτσάκι της pampers αλλά και ένα αλλο το οποιο βρηκα υπεροχο πραγματικα...της johnson baby...κοριτσια ειχε διαφορα δειγματακια και μικρα και σε κανονικο μεγεθος και ολα αυτα ηταν μεσα σε ενα τσαντακι που βαζεις τις πανες και οτι χρειαζεσαι για να αλλαξεις το μωρακι!!Ενα μπραβο θελω να πω γιατι το βρηκα πραγματικα υπεροχο!!!Και μου ηρθε και εμενα απο την babyspace το δεματακι...αλλα δεν ειχε και ποιος ξερει τι μεσα και για το οτι ηρθε εναν μηνα αφου γεννησα το βρηκα αχρηστο...απο την libero ακομα τιποτα...

Zzlwp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου δωσανε ενα της pampers στην κλινικη που ηταν γεματο δειγματα , ενα κουτι συσκευασιας των 27 New Baby πανες , ενα περιοδικο "Το παιδι μου κι εγω", ενα μεγαλο Dentol, επιθεματα για το στηθος, ενα αυτοκολητο για το αυτοκινητο (το συγκεκριμενο πολυ μου αρεσε), και αλλα που δεν θυμαμαι.Παντως θυμαμαι οτι ηταν γεματο και ολα χρησιμα πραγματα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εγω παρέλαβα το βαλιτσάκι απο το babyspace και απο την babylino.Της babylino ήτανπολυ καλο και οι ανθρωποι μου σ τελνουν απο τότε συνεχεια κουπόνια για πανες κτλ.Το Βαbyspace ηταν κυριωςμε ενημερωτικα φυλαδια(πολυ χρησιμα αληθεια) και απλα 2 δειγματακια με κρεμες....Το libero...ουτε φωνη ουτε ακροαση..Το babyspace είναιτο ιδιο μετο mothercare?

Παντως τα σεμιναριαπου κανει chicco είναι πολυ χρησιμα και ευχαριστα και στο τελος σου δινουν και μια τσαντα με δειγματα,μοιμπερο και φυλλαδια!!

RN1Zp2.png

και εγω δεν εχω παραλαβει ακομα της Λιμπερο.

απο αρχες απριλιου το περιμενω..

κι εγω περιμενα της libero , δεν ηρθαν ποτε στο σπιτι....

αλλα μας εφεραν στο μαιευτηριο και pampers και libero

απο ενα πακέτο πάνες , και διαφορα αλλα ....κρεμα , αφρόλουτρο , μωρομάντηλα ....δεν θυμάμαι ακριβως , αλλα ηταν πολλά πράγματα

2b590bac1c.png

Διαφημίσεις

@aurorina: Πως μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα σεμινάρια της chicco που αναφέρεις?

Πανε στην ιστοσελιδα της chicco

http://www.chicco.gr/seminaria_mitrikis_texnis/index.html

Θα συμπληρωσεις την φορμα γιατα σεμιναρια μητρικης φροντιδας(ή παρε τηλεφωνο) και θα σε καλεσουν αυτοι για να σου πουν ποτε ειναι τ ο επομενο σεμιναριο στην πολη σου.

ειναι πραγματικα πολυ ενδιαφερον!!;);)

RN1Zp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια σήμερα μου ήρθε με κούριερ ένα κουτάκι απο babylino..έχει μέσα μια συσκευασία πάνες Νο 1 newborn 28 τμχ, ένα πακετο σερβιετες,ένα πακετο βαμβακι μεγάλο, ένα πακέτο μωρομάντηλα και κουπόνια χωρίς ημερομηνία λήξης!!!

Μπράβο τους πάντως... δωράκι πρωί πρωι... :)) :))

xceZp3.png

Κορίτσια σήμερα μου ήρθε με κούριερ ένα κουτάκι απο babylino..έχει μέσα μια συσκευασία πάνες Νο 1 newborn 28 τμχ, ένα πακετο σερβιετες,ένα πακετο βαμβακι μεγάλο, ένα πακέτο μωρομάντηλα και κουπόνια χωρίς ημερομηνία λήξης!!!

Μπράβο τους πάντως... δωράκι πρωί πρωι... :)) :))

Ακριβώς τα ίδια έστειλαν και σε μένα.....

Χάζευα τις δημοσιεύσεις και αποφάσισα να στείλω και εγώ mail στη libero. Μετά από 5 λεπτά που έστειλα το mail με πηραν τηλέφωνο να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία. Τώρα θα δείξει βέβαια αν και πότε θα τα στείλουν!

Πάντως εγώ παραδέχτηκα τα babylino. Όταν μου έστειλαν το βαλιτσάκι δεν μου έστειλαν πάνες γιατί μου έγραφαν σε επιστολή δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία παραγωγής για τα νέα προϊόντα. Πριν λίγες μέρες μου έστειλαν άλη επιστολή και μου ζήταγαν να τους στείλω mail με επιβεβαίωση των στοιχείων μου για να μου στείλουν τις πάνες! Βέβαια τώρα αναμένω!

καλημέρα κορίτσια θέλω να ρωτήσω αν ξέρει καμιά από εσάς πως θα ζητήσω αυτό το βαλιτσάκι της libero είμαι μέλος στο libero club θα τους στείλω email ή πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο?

και στη babylino έστειλα email, είμουν και εκεί ήδη μέλος βέβαια,αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!

Διαφημίσεις

Χάζευα τις δημοσιεύσεις και αποφάσισα να στείλω και εγώ mail στη libero. Μετά από 5 λεπτά που έστειλα το mail με πηραν τηλέφωνο να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία. Τώρα θα δείξει βέβαια αν και πότε θα τα στείλουν!

Πάντως εγώ παραδέχτηκα τα babylino. Όταν μου έστειλαν το βαλιτσάκι δεν μου έστειλαν πάνες γιατί μου έγραφαν σε επιστολή δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία παραγωγής για τα νέα προϊόντα. Πριν λίγες μέρες μου έστειλαν άλη επιστολή και μου ζήταγαν να τους στείλω mail με επιβεβαίωση των στοιχείων μου για να μου στείλουν τις πάνες! Βέβαια τώρα αναμένω!

Και με εμένα ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί!τους είχα ζητήσει στη libero το βαλιτσάκι τους από τον 4ο μήνα...απ ό,τι βλέπεις είμαι στον 8ο και ακόμα περιμένω!Σε αντίθεση με babylino που σε μια βδομάδα μου τα έστειλαν, ακριβώς όπως σε σένα, όσο για τις πανούλες και εγώ με mail επιβεβαιωσα γιατί όταν μου χαν στείλει τα δείγματα δεν είχαν πανούλες!έστειλα το mail και μετά από μια βδομάδα μου ήρθε ολόκληρο πακέτο newborn!οπότε σε μερικές μερούλες θα το χεις!Α!και στέλνουν κουπόνια συνέχεια και για το μωρό αλλά και για προσωπική υγειινή!μπράβο τους!

7rL3p3.png

καλησπερα και εμενα ακριβως το ιδιο εγινε.

και σημερα παρελαβα ενα πακετο πανες και κουπονια χωρις ημερομηνια ληξης!

Μπραβο στην Babylino!!

668bab1939.png

Καλημέρα σας.Και εμένα από τα Babylino μου είχαν στείλει αρχικά χωρίς πάνες και με νεότερη επιστολή έστειλα μειλ επιβεβαίωσης στοιχείων και χθες ήρθε και η μια συσκευασία πάνες 2-5 κιλά.Μπράβο τους.

Από τα libero μου είπαν στο τηλ που πήραν για επιβεβαίωση στοιχείων ότι θα μου δώσουν όταν γεννήσω στο νοσοκομείο για αυτό κράτησαν και σε ποιο νοσοκομείο γεννάω αν και είπαν ότι δίνουν σε όλα εδώ στην Αθήνα δεν ξέρω για άλλες περιοχές.Οπότε οι Αθηναίες τουλάχιστον ίσως δεν πρέπει να περιμένουν κατ' οίκον παράδοση.

Τέλος το βαλιτσάκι από το babyspace ήταν εντελώς απογοητευτικό τζάμπα κόπος...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

καλησπερα!

εγω εστειλα μειλ στη babylino και μου απαντησαν αμεσα,τωρα περιμενω να δω ποτε θα μου στειλουν.παντως ολες οι κοπελες που το ελαβαν λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα πακετακια. θα ηθελα να ρωτησω τα κοριτσια που ελαβαν της johnson's τι διαδικασια ακολουθησαν. ψαχνω αλλα δεν βγαζω ακρη. επισης αυτα τα πακετακια τα δινουν και στα νοσοκομεια η μονο σε ιδιωτικες κλινικες?

tt1108c2.aspx

Καλημέρα! έστειλα μειλ στη libero την παρασκευή και σήμερα με πήραν τηλ. Μου ζήτησαν διέυθηνση για να μου στείλουν το βαλιτσάκι τους. Άντε να δουμε!! πολλές κοπέλες είπαν οτι δεν έφτασε ποτέ!

FX0Cp3.pnga%3E

Καλημέρα! έστειλα μειλ στη libero την παρασκευή και σήμερα με πήραν τηλ. Μου ζήτησαν διέυθηνση για να μου στείλουν το βαλιτσάκι τους. Άντε να δουμε!! πολλές κοπέλες είπαν οτι δεν έφτασε ποτέ!

και μενα με πηραν τηλ , για επιβεβαιωση....αλλα δεν ηρθε ποτε:P:p

παντως φερνουν στα μαιευτηρια , pampers k libero

2b590bac1c.png

καλησπέρα τελικά με έστειλαν το βαλιτσάκι της babylino και ομολογώ ότι είχε αρκετά πραγματάκια μέσα. Η libero επικοινώνησε μαζί μου και μου είπαν ότι στο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης το δίνουν οπότε θα το πάρω όταν γεννήσω.

όσο για το βαλιτσάκι της mothercare υπομονή να έχεις...αρχές Ιουλίου μου είπαν και αν όντως ισχύει ότι είναι τόσο φτωχό τι να πω...τσάμπα η αναμονή!!

Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει ας μας πει και για την Johnson τι πρέπει να κάνουμε για δείγματα, κουπόνια κλπ

Καλό μεσημέρι σε όλες :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...