Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, έχετε δει κάποια πλαστική μπανιερίτσα που να μπορεί να εφαρμόζει σε γωνιακή μπανιέρα? :? όλες όσες έχω δει δεν κάνουν για το χώρο μας και δεν ξέρω που θα κάνω μπάνιο το μωρό... μου φαίνεται θα πάρω απλώς καθισματάκι με βεντουζάκια και θα γεμίζω τη μπανιέρα να την κάνω πισίνα :roll: άλλη λύση δε βλέπω...
naina αυτό το έχεις δει; http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43970&selcat=bgpty

όσο για τα προϊόντα βρεφικής περιποίησης...

πρόσφατα έμαθα για τα Bubchen που είναι τα ποιό αγνά (λένε...)

και τα φέρνουν τα ΛΗΤΩ σε πολύ καλές τιμές...

και Λαμπρινή, εμένα τόσο στο μαιευτήριο, όσο και η παιδίατρος μου, μου σύστησαν καθημερινό μπανάκι και λούσιμο από την πρώτη μέρα (ειδικά κατά την περίοδο του θηλασμού) χωρίς αυτό να είναι απαράβατος κανόνας :wink:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Ναι και εμεις αυτο μπανακι ειχαμε παρει , ειναι παρα πολυ βολικο και ιδιαιτερα για νεογεννητο με την αιωρα ειναι super , μεχρι 6 μηνων χρησιμοποιουσαμε την αιωρα , μετα καθοτανε μεσα και τον επλενα και τωρα απο 12 μηνων κανουμε μπανιο ορθιοι στην μπανιερα την δικια μας και το καταφχαριστιετε . Κοιτα το νερο και η καθαριοτητα ειναι υγεια , εντα3ει τωρα αμα δεν μπορουμε να τα πλενουμε καθε μερα δεν εγινε τπτ αλλα ιδιαιτερα νεογεννητα στην περιοχη την ευαισθητη ειναι απαραιτητο το νερο καθε μερα για να αποφυγουμε μολυνσεις και αλλεργιες . Τον Κωνσταντινο δεν τον κανω καθε μερα μπανιο πλεον , 4 φορες τη βδομαδα αλλα απο τα κακα του επειδη κανει και ποσοτητες μεγαλες (σορρυ) τον πλενω με νερακι ιδαιιτερα τωρα το καλοκαιρι .

και Λαμπρινή, εμένα τόσο στο μαιευτήριο, όσο και η παιδίατρος μου, μου σύστησαν καθημερινό μπανάκι και λούσιμο από την πρώτη μέρα (ειδικά κατά την περίοδο του θηλασμού) χωρίς αυτό να είναι απαράβατος κανόνας :wink:

Ta Bubchen μας τα έκανα δώρο στο μαευτήριο , καλά ειναι διαφημίζονται πολυ εδω . Δυστυχώς δεν έχουν ΦKO test και γιαυτο δεν συνέχισα να τα παίρνω .

Γιατι πρεπει να κάνουν μπανάκι κατα την περίοδο του θηλασμού ειδικά ?

Παντως τα μωράκια μας μοσχοβολάνε !!! Τρελαινομαι για την φυσική μωρουδομυρωδιά :D

Σε πολλά θεματα ειναι τελείως διαφορετικές οι αποψεις των Ελλήνων παιδιάτρων με των Γερμανών . Εγω μια και μένω τώρα εδω θα ακολουθήσω τις εδώ συμβουλές ...εν μέρη ...ειπαμε με ελαιόλαδο δεν την πασαλείβω :lol::lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Δυστυχώς δεν έχουν ?KO test και γιαυτο δεν συνέχισα να τα παίρνω .
τί είναι το ?KO test ;

Γιατι πρεπει να κάνουν μπανάκι κατα την περίοδο του θηλασμού ειδικά ?
γιατί ιδρώνει το κεφαλάκι τους πολύ (έτσι μου είπαν, έτσι σου λέω, αν και το βλέπω και στην πράξη!!!) και... πως μπορείς να λούσεις ένα μωρό χωρίς να το κάνεις μπανάκι; !!

Παντως τα μωράκια μας μοσχοβολάνε !!! Τρελαινομαι για την φυσική μωρουδομυρωδιά :D
Αυτό να λέγετε! γι?αυτό και αποφευγω κρέμες, λάδια κλπ!!!

Σε πολλά θεματα ειναι τελείως διαφορετικές οι αποψεις των Ελλήνων παιδιάτρων με των Γερμανών .
και όχι μόνο!

Εγω μια και μένω τώρα εδω θα ακολουθήσω τις εδώ συμβουλές ...εν μέρη ...ειπαμε με ελαιόλαδο δεν την πασαλείβω :lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Κορίτσια, έχετε δει κάποια πλαστική μπανιερίτσα που να μπορεί να εφαρμόζει σε γωνιακή μπανιέρα? :? όλες όσες έχω δει δεν κάνουν για το χώρο μας και δεν ξέρω που θα κάνω μπάνιο το μωρό... μου φαίνεται θα πάρω απλώς καθισματάκι με βεντουζάκια και θα γεμίζω τη μπανιέρα να την κάνω πισίνα :roll: άλλη λύση δε βλέπω...
naina αυτό το έχεις δει; http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43970&selcat=bgpty

πολυ μ'αρεσει αυτο! ποσο παιζει ρε κοριτσια? το εχει στο ΛΗΤΩ?

blue, λέγεται "Μπανάκι-Rainforest" είναι της fisher price, έχει 40 ευρώ και το έχουν πολλά καταστήματα βρεφικών. (υπάρχει και το "μπανάκι Αquarium" που είναι σε μπλε χρώμα! Στο site των ΛΗΤΩ δεν το δείχνει αλλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις :wink: .

Εγώ δυστυχώς το πέτυχα σε μια διαφήμιση περιοδικό αφού είχα πάρει μπανιερίτσα!

blue, λέγεται "Μπανάκι-Rainforest" είναι της fisher price, έχει 40 ευρώ και το έχουν πολλά καταστήματα βρεφικών. (υπάρχει και το "μπανάκι Αquarium" που είναι σε μπλε χρώμα! Στο site των ΛΗΤΩ δεν το δείχνει αλλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις :wink: .

Εγώ δυστυχώς το πέτυχα σε μια διαφήμιση περιοδικό αφού είχα πάρει μπανιερίτσα!

Ούτε αυτό όμως εφαρμόζει σε γωνιακή μπανιέρα :cry:

μα γιατί βρε κορίτσι μου ντε και καλά να εφαρμόζει στη μπανιέρα σου;;; αν δε θες να σκύβεις... πάρε κάτι τέτοιο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100308&itmid=17746 έξω από τη μπανιέρα!

η απλά, βάλε το μπανιεράκι πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας (που το ντουζ είναι κοντά και εσύ κάτσε στη μπανιέρα!) απλά μετά θα έχεις ένα εξτρά σφουγγάρισμα!!! :lol::lol::lol:

Παντως εγω που πηρα της Weleda δεν μαρεσαν καθολου. Δεν λεω καλο και το φυσικο αλλα δεν εκανε καθολου αφρο επειδη ηταν τοσο υδαρο για καθε μπανιο ηθελα το 1/4 του μπουκαλιου και δεν καταλαβαινα οτι πλενω το μωρο.Επισης δεν μαρεζε και η μυρωδια της καλεντουλας μου ερχοταν πολυ βαρια για το μωρο. Βεβαια το χρησιμοποιω ακομα. Επισης τωρα στον μασουτη εφερε κατι βιολογικα καλλυντικα λεει και εχει και παιδικα. Τα χει δοκιμασει καμια μανουλα?

Διαφημίσεις

μα γιατί βρε κορίτσι μου ντε και καλά να εφαρμόζει στη μπανιέρα σου;;; αν δε θες να σκύβεις... πάρε κάτι τέτοιο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100308&itmid=17746 έξω από τη μπανιέρα!

η απλά, βάλε το μπανιεράκι πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας (που το ντουζ είναι κοντά και εσύ κάτσε στη μπανιέρα!) απλά μετά θα έχεις ένα εξτρά σφουγγάρισμα!!! :lol::lol::lol:

Θέλω να εφαρμόζει στη μπανιέρα για να είναι σταθερή και να μην μπορεί να αναποδογυρίσει ή να κουνηθεί με τις κινήσεις του μωρού και τρομάξει. Η λεκάνη δεν είναι κοντά στη μπανιέρα στη δική μου διαρύθμιση οπότε ούτε η λύση της λεκάνης βολεύει. Μάλλον θα πάρω μια τέτοια μπανιερίτσα για να τη βάλω πάνω στο πάγκο του νιπτήρα... προβλέπω να μου βγαίνει η μέση μ'αυτό το μπάνιο του μωρού :roll:

Μάλλον θα πάρω μια τέτοια μπανιερίτσα για να τη βάλω πάνω στο πάγκο του νιπτήρα... προβλέπω να μου βγαίνει η μέση μ'αυτό το μπάνιο του μωρού :roll:
Αν το στηρίξεις στο νιπτήρα, γιατί να σου βγεί η μέση; δες πως το δείχνει εδώ M3177_b_4.jpg φαίνεται άνετο... αν βέβαια βολεύει ο νιπτήρας σου για να το στηρίξεις...

Ας ρωτήσω κι εγώ κάτι...

από πότε βολεύει το καθισματάκι που μπαίνει μέσα στην μπανιέρα;;; Δηλαδή από πότε μπορώ να βάλω το μωρό να καθίσει εκεί για να το κάνω μπάνιο;;; Έμπειρες μαμάδες δώστε μου τα φώτα σας :D:wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Δυστυχώς δεν έχουν ?KO test και γιαυτο δεν συνέχισα να τα παίρνω .
τί είναι το ?KO test ;

Τώρα το ειδα αυτο .... OKO (τα ουμλαουτ τα εκανε ερωτηματικο) οικολογικό δηλ . :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

άντε βρε κορίτσια πείτε μου...από πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το καρεκλάκι που μπαινει στην μπανιέρα;;;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Σαρδελίτσα μου το χω και γω αυτό το μαραφέτι ( νομιζω λεμε το ιδιο ) αλλα δεν το χρησιμοποιώ . Σκεφτομαι οταν μεγαλώσει η μικρή μου και καθόμαστε πιο πολυ ωρα στο μπανιο να την βάλω εκει . Βασικά εγω δεν θα το παιρνα καθολου αλλα μπαμπαδες ....

Αν νομιζεις οτι θα σε βολεψει μπορεις να το χρησιμοποιήσεις γιατι ειδα τωρα το δικο μας που γράφει απο 0+ .

Εμενα μου αρεσει να την κρατάω και να χτυπαει τα ποδαράκια και να επιπλεει η γοργονίτσα μου :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

Ευχαριστώ για την απάντηση βρε Λαμπρινούλα μου :wink:

Εγώ το αγόρασα γιατι το είχα όλες οι φίλες μου και έβλεπα πόσο πολύ τις βόλευε...θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας κι αν του αρέσει του μικρού καλώς...αν όχι το ξαναδοκιμάζουμε αργότερα :D

σε φιλώ

μήπως το δικό μου τελικά είναι για μεγαλύτερο μωράκι;;; Πήγα να τον βάλω σήμερα αλλά δεν μας βόλευε καθόλου...είναι λίγο μεγαλούτσικο ακόμη...οπότε το κρατάμε για αργότερα :D

Πως είναι αυτό το καθισματάκι που λέτε?

Εχθές την έκανα μόνη μου μπάνιο

γιατί ο άντρας μου δούλευε

και ήταν πολύ εύκολο στη λεκανίτσα που ακουμπά πάνω στη μπανιέρα

κι έχει και ειδική υποδοχή για να μπαίνει το νεογέννητο σχεδόν ξαπλωμένο!

Τα χέρια μου ελεύθερα της έριχναν νεράκι και τη σαπούνιζαν κι αυτή

καθόταν και με κοιτούσε! :D

Κορίτσια μήπως έχετε υπόψιν σας κάτι τέτοιο?

http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/produkte/BB04_518.jpg

Θα με ενδιέφερε πολύ μια τέτοια υπερυψωμένη βάση που στηρίζεται στη μπανιέρα και εφαρμόζει πάνω της το μπανάκι. Η απλή βάση για μπανάκι πιάνει χώρο στο μπάνιο...

age.png

Κορίτσια... για βάλτε καμια φωτό απο το καθισματάκι που λέτε! να δούμε πως είναι! (δεν το καταλαβαίνω από το κείμενο!!)

smaroula, αυτή η υπερυψωμένη βάση φαίνεται σούπερ! (ότι πρέπει για ξεκούραστη μέση!!) αλλά θα σου είναι χρήσιμη πιστεύω μόνο για τον πρώτο καιρό που θα είναι ήσυχο το νινί!

Εγώ πάντως είχα αυτό το πετσετέ ριλαξάκι

e2241fb5a2ef.jpg

για τους πρώτους μήνες που μας βόλεψε πάρα πολύ!!

κάντε κλικ επάνω στη φωτό για να το δείτε μεγαλύτερο!

αυτό που έχει η Λαμπρινή έχω κι εγώ...μάλλον για μεγαλύτερα παιδάκια είναι αυτό ε;;; Αφού τον έβαλα προχθές...καθόταν βέβαια αλλά δεν μπορούσε ακόμη καλά καλά να την αράξει εκεί :?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...