Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΘΗΝΑ Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΩ

sweetmama

Recommended Posts

• 5 months later...

Διαφημίσεις

Γεια σας!

μου φαινεται παραξενο που ηρθε η ωρα να ανοιξω εγω τετοιο θεμα!πως περασε ο καιρος...εδω ημουν πριν μηνες και αναρωτιομουν που να βρω γυναικολογο ,που να κανω εξωσωματικη..και να μερα με την μερα περιμενω και εγω τον μπεμπη μου!!!

Μενω στον Αγ. Δημητριο στην Αθηνα,και σκεφτηκα οτι ειναι ωρα να βρω και εγω εναν παιδιατρο ωστε αμεσως μετα το μαιευτηριο να με επισκεφθει και να με συμβουλευσει...

Εχω ταμειο δημοσιου και θελω ο γιατρος να ειναι συμβεβλημενος(εχω δει την λιστα του οπαδ )αλλα δεν ξερω ποιον να επιλεξω ...να ειναι καλος, προσιτος ,να πληρωνεται μεσω του βιβλιαριου(γτ πολλοι ζητανε και μαυρα...και εμεις φαληρισαμε με εξωσωματικη -τοκετο -εγκυμοσυνη)

Αν καποια μανουλα του φορουμ μπορει να βοηθησει θα της ειμαι ευγνωμων!

Δεν με πειραζει να εχει ιατρειο και σε αλλη περιοχη εκτος αγ δημητριου,φτανει να ειναι σε γειτονικη περιοχη...μην ξενιτευομαστε κιολας:D

ejdn5zdpe3acpa7l.pngejdn5zdpe3acpa7l.png

• 4 months later...

Είμαι κι εγώ στα Γλυκά Νερά, κοντά στο Σταυρό Αγ.Παρασκευής και ψάχνω εναγωνίως νέο παιδίατρο συμβεβλημένο με το Δημόσιο (ΟΠΑΔ).

Μας βολεύει στις περιοχές Γέρακα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Αγ.Παρασκευή.

Ως τώρα πάμε σε κάποιον στην Παλλήνη, αλλά δεν είμαι καθόλου καλά μαζί του, γιατί είναι πάντα βιαστικός και ενώ απαντάει στα τηλέφωνά μου, ή με παίρνει πίσω, του βγάζω τα πάντα με το τσιγκέλι... Φαίνεται σαν να λέει "τελείωνε γιατί με ενοχλείς".

Μπορείτε να μας βοηθήσετε?

Eίναι δύσκολο πια να βρεις γιατί πολλοί σταμάτησαν το δημόσιο αφού τους πλήρωνε μετά από παρα παρα πολύ καιρό, στην ουσια ήταν σα να δουλεύουν τζάμπα. Γι αυτό και τέτοιες συμπεριφορές.

• 3 months later...

δεν ξερω αν αντιμετωπιζει και άλλη το προβλημα..η κορη μου ειναι ασφαλισμενη στο ταμειο Δημοσιου..η παιδιατρος μας ομως δεν ειναι συμβεβλημενη στον ΟΠΑΔ..τωρα με το νεο συστημα δεν μπορει να συνταγογραφησει ουτε φαρμακα, ουτε εμβόλια ουτε εξετάσεις...τι κανω ρε κορες? αλλάζω παιδιατρο? εχετε υποψιν σας κανεναν συμβεβλημενο στην βαρη-βουλα??????

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν αντιμετωπιζει και άλλη το προβλημα..η κορη μου ειναι ασφαλισμενη στο ταμειο Δημοσιου..η παιδιατρος μας ομως δεν ειναι συμβεβλημενη στον ΟΠΑΔ..τωρα με το νεο συστημα δεν μπορει να συνταγογραφησει ουτε φαρμακα, ουτε εμβόλια ουτε εξετάσεις...τι κανω ρε κορες? αλλάζω παιδιατρο? εχετε υποψιν σας κανεναν συμβεβλημενο στην βαρη-βουλα??????

τώρα την έκοψε τη σύμβαση με οπαδ?

τώρα την έκοψε τη σύμβαση με οπαδ?

οχι δεν ειχε ποτε συμβαση..αλλά εξετασεις μπορουσαν να γραφουν ολοι οι γιατροι..τωρα μόνο οι συμβεβλημενοι!

και αποθηλασε επιτελους!

Καλημερα σας

Μπορειτε να δείτε την λιστα του ΟΠΑΔ και να αναζητησετε ποστ για εκεινους που σας ενδιαφέρουν

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=57786

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

• 1 month later...

Καλησπέρα και από εμένα! Με τον άντρα μου και το 12μήνο ζουζουνάκι μας, μετακομίσαμε πρόσφατα στο Πόρτο Ράφτη. Στην άρχη βέβαια κράτήσαμε τον παιδίατρο που είχαμε στην Ηλιούπολη, αλλά τώρα έχουμε κουραστεί από τις αποστάσεις! Δεν ξέρω αν σου πέφτει μακρυά, αλλά εμείς πάμε πια στην Παλληκαρώνα που έχει ιατρείο στο Μαρκόπουλο. Είναι πολύ καλή και δέχεται το βιβλιάριο του ΟΠΑΔ.

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...