Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στο νηπιαγωγείο ή στο δημοτικό για γιορτή ή γενέθλια

dora

Recommended Posts

επισης πανω στα κεκακια η μαφινς μπορειτε να βαλετε σταθερο γλασο-κουβερτουρας η το λευκο, ζαχαρης- και μετα να τα διακοσμησετε με ετοιμα στολιδακια απο ζαχαροπαστα, π.χ. εχει το aldi σε διαφορες παιδικες φιγουρες και σε αρκετα καλη τιμη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεότερα από τις δοκιμές μου για το γλυκάκι στον παιδικό για τα γενέθλια της μικρής

Χθες έφτιαξα αυτά

http://www.radicio.com/forum/index.php?showtopic=1296

γρήγορη και εύκολη συνταγή είχα κάποιο θεματάκι με τα υγρά νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερο γάλα (αλλά μπορεί να φταίει το ότι μετρούσα κούπες με την μικρή δίπλα μου και όχι ακριβώς τα μλ που χρειάζεται)

Πάντως είναι νόστιμα αλλά οχι για τόσο μικρά παιδάκια (πολύ σοκολάτα βρε παιδί μου)

Άμα προλάβω σήμερα θα φτιάξω και την δεύτερη συνταγή :roll:

Καλημερα σε ολες τις μανουλες του φορουμ και χρονια μας πολλα για χθες.:D

Σε λιγο καιρο πλησιαζει η γιορτη της κορης μου. Θα ηθελα να "δημιουργησω" κατι ευκολο ομορφο και εντυπωσιακο, για να δωσει η μικρη στους συμμαθητες της την ημερα της γιορτης της.

Η ταξη της ειναι τα νηπια.

Εχετε να μου προτινετε κατι εσεις οι μανουλες που ειστε και χρυσοχερες γιατι εγω απο μαγειρικη δεν σκαπαζω και πολλα :mrgreen:

Τι θα μπορουσα να κανω στα παιδακια ?

ΚΑι τελος πως θα μπορουσα να το τυλιξω?

Αχ θελω πολλα ε???? Περιμενω τις απαντησεις σας με αγωνια.....

Γιορταζει στις 21 μαιου και την λενε Κωνσταντινα. :P:p:p:p

γεια σου nantia...........τελικα τι θα κανεις στην γιορτη της?

και μενα την κορουλα μου την λενε κωνσταντινα και δεν ξερω και γω τι να της κανω για τα νηπια,αλλα νομιζω οτι θα καταληξω να περνω απο τα jumpo σακουλακια και να βαλω μεσα διαφορα πχ καραμελες,μπαλονι,σοκολατα,κτλ κτλ,πρεπει να κανω μια βολτα στα jumpo.....εσυ τι θα κανεις?

να την χαιρεσαι την μικρη σου!!!!!!

πολυχρονη!!!!!;););););););)

LcNGp3.png

k90zp3.png

γεια σου nantia...........τελικα τι θα κανεις στην γιορτη της?

και μενα την κορουλα μου την λενε κωνσταντινα και δεν ξερω και γω τι να της κανω για τα νηπια,αλλα νομιζω οτι θα καταληξω να περνω απο τα jumpo σακουλακια και να βαλω μεσα διαφορα πχ καραμελες,μπαλονι,σοκολατα,κτλ κτλ,πρεπει να κανω μια βολτα στα jumpo.....εσυ τι θα κανεις?

να την χαιρεσαι την μικρη σου!!!!!!

πολυχρονη!!!!!;););););););)

OTIS Να τις χαιρομαστε τις κουκλες..

Λοιπον σκεφτηκα να κανω σοκολατενια γλυφιτζουρια

ειναι πανευκολο

Λιωνεις κουβερτουρα και πανω σε μια λαδοκολα χυνεις με κουταλι την κουβερτουρα σε σχημα κυκλο και κολλας απο πανω το ξυλακι ή καλαμακι.

Αν εχεις χρωματιστα σκουληκακια ή σοκολατενια τα ριχνεις πανω απο το καθε γλυφιτζουρι. Τα αφηνεις να στεγνωσουν εξω απο το ψυγειο καμια μερα και ετοιμα (αν τα βαλεις μεσα στο ψυγειο η σοκολατα θα ασπρισει.)

Θα τα τυλιξω με χρωματιστή ζελατινα και θα κολλησω ενα αυτοκολητακι πανω στην ζελατινα που θα γραφει πχ Για την γιορτη μου κωνσταντινα ΄και ισως βαλω και μια φωτογραφια της απο το σχολειο.

Ελπιζω να πετυχουν οταν τα κανω θα ανεβασω φωτογραφιες..:P:p

νομιζω οτι οι σοκολατες αυτη την περιοδο δεν και οτι καλυτερο. Εκτος αν τις φανε στο σχολειο , γιατι σε πολλα παιδακια τα κερασματα τα παιρνουν σπιτι. Καλυτερα θα ηταν γλυφιτζουρια ή κεκακια

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

• 5 εβδομάδες μετά...

τελικά για τον παιδικό έφτιαξα cupcakes με κακάο και όχι σοκολάτα που λιώνει με αυτή την ζέστη και έβαλα επάνω ένα αστεράκι ζαχαρόπαστας έβαλα και μερικές ζελέ καραμελίτσες σε μία σακουλίτσα με τον μίκυ μαους

αυτάαααααααα :D:D

cupcake.jpg

• 10 months later...

Καλημέρα σε όλες. Είχαμε γενέθλια την Μεγάλη Παρασκευή και τώρα που θα ξαναπάει στο νήπιο, ήθελα να πάρω κάτι για να κεράσουμε τα παιδάκια, επειδή και στην γιορτή του την Πρωτοχρονιά τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν πήγαμε γλυκό. Είχα σκεφτεί να πάρω αυγουλάκια kinder έκπληξη, λόγω και του Πάσχα, αλλά αν κάποια κοπέλα έχει καμμιά πιο καλή ιδέα, θα ήθελα να την ακούσω. Είναι κλασικό και ολοήμερο σύνολο 46 παιδιά, και θα πρέπει να πάρω για όλα.

Εμείς στον παιδικό και στο προνήπιο παραγγέλνουμε κάθε φορά από το ζαχαροπλαστείο ένα κέικ το οποίο το στολίζουν σαν τούρτα και παίρνουμε και αρκετά έξτρα κομμάτια για περίπου 40 παιδιά τα οποία τα τρώνε στο κολατσό. Σβήνουν κανονικά κεράκια κλπ. ΄Αλλοι παίρνουν δωράκια.

Εμείς στον παιδικό και στο προνήπιο παραγγέλνουμε κάθε φορά από το ζαχαροπλαστείο ένα κέικ το οποίο το στολίζουν σαν τούρτα και παίρνουμε και αρκετά έξτρα κομμάτια για περίπου 40 παιδιά τα οποία τα τρώνε στο κολατσό. Σβήνουν κανονικά κεράκια κλπ. ΄Αλλοι παίρνουν δωράκια.

Εμάς δεν δέχονται ούτε τούρτες ούτε κέικ, τις ρώτησα. Δεν σβήνουν κεράκια. Απλά μου είπαν να πάρω γκοφρετίτσες ή κάτι άλλο μικρό, για να τα μοιράσουν αυτές στο διάλειμμα.

Διαφημίσεις

σοκοφρετες!

Ναι κι η δασκάλα που τη ρώτησα έτσι μου είπε. Αλλά σκέφτηκα να πάρω αυγουλάκια kinder λόγω του ότι ήταν Πάσχα και γιατί έχουν και μικρό δωράκι μέσα.

• 2 months later...

Ο γιος μου 14 σεπτεμβρη γινεται 7 χρονών.επειδη παρτυ δεν υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε θα ηθελα να κερασουμε-δωσουμε στα παιδακια κατι ομορφο.ειναι 15 παιδακια στην ταξη.τι θα προτεινατε?

Ο μεγάλος μου γιος τελείωσε την τρίτη δημοτικού, την χρονιά που περασε. Ένα κοριτσάκι της τάξης του, στα γενέθλιά της είχε φέρει παγωτά και τα είχε δώσει στην δασκάλα, η οποία τα έβαλε στην κατάψυξη του σχολείου. Ένα άλλο παιδάκι, έκοψε τούρτα μέσα στην τάξη, πάλι σε συνεννόηση με την δασκάλα. Εσύ σκέφτεσαι κάτι σε γλυκό και σε δωράκι; Επίσης θα μπορούσες να πας και χυμούς για να τα μοιράσει μαζί με πλαστικά ποτηράκια.:lol:

s-age.pngs-age.png

εγω εχω ακουσει απο φιλους μας οτι πηγαν ατομικα γλυκακια και ατομικους χυμους με καλαμακι για το κερασμα. εσεις θελετε να δωσετε και δωρακια?

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Στην τάξη της κόρης μου, από τον Ιανουάριο του 2011 και μετά όσα πάρτυ γίνανε, έγιναν μέσα στην τάξη στην ώρα της ευέλικτης ζώνης! Μετά από συνεννόηση με τη δασκάλα και παρουσία και των γονιών του κάθε παιδιού για να οργανώσουν την κατάσταση, έκοβαν τούρτα, μοίραζαν δωράκια κι άλλα "καλούδια".:cool: Α ρε κρίση.... τι άλλο θα φέρεις?:mad:

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Διαφημίσεις

Δεν ηξερα για τουρτα οτι αφηνουν στο δημοτικο,θα ρωτησω τη δασκαλα οταν ερθει η ωρα.μακαρι.θα χαρει πολυ.τουρτα κ χυμους.ελεγα κ ενα μικρο δωρακι για τα παιδακια.ή ειναι υπερβολικο ρε γμτ?:-Sαλλα κ παλι λεω γιατι δωρακι?

Εγώ στα 7 γενέθλιά του συνεννοήθηκα με τη δασκάλα, πήγα στο σχολείο τούρτα και χυμούς, κόψαμε εκεί την τούρτα έπαιξαν μουσικές καρέκλες, τραγούδησαν, τους πήγα και μπαλόνια, βγήκαν φωτογραφίες, ωραία πέρασαν. εμάς είχε 19 παιδιά η τάξη.

Υ.Γ. Την ημέρα και την ώρα μας την είπε η δασκάλα, εγώ την ρώτησα αν μπορώ να πάω τούρτα στο σχολείο για τα γενέθλιά του, την επομένη είπε ότι γίνεται και μας είπε πότε μπορούμε να τα πάμε.

εαν παρεις ατομικα γλυκακια κι οχι τουρτα, προτιμησε σοκολατενια, αν και στα περισσοτερα παιδακια αρεσουν πολυ τα σοκολατακια (lacta, ion, mars klp)

για δωρακια θα μπορουσες να δωσεις στιλο-μολυβια που εχουν στο επανω μερος καποιον χαρακτηρα (μικυ κ.λπ), ή μπαλονια, ή μπουκαλακια για σαπουνοφουσκες (αν και η δασκαλα δεν θα χαρει οταν γεμισει το πατωμα σαπουνια), ή μαγνητακια και γενικα εαν επισκευτεις ενα καλο βιβλιοπωλειο ή jumbo θα βρεις απειρα μικρα παιχνιδακια ;)

• 1 month later...

Για τους συμμαθητές του γιου μου που εχει γενεθλια στις 14 του μηνα.παει β'δημοτικου.σκεφτηκα να μοιρασουμε κουπες με διαφορες σοκολατιτσες-καραμελες μεσα.πως σας φαινεται?εχετε καμια αλλη ιδεα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...