Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ POLLY DOUBLE PHASE ΤΗΣ CHICCO

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ? ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ? ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΙΨΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΟΙ ΙΚΜΑΝΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ Κ ΕΔΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ. ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΓΚ ΠΕΡΕΓΚΟ Κ ΔΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα της chicco δένει και απο τους ωμους και στην μέση οριζόντια. εγώ τον δένο μόνο απο τα οριζόντια γιατι δεν του αρέσει απο τους ωμους δυσανασχετή. Μπορείς όμως να το δέσεις και με τα δύο ταυτοχρονα,δηλ.ωμους και μεσούλα.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Το έχουμε εμείς και μια χαρά πιάνει όπως το περιγράφεις με τιράντες στους ώμους και στην κοιλιά. Σαν τα καρότσια δένει. Εμάς μας έχει βολέψει πολύ, είμαι ευχαριστημένη από την αγορά του. Είχα πάρει ένα ξύλινο mothercare (που γίνεται μετά καρεκλάκι και τραπεζάκι ) και το κρατήσαμε για τραπεζάκι και καρεκλάκι για φαγητό δεν βόλευε

Έλενα Μπ.

Διαφημίσεις

Κι εγω το εχω!!!

Ειμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

Όσο για το δεσιμο ακόμα δεν έχει χρειαστεί να τον δέσω!!!

Απλά βάζω στη τελευταια θεση το δισκο και δεν έχει περιθώριο για να βγει ασε που προς το παρων κάθεται πολύ ησυχος!!

σωστα! οποτε θα παρω αυτο, γιατι ειχα βαλει τον δικο μου να κατσει στου ανιψιου μου κ του αρεσε πολυ. βολευτηκε αμεσως. αλλα τον εδεσαν απο τις μασχαλες. μετα ειδα σε φωτο ενα αλλο ανιψακι μου να καθεται στο πεγκ περεγκο κ προβληματιστηκα γιατι ειδα οτι ηταν δεμενο απο ωμους - τιραντες κ στην κοιλια.

• 3 χρόνια μετά...

Έχω το καρεκλάκι φαγητού της chicco το polly, ξέρει μήπως κάποια κοπέλα αν υπάρχουν ανταλλακτικά μαξιλαράκια; Έχουν σκιστεί....!!!:cry::cry::cry:

Η εταιρία ανοίγει από Δευτέρα για να ρωτήσω αλλά ήθελα μήπως ξέρει κάποια να μου πει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...