Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Recommended Posts

img0803my1.jpg

Καλα τι κουκλι ειναι αυτο :!::!::!::!: Αχ και εγω θελω εινα τετοιο παντα ηθελα ...εχουνε οι γονεις μου αλλα δεν ειναι καθαροαιμος και ειναι καθαρμα πολυ κακομαθημενος απο τον πατερα μου δεν ακουει τιποτα οπως και ο μπαμπακας μου.. :D

Εγω εχω μια σκυλιτσα του αντρα μου δηλαδη ειχε και τις δυο προηγουμενες γενιες.. ειναι καλο σκυλακι αλλα επειδη αρχιζει και γερναει ειναι λιγο παραξενη αλλα καταλαβεμει τα παντα , ειναι 10 ετων, και η πεθερα(ζουμε στο ιδιο σπιτι) μου εχει ενα σκυλακι αλλα αυτο ειναι επικυνδηνο ειναι πολυ προστατευτικος δηλαδη χθες παραλιγο να με δαγκωσει στον ποπο και οποτε ειναι να μπουμε στο δωματιο τις πεθερας μου μας ορμαει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω έχω μια γατούλα 8 χρόνια τώρα...μένει μέσα στο διαμέρισμα, επαφές με άλλα ζώα δεν είχε ποτέ της, ειναι στειρωμένη...έξω δεν έχει βγει ποτέ της, παρά μόνο στο μπαλκόνι!!!

αντισώματα εχω!!!!το προβλημα μου ειναι ειναι οταν ερθει το μωρο...δεν μπορω να φανταστω οτι θα θελω να τον αφησω στον καναπε και θα τον σηκωσω και ειναι γεματος τριχες, ή τα ρούχα του...δεν είμαι υπερβολική απλά θέλω να είναι καθαρός....εσείς τι κάνετε;;;

mariaber λοιπον αν δεν θες να συμβενει αυτο θα πρεπει να αλλαξει συνηθειες η γατουλα σου μιας και δεν θελεις να την διωξεις.... απλα θα πρεπει να τις κανεις μια γωνια ολη δικια της οπως θα κανω και εγω στην σκυλιτσα μου. θα την περιωρισω στο δικο του χωρο και δεν θα επιτρεψω να ανεβαινει στον καναπε αλλα μονο να καθεται στο δικο της χωρο.

Koριτσια μου δειτε αυτο το βιντεο αυτης της ταινιας .... και θα καταλαβεται τι εστη σκυλος ... αλλα ειναι αξιολατρευτος ....

http://www.youtube.com/watch?v=PKT-Rljuxf8

Natassa, sofia kai pelagia να στε καλά βρε κορίτσια..μονοπολήσαμε λίγο την συζήτηση με την Mimoula αλλά τι να κάνεις με την αγρυπνία που με δέρνει...Πάντως το σπίτι μου είναι ανοιχτο όποτε θέλετε αν και πρέπει να σας πέφτει λίίίίίίγο μακρυά η Κως... :lol::lol::lol: .οντως ηρεμεί σιγά σιγά καμμιά σχέση με την αρχή παναγία μου!

Τώρα όσο αναφορά η καθαριότητα του καναπέ γίνεται ως εξής..αν έχεις καλύματα τα βγάζεις και τα πλένεις εννοείται μαζί με τα ρούχα σου αφού έχεις μαζέψει με ρολό που κολλάει τις τρίχες πρώτα γιατι δεν φεύγουν με το νερό ούτε στο πλυντήριο...

έπειτα μαζεύεις και τις τρίχες του καναπά με τον ίδιο τρόπο και πέρνεις μια βούρτσα αυτές που καθαρίζουμε τα παλτά και σε ένα κουβαδάκι νερό με ξύδι.Το ξύδι είναι απολυμαντικό σούπερ αλλά κάνει και τον καναπέ να γυαλίζει σε οτιδήποτε υλικό θα δεις!!!Αν μπορείς όμως μετα από αυτό αφού θα περιμένεις τον ερχομό του μωρού σου μην αφήνεις την γάτα να ανεβαίνει ή πολύ προσεκτικά δηλαδή πάνω σε ένα σεντόνι που θα είναι μονο για αυτήν γιατί το μωράκι θα είναι ευαίσθητο πολύ στην αρχή... :wink:

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

lillypro κι ομως υπαρχουν πολλες πιθανοτητες το καλοκαιρι να ερθουμε κω που θα δουλευει ενας φιλος μας εκει!

Τωρα για τους καναπεδες, η αληθεια ειναι οτι εμεις δεν εχουμε προβλημα με τριχα αλλα για απολυμανση χρησιμοποιω ατμοκαθαριστη. Επισης για το μωρο εχω παρει πολλες πανες χασε για να τις στρωνω οπου θελω να το ακουμπησω!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Πάντως το σπίτι μου είναι ανοιχτο όποτε θέλετε αν και πρέπει να σας πέφτει λίίίίίίγο μακρυά η Κως... :lol::lol::lol:

LILLYPRO εμενα παντως δεν μου πεφτει μακρυα η Κως :wink: γιατι μενω στην Ροδο οποτε εομαστε κοντα οποτε αν δεν μπορω εγω να ερθεις εσυ.... :D:D:D

lillypro κι ομως υπαρχουν πολλες πιθανοτητες το καλοκαιρι να ερθουμε κω που θα δουλευει ενας φιλος μας εκει!

Τωρα για τους καναπεδες, η αληθεια ειναι οτι εμεις δεν εχουμε προβλημα με τριχα αλλα για απολυμανση χρησιμοποιω ατμοκαθαριστη. Επισης για το μωρο εχω παρει πολλες πανες χασε για να τις στρωνω οπου θελω να το ακουμπησω!

Natasa μου όποτε θέλετε..εμείς το καλοκαίρι δεν το κουνάμε ρούπι αναγκαστικά...πάντως αυτό με τον ατμοκαθαριστή δεν το είχα σκεφτεί!!! Πόσο κοστίζει μήπως θυμάσαι? εμας δεν ανεβαίνει καναπέδες και τέτόια αλλά οι τρίχες μεταφέρονται απότα ρούχα μας (ελπίζω να μην ακούγεται υστερικό αυτό...) ....για πες???

pelagia μάλλον θα έρθω εγώ Ρόδο γιατί έχω ένα θεματάκι με το Παιδαγωγικό και δεν βλέπω να λύνετε από το τηλένο :twisted::twisted:

οπότε πριν έρθω θα σου στείλω μην για λεπτομέρειες!!!

.png img1238z.jpg

Εμεις πηραμε εναν οικιακο μη φανταστεις εκεινους τους τεραστιους που κανουν θαυματα και τον πληρωσαμε περιπου 60-70 ευρω αν θυμαμαι καλα. Απο voll house. Ειμαι ευχαριστημενη διοτι δεν εχει βαρος, ειναι ευκινητο και δεν χρειαζεται πολυ νερο. Οποτε ξερεις το χρησιμοποιω τοπικα, ευκολα. Ας πουμε και τα παιχνιδια της μπεμπας αντι τα βαζω πλυντηριο τα εκανα με αυτο. κανω που και που τα χαλια και που και που το σαλονι... κι ετσι δεν εχω συνεχεια βαλε βγαλε τα καλυματα...

Μπράβο???!!! Σωστό και ποικιλόευχρηστο δηλαδή... θα ρωτήσω αν και δεν νομίζω να τα έχουν τόσο φτηνά εδω :( Αληθεια τα λούτρινα και αυτά πρέπει να πλυθούν με κάποιο τρόπο σωστα? αν δεν έχεις ατμοσύστημα στο πλυντήριο σε τι πρόγραμμα πλένονται για να μην χαλάσουν κιόλας??

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

Μπράβο???!!! Σωστό και ποικιλόευχρηστο δηλαδή... θα ρωτήσω αν και δεν νομίζω να τα έχουν τόσο φτηνά εδω :( Αληθεια τα λούτρινα και αυτά πρέπει να πλυθούν με κάποιο τρόπο σωστα? αν δεν έχεις ατμοσύστημα στο πλυντήριο σε τι πρόγραμμα πλένονται για να μην χαλάσουν κιόλας??
Εχω διαβασει σε ενα τοπικ, δεν θυμαμαι πιο ομως, οτι τα βαζουμε ακομη κι αυτα με τους μηχανισμους στο πλντηριο και δεν παθαινουν τιποτα.Τωρα τι να σου πω δεν το δοκομασα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμένα παιδιά τα πεθερικά μου έχουν 2 σκυλιά και γάτες στην αυλή . Τα σκυλιά γυρίζουν όλη μέρα έξω σε χωράφια, τρώνε ότι βρουν πολλές φορές μαζεύουν ποντίκια και τέτοια απ έξω και φοβάμαι πάρα πολύ να πάω εκεί γιατί δεν έχω αντισώματα για το τοξόπλασμα και τα σκυλιά γυρνάνε όλη μέρα και μπαίνουν και στο σπίτι. Ο γιατρός μου είπε να μην πηγαίνω. Τι λέτε;;;Βασικά φοβάμαι πολύ να πάω.

5thmp3.png

Αν και έχω σκυλάκι μέσα στο σπίτι πιστεύω ότι υπό αυτές τις συνθήκες το καλύτερο είναι να μην έρχεσαι σε επαφή με αυτά τα ζώα και ειδικά τις αλανιάρες γάτες. Άλλωστε από αυτές υπάρχει ο κίνδυνος για τοξόπλασμα. Εγώ το σκυλάκι μου κάθε φορά που βγαίνει βόλτα, ο αντρας μου στην επιστροφή πάντα του πλένει τα πόδια και τη μουσούδα και φυσικά και ε΄γώ φροντίζω για την υγιεινή των χεριών. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις τα πεθερικά σου όταν θα είσια εκέι να μην τα βάζουν μέσα στο σπίτι, έτσι ανεξέλεγκτα για τους προφανείς λόγους. Δε νομίζω να σε παρεξηγήσει κανείς..

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Εμένα παιδιά τα πεθερικά μου έχουν 2 σκυλιά και γάτες στην αυλή . Τα σκυλιά γυρίζουν όλη μέρα έξω σε χωράφια, τρώνε ότι βρουν πολλές φορές μαζεύουν ποντίκια και τέτοια απ έξω και φοβάμαι πάρα πολύ να πάω εκεί γιατί δεν έχω αντισώματα για το τοξόπλασμα και τα σκυλιά γυρνάνε όλη μέρα και μπαίνουν και στο σπίτι. Ο γιατρός μου είπε να μην πηγαίνω. Τι λέτε;;;Βασικά φοβάμαι πολύ να πάω.
Στο μονο που υπαρχει προβλημα ειναι αν φας κοπρανα γατας... τουλαχιστον ο κτηνιατρος μου κι ο γυναικολογος μου εσυι μου εχουν πει. Απο τα σκυλια δεν παθαινεις τιποτα. Τωρα ανα ειναι να σφιγγεσαι μην το κανεις διοτι θα χασεις τον υπνο σου,...

Διαφημίσεις

img0803my1.jpg

Μα τι σκατοπερίεργος!!!!

Κατ' αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στη LILLYPRO για τον κούκλο της!

Στο θέμα μπήκα αν και δεν έχω πια σκύλο μέσα στο σπίτι μου. Ομως αφενός μεγάλωσα από τότε που με θυμάμαι με γάτες και ειδικά με σκύλους και όπως έχω πει και σε άλλο post ακόμη και σήμερα που είμαι έγκυος περισσότερο συγκινούμαι όταν δω έναν ζουζουνο-κούταβο παρά ένα μωρό.

Με τα σκυλιά έχω αρρώστια γιατί είναι τα μόνα όντα που έχω γνωρίσει που ξέρουν να αγαπούν χωρίς αντάλλαγμα! (σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα, βέβαια). Με έχουν βοηθήσει όσο κανένας άνθρωπός σε δύσκολες στιγμές...

Και φυσικά τα τελευταία 5 χρόνια που ζω με τον άντρα μου η ψυχούλα μου το ξέρει πως αντέχω χωρίς ένα σκυλάκο στο σπίτι μας... (εχε χάρη που έχει σοβαρά επιχειρήματα...)

Παράλληλα να σς πω πως το θέμα της τοξοπλάσμωσης το γνωρίζω πολύ καλά μιας και έπασχα από το μικρόβιο για 2 ολόκληρα χρόνια... Τα συμπτώματα δεν είναι σοβαρά, εκτός φυσικά των περιπτώσεων που ο ασθενής είναι εγκυμονούσα μητέρα...

Λοιπόν, οι σκύλοι (σε αντίθεση με τις γάτες που ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ) δεν έχει αποδειχτεί ότι φέρουν το μικρόβιο.

Αντίθετα η επαφή με το χώμα είναι ο πιο επικίνδυνος τρόπος να προσβληθεί κανείς από τον ιό. Επομένως στο σπιτάκι σας θα τρώτε άφοβα όλα τα φυλλώδη, αφού τα αφήσε να μουλιάσουν καλά σε νερό με ξύδι και τα ξεβγάλετε και κανα δυό χεράκια (και ακόμα καλύτερα να βάλετε κάποιον άλλο να κάνει τη βρωμοδουλειά...)

Επίσης να προσέχετε τα ωμά κρέατα (που εξάλλου ευθύνονται και για άλλες ασθένειες) και να περιορίζετε τις γατούλες σας από τις τσάρκες εκτός σπιτιού...

Κάντε και το σταυρό σας, γιατί είναι να μη σου τύχει, τελικά και να έχετε πάντα θετικές σκέψεις όι όλα θα πάνε καλά!

Σας αφήνω με μια φωτογραφία του βαφτηστήρα μου του Manu, που είναι η παρηγοριά μου λο αυτό το καιρό που δεν έχω τον δικό μου σκύλο...

Αυτό το σκυλί είναι πραγματικά ένας άγγελος (ευτυχώς τον βλέπω πολύ συχνά και τα καλοκαίρια την περνάμε παρέα τον πέρισσότερο καιρό)

M9fdp3.png

Emena den einai oti ta pigainoun volta ekeinoi einai oti ta afhnoun entelws eleu8era kai mou eipe o giatros na mhn ksanapaw mexri na gennhsw kai agxwnomai gia to mwro kai apo thn allh kai o antras mou thelei na pame giati leei tha pareksigi8oun an kai kseroun to provlima. Klaps!!! Ti na kanw re koritsia. Otan protomatha ti eixa kai piga sto spiti toys me eixan se ena dwmatio kai ta skilia alwnizan sto upoloipo spiti. an ithela na paw toualeta h na kanw kati den mporousa....Ti lete ki eseis na paw?????????

5thmp3.png

Emena den einai oti ta pigainoun volta ekeinoi einai oti ta afhnoun entelws eleu8era kai mou eipe o giatros na mhn ksanapaw mexri na gennhsw kai agxwnomai gia to mwro kai apo thn allh kai o antras mou thelei na pame giati leei tha pareksigi8oun an kai kseroun to provlima. Klaps!!! Ti na kanw re koritsia. Otan protomatha ti eixa kai piga sto spiti toys me eixan se ena dwmatio kai ta skilia alwnizan sto upoloipo spiti. an ithela na paw toualeta h na kanw kati den mporousa....Ti lete ki eseis na paw?????????

Ξεκόλλα βρε!

Τίποτα δεν θα πάθεις! Αν είσαι τόσο προβληματισμένη, που δεν σε αδικώ, τότε μην τα πλησιάσεις, και αν έρθουν αυτά κοντά σου και σε ακουμπήσουν, πλύνε απλά τα χέρια σου καλά...

Το τοξόπλασμα δεν είναι πανούκλα!!!!

Η υστερία θα κάνει χειρότερο κακό στην εγκυμοσύνη σου από ότι δυο χαρούμενα σκυλάκια. (ασε που θα χαλάσει και τις σχέσεις σου με δύο ανθρώπους που πρέπει έστω και τυπικά να τα πηγαίνουμε καλά μαζί τους για να μην έχουμε παρατράγουδα στο σπιτι μας....)

Όσο για τα πεθερικά σου (σ' αυτά αναφερόμουν και πριν..), αν τα αφήνουν τα σκυλιά ελεύθερα εκτός σπιτιού, λυπάμαι πάρα πολύ για αυτούς....

Για οτιδήποτε τους συμβεί φέρουν ευθύνη, αν και από ότι κατάλαβα, δεν φαίνεται πως θα πεθάνουν αν τους πάθουν και τίποτα...

Αυτή η έλλειψη παιδείας είναι που σιχαίνομαι περισσότερο στη ράτσα μας!!!!!

Ας μαζευτώ και ας μην αρχίσω το κυρηγμα και την εκμάθηση φιλοζωϊκής συνείδησης.... Τι μου φταίς και εσύ?

LILLYPAD, πως ανέβασες τη φωτό του μικρού;

θέλω να αεβάσω και του βαφτιστήρα μου και δεν τα καταφέρνω!

M9fdp3.png

sorry....LILLYPRO εννοούσα....

Γεια σου κοπέλα μου και σ'ευχαριστώ πολύ για τον καλό σου λόγο..όντως είναι πολύ καλός..ψυχούλα θα έλεγα αλλά στερείται εκπαιδευσης και τραβάω λούκι ειδικά όταν τον πάω βόλτα..σήμερα πήρα ένα περιοδικό με dvd και ελπίζω να πετύχω κάτι γιατί με τραβάει απίστευτα όταν πάμε εξω οπότε και το αποφευγω..έχει την αυλή του αλλά δεν έιναι το ίδιο μωρέ και μόνο εγώ έχω ελευθερο χρόνο...προχθές που έκανα την χαζομάρα να τον πάρω ως τον φούρνο της μικρής περιοχής που μένω στην Κω ..δυστηχως περάσαμε μπροστά από το σχολείο και κεινη την ώρα σχολούσαν....καταλαβαίνεις πηγε να πνιγεί μόνο και μόνο για να πάει στα παιδάκια, τα παιδάκια τσίριζαν και οι μανάδες με έβλεπαν σαν τον σατανά..οκαημένος είναι μικρός και μόνο παιχνιδάκια και χάδια θέλει αλλά άντε εξηγησέ το στις μανούλες αυτό.... :cry::cry:

Συγνώμη αν κούρασα αλλά έιναι και αυτό πρόβλημα...λοιπον για δες εδω κοπέλα μου και αν έχεις απορίες μου λες...

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12889&highlight=

.png img1238z.jpg

LLILYPRO σε συχαριστώ για το link! θα το κοιτάξω μόλις σου απαντήσω στα παραπάνω.

Τα Lambrador Retriever είναι χρυσά (κυριολεκικά και μεταφορικά) σκυλιά και ειδικά με τα παιδιά η καλυτερη παρέα!

Παρέα με τα Golden Retriever και μια πιο σπάνια ράτσα, τα Flat (Coated) Retriever (σαν αυτό είναι ο Manuκος μου, θα τον δεις μολις καταφέρω και ανεβάσω φωτό του) έχουν ένα ΜΕΓΑΛΟ αρνητικό: είναι πολύ άτακτα και ανεπίδευτα μαθήσεως τα πρώτα 2-4 χρόνια της ζωής τους. Σαν να είχες έναν γιο που ήταν ολόγλυκος, αλλά και συνάμα διαολάκι!

Βέβαια αυτό δε συμβαίνει με όλα τα σκυλιά της ράτσας αυτής, αλλά αυτός είναι ο κανόνας, ειδικά για τα αρσενικά!

ο Manu γλίτωσε από την "κατάρα" και έχει βγει από κουτάβι, πρόβατο. Είναι όμως πολύ τεμπέλης ο άτιμος! Τι να πεις, δεν μπορείς να τα έχεις όλα...

Θέλει ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν από μέρους σου και φυσικά σωστή εκπαίδευση, η οποία ξεκινάει περίπου στους 6-8 μήνες το αργότερο (μετά....πέταξε το πουλάκι). Μην τον μαλώνεις...δεν θα καταφέρεις τίποτα, την δική σου καρδιά και τη δική του θα χαλάσεις.

Στη βόλτα είναι έυκολο να τον πειθαρχήσεις, μιας και το λουρί (ο οδηγός, δηλαδή) κάνει θαύματα στην εκπαίδευση. Πολλοί εκπαιδευτές το χρησιμοποιούν για να μάθουν στα σκυλία και πράγματα εκτός βόλτας...

Σε συμβουλέυω κατ' αρχήν να μην του περνάς τον οδηγό από κολλάρο (περιλαίμιο). Είναι πολύ επικίνδυνο να προκαλέσεις σοβαρό τραυματισμό στον οισοφάγο του μικρού. Βλέπεις τα σκυλιά αφενός πονάνε άπειρες φορές λιγότερο από τους ανθρώπους και αφ εταίρου συνηθίζουν στον πόνο...οπότε τράβα αυτά, τράβα εσύ, σε λίγο καιρό θα αρχίσει να σου πνίγεται και αυτό είναι το πρώτο κακό σημάδι τραυματισμού...

Τα περιλαίμια είναι για τα ήσυχα σκυλάκια. Ο δικός σου καλό είναι να το φοράει μόνο ως διακοσμητικό (και για να του βάζεις πάνω ταυτότητες , χαντρούλες και ότι άλλο θα διώξει τη βασκανια από τον κούκλο σου!!! χαχαχα!!

Όσο για τους πνίχτες που ορισμένοι έξυπνοι έβγαλαν στο εμπόριο και ορισμένοι άλλοι προκομένοι έσπευσαν να αγοράσουν, για τα "δολοφονικά" σκυλιά τους θα σε ενημερώσω ότι οι δολοφόνοι είναι οι ίδιοι...προς τα καημένα τα σκυλιά...

Ούτε να τους πλησιάσεις αν στο προτείνουν από το pet shop (μη νομίζεις, οι περισσότεροι που έχουν pet shops είναι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΙ...)

Στο εμπόριο κυκλοφορούν τα λεγόμενα "σαμαράκια" που ουσιαστικά είναι αυτό που λέει η λέξη...Με τον τρόπο αυτό και εσύ θα έχεις καλύτερο έλεγχο του σκύλου και αυτός δεν θα υποφέρει. Και ένα μικρό tip : όταν φορώντας το σαμάρι τον τραβήξεις πολύ απότομα και σηκωθούν τα πόδια του, χάνει τον έλεγχο (τη γη κάτω απ΄τα πόδια του, δηλαδή) και ψαρώνει!

ρίξε μια ματιά εδώ: http://petvet.gr/eshop/index.php?main_page=index&cPath=1_15&sort=20a&page=24

για να πάρεις μια ιδέα.

Θα βρεις πολλές ποικιλίες από σαμάρια. Η γνώμη μου είναι να αγοράσεις κάτι γερό και καλό (ίσως από φυσικό δέρμα αν βρεις). Τα λεφτά του να είσαι σίγουρη πως θα τα βγάλει!

Και κάτι τελευταίο...Προσπάθησε να αποφεύγεις ψώνια από μεγάλες αλυσίδες κατάστημάτων. Δεν ξέρω αν το έχετε στο όμορφο νησί σας, αλλά ειδικά από το Pet City ούτε απ' έξω να μην περάσεις! Οι άνθρωποι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (αν έχεις απορία γιατί μπορώ να σου το πω σε άλλο post για να μη σε ζαλίζω...)

Να στηρίζεις τα μκρά τοπικά μαγαζιά του τόπου σου. Δεν φαντάζεσαι τι παιχνίδια παίζονται με το εμπόριο κατοικίδιων...

Συμβουλές μπορείς να παίρνεις από το περιοδικό ΓΑΒ, που είναι τέλεια ενημερωμένο και στο οποίο μπορείς να γίνεις συνδρομήτρια (φαντάσου εγώ το έπαιρνα μέχρι που μετακόμισα - και η χαζή δεν ανανέωσα την συνδρομή μου - και δεν έιχα καν κατοικίδιο! Είμαι πυροβολημένη τελικα...)

http://www.gavmagazine.gr/

μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους σχετικά με το θέμα σου, και να ζητήσεις να σου στείλουν το τέυχος που έχει αφιέρωμα στα Retrievers (κάθε τέυχος είναι αφιερωμένο και σε μια ράτσα). Είναι η βίβλος των σκύλων!

τέλος, καλό είναι και το

http://www.pets.gr/

αυτό είναι ηλεκτρονικό περιοδικό.

Αυτά προς το παρόν. Αν νομίζεις πως με ζάλισες εσύ, τι να πω και εγώ...

Ελπίζω τουλάχιστον να φάνηκα χρήσιμή τόσο σε εσένα όσο και στα υπόλοιπα μέλη που θα το διαβάσουν.

Βλέπεις, από μωρά μπορεί να μην ξέρω ακόμα, αλλά τα μωρά μέχρι τώρα στη ζωή μου ήταν οι σκύλοι!

Και το forum μπορεί να αφορά parents... παιδιών, αλλά είμαι σίγουροι πως πολλοί από αυτούς εδω μέσα είναι και "parents" σκυλιών!!!! :wink:

Παω τώρα να διαβάσω τις οδηγίες για τις φωτό! :shock::shock:

M9fdp3.png

dsc00672.jpg

αυτός λοιπόν είναι ο Manu!

Έιναι ημίαιμο Flat (Coated) Retriever (τα καθαρόαιμα που αναγνωρίζονται από το σωματείο τους έχουν ή μαύρο ή μελιτζανί τρίχωμα)

και είναι πραγματκά ένας άγγελος!!!

Δυστυχώς δεν έιναι όλοδικός μου, απλά ο μπαμπάς του που είναι κολλητός φίλος μας μας τον έχει δώσει τα καλοκαίρια και το Πάσχα για πάνω από 2 μήνες και όποτε χρειαστεί να λείψει με μεγάλη μας χαρά τον παίρνουμε εμείς!

Νονά του είμαι γιατί εγώ του έδωσα το όνομά του.

νομίζω πως αυτό το σκυλί το αγάπησα περισσότερο και από όλα τα δικά μου σκυλιά που είχα στο παρελθόν!!!

M9fdp3.png

Αχ τί φοβερά σκυλάκια βρε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!Ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!

Αλλά δεν ζηλεύω μόνο τα σκυλάκια αλλά και ένα άνετο σπίτι με αυλή για να μπορώ να τα έχω.

Πάντως τυχεροί όσοι ζούνε με πιστούς φίλους όπως τα ζώα!!!

Σπουδαία συντροφιά που δεν σ'απογοητεύει!!!!!!!! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...