Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σε ποιά εβδομάδα κάνατε τον πρώτο σας υπέρηχο;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει. τη βδομαδα τη μετρατε απο τη τελευταια μερα περιοδου?

Η κύηση ξεκινάει από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου.

Τον πρώτο μου υπέρηχο τον έκανα στις 7 εβδομάδες...!

Καλησπέρα κ καλη χρονια!!!

Τον 1ο υπερηχο τον έκανα 6 εβδομάδων περιπου οπου δεν ακουσαμε καρδουλα,μονο είδαμε το σάκο.Μεγαλο άγχος κ αυτό.

Ξανάκανα 8 εβδομαδων και ηταν ολα οκ!

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

ρε κοριτσια εγω ειχα περιοδο στις 28/11 κι εγκυος εμεινα 18/12 με σπερματεγχυση... ποσο ειμαι δλδ? τα χω χασει με τα μετρηματα

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...

ameliec...

χαμογέλα,μην αγχώνεσαι και ολα θα πανε καλα! :P

ειχα κι εγω αρκετα προβληματα στις αρχες αλλα οπως βλεπεις...ολα καλα...;)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Εγω έκανα τον πρώτο υπέρηχο 5 εβδομάδων και είδαμε το σάκο και εμβρυικά στοιχεία...όπως επίσης και μια... αποκολλησούλα, ευτυχώς χωρίς αίμα.Μέχρι και τον 3ο μήνα ήμουν εντελώς στο κρεβάτι, τώρα έχω μπεί στον 5ο και είμαι κάπως πιο χαλαρή.Να ακούτε τον γιατρό σας, να ξεκουράζεστε και με τη βοήθεια του θεού,όλα θα πάνε καλά.

ouQHp3.png

w1tfp3.png

Ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη μου ειχε κλεισει ραντεβου να δουμε το φασολακι μας στην 7η εβδομαδα αλλα λογω μικρης αιμοραγιας μου ζητησε να παω πιο νωρις... ημουν δηλαδη 6η εβδομαδα και 3 ημερων και το ειδα κανονικα αλλα δεν ακουσα την καρδουλα του μονο την ειδε εκεινη και μου ειπε οτι εχει κανονικη καρδιακη λειτουργια ... μολις το ειδα το φασολακι δεν το πιστευα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα. Είμαι καινούργια στο δίκτυο, αλλά αισθάνομαι μεγάλη χαρά που σας γράφω. Και εγώ είμαι σε παρόμοια φάση με όλες σας και έχω φρικάρει. Έχω κάνει ήδη τρεις χοριακές και έχουμε δει σάκο και ένα σποράκι. Όμως οι τιμές των χοριακών δεν πολύ συμπίπτουν με τις ημέρες της ωορριξίας. Οπότε μάλλον είναι αργή σύλληψη ή πάμε για αποβολή.

Μεγάλη αγωνία.

Υπάρχει κάποια με κάποια αντίστοιχη εμπειρία;

Γεια σας και απο εμενα. Μολις εκανα την εγγραφη μου για να μπορω να συμμετεχω στις τοσο ενδιαφερουσες συζυτησεις. Εκανα τον πρωτο μου υπερηχο στις 5 εβδ. και 3 ημερ. χωρις να εχω κανει πριν χοριακη, μονο τεστ απο φαρμακειο μετα απο 5 μερες καθυστερηση. Το τεστ φυσικα βγηκε θετικο και ο πρωτος υπερηχος εδειξε το σακο. Μετα απο δυο εβδομαδες εκανα τον δευτερο και ακουσαμε την καρδουλα και σημερα θα κανω τον τριτο και εχω μεγαλη αγωνια.

Μπράβο σου!!!

Και εγώ είμαι ενθουσιασμένη. Ωστόσο αισθάνομαι περίεργα, γιατί έκανα δύο τέστ εγκυμοσύνης και μου βγήκαν αρνητικά, οι δε χοριακές είναι οριακές. Είδαμε σάκο και ένα μικρό σποράκι. Δεν ξέρουμε ακριβώς σε τι εβδομάδα είμαι...Έχω πολλή αγωνία; Θα πάνε καλά όλα; Μήπως τελικά δεν φτάσουμε μέχρι το τέλος;

Καλησπέρα σε όλους!!! Έμαθα πως είμαι έγκυος 2 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία της επόμενης περιόδου και γεμάτη ενθουσιασμό επισκεύτηκα το γυναικολόγου του ΙΚΑ για να μου γράψει τις πρώτες εξετάσεις (Β χοριακή και υπέρηχο).

Φυσικά, αν και δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή, ο άνθρωπος απόρησε (τι ήρθε να κανει αυτή χωρίς καν να έχει καθυστέρηση;), αλλά μου έγραψε τον υπέρηχο και μου τόνισε να πάω να τον κάνω σε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ημέρες, καθώς δεν θα έδιχνε νωρίτερα κάτι.

Όταν πέρασαν οι 10 ημέρες πήρα να κλέισω R/V σε γνωστό Διαγνωστικό κέντρο για τον υπέρηχο, όπου μετά λύπης μου ενημερώθηκα πως ο κοιλιακός υπέρηχος γίνετε μετά την 9η εβδομάδα και νωρίτερα γίνετε μονάχα κολπικός προκειμένου να φανεί κάτι.

Στην 8η εβδομάδα (7 εβδομάδων και 2 ημερών) μη αντέχοντας ακόμα μια αναβολή έκλεισα το πολυπόθητο R/V και αν και με ενδιασμούς, μου έκαναν την εξέταση. Επιτέλους, άκουσα τους χτύπους της καρδίας από το μικρό μας εμβρυάκι, που ήταν ήδη 15 ολόκληρα χιλιοστά :P

Εύχομαι υγεία και κάθε καλό στις μέλλουσες μαμάδες, και με το καλό να μάθουν τα ευχάριστα νέα σε όσες επιθυμούν να γίνουν μαμάδες!!!

dhiYp2.png?g6h8jYLq

• 4 εβδομάδες μετά...

Έκανα τον 1ο υπέρηχο στην 5η εβδομάδα (5 εβδ. & 4 ημέρες) και είδαμε σάκο και νινί.

Τον 2ο, τον έκανα στην 6η εβδομάδα (6 εβδ. & 0 ημέρες) γιατί είχα λίγο ροζ και ήθελα να δω αν είναι όλα καλά. Είδαμε νινί και καρδιά να κινείται, χωρίς όμως να το ακούσουμε, ήταν νωρίς...

3ο υπέρηχο, στην 8η εβδομάδα-χθες (8 εβδ. & 4 ημέρες) και καρδούλα να χτυπάει!!!!! 2 πόντους το μωράκι μας και όλα καλά!!!!!

Αυχενική θα γίνει την 12η εβδομάδα (12 εβδ. & 0 ημέρες)

Χοριακή γίνεται πάντα; Εμένα ο ιατρός μου δεν μου ανάφερε κάτι....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημέρα και καλο Σαββατοκύριακο!!! Ηθελα την βοηθεια σας αφου προς το παρον δεν εχω ποιον να συμβουλευτω!!! Τελευταια περιοδο ειχα στις 1/03/2010.

Στις 8/04 εκανα την χοριακή και βγήκε 880...Το θέμα ειναι οτι δεν εχω καταφέρει να βρω τον γιατρο και δεν ξερω τι να κανω. Να ξανακάνω την Δευτερα το πρωι μια χοριακή η να δω τι θα μου πει ο γιατρός? Οι εβδομάδες μετριουντε συμφωνα με την ημερομηνία περιόδου? Εχω ποναλακια στην κοιλιά που και που και λιγο πυρετο καθε απογευμα περιπου 37.2. Ειναι φυσιολογικό? Δεν ξερω τι να προσεξω και τι να σκεφτω!!! Δεν το εχω πει σε κανεναν δικό μου παρα μονο στον αντρα μου αλλα και αυτος ο καημένος δεν ξέρει πως να με συμβουλέψει...

Γεια σου Μαριλένα!Στην εβδομαδα που βρισκεσαι μαλλον στον υπέρηχο ο γιατρός θα δει τον σακο.Πρεπει να εισαι 5 εβδομαδες και 5 μερες

Το οτι δεν βρισκεις τον γιατρό σου ασχετο αλλα δεν ειναι οτι πιο ωραιο για γιατρό.Μηπως θα πρεπει να το σκεφτεις λιγο αυτό γιατι θα υπαρξουν πολλες στιγμες στην εγκυμοσύνη σου που θα τον ψαχνεις

Με το καλο κοπέλα μου!!!Περιμενω νεα σου

YUfSp2.png

Μαριλένα μου,

Εγώ σου προτείνω να επαναλάβεις τη χοριακή σου για να βεβαιωθείς ότι διπλασιάζεται και ότι όλα πάνε καλά. Θα μπορέσετε να δείτε κάτι στον υπέρηχο όταν η χοριακή φτάσει στις 2000 μονάδες περίπου και τότε μην περιμένεις να δείτε πολλά πράγματα. θα δείτε μόνο εάν η κύηση είναι ενδομήτρια ή όχι. Εγώ έκανα τον πρώτο υπέρηχο όταν ήμουν 5 βδομάδων και 2 ημερών, διαπιστώσαμε ότι η κύηση είναι ενδομήτρια και χθες που ήμουν 6 βδομάδων και 3 ημερών κάναμε επαναληπτικό και είδαμε και το σάκο με τα εμβρυϊκά στοιχεία. Μου είπε να πάω πάλι την ερχόμενη εβδομάδα που θα είμαι 7 βδομάδων και 2 ημερών να ακούσουμε καρδούλα..

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια...Αυριο θα πάω παλι το πρωι για αλλη μια χοριακή και ελπίζω όλα να πάνε καλά!!! θα σας ενημερωσω για τα νουμερα...

Χρηάζομαι τη θετική σας ενέργεια!!!....

• 1 month later...

κοριτσια βοηθεια. Πηγα σημερα για τον πρωτο υπερηχο ειμαι 6 εβδομαδων ακριβως ειδαμε ενα σακο πολυ καλο αλλα οχι εμβυικα στοιχεια (κατι πολυ αχνο). Δεν σου λεω ουτε θετικο ουτε αρνητικο λεει θα ηθελα να δω κατι παραπανω. τι να κανω? εχω πεσει ψυχολογικα πως θα περασει ο καιρος μεχρι την αλλη τριτη?

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

κοριτσια βοηθεια. Πηγα σημερα για τον πρωτο υπερηχο ειμαι 6 εβδομαδων ακριβως ειδαμε ενα σακο πολυ καλο αλλα οχι εμβυικα στοιχεια (κατι πολυ αχνο). Δεν σου λεω ουτε θετικο ουτε αρνητικο λεει θα ηθελα να δω κατι παραπανω. τι να κανω? εχω πεσει ψυχολογικα πως θα περασει ο καιρος μεχρι την αλλη τριτη?

μπορει η συλληψη να εγινε αργοτερα οποτε μην αγχωνεσαι!

• 3 εβδομάδες μετά...

γεια σας ειμαι καινουρια εδω και πολυ φρεσκια εγκυμονουσα!ειχα τελευταια περιοδο 18/5/10 και με σταθερο κυκλο περιμενα να αδιαθετησω 16/6/10.εκανα τεστ απο το φαρμακειο 21/6 και βγηκε θετικον.την επομενη μερα εκανα τη χοριακη και βγηκε 5.570.η γραμματεας του γιατρου μου ζητηζε μονο τη προηγουμενη περιοδο και οχι τη χοριακη και αποφασισε οτι ο γιατρος πρεπει να με δει 1/7.δεν ειναι πολυ υψηλη η τιμη της χωριακης μου?μηπως επρεπε να με δει νωριτερα?διαβαζω σε αλλα φορουμ κατι τιμες πολυ μικροτερες!τι να κανω?να περιμενω?

KLinp2.pngjvcQp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπερα!

εφη κ εγω ειχα ΤΕΡ 13/05 κ τον πρωτο υπερηχο τον εκανα 05/07, ειδαμε σακο, σπορακι κ καρδουλα να παλεται. απλα ο γιατρος ειπε να πας τοτε για να εχει μεγαλωσει λιγο το εμβρυο να ακουσετε καρδουλα, κλπ, αν κ τωρα που σου γραφω θα τα εχετε δει ηδη. σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη!

LKcZp2.png 3bjwp3.png

Φρέσκια εγκυούλα. Ο πρώτος υπερηχος έγινε στις 5,5 εβδομάδες οποτε κ είδαμε τον σάκο..

Εfi25 τι εγινε? Όλα καλα στο ραντεβου? Σίγουρα ακουσες κ καρδούλα....?

Eyanthia σου ευχομαι μια καλη κ γερη εγκυμοσύνη 40 εβδομαδων!

Και σε όλες τις εγκυούλες να έχουν καλες εγκυμοσύνες, ξεκουραστες, τελειόμηνες και γερα μωρά!

Ldp5p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...