Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Recommended Posts

Φυσικά θα σου μιλήσει άσχημα το πρώην αγόρι σου, αν σου μίλαγε καλά δεν θα ήταν πρώην.

εσύ να συνειδητοποιήσεις δύο πράγματα. Ότι το παιδί δεν θα σε δέσει με τον πρώην σου, αυτός τελείωσε. Το πολύ πολύ να σε στηρίξει λίγο οικονομικά (μην είσαι εγωίστρια, αν δεν θες να παιρνεις τα λευτά του να ανοίξεις έναν λογαριασμό στο μωράκι να τα βαεζει μέσα). Και δεύτερον ότι το παιδί θα έχει μεγαλες δυσκολίες και μεγάλη ευτυχία!

Για εμένα κάνεις το σωστό. ¨εχεις τη συμπαράσταση των γονιών σου, είσαι νέα, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου... γιατί να μην την έχει και αυτό το ζουζούνι???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 211
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το να φερεις στον κοσμο μια ψυχουλα εχει τεραστια χαρα αλλα και τεραστια ευθυνη...

Τιποτα ομως δεν μπορει να συγκριθει με την δυναμη και την αγαπη που μπορει να δωσει η μανα στο παιδι της...με αυτον τον γνωμονα να κινηθεις...τον πατερα του παιδιου αστον προσωρινα στην ακρη...ειναι μικρος και δεν μπορει να καταλαβει. Δωστου χρονο...αρκετο χρονο...πολυ χρονο...αν ερθει η στιγμη και το καταλαβει βαλτον στη ζωη του παιδιου σου αν οχι γινε και μανα και πατερας εσυ...μεχρι να βρεις ή τον πραγματικο του πατερα που πλεον θα εχει αναλαβει τις ευθυνες του ή εναν αλλον αντρα που στο μελλον θα αγαπησει και εσενα και το παιδι σου σαν να ειναι δικο του...

bf2Bp2.png

rTodp3.png

ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΜΠΑ!!!!

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ!!

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ 2 ΜΗΝΑ!!

ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ.

Αναρωτιέμαι αν πραγματικά περίμενες κάτι από το "σχεδόν 18" αγόρι σου...Είναι μωρά σε αυτή την ηλικία,στο λέω γιατί ο αδερφός μου είναι 22 κλεισμένα και είναι ακόμα στον κόσμο του.Θα μου πεις ότι υπάρχουν και αγόρια που είναι ώριμα αλλά αν ήταν τέτοια περίπτωση,θα φρόντιζε να σε προφυλάξει και να μη σε βάλει στο ίδιο λούκι για 2η φορά...

Επίσης,αν θες τη γνώμη μου,στους γονείς σου θα πρέπει να το πεις νωρίτερα,αν είναι αυτοί που θα σε στηρίξουν,πρέπει να γνωρίζουν από τώρα.Μην τους το φέρεις σαν τετελεσμένο,καλό είναι να τους ενημερώσεις το συντομότερο.

Διαφημίσεις

ΛΕΤΕ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!

ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ?

χαιρομαι που αποφασισες να το κρατησεις καθε γυναικα που εχει το θαυμα της ζωης μεσα της ειναι ευλογημενη απο το θεο και ετσι πρεπει να νιωθεις..στους γονεις σου να το πεις τωρα κουκλα μου.με τους ανθρωπους που θα σε βοηθησουν και θα ειναι διπλα σου για μια ζωη πρεπει να εισαι ειλικρινης απο την αρχη.

ΛΕΤΕ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!

ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ?

Νομιζω πως ειναι το σωστο. Να αρχισεις με αυτον που νιωθεις περισσοτερο κοντα σου! Αν ειναι η μαμα, αρχισε με εκεινη. Μαζι ισως μπορεσετε να βρειτε εναν τροπο να το παρει κι ο μπαμπας πιο "μαλακα". Καλυτερα τωρα, απο την αρχη, παρα να νιωσουν πως τους εφερες προ τετελεσμενου. Αλλο να νιωσουν πως τους το λες γιατι τους υπολογιζεις σαν βοηθεια και σαν στηριξη, κι αλλο να νιωσουν πως τους το λες γιατι δεν ειχες αλλη επιλογη. Αν και νομιζω πως ειπες πως δεν θα αντιμετωπισεις καποιο προβλημα με τους δικους σου. Ειναι δυσκολο, αλλα αυτοι οι ανθρωποι θα ειναι συμμαχοι σου σε αυτο που επελεξες και θα ηταν καλο να τους εχεις κοντα σου απο την αρχη!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Φυσικά θα σου μιλήσει άσχημα το πρώην αγόρι σου, αν σου μίλαγε καλά δεν θα ήταν πρώην.

εσύ να συνειδητοποιήσεις δύο πράγματα. Ότι το παιδί δεν θα σε δέσει με τον πρώην σου, αυτός τελείωσε. Το πολύ πολύ να σε στηρίξει λίγο οικονομικά (μην είσαι εγωίστρια, αν δεν θες να παιρνεις τα λευτά του να ανοίξεις έναν λογαριασμό στο μωράκι να τα βαεζει μέσα). Και δεύτερον ότι το παιδί θα έχει μεγαλες δυσκολίες και μεγάλη ευτυχία!

Για εμένα κάνεις το σωστό. ¨εχεις τη συμπαράσταση των γονιών σου, είσαι νέα, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου... γιατί να μην την έχει και αυτό το ζουζούνι???

Ποιανού λεφτά?Του 18χρονου?Γιατί δουλεύει?Ή μήπως τον τρέφει η μαμά και ο μπαμπάς?

Διαφημίσεις

ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΦΗ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ??

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ! ΘΑ ΑΡΧΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΜΑ...

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!!!

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

η κοπελα ζητησε μια συμβουλη.δεν ειμαστε στη θεση της κ δεν εχουμε δικαιωμα να την κρινουμε. δεν ξερεις τι σου ξημερωνει για να εισι τοσο σκληρη

συμφωνω κατερινακ..ημαρτον μερικες εδω μεσα

Διαφημίσεις

σου εστειλα πμ.μη φρικαρεις και ολα θα πανε καλα... Δυναμη!!!

ΤΟ ΕΙΔΑ!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

Ποιανού λεφτά?Του 18χρονου?Γιατί δουλεύει?Ή μήπως τον τρέφει η μαμά και ο μπαμπάς?

έχεις δίκιο, δεν το σκεφτηκα εκεινη την ωρα οτι δεν δουλευει. Απλά, επιμενω ότι αν της προτεινει καποια χρημτικη βοήθεια ( από οπουδήποτε) πιστεύω ότι πρεπει να τα δεχτει και ας μην τα χρειάζεται. Ας τα φυλαξει για το μωρακι

Τι να πω...διαβασα τωρα το θεμα κι εχω φρικαρει.

Κοπελα μου, μεγαλη η αποφαση σου, ουτε κι εγω ξερω τι θα ειχα κανει στην ηλικια σου και με σπουδες μπροστα μου, αλλα τουλαχιστον ηξερα οτι αυτος που ημουν μαζι (και τωρινος αντρας μου) θα με στηριζε και δε θα μου εκανε ποτέ κακο.

Τωρα, αν δεν βρισκεις στηριξη απο αυτον το τυπο, βρες την στους γονεις σου και εξηγησε τους το επικινδυνο της καταστασης κι οτι θες πολυ ν ακρατησεις το μωρο.

Να συνεχισεις και τις σπουδες σου, οι καθηγητες θα καταλαβουν και μπορεις να παιρνεις και σημειωσεις απο συμφοιτητες σου. Εννοεται οτι στη γραμματεια θα μπορεις να παρεις και αναβολη (οτι εκανα και εγω για το μεταπτυχιακο μου) δε ξερω για ποσα χρονια, αλλα μπορεις. Ψαξε τα αυτα τα πραγματακια, αλλα πανω απ'ολα συζητησε το με τους γονεις σου κι ολα θα πανε καλα.

Μπραβο σου για την αποφαση σου. Το μωρο σου θα σ'ευχαριστησει γι αυτο καποια μερα.

Στειλε μου πμ για το φεις αν θες.

cIWNp3.png

Κουκλίτσα μου μπράβο που πήρες την απόφαση να κρατήσεις αυτό το παιδάκι. Από αυτά που σου είπε ο μπαμπάς του παιδιού και μόνο θα πρέπει να σκεφτείς την ανωριμότητα του και να τον βγάλεις από την ζωή σου. Όταν ήμουν στην ηλικία σου και με συμβούλευε ο πατερούλης μου, πάντα μου έλεγε να μην κάνω έκτρωση αν μου προκύψει και ότι θα είναι πάντα δίπλα μου.Φυσικά πάντα πρόσεχα αλλά αν μου συνέβαινε θα το κρατούσα μόνη μου. Είναι πολύ δύσκολο το ξέρω αλλα σκέψου πόσες κοπέλες ταλαιπωρηθήκαμε απίστευτα να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Θα είμαστε δίπλα σου. Όλα καλά θα πανε.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!

ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!

ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ. ΔΕ ΘΑ ΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΡΑ

μπραβο κοριτσι μου:P:p:pτην καλυτερη αποφαση πηρες,μιλα με την οικογενεια σου και παρα τις αντιρησεις που θα χουν στην αρχη να ξερεις μετα θα σε βοηθησουν..πρεπει να ενημερωσεις ομως και τον πρωην συντροφο σου οτι θα το κρατησεις και αυτος ας κανει οτι θελει..εγω να ξερεις οτι μπορω να βοηθησω θα ειμαι διπλα σου και ολες οι μανουλες πιστευω....οτι χρειαστεις μην δισταςεις στειλε μου μηνυμα:P:p

μπραβο κοριτσι μου:P:p:pτην καλυτερη αποφαση πηρες,μιλα με την οικογενεια σου και παρα τις αντιρησεις που θα χουν στην αρχη να ξερεις μετα θα σε βοηθησουν..πρεπει να ενημερωσεις ομως και τον πρωην συντροφο σου οτι θα το κρατησεις και αυτος ας κανει οτι θελει..εγω να ξερεις οτι μπορω να βοηθησω θα ειμαι διπλα σου και ολες οι μανουλες πιστευω....οτι χρειαστεις μην δισταςεις στειλε μου μηνυμα:P:p

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΟΥΚΙ!

ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...