Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ DVD

katia83

Recommended Posts

Hi σε όλους και σε όλες!Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια κάποιου που ξέρει από υπολογιστές γιατί εγώ είμαι πολύ αρχάρια!Θέλω να αντιγράψω το dvd του γάμου μου.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???

Υπάρχει κάποιο εύχρηστο πρόγραμμα για να κατεβάσω και πώς ακριβώς θα το κάνω?

Please μια βοήθεια step by step μήπως και τα καταφέρω!!!

Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όποιον ή όποια μπει στον κόπο να με βοηθήσει!!!:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Χμ υπάρχει το γνωστό Nero..

ακολουθησε το σύνδεσμο..http://www.soft82.com/download/Windows/Nero

ελπίζω να βοήθησει.

Ενας φίλος μου που μου "έφτιαχνε" το pc έτσι τα κατέβαζε..

Καλή επιτυχία και να ζήσετε !!! ..:)

Σε ευχαριστώ πολύ!Θα κάνω μια προσπάθεια και θα επανέλθω για διευκρινήσεις!!!

Για να δούμε γιατί είμαι και λίγο άσχετη από αυτά!Εως και πολύ!!!Χι,χι,χι!!!

Τίποτα! και εγώ μην νομίζεις..

Πάντως κανά-δυό φορές που προσπάθησα να κατεβάσω λογισμικό δωρεάν(καλή ώρα)

έμπαινα στο google.gr και έβαζα το όνομα π.χ Nero και τη λέξη free και μου έβγαζε αποτελέσματα σελίδων από τα οποία μερικά όντως τα παρείχαν δωρεάν.

Πρέπει να έχεις όμως ένα καλό αντι-οιικό μην σε παρω στο λαιμό μου και αρρωστήσει το pc σου!!

Άντε θα περιμένω να δω post αν τα κατάφερες...φιλιά!!

το πρόγραμμα που χρειάζεσε λέγεται clone dvd, θα διαβάσει και αναλύσει το dvd, θα σου δώσει μια πλήρη εικόνα (αρχεία βίντεο, ήχου, υποτίτλων κτλ) και θα δημιουργήσει μια "εικονα" του dvd (iso image) στο σκληρό δίσκο την οποία στη συνέχεια θα την "καψεi" σε ένα κενό dvd.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, και κατά 99% θα παράξει ένα πλήρες αντίγραφο. Προσοχή να είναι καθαρό το αρχικό dvd (καθαρίστε με βαμβακερό πανάκι με κυκλικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω) γιατί αλλιώς το πρόγραμμα θα βγάλει read errors. Εγώ χρησιμοποιώ προηγούμενη έκδοση αλλά αν χρειαστείς επιπλέον βοήθεια με τα μενού πες μου - έχει πλήρες help πάντως.

υπάρχει δωρεαν δοκιμαστική έκδοση εδώ

http://www.clonedvd.net/download.html

2η επιλογή, η οποία είναι δωρεάν αλλά με λιγότερα wizards και αυτοματοποιημένα μενου, είναι το imgburn. εχει τελείως βασικό μενού για να κάνεις την ίδια δουλειά: από dvd κάνεις εικόνα στο σκληρό δίσκο, και μετά καις την εικόνα σε΄κενό dvd.(http://www.imgburn.com/index.php?act=screenshots)

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν με το nero θα κανεις δουλεια.. Συνηθως τα dvd αυτα τα κλειδωνουν για να μην μπορεις να τα αντιγραψεις μονος σου κ να παραγγελνεις αντιτυπα.. Οποτε χρειαζεσαι ενα προγραμμα που να μπορει να το "σπασει".

Δεν ξερω βεβαια κανενα να σου προτεινω..:( λλα πρεπει να εισαι κ λιγο "εξπερ" στο ειδος για να καταφερεις να "σπασεις" κλειδωμενο dvd..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

kalhspera kai apo mena.symfwnw me th dora oti einai kleidwmena ta dvd.to programma poy xreiazesai legetai dvd-decrypter kai yparxei kai dwrean.tokatebazeis ,egkatastash kai bazeis to original dvd to antigrafei sto sklhr disko kai meta bazeis keno dvd kai to antigrafei.

elpizw na boh8hsa

http://www.dvddecrypter.org.uk/

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...