Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα λάθη μου...

Recommended Posts

Κοπέλα μου, πολλά συγχαρητήρια… Να μην ανησυχείς καθόλου, να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου και να είσαι ήρεμη και χαρούμενη για να είναι ήρεμο και το σποράκι σου.

Εμένα ο γιατρός μου, όταν τον ρώτησα για κάτι ακτινογραφίες που είχα κάνει πριν μάθω ότι ήμουν έγκυος, μου είχε πει ότι κατά τις πρώτες βδομάδες η επιρροή εξωτερικού παράγοντα μπορεί μόνο να διακόψει τη κύηση και ποτέ να επηρεάσει την ανάπτυξη του εμβρύου…μη φοβάσαι λοιπόν, όλα καλά…

(Α ρε κουφάλα δημιουργέ… τα πάντα εν σοφία εποίησες…;))

7GbDp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Νιώθω ήδη πολύ άσχημα και είναι μακριά και η μέρα που θα μάθουμε τι έχει συμβεί. Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω....

Πάντως κι εγώ, ενώ γενικά δεν πίνω, και στις δύο εγκυμοσύνες μου είχα πιει πολύ ρετσίνα λίγες μέρες πριν διαπιστώσω ότι είμαι έγκυος. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά (5,5 χρονών η μεγάλη και 8 μηνών η μικρή), οπότε μην ανησυχείς. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Πολλα πολλα συγχαρητηρια..εγω πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος(το εμαθα οταν ημουν 7 εβδομαδων και 3-4 ημερων) καπνιζα 2-3 πακετα την ημερα,επινα 3 redbull την ημερα,εβγαινα για ποτο καθε βραδυ κι εκανα και ακτινογραφια..οταν το εμαθα ηθελα να ανοιξει η γη και να με καταπιει νομιζοντας κι εγω οπως κι εσυ οτι εκανα ανεπανορθωτη ζημια στο μωρακι μου..Ευτυχως ομως με καθησυχασε ο γυναικολογος μου λεγοντας μου αυτα που σου ειπε η stefi_annimammy και ηρεμησα..εκοψα το τσιγαρο μαχαιρι,τα redbull επισης και αλκοολ ηπια μια φορα στο γαμο μου..σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και μια ακομα καλυτερη γεννα..φιλακια

Δεν ξερω για τα σκληρα ποτα τι ειναι, αλλα πριν μαθω την εγκυμοσυνη μου στο παιδι 3 μερες πριν νομιζω ειχα πιει 3 ποτηρια κρασι και ειχα γινει τουμπανο.....δεν ειχαμε ουτε ενα προβλημα.....βεβαια μετα ουτε σταγονα δεν επινα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...